baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
Έτσι έκανε στον ροαπάο και τώρα είναι στα σκαλιά του Αγιού Σπυρίδωνα. :S :S :Sγιωργος μου σφυριξε το οβερ.....
Έτσι έκανε στον ροαπάο και τώρα είναι στα σκαλιά του Αγιού Σπυρίδωνα. :S :S :Sγιωργος μου σφυριξε το οβερ.....
ξερω...και στον αγιο τα ιδια και ειναι στα σκαλια στην αγ. τριαδα....Έτσι έκανε στον ροαπάο και τώρα είναι στα σκαλιά του Αγιού Σπυρίδωνα. :S :S :S
Για τον ιδιο λογο που στο survivor ψηφιστηκε αμεσως και εφυγε ο Τσακυ.
Κανενας ανθρωπος δεν γουσταρει να εχει πλάι του καποιον που κλαιγεται ολη την ωρα. Δράμα ζουν οι ανθρωποι στη Συρια. Οχι καποιος που κυκλοφορει με χωριστρα καγκουρικη, και μπαινει σε ριαλιτι για να μοστραρει τη φατσα του.
αλμπαννα ντουμπαι απο τζιροκαστρΑπο γυναίκες όλα τα αλλοδαπά είναι μέσα κάτσε να κάνουμε μια σούμα.
Βουλγάρα Γκαμπριέλα
Αλβανίδα Κλαούντια
Ουκρανή όλγα
Ρωσσίδα Αθηνά
Κρητικιά με αλλοδαπή προφορά Στέλλα
Η τελευταία τι είναι?
κλαουντια ιταλιδα :S :S :S :SΑπο γυναίκες όλα τα αλλοδαπά είναι μέσα κάτσε να κάνουμε μια σούμα.
Βουλγάρα Γκαμπριέλα
Αλβανίδα Κλαούντια
Ουκρανή όλγα
Ρωσσίδα Αθηνά
Κρητικιά με αλλοδαπή προφορά Στέλλα
Η τελευταία τι είναι?
θείο αύριο λέει θα παίζει και ο Φορτούνης, να παίξω στοίχημα?
ο τυπος μεσα σε 2 βδομαδες ειχε πει για τον εαυτο του τα εξης:Για τον ιδιο λογο που στο survivor ψηφιστηκε αμεσως και εφυγε ο Τσακυ.
Κανενας ανθρωπος δεν γουσταρει να εχει πλάι του καποιον που κλαιγεται ολη την ωρα. Δράμα ζουν οι ανθρωποι στη Συρια. Οχι καποιος που κυκλοφορει με χωριστρα καγκουρικη, και μπαινει σε ριαλιτι για να μοστραρει τη φατσα του.
αυτο που ειναι ψευδο και χαζο τυπε?επομενος να φευγει απο τους αντρες ο σωκρατης
η γκαμπι ειναι σκληρο μουνι για να παιζει με τα παιδακια εκει...Από άντρες θα δείξει δε νομίζω ακόμα Σωκράτης. Από γυναίκες πιστεύω είναι ώρα της Γκαμπριέλας να φεύγει... Π
άντως ρε παιδιά ποιος μαλάκας ψήφισε την 30αρα 19χρονη ως πιο δημοφιλη; Στα social όλοι την βριζουνε...
Τσ μαγειρεψε ο τουρκος τυπε γιατι ο Υ.Μ. θα του κατεστρεφε το σοου...θα εφτανε στις 88/88 ψηφους...Από άντρες θα δείξει δε νομίζω ακόμα Σωκράτης. Από γυναίκες πιστεύω είναι ώρα της Γκαμπριέλας να φεύγει... Π
άντως ρε παιδιά ποιος μαλάκας ψήφισε την 30αρα 19χρονη ως πιο δημοφιλη; Στα social όλοι την βριζουνε...
τυπε τον σπαλ αν και κοντραρεσε τον εχεις....εκπληξη ο νωντας με μολις 1 ψηφοΒαρεθηκα βουλγαρα και τσουλια..πρεπει να μπει νεο αιμα...το χω πελωρια αναγκη...
Εστειλα κα αλλη αιτηση με φωτο.....κομπολοι, καθισμενος σταυροποδι με σορτσακι νικου γκαλη για να φαινεται μπουταρα...τυπε τον σπαλ αν και κοντραρεσε τον εχεις....εκπληξη ο νωντας με μολις 1 ψηφο
αχνοφαινονταν και καλαμπαλικια τυπε? :S :S :S :SΕστειλα κα αλλη αιτηση με φωτο.....κομπολοι, καθισμενος σταυροποδι με σορτσακι νικου γκαλη για να φαινεται μπουταρα...