baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
Εγώ θα τον βούταγα στη μικρή 30χρονή,βασικά ψήνομαι για την στελίτσα και ας είναι το μουνί της σαν βόθρος μικροβίων.λες να βγει η σφουγγαρίστρα
Εγώ θα τον βούταγα στη μικρή 30χρονή,βασικά ψήνομαι για την στελίτσα και ας είναι το μουνί της σαν βόθρος μικροβίων.λες να βγει η σφουγγαρίστρα
σωστος αλεξανδρε....το μπασταρδο ειναι για γδαρσιμοΓια τον ιδιο λογο που στο survivor ψηφιστηκε αμεσως και εφυγε ο Τσακυ.
Κανενας ανθρωπος δεν γουσταρει να εχει πλάι του καποιον που κλαιγεται ολη την ωρα. Δράμα ζουν οι ανθρωποι στη Συρια. Οχι καποιος που κυκλοφορει με χωριστρα καγκουρικη, και μπαινει σε ριαλιτι για να μοστραρει τη φατσα του.
Εγώ θα τον βούταγα στη μικρή 30χρονή,βασικά ψήνομαι για την στελίτσα και ας είναι το μουνί της σαν βόθρος μικροβίων.
σκληρο ποστ :SΓια τον ιδιο λογο που στο survivor ψηφιστηκε αμεσως και εφυγε ο Τσακυ.
Κανενας ανθρωπος δεν γουσταρει να εχει πλάι του καποιον που κλαιγεται ολη την ωρα. Δράμα ζουν οι ανθρωποι στη Συρια. Οχι καποιος που κυκλοφορει με χωριστρα καγκουρικη, και μπαινει σε ριαλιτι για να μοστραρει τη φατσα του.
ΨΗΦΙΣΤΕτυπε ο μπασταρδος εχει φυγει ηδη.... μη διακυβεβεις την αξιοπιστια της ψηφοφοριας :S
γιατι εχει μικροβια ρε ?Εγώ θα τον βούταγα στη μικρή 30χρονή,βασικά ψήνομαι για την στελίτσα και ας είναι το μουνί της σαν βόθρος μικροβίων.
Για τον ιδιο λογο που στο survivor ψηφιστηκε αμεσως και εφυγε ο Τσακυ.
τυπε δωσε 2 επιλογες, μη με κανεις να διαλεγω αναμεσα στον ενα και μοναδικο θεο νωντα και το σκληρο καριολη ραοπαο :SΨΗΦΙΣΤΕ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Πολυ φοβαμαι οτι ετσι ειναι, ακριβως.μόνο η αιώνια 19χρονη μετράει, οι άλλες στον κουβά...
τυπε δεν ξερω πως να το κανω....ψηφα τα βυζια της μπακοδημου ειναι σαν να ψηφισες και τους δυο :S :S :S :Sτυπε δωσε 2 επιλογες, μη με κανεις να διαλεγω αναμεσα στον ενα και μοναδικο θεο νωντα και το σκληρο καριολη ραοπαο :S
οχι ειναι φιλος.....δε βάζεις και Μαύρο Πανάρα?
Η μπαί μουρο μου μπαί παώ στο ντουμπάι ήταν το τόπ μετά το χάος.Πολυ φοβαμαι οτι ετσι ειναι, ακριβως.
ασε μας ρε θειε...τα μουνετα ειναι μια χαρα...σκυλια του πολεμου....οι γκαβακες ειναι περαν ακομα και του σαημόνο η αιώνια 19χρονη μετράει, οι άλλες στον κουβά...
ξαναμπαινει απο δευτερα η αλμπανα μπαρουληΗ μπαί μουρο μου μπαί παώ στο ντουμπάι ήταν το τόπ μετά το χάος.
ασε μας ρε θειε...τα μουνετα ειναι μια χαρα...σκυλια του πολεμου....οι γκαβακες ειναι περαν ακομα και του σαη
πουλα γυναικα,παιδι,σπιτι,αυτοκινητο,πεθερα,βγαλε ολο το ποσο που δικαιουσε απο την τραπεζα και ριχτα θρυλο οβερ.....θείο αύριο λέει θα παίζει και ο Φορτούνης, να παίξω στοίχημα?
πουλα γυναικα,παιδι,σπιτι,αυτοκινητο,πεθερα,βγαλε ολο το ποσο που δικαιουσε απο την τραπεζα και ριχτα θρυλο οβερ.....
Το είπε το γκιώργο? :S :S :Sπουλα γυναικα,παιδι,σπιτι,αυτοκινητο,πεθερα,βγαλε ολο το ποσο που δικαιουσε απο την τραπεζα και ριχτα θρυλο οβερ.....
γιωργος μου σφυριξε το οβερ.....Το είπε το γκιώργο? :S :S :S