pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ο υιοθετημενος ειχε καλες πηγες τελικα
τον βλεπω να βγαινει να κανει αποκαλυψεις
τον βλεπω να βγαινει να κανει αποκαλυψεις
Απλα την καυλαντισε λιγο ο Λεπα για να ανεβει λιγο η μετοχη της στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης τυπε μου , αυτο μονο , παντως το εχω δει απο κοντα το Αθηνακι κι ειναι τρελο καυλακι η μικρη , κοντουλι σκετο πουτσομεζεδακι η μικρη , 19 δεν ειναι ουτε στα πιο τρελα της ονειρα παντως .Το 19χρονο, που λέει ο λόγος, τα είχε με τον Λεπα?? :S :S :S :S
Κωνσταντίνε εσύ?Απλα την καυλαντισε λιγο ο Λεπα για να ανεβει λιγο η μετοχη της στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης τυπε μου , αυτο μονο , παντως το εχω δει απο κοντα το Αθηνακι κι ειναι τρελο καυλακι η μικρη , κοντουλι σκετο πουτσομεζεδακι η μικρη , 19 δεν ειναι ουτε στα πιο τρελα της ονειρα παντως .
Οχι τυπε μου δεν ειμαι ο Κωσταντινος , για ποιον Κωστα λες ??Κωνσταντίνε εσύ?
γιατί πιστευετε ότι οι πλαστικές γκόμενες ψηφισαν για 2η φορά παμψηφί τον υιοθετημένο? που έγκειται τόσο μίσος και χλευασμός για το δράμα του κωσταντινου?
Eγώ πιστεύω οτι πουστράκια στο νήμα δε χρειαζόμαστε.
Eγώ πιστεύω οτι πουστράκια στο νήμα δε χρειαζόμαστε.
Απο γυναίκες όλα τα αλλοδαπά είναι μέσα κάτσε να κάνουμε μια σούμα.
Βουλγάρα Γκαμπριέλα
Αλβανίδα Κλαούντια
Ουκρανή όλγα
Ρωσσίδα Αθηνά
Κρητικιά με αλλοδαπή προφορά Στέλλα
Η τελευταία τι είναι?
ρωσσιδα γραφεται με δυο "σ"καλέ η όλγκα είναι ρωσίδα όχι ουκρανή, αφού το λέει και το όνομα ο - λ - γκ - α :S
Η 31χρονη Ρωσίδα πηγή
ρωσσιδα γραφεται με δυο "σ"
ουκρανη δεν υπαρχει,ουκρανιδα λεγεται
μαθετε να μιλατε ρε αγραμματοι
Σωστά, η Όλια (Όλγα) έχει Ίνσταγκραμ σαν Ολια Νικολάεβνα ( https://www.instagram.com/nikolaevna7_olia/ ), της δυναστείας Ρομανώφ να υποθέσω....καλέ η όλγκα είναι ρωσίδα όχι ουκρανή, αφού το λέει και το όνομα ο - λ - γκ - α :S
Η 31χρονη Ρωσίδα πηγή
ρωσσιδα γραφεται με δυο "σ"
ουκρανη δεν υπαρχει,ουκρανιδα λεγεται
μαθετε να μιλατε ρε αγραμματοι
Να ρωτήσω: με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα μπαίνατε στο πείραμα να βρείτε την αγάπη;