dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
Ποιός σου είπε οτι βλέπουμε; :S :S :S
Ποιός σου είπε οτι βλέπουμε; :S :S :S
Ρε νιαμου ελεος....πως βλεπετε αυτη την αηδια?..
Ρε τύπε Al, γιατί απαξιώνεις το σόου;
Αγοράκια παθαίνουν ελλεηνιδίαση, κοριτσάκια ψωλοζητιάνες και η τσατσά Μπακοδήμου να μας κρατά σε αγωνία ποτε θα δείξει ρόγα.
Δεν είναι αυτό συνταγή επιτυχίας;
άλλη μια μερα που ο υιοθετημένος μπάσταρδος βρωμιζει την ανθρωποτητα με την ανουσια υπαρξη του... :'( :'( :'( :'( :'( :'(
άλλη μια μερα που ο υιοθετημένος μπάσταρδος βρωμιζει την ανθρωποτητα με την ανουσια υπαρξη του... :'( :'( :'( :'( :'( :'(
πολυ μπλα μπλα ρε τυποι.....10 λεπτα ειδα και πονοκεφαλιασα..Ρε τύπε Al, γιατί απαξιώνεις το σόου;
Αγοράκια παθαίνουν ελλεηνιδίαση, κοριτσάκια ψωλοζητιάνες και η τσατσά Μπακοδήμου να μας κρατά σε αγωνία ποτε θα δείξει ρόγα.
Δεν είναι αυτό συνταγή επιτυχίας;
πολυ μπλα μπλα ρε τυποι.....10 λεπτα ειδα και πονοκεφαλιασα..
Τον κόπρο και τα βυζγιά της Μπακοδήμου που τα βάζεις;
αφου απέρριψαν την αιτηση μου οι πουστρες του σκαι, δυστυχως δεν μπορούμε να κανουμε τιποτα... :- :SΤι λες να κάνουμε γι αυτό;
αφου απέρριψαν την αιτηση μου οι πουστρες του σκαι, δυστυχως δεν μπορούμε να κανουμε τιποτα... :- :S
κι εκει που νομιζα οτι με το survivor ειχαμε πιασει πατο, ηρθε το my style rocks και το power of love να μας στειλει σε αλλα υπογεια επιπεδα! αυτα ειναι!
κι εκει που νομιζα οτι με το survivor ειχαμε πιασει πατο, ηρθε το my style rocks και το power of love να μας στειλει σε αλλα υπογεια επιπεδα! αυτα ειναι!
τρελαινομαι για κωλομπαρουδεςσκουλαρικια αλυσιδες ολγας μουρο μου
τι φορανε ρε πουστη μου