Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
απανωτα εγκεφαλικα προκαλει το σοου τυπε :S :S :S δεν αλλαζεις ψηφοφοριες,στον αυτοματο ολατακη μην βριζεις...εκπομπη λογου ειμαστε :S :S :S
απανωτα εγκεφαλικα προκαλει το σοου τυπε :S :S :S δεν αλλαζεις ψηφοφοριες,στον αυτοματο ολατακη μην βριζεις...εκπομπη λογου ειμαστε :S :S :S
τυπε ζηταω ταπεινα συγγνωμη...πρεπει αμμεσα να προστεθει ρωσσιδα κωλομπαρουαπανωτα εγκεφαλικα προκαλει το σοου τυπε :S :S :S δεν αλλαζεις ψηφοφοριες,στον αυτοματο ολα
Rε πάπαρε βάλε ψηφοφορία με νήξη το σαη υπεροχα.τυπε ζηταω ταπεινα συγγνωμη...πρεπει αμμεσα να προστεθει ρωσσιδα κωλομπαρου
τυπε ζηταω ταπεινα συγγνωμη...πρεπει αμμεσα να προστεθει ρωσσιδα κωλομπαρου
περιμενου ροπαο να μου πει τροπο αυτοκτονιας υοθετημενου μπασταρδου να ψηφισουμε...Rε πάπαρε βάλε ψηφοφορία με νήξη το σαη υπεροχα.
Μην ελπιζεις τυπε.δεν προκειται να αυτοκτονησει γιατι εχει οση αξιοπρεπεια εχει και ο μαυριδης...περιμενου ροπαο να μου πει τροπο αυτοκτονιας υοθετημενου μπασταρδου να ψηφισουμε...
θα τον δαγκανες και στον λαιμο τυπε απο την λυσσα σου? :S :S :S :SΜην ελπιζεις τυπε.δεν προκειται να αυτοκτονησει γιατι εχει οση αξιοπρεπεια εχει και ο μαυριδης...
Αν ημουν στο παιχνιδι, θα του ειχα ορμηξει σαν λυσσασμενο σκυλι και θα τον γροθονκοπουσα αλυπητα..αυτος θα τσυριξε "μην με χτυπας, ειμαι υιοθετημενος" , αλλα εγω δεν θα σταματουσα..
Θα του ξεριζωνα την καρδια με τα χερια μουθα τον δαγκανες και στον λαιμο τυπε απο την λυσσα σου? :S :S :S :S
δεν προκειται να αυτοκτονησει γιατι εχει οση αξιοπρεπεια εχει και ο μαυριδης...
θα του εβγαζες και τα αντερα και θα τα εδενες κομπο καντηλιτσα που μαθαμε στους προσκοπους? :S :S :S :SΘα του ξεριζωνα την καρδια με τα χερια μου
Τι ειμαι ντιντης να πηγαινω στους προσκοπους??? :Sθα του εβγαζες και τα αντερα και θα τα εδενες κομπο καντηλιτσα που μαθαμε στους προσκοπους? :S :S :S :S
σωστο...και εγω δεν πηγα αλλα ελεγα μεχρι τωρα ψεματα οτι πηγα γιατι λεγανε οτι εκει χτιζεις αντρισμοΤι ειμαι ντιντης να πηγαινω στους προσκοπους??? :S
σωστο...και εγω δεν πηγα αλλα ελεγα μεχρι τωρα ψεματα οτι πηγα γιατι λεγανε οτι εκει χτιζεις αντρισμο
σωστο...και εγω δεν πηγα αλλα ελεγα μεχρι τωρα ψεματα οτι πηγα γιατι λεγανε οτι εκει χτιζεις αντρισμο
Ζητω οι προσκοποι.
εσυ τραβηξες την φωτο ρε μπρο δεν φαινεσε :S :S :SΜη βαζεις προσωπα ρε.
εσυ τραβηξες την φωτο ρε μπρο δεν φαινεσε :S :S :S
ποιοι είναι οι υπόλοιποι?
ειναι ολοι σημαντικα μελη του σαη?Αν σου πω μετα θα πρεπει να σε σκοτωσω. :S