barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
Περιμενω τα απαιχτα σχόλια σου...λιγα λεπτα εμειναν ακομα για την εναρξη της ΕΚΠΟΜΠΑΡΑΣ
man εγω πεντε λεπτα πριν ξεκινησει το παιχνιδι για ειδοποιηση, εχω βαλει να χτυπαει ο συναγερμος του σπιτιου,του αυτοκινητου,το κινητο μου ,το σταθερο ,το θυροτηλεφωνο και να γαυγιζουν τα σκυλια μουλιγα λεπτα εμειναν ακομα για την εναρξη της ΕΚΠΟΜΠΑΡΑΣ
Πω ρε φίλε.Μια χαρά κοπελίτσα ήταν αν εξαιρέσεις τη μύτη που όντως ήθελε δουλειά.Κι αυτό το μαλλί πλατίνα απορώ γιατί το βάφουν ακόμα.Μελαχρινή ήταν πολύ καλύτερη.Τώρα που είναι σα ξεπλυμένη δηλαδή θεωρεί ότι είναι ωραία?
η διαφορα ειναι οτι στις φωτο που ειναι μελαχρινη δε μιλαειΜια χαρά κοπέλα ήταν, κρίμα...
η διαφορα ειναι οτι στις φωτο που ειναι μελαχρινη δε μιλαει
ενω ως ξεπλυμμενη ξανθια την εχετε ακουσει να ανοιγει και το στομα της
τυπε ο καραφλουζος μυριστηκε την επιτυχια της ΕΚΠΟΜΠΑΡΑΣ και πλεον βαζει μιση ωρα διαφημισεις19 μ και 27 ε βλέπουν τις διαφημίσεις του σόου.
19 μ και 27 ε βλέπουν τις διαφημίσεις του σόου.
Όλοι δίπλα ρε νιαμού.
τυπε ο καραφλουζος μυριστηκε την επιτυχια της ΕΚΠΟΜΠΑΡΑΣ και πλεον βαζει μιση ωρα διαφημισεις
ουτε το σταρ δεν κανει ετσι που βαζει διαλειμματα με ταινια αναμεσα στις διαφημισεις του
υιοθετημενος μεσσι που μπηκε στο σοου να βρει γκομενα: θες να κρυφτουμε κι οταν ερθουν οι αλλοι να μας ψαχνουν;
Ρε νιαμου ελεος....πως βλεπετε αυτη την αηδια?..