Νέα

Ποτέ την Κυριακή, μόλις πήρα το δώρο του πατέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Eτοιμαζόμασταν για μπανάκι οικογενειακώς και όπως έφτιαχνα τα τοστάκια στην κουζίνα και επέστρεφα στα υπνοδωμάτια, άκουσα από μέσα την κόρη μου να συζητάει με την γυναίκα μου, και η κόρη μου που είναι 17 ετών, να λέει:

-Τι θέλει και έρχεται μαζί μας και αυτός.......

Έτσι ολοκληρωμένος πατέρας Ελεηνίδας, άντρας Ελεηνίδας, οικογενειάρχης, μόλις δήλωσα ασθενής και θα καθίσω κλινήρης να δω καμιά ταινία στο homecinema.  Δεν βγήκε και σε torrent η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς να ευφρανθώ λιγάκι.

Eίναι μια παντρεμένη με δύο μικρά κοντή με μεγάλα βυζιά γενικός βαθμός 4/10, σε απόσταση 3 χιλιομέτρων, και πριν μέρες όταν της είχα γράψει στο Facebook για πιθανή συνάντηση μου έγραψε θα αντιγράψω με την ορθογραφία της να καταλάβετε:

....ψηστήρι.....
-Πότε σκέφτεσαι για συνάντηση;
-Θα σου πω εγω αμα μπωρω.
-σε ξενοδοχειο λες θα ηταν καλυτερα;
-Μπωρή

Αλλά βαριέμαι τόσο πολύ που απλά θα αράξω. Θα έστελνα μήνυμα στην κοντή αλλά έτσι κι αλλιώς είναι Κυριακή η πιο επικίνδυνη μέρα για τέτοιες φάσεις, οι σύζυγοι είναι στα σπίτια τους και ύστερα από κάτι φάσεις το έχω πάρει απόφαση. Ποτέ την Κυριακή.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
ωραίο σενάριο τύπε για τις "οικογενειακές ιστορίες"
στην κοντή με τα μεγάλα βυγζιά μάλλον πιο πολύ η ανορθογραφία σε ξενερώνει

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
δεν σε πολυσυμπαθουν τυπε στην οικογενεια η ειναι ιδεα μου?  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μην δίνεις σημασία στο παιδί. Τα παιδιά είναι σκληρά συνήθως και στις εκφράσεις τους προσπάθησε να καταλάβεις η εφηβεία είναι μια ορμονικα κσι συναισθηματικά περίεργη εποχή. Η αγάπη που έχει το παιδί σου ακόμα κι αν ο λόγος της σε πληγώνει υπάρχει. Όταν το συνειδητοποιήσεις αυτό θα καταλάβεις ότι δεν σε απορρίπτει απλά αντιδρά σε όλα. Τα ιδια μπορεί να λέει για τη μάνα της στις φίλες. Να είσαι κοντά στο παιδί σου και να προσπαθεις. Θυμήσου κ τα νιάτα σου

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Φυσικά η ορθογραφία με χαλάει περισσότερο και από τα κοντά πόδια της

πάντως οι άλλες έφυγαν.
ρεεε άφησαν και τα τοστάκια!
Θα τα φάω ρε θα τα φάω μόνος μου.....!

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Είναι πάντωςε πολλές που μεγαλώνουν τα παιδιά τους έτσι...Ότι πρέπει να αγαπάνε την μαμά περισσότερο από τον μπαμπά. Και φυσικά όταν το παιδί είναι μικρό δεν καταλαβαίνει όρια...οπότε καταλήγει να αγαπά τον έναν και να απεχθάνεται τον άλλο.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
1: Ή γραφεις δράκους οπότε είσαι ωραίος, γιατι είναι Κυριακή και είναι ωραιο θεματάκι για οικογενειακές ιστορίες που αναφερθηκε παραπάνω

ή

2: Μόλις αποκάλεσες την κόρη σου ελεηνίδα. Ό,τι και να άκουσες όπως και να ένιωσες, αποκάλεσες την κόρη σου ελεηνίδα. Είσαι λοιπόν τέτοιος τύπος και προφανώς έχει δίκιο η κόρη σου. Οπότε δες τίποτα στο homecinema και βγάλε το σκασμό.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Καταρχήν διώξε την γυναίκα γενικά και κατά δεύτερο κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου παίρνοντας ένα call girl που δεν έχει ούτε άντρα για να σε νοιάζει η Κυριακή,  ούτε και είναι 4/10.

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
1: Ή γραφεις δράκους οπότε είσαι ωραίος, γιατι είναι Κυριακή και είναι ωραιο θεματάκι για οικογενειακές ιστορίες που αναφερθηκε παραπάνω

ή

2: Μόλις αποκάλεσες την κόρη σου ελεηνίδα. Ό,τι και να άκουσες όπως και να ένιωσες, αποκάλεσες την κόρη σου ελεηνίδα. Είσαι λοιπόν τέτοιος τύπος και προφανώς έχει δίκιο η κόρη σου. Οπότε δες τίποτα στο homecinema και βγάλε το σκασμό.

Εκεί που ήσουν ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Σωστό άλλα μάλλον το είπε μέσα στην πίκρα του.

Μην δίνεις σημασία στο παιδί. Τα παιδιά είναι σκληρά συνήθως και στις εκφράσεις τους προσπάθησε να καταλάβεις η εφηβεία είναι μια ορμονικα κσι συναισθηματικά περίεργη εποχή. Η αγάπη που έχει το παιδί σου ακόμα κι αν ο λόγος της σε πληγώνει υπάρχει. Όταν το συνειδητοποιήσεις αυτό θα καταλάβεις ότι δεν σε απορρίπτει απλά αντιδρά σε όλα. Τα ιδια μπορεί να λέει για τη μάνα της στις φίλες. Να είσαι κοντά στο παιδί σου και να προσπαθεις. Θυμήσου κ τα νιάτα σου
Πολύ σωστό, να είσαι κοντά στο παιδί σου και να προσπαθείς.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
"εκεί που είσαι ήμουνα" λέει το ρητό. Ωστόσο εκεί που είσαι ποτέ δε θα έρθω. Το παιδί σου έχει δίκιο. Make piece with that.

Edit: Φίλε Pablo Picasso, καμία πίκρα δε δικαιολογεί αυτό. Για να περασει η ώρα, να έρθει στο site, να το γραψει, ήξερε καλά τι έγραφε. Οπότε φαντάσου τι θα ανέχονται σε αυτό το σπίτι.

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Φίλε είναι αρρώστια οι παντρεμένες.
Δεν μου σηκώνεται με μικρές με ανύπαντρες και μάλιστα όσο ωραίες και αν είναι.
Δεν τις βλέπω καν σαν γυναίκες τις βλέπω σαν παιδιά χαζά.

Τρελαίνομαι για δολοπλόκες ελεηνίδες, είναι σαν ναρκωτικό.
Να βρίζουν τους άντρες τους να τους κερατώνουν
να χύνουν ναρκωτικές δηλητηριώδεις ουσίες από το μουνί τους.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μόλις αποκάλεσες την κόρη σου ελεηνίδα. Ό,τι και να άκουσες όπως και να ένιωσες, αποκάλεσες την κόρη σου ελεηνίδα. Είσαι λοιπόν τέτοιος τύπος και προφανώς έχει δίκιο η κόρη σου. Οπότε δες τίποτα στο homecinema και βγάλε το σκασμό.

θα μας πανε στο πανελ της νικολουλη για να βρουμε τον χριστιανο  :- :S

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
....ψηστήρι.....
-Πότε σκέφτεσαι για συνάντηση;
-Θα σου πω εγω αμα μπωρω.
-σε ξενοδοχειο λες θα ηταν καλυτερα;
-Μπωρή

Όσο πιο ανορθόγραφη, τόσο καλύτερη στα γαμήσια. Δωκειμασέ την

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Σκέψου τι καφρίλες κάνεις όταν είναι μαζί η κόρη ου και διόρθωσε τα ....οι νέες γενιές είναι κλάσεις καλύτερες από εμάς

Και μόνο που εκφράζεσαι έτσι για την κόρη σου δείχνει πολλά ....στο χέρι σου είναι να το αλλάξεις υπέρ σου ....

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εαν εχει συνεννεσει η μητερα για την συμπεριφορα της κορης  δεν μπορει να κανει τιποτα ο χριστιανος  ειναι πολυ αργα πλεον

ΗΔΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

ενα γινοντουσαν αυτα την μερα της μητερας θα ειχαμε δραματα τωρα

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Όσο πιο ανορθόγραφη, τόσο καλύτερη στα γαμήσια. Δωκειμασέ την

Φίλε αυτό είναι καραποδεδειγμένο. Ανορθόγραφη, με κατώτερα ένσικτα, χαζοπόνηρη γυναίκα ίσον ανώτερης ποιότητας ΠΟΠ σεξ.

Όπως και με διανοούμενες συγγραφείς ποιήτριες και σκηνοθέτριες, έχω πάθει πλάκα, λες και κάνουν διατριβή για να πάρουν ιδέες.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616

αυτός ο οικονομιδης, δε θα κανει ποτέ μια αισιοδοξη ταινια;
όλο με χαρακτήρες καταραμένους και ναυαγια της ζωής συνήθως -άν όχι πάντα- άντρες και γυναικες μεγαιρές.
Όχι οτι δεν τον παραδέχομαι είναι σπουδαίος αλλά ρε παιδάκι μου φτιάξε και ένα άλλο σενάριο, πάλι στη καταθλιψη;

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Φίλε αυτό είναι καραποδεδειγμένο. Ανορθόγραφη, με κατώτερα ένσικτα, χαζοπόνηρη γυναίκα ίσον ανώτερης ποιότητας ΠΟΠ σεξ.

Όπως και με διανοούμενες συγγραφείς ποιήτριες και σκηνοθέτριες, έχω πάθει πλάκα, λες και κάνουν διατριβή για να πάρουν ιδέες.

Σωστό. Κοιτούν το καυλί με τέτοια λατρεία λες και είναι έκθεμα σε μουσείο. Λογικό είναι. Αρκετές γυναίκες έχουν περάσει ξυστά από τον φεμινισμό, τον έχουν ψάξει και τελικά έχουν αποφασίσει να αφεθούν στα ενστικτά τους, αντί να προσπαθούν να τα χαλιναγωγήσουν.

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Σωστό. Κοιτούν το καυλί με τέτοια λατρεία λες και είναι έκθεμα σε μουσείο. Λογικό είναι. Αρκετές γυναίκες έχουν περάσει ξυστά από τον φεμινισμό, τον έχουν ψάξει και τελικά έχουν αποφασίσει να αφεθούν στα ενστικτά τους, αντί να προσπαθούν να τα χαλιναγωγήσουν.

Αυτές οι ψαγμένες έχουν σχεδόν πάντα μανία με τις πίπες. Δηλαδή κάνουν σαν μανιακές πίπες με τις ώρες, να το εξελίξουν λες και έχουν μείνει μετεξεταστέες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom