Νέα

Ποτέ την Κυριακή, μόλις πήρα το δώρο του πατέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
1. Έχεις κάποιο μικρό θέμα στην κατανόηση αυτών που γράφω.
2. Έχω απαντήσει πιο πάνω για το αν έχω παιδιά.

1. Μπορεί να είναι αυτό, μπορεί και να μην ξέρεις να εκφράζεσαι ο ίδιος :grin:
2. OK

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Ωραία. Έχεις πει ποτέ την κόρη σου ελεηνίδα ή έχεις απαξιώσει ποτέ  έτσι τον γιο σου?

Δεν το είπε στην ίδια. Πικράθηκε με αυτό που άκουσε από την κόρη του και επέλεξε να μην πάει μαζί. Μπήκε εδώ ανώνυμα και μας έγραψε με χιούμορ την ιστορία του. Πρόσθεσε και την βιζαρού γειτόνισσα για να έχει λίγο αλατοπίπερο στην ιστορία. Σπίτι του, μόνος του κάθεται ο άνθρωπος.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Και αν μία οικογένεια, με 17 χρονών κόρη ετοιμάζεται να πάει για μπάνιο και ο μπαμπάς φτιάχνει τα τοστάκια, σημαίνει ότι πολλά πράγματα τα έχει κάνει σωστά ο συγκεκριμένος μπαμπάς.

Έτσι έκανε κι ο πατέρας σου? Σας έφτιαχνε τα τοστακια πριν πάτε παραλία? Χώρισαν οι γονείς σου ή έμειναν μαζί μέχρι το τέλος?

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.320
Πόντοι
1.446
OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Ενώ εσύ? Ποιον ήθελες?

Καλά χαζός είσαι εδώ μιλάμε για μπριζόλες για σεξ για γυναίκες και εσύ θέλεις να μιλήσουμε για μαιδανό και πολιτικούς;

Η  άλλη έγραφα προχτές τον έστειλε Γερμανία τον άντρα της μόνο του στην ξενιτιά, και αυτή κάνει την ζωάρα της επιλέγοντας γκουρμέ πούτσους.

Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Τελικό συμπέρασμα. 5 χρόνια 10 χρόνια 20 χρόνια 50 χρόνια τσάμπα στο τέλος ο Έλληνας αντί να σκέφτεται πόσες γάμησε σκέφτεται πόσους ψήφισε.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν το είπε στην ίδια. Πικράθηκε με αυτό που άκουσε από την κόρη του και επέλεξε να μην πάει μαζί. Μπήκε εδώ ανώνυμα και μας έγραψε με χιούμορ την ιστορία του. Πρόσθεσε και την βιζαρού γειτόνισσα για να έχει λίγο αλατοπίπερο στην ιστορία. Σπίτι του, μόνος του κάθεται ο άνθρωπος.

Α, εντάξει μωρέ τότε! Και γιατί δεν το έλεγες τόση ώρα!!! Δεν τρέχει μία, όλα νormal!!! :tooth:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Αντί να μου πούνε σε ποια παραλία λιάζονται μια σαραντάρα και μια δεκαεφτάρα, μουνάρες, χαζές και ευκολογάμητες ελεηνίδες μου λένε και κακό πατέρα και άντρα, έχεις ιδέα από Έλληνα; Νομίζεις τυχαία τον κυβέρνησε Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας και τώρα Μητσοτάκης;

Termin εδώ το έκανες λύσσα το πράγμα. Είπαμε αλατοπίπερο άλλα όχι να επιζητάς να σε ρωτήσει κάποιο μέλος "πού έχουν πάει για μπάνιο οι ευκολογάμητες γυναίκα σου και κόρη σου".

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καλά χαζός είσαι εδώ μιλάμε για μπριζόλες για σεξ για γυναίκες και εσύ θέλεις να μιλήσουμε για μαιδανό και πολιτικούς;

Η  άλλη έγραφα προχτές τον έστειλε Γερμανία τον άντρα της μόνο του στην ξενιτιά, και αυτή κάνει την ζωάρα της επιλέγοντας γκουρμέ πούτσους.

Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Τελικό συμπέρασμα. 5 χρόνια 10 χρόνια 20 χρόνια 50 χρόνια τσάμπα στο τέλος ο Έλληνας αντί να σκέφτεται πόσες γάμησε σκέφτεται πόσους ψήφισε.

Όχι αλλά τότε σίγουρα είσαι εσύ μιας κι εσύ πήγες τη συζήτηση εκεί.

Μπορεί να είμαι εγώ χαζός που ψήφισα Παπανδρέου, Καραμανλή, ΓΑΠ, Τσίπρα και Κούλη. Για πες μας εσύ που είσαι ξυπνιος, τα ξέρεις όλα, έχεις χιούμορ και αυτοσαρκάζεσαι (σύμφωνα με τον πικάσο), ποιον ήθελες? Αλλά δεν θα πεις γιατί είσαι καμένος γενικά. Το πιθανότερο είναι να πεις "όλοι το ίδιο είναι, μαλάκες όλοι" για να βγάλεις οποιαδήποτε ευυθύνη από πάνω σου... κάτι το οποίο συνηθίζεις μιας και έβγαλες την ευθύνη από πάνω σου και για την κατάντια της οικογενείας σου. Λυπάμαι πραγματικά, αλλά κάτσε φάε σκατά τώρα και υπομονή. Έχεις ακόμα δρόμο.

Over and out!

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Termin εδώ το έκανες λύσσα το πράγμα. Είπαμε αλατοπίπερο άλλα όχι να επιζητάς να σε ρωτήσει κάποιο μέλος "πού έχουν πάει για μπάνιο οι ευκολογάμητες γυναίκα σου και κόρη σου".

Μήπως τώρα πείσθηκες πως μας τρολάρει;   :2funny: Καλά ήταν για σήμερα. Καλό υπολοιπο Κυριακής και απο εμένα!

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306

Μην το κοιτάς επιφανειακά το θέμα. Έχει βαθύτερο νόημα. Η σημειολογία θέλει τέχνη. Τρόπος του λέγειν.
Με τίποτα δεν θα ήθελα να μου γαμήσει κάποιος την κόρη και την γυναίκα.
Αν πήγαινα παραλία βέβαια μετά από 5-10 λεπτά να συνηθίσω θερμοκρασία, φως και την όλη φασαρία, το μόνο που θα σκεφτόμουν και θα παίδευα το κεφάλι μου είναι τι γαμήσι κάνει κάθε παντρεμένη που βρίσκεται στο ορατό πεδίο.

Και για να μη στεναχωρηθεί ο φίλος θα σκεφτόμουν και τι να ψηφίσω, ώστε να υπάρχει μια σταθερότητα να διατηρείται η ελενηδιότητα, γιατί αλλιώς αν μπούνε οι Τούρκοι;

Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
1
Πόντοι
0
Αναρωτήθηκε κάποιος αν είναι αληθινό το γεγονός ή τέλος πάντων αν εγώ πιστεύω πραγματικά ότι η κόρη μου και η γυναίκα μου ειναι ελεηνίδες.
Ρε λες να μην είναι; ρε θα με κάνετε να πεθάνω στα γέλια.

Δε νομίζω οτι ενδιαφέρει κανέναν το αν είναι αληθινό γεγονός. Απο τα γραφόμενα σου μπορεί ο καθένας να βγάλει συμπέρασμα για το ποιόν σου. Το θέμα του νήματος όμως, δηλαδη ο πληγωμένος πατέρας, η άκαρδη κόρη, ο διαλυμένος γάμος, η κακιά μάνα, αυτά αγγίζουν πολλούς γιατί μπορεί να βίωσαν κατι απ αυτά. Πανω σε αυτά σχολιάζουμε όλοι νομίζω, οχι στο αν λες αλήθεια.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306

Δες και τα θετικά...Υπάρχει συνέπεια όμως διότι και το δυο έχουν ως κεντρικό θέμα το σεξ....

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Όχι αλλά τότε σίγουρα είσαι εσύ μιας κι εσύ πήγες τη συζήτηση εκεί.

Μπορεί να είμαι εγώ χαζός που ψήφισα Παπανδρέου, Καραμανλή, ΓΑΠ, Τσίπρα και Κούλη. Για πες μας εσύ που είσαι ξυπνιος, τα ξέρεις όλα, έχεις χιούμορ και αυτοσαρκάζεσαι (σύμφωνα με τον πικάσο), ποιον ήθελες? Αλλά δεν θα πεις γιατί είσαι καμένος γενικά. Το πιθανότερο είναι να πεις "όλοι το ίδιο είναι, μαλάκες όλοι" για να βγάλεις οποιαδήποτε ευυθύνη από πάνω σου... κάτι το οποίο συνηθίζεις μιας και έβγαλες την ευθύνη από πάνω σου και για την κατάντια της οικογενείας σου. Λυπάμαι πραγματικά, αλλά κάτσε φάε σκατά τώρα και υπομονή. Έχεις ακόμα δρόμο.

Over and out!

Ντρέπομαι να σου πω τι ψήφισα.

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Σβησθείσης της λυχνίας εις το νήμα τούτο πάσα γυνή ελλεεινίς

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Τυπε τέρμιν στα παπαρια σου.Λες και των άλλων που σου την λένε οι κόρες δεν είναι ελλεηνίδες.

Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
1
Πόντοι
0
Το τρολλάρω σημαίνει οτι με τα λεγόμενα σου προκαλείς τον θυμό στους υπολοίπους. Εγω είδα ωραίες απαντήσεις και κόσμια αντιμετώπιση. Ο μόνος θυμωμένος είναι ο νηματοθέτης άρα μάλλον τρόλαρε τον εαυτό του. Κρίμα πάντως γιατί ειπωθηκαν πολύ σωστά πράγματα για την οικογένεια.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Αντε και του χρόνου

Stories