Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Έχω ήδη απαντήσει πιο πάνω.
Ωραία. Έχεις πει ποτέ την κόρη σου ελεηνίδα ή έχεις απαξιώσει ποτέ έτσι τον γιο σου?
Έχω ήδη απαντήσει πιο πάνω.
1. Έχεις κάποιο μικρό θέμα στην κατανόηση αυτών που γράφω.
2. Έχω απαντήσει πιο πάνω για το αν έχω παιδιά.
Ωραία. Έχεις πει ποτέ την κόρη σου ελεηνίδα ή έχεις απαξιώσει ποτέ έτσι τον γιο σου?
Και αν μία οικογένεια, με 17 χρονών κόρη ετοιμάζεται να πάει για μπάνιο και ο μπαμπάς φτιάχνει τα τοστάκια, σημαίνει ότι πολλά πράγματα τα έχει κάνει σωστά ο συγκεκριμένος μπαμπάς.
1. Έχεις κάποιο μικρό θέμα στην κατανόηση αυτών που γράφω.
2. Έχω απαντήσει πιο πάνω για το αν έχω παιδιά.
Ενώ εσύ? Ποιον ήθελες?
Δεν το είπε στην ίδια. Πικράθηκε με αυτό που άκουσε από την κόρη του και επέλεξε να μην πάει μαζί. Μπήκε εδώ ανώνυμα και μας έγραψε με χιούμορ την ιστορία του. Πρόσθεσε και την βιζαρού γειτόνισσα για να έχει λίγο αλατοπίπερο στην ιστορία. Σπίτι του, μόνος του κάθεται ο άνθρωπος.
Αντί να μου πούνε σε ποια παραλία λιάζονται μια σαραντάρα και μια δεκαεφτάρα, μουνάρες, χαζές και ευκολογάμητες ελεηνίδες μου λένε και κακό πατέρα και άντρα, έχεις ιδέα από Έλληνα; Νομίζεις τυχαία τον κυβέρνησε Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας και τώρα Μητσοτάκης;
Καλά χαζός είσαι εδώ μιλάμε για μπριζόλες για σεξ για γυναίκες και εσύ θέλεις να μιλήσουμε για μαιδανό και πολιτικούς;
Η άλλη έγραφα προχτές τον έστειλε Γερμανία τον άντρα της μόνο του στην ξενιτιά, και αυτή κάνει την ζωάρα της επιλέγοντας γκουρμέ πούτσους.
Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Τελικό συμπέρασμα. 5 χρόνια 10 χρόνια 20 χρόνια 50 χρόνια τσάμπα στο τέλος ο Έλληνας αντί να σκέφτεται πόσες γάμησε σκέφτεται πόσους ψήφισε.
Termin εδώ το έκανες λύσσα το πράγμα. Είπαμε αλατοπίπερο άλλα όχι να επιζητάς να σε ρωτήσει κάποιο μέλος "πού έχουν πάει για μπάνιο οι ευκολογάμητες γυναίκα σου και κόρη σου".
Termin εδώ το έκανες λύσσα το πράγμα. Είπαμε αλατοπίπερο άλλα όχι να επιζητάς να σε ρωτήσει κάποιο μέλος "πού έχουν πάει για μπάνιο οι ευκολογάμητες γυναίκα σου και κόρη σου".
Αναρωτήθηκε κάποιος αν είναι αληθινό το γεγονός ή τέλος πάντων αν εγώ πιστεύω πραγματικά ότι η κόρη μου και η γυναίκα μου ειναι ελεηνίδες.
Ρε λες να μην είναι; ρε θα με κάνετε να πεθάνω στα γέλια.
Δες και τα θετικά...Υπάρχει συνέπεια όμως διότι και το δυο έχουν ως κεντρικό θέμα το σεξ....Καλά χαζός είσαι εδώ μιλάμε για μπριζόλες για σεξ για γυναίκες και εσύ θέλεις να μιλήσουμε για μαιδανό και πολιτικούς;
Η άλλη έγραφα προχτές τον έστειλε Γερμανία τον άντρα της μόνο του στην ξενιτιά, και αυτή κάνει την ζωάρα της επιλέγοντας γκουρμέ πούτσους.
Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Τελικό συμπέρασμα. 5 χρόνια 10 χρόνια 20 χρόνια 50 χρόνια τσάμπα στο τέλος ο Έλληνας αντί να σκέφτεται πόσες γάμησε σκέφτεται πόσους ψήφισε.
Όχι αλλά τότε σίγουρα είσαι εσύ μιας κι εσύ πήγες τη συζήτηση εκεί.
Μπορεί να είμαι εγώ χαζός που ψήφισα Παπανδρέου, Καραμανλή, ΓΑΠ, Τσίπρα και Κούλη. Για πες μας εσύ που είσαι ξυπνιος, τα ξέρεις όλα, έχεις χιούμορ και αυτοσαρκάζεσαι (σύμφωνα με τον πικάσο), ποιον ήθελες? Αλλά δεν θα πεις γιατί είσαι καμένος γενικά. Το πιθανότερο είναι να πεις "όλοι το ίδιο είναι, μαλάκες όλοι" για να βγάλεις οποιαδήποτε ευυθύνη από πάνω σου... κάτι το οποίο συνηθίζεις μιας και έβγαλες την ευθύνη από πάνω σου και για την κατάντια της οικογενείας σου. Λυπάμαι πραγματικά, αλλά κάτσε φάε σκατά τώρα και υπομονή. Έχεις ακόμα δρόμο.
Over and out!
Μήπως τώρα πείσθηκες πως μας τρολάρει; Καλά ήταν για σήμερα. Καλό υπολοιπο Κυριακής και απο εμένα!
Αντε και του χρόνου