Νέα

Ποτέ την Κυριακή, μόλις πήρα το δώρο του πατέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Eτοιμαζόμασταν για μπανάκι οικογενειακώς και όπως έφτιαχνα τα τοστάκια στην κουζίνα και επέστρεφα στα υπνοδωμάτια, άκουσα από μέσα την κόρη μου να συζητάει με την γυναίκα μου, και η κόρη μου που είναι 17 ετών, να λέει:

-Τι θέλει και έρχεται μαζί μας και αυτός.......

Έτσι ολοκληρωμένος πατέρας Ελεηνίδας, άντρας Ελεηνίδας, οικογενειάρχης, μόλις δήλωσα ασθενής και θα καθίσω κλινήρης να δω καμιά ταινία στο homecinema.  Δεν βγήκε και σε torrent η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς να ευφρανθώ λιγάκι.

Eίναι μια παντρεμένη με δύο μικρά κοντή με μεγάλα βυζιά γενικός βαθμός 4/10, σε απόσταση 3 χιλιομέτρων, και πριν μέρες όταν της είχα γράψει στο Facebook για πιθανή συνάντηση μου έγραψε θα αντιγράψω με την ορθογραφία της να καταλάβετε:

....ψηστήρι.....
-Πότε σκέφτεσαι για συνάντηση;
-Θα σου πω εγω αμα μπωρω.
-σε ξενοδοχειο λες θα ηταν καλυτερα;
-Μπωρή

Αλλά βαριέμαι τόσο πολύ που απλά θα αράξω. Θα έστελνα μήνυμα στην κοντή αλλά έτσι κι αλλιώς είναι Κυριακή η πιο επικίνδυνη μέρα για τέτοιες φάσεις, οι σύζυγοι είναι στα σπίτια τους και ύστερα από κάτι φάσεις το έχω πάρει απόφαση. Ποτέ την Κυριακή.

Προσωπικα τη πιστευω την ιστορια γιατι τα 17 ειναι μια ηλικια που τα παιδια θελουν να εχουν ανεξαρτητοποιηθει ...χθες. Εγω θυμαμαι απ'το γυμνασιο πχ δεν ηθελα να κυκλοφορω με τους γονεις μου... και αν επρεπε να κυκλοφορησω με καμμια μανα, την ειχα σε αποσταση :P Στο λυκειο ηδη πηγαινα με τους συμμαθητες για μπανιο... αν δεις πχ τα λεωφορεια που πανε για παραλιες, γεματο ειναι απο 15χρονα-17χρονα. Ολα αυτα τα σκεφτεται η κορη που βλεπει φιλες που πανε μονες για μπανιο και σου λεει εγω θα χω το πατερα απο διπλα? Αν τυχον βρεθεις σε καμμια οικογενειακη παραλια που εχει γονεις και μεγαλα παιδια, βλεπεις και την αμηχανια των παιδιων ή πανε παραπερα παιζουν μεχρι και με 5χρονα-10χρονα αρκει να μην ειναι με τους γονεις διπλα.

Ειναι προφανως ασχημο να το ακους ετσι οπως το ακουσες, αλλα οκ - ειναι της ηλικιας το ολο θεμα.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.964
Πόντοι
8.236
Επειδή όλοι υπήρξαμε ( και μικρά και ανήλικα και έφηβα ) παιδιά έχω να πω ότι είναι λογικό μια κόρη να δυσανασχετεί όταν ο πατέρας της είναι ο κλασικός υπερβολικός πατέρας με την κόρη του (δες και το 50-50 στο mega με το πως συμπεριφέρεται ο νικηφόρος στην Ναταλια όπου υπάρχουν αρκετοί μπαμπάδες στην πραγματικότητα που είναι κάπως  έτσι με τις κόρες τους ). Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει σε αρκετές περιπτώσεις ανάμεσα σε μάνα και γιο . Επίσης όπως και να είναι ο γονιός φυσιολογικά ένα κορίτσι θα είναι ποιο  κοντά στην μητέρα του διότι όπως και να το κάνουμε στην μάνα του θα πει πράγματα τα οποία ούτε  γίνεται ούτε νιώθει βολικά  να τα κουβεντιάσει με τον πατέρα της.Αντιστοιχα  Κάτι ανάλογο ισχύει με τα αγόρια . Τώρα αν η συγκεκριμένη ιστορία που γράφτηκε  είναι αληθινή η όχι η αν ο τύπος έχει κόρη η δεν το ξέρουμε , όπως επίσης δεν ξέρουμε τι γίνεται πραγματικά στη ζωή του όποτε καλό είναι να μην κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε. Τέλος πάντων συμφωνώ ότι ο σωστός γονιός πρέπει είναι κοντά στο παιδί του και να το καταλαβαίνει και όχι να το κατηγορεί αν φυσιολογικά το ίδιο το παιδί προτιμάει αυτόν με τον οποίο έχουν το ίδιο φύλλο

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Πω ρε πικρα, αν ειναι αληθεια.

Να εχεις μεγαλωσει μουλικο με ρουχα, φροντιστηρια, παιχνιδια, να ανεχεσαι μια ζωη μια χοντρη με κυτταριτιδα και μουστακι και να μη σε εκτιμουν κιολας.

Τοσα λεφτα, σε φτανανε για χρονια στα σλαβικα μουνολιβαδα

:headbang: :headbang: :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom