Νέα

Ποτέ την Κυριακή, μόλις πήρα το δώρο του πατέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Εγω προσωπικά του έδωσα εύσημα για το οτι μεγάλωσε παιδί 17 χρόνια. Για την γυναίκα του δε μίλησα γιατί δεν είναι καλό να τον προσβάλουμε ούτε ξέρουμε τα ενδοοικογενειακά του. Μάλλον εσύ ήλπιζες οτι τα μέλη θα είναι αρκετά φτηνά και κακεντρεχή ωστέ να πέσουν στην παγίδα του νηματοθέτη και να μιλήσουν απαίσια για την Ελληνίδα γυναίκα αλλά διαψεύστηκες περίτρανα χαχα.

Ξανά: είναι εμφανές από τον τίτλο του νήματος, ότι ο άνθρωπος αυτοσαρκάζεται και κάνει χιούμορ. Δεν προτρέπει κανέναν να μιλήσει άσχημα για τις Ελληνίδες γυναίκες και μητέρες. Τα γραφομενά του είναι σχεδόν σουρεαλιστικά.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
*Αν είναι πραγματικό γεγονος*

Μα δε σχολίασα τί και πως είπε το παιδί του. Φυσικά και θα συμφωνήσω με τον erinal όσον αφορά το παιδί μιας και κανείς δε γνωρίζει το σπίτι του άλλου.

Ωστόσο η ευκολία με την οποία ο termin εκδηλωσε τα συναισθήματά του για το (υποτιθέμενο) παιδί του, φανερώνει και τους λόγους για τους οποίους μίλησε έτσι το παιδί.

Δυστυχώς το έχω ζήσει από γυναίκα συγγενή πρώτου βαθμού να κάνει πλύση εγκεφάλου στο παιδί, και να συμπεριφέρεται με ανάλογο τρόπο στον πατέρα.Και όντως δεν μιλάμε για 5-10 χρονών αλλά για 17χρονο.
Και ο πατέρας είναι ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ (στην περίπτωση μου)...βασικά είναι ο κλασικός μαλάκας που τα υπομένει όλα...
Προφανώς, αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο συμβαίνει και τον νηματοθέτη....που από ότι φαίνεται είναι σαβουρογάμης αλλά και πάλι...όπως μου είπε σήμερα ο πατέρας μου ... "Να την χέσω την μέρα του πατέρα....είναι απλά ο μαλάκας που φέρνει χρήματα στο σπίτι".

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Το νήμα πάει εκεί που πάει μόνο δεν χρειάζεται κατεύθυνση.
Εγώ έφαγα δοκίμασα ανεβηκα κατεβηκα, ούτε έφτιαξα κάτι ούτε το χάλασα, ούτε βελτίωσα ούτε κατέστρεψα.
Δεν θα μου κάνετε το άσπρο μαύρο με πετάξατε στον λάκο με τις ελεηνίδες, κάθε ένας θα πάρει το μερίδιο του.
όλοι μαζί θα το φάμε το σκατό. Έτσι είναι η ζωή, όπως είναι η κοινωνία, η οικονομία, η πολιτική.

Αν θες να φάμε μαζί το σκατο, θα φάμε μαζί και τα τοστακια φίλε μου....
Για να σε βλέπω να ψήνεις....

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Αναρωτήθηκε κάποιος αν είναι αληθινό το γεγονός ή τέλος πάντων αν εγώ πιστεύω πραγματικά ότι η κόρη μου και η γυναίκα μου ειναι ελεηνίδες.
Ρε λες να μην είναι; ρε θα με κάνετε να πεθάνω στα γέλια.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
στην ηλικια αυτη ειναι λογικο τα παιδια να αντιδρουν στους γονεις.αν αισθανεται περισσοτεροο ελεγχομενο απο τον πατερα,ειναι πιθανο να μην τον θελει μαζι του.εφηβεια το λενε.καποια στιγμη ειχα διιαολοστειλει τη μανα μου επειδη μου ελεγε να μην αργησω.εκ των υστερων,καταλαβα πως ο μαλακας ημουν εγω και οχι εκεινη που απλα ανησυχουσε.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Αυτό που όλοι αυτοί που πετάχτηκαν και μίλησαν για την πατρότητα, τυγχάνει να μην έχουν παιδιά, ξεπερνάει τα όρια της λογικής μου. Έχετε πέσει να φάτε τον Termin επειδή αστειεύτηκε για τις "Ελεηνίδες" που έχει στο σπίτι του. Κανένας δεν σχολίασε την στάση της μητέρας, που λογικά δεν είπε τίποτα στην κόρη/γαϊδούρι που ενώ ο μπαμπάς της έφτιαχνε τοστάκια εκείνη μουρμούραγε "είναι ανάγκη να έρθει και αυτός μαζί". Απορώ τύποι και τύπισσες εδώ μέσα, όλοι αυστηροί κριτές κάποιου που είναι εμφανές ότι αυτοσαρκάζεται και αστειεύεται.
αι γεια σου

ολοσωστος  :hi:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το νήμα πάει εκεί που πάει μόνο δεν χρειάζεται κατεύθυνση.
Εγώ έφαγα δοκίμασα ανεβηκα κατεβηκα, ούτε έφτιαξα κάτι ούτε το χάλασα, ούτε βελτίωσα ούτε κατέστρεψα.
Δεν θα μου κάνετε το άσπρο μαύρο με πετάξατε στον λάκο με τις ελεηνίδες, κάθε ένας θα πάρει το μερίδιο του.
όλοι μαζί θα το φάμε το σκατό. Έτσι είναι η ζωή, όπως είναι η κοινωνία, η οικονομία, η πολιτική.

XAXAXA μάλιστα, μάλιστα! :tooth:

Το σκατό φίλε το τρώει αυτός που στρώνει όπως κοιμάται. Και το γεγονός ότι θα σε κάνει να αισθανθείς πολύ καλύτερα αν το φάνε όσοι περισσότεροι γίνεται, μάλλον σε κάνει τον ίδιο άξιο της μοίρας σου.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Γι αυτό λοιπόν και καταλαβαίνεις πως ο τύπος μας τρολάρει και απλά ήθελε να γράψει τα δικά του..

Δεν νομίζω ότι τρολάρει, απλά έγραψε ένα μικρό σουρεαλιστικό σχεδόν κείμενο "ποτέ την Κυριακή με την βιζαρού γειτόνισσα" το οποίο έχει αρκετό χιούμορ και μπήκαν όλοι οι ακτιβιστές "δεν κάνεις καλά την δουλειά σου σαν πατέρας", "προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με το παιδί σου", "είσαι λάθος". Ενώ είναι εμφανές ότι αυτοσαρκάζεται.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτό που όλοι αυτοί που πετάχτηκαν και μίλησαν για την πατρότητα, τυγχάνει να μην έχουν παιδιά, ξεπερνάει τα όρια της λογικής μου.

Ξέρεις ποιοι έχουν παιδιά και ποιοι όχι?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Φίλε είναι αρρώστια οι παντρεμένες.
Δεν μου σηκώνεται με μικρές με ανύπαντρες και μάλιστα όσο ωραίες και αν είναι.
Δεν τις βλέπω καν σαν γυναίκες τις βλέπω σαν παιδιά χαζά.

Τρελαίνομαι για δολοπλόκες ελεηνίδες, είναι σαν ναρκωτικό.
Να βρίζουν τους άντρες τους να τους κερατώνουν
να χύνουν ναρκωτικές δηλητηριώδεις ουσίες από το μουνί τους.
Είσαι μερακλής :hi: :hi: :hi:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Δεν νομίζω ότι τρολάρει, απλά έγραψε ένα μικρό σουρεαλιστικό σχεδόν κείμενο "ποτέ την Κυριακή με την βιζαρού γειτόνισσα" το οποίο έχει αρκετό χιούμορ και μπήκαν όλοι οι ακτιβιστές "δεν κάνεις καλά την δουλειά σου σαν πατέρας", "προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με το παιδί σου", "είσαι λάθος". Ενώ είναι εμφανές ότι αυτοσαρκάζεται.

Συγνώμη, αλλά αρνούμαι να δω ψήγμα από χιουμορ ή αυτοσαρκασμό όταν μιλάει ετσι για το (ξανά, υποτιθέμενο) παιδί του.

Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να μιλάς έτσι για το παιδί σου;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Είναι εμφανές. Αν κάποιος έχει παιδί/παιδιά και είναι συνειδητοποιημένος γονιός, τότε μπορεί να καταλάβει το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό του νηματοθέτη.

Mάλλον κρίνεις με λάθος κριτήρια. Εγώ είμαι γονιός κι όταν βλέπω κάποιον να βρίζει την οικογένειά του, έστω και για πλάκα ή για.... αυτοσαρκασμό(!!!!) όπως λες, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Εσύ έχεις παιδιά?

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Αντί να μου πούνε σε ποια παραλία λιάζονται μια σαραντάρα και μια δεκαεφτάρα, μουνάρες, χαζές και ευκολογάμητες ελεηνίδες μου λένε και κακό πατέρα και άντρα, έχεις ιδέα από Έλληνα; Νομίζεις τυχαία τον κυβέρνησε Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας και τώρα Μητσοτάκης;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αντί να μου πούνε σε ποια παραλία λιάζονται μια σαραντάρα και μια δεκαφτάρα μουνάρες χαζές και ευκολογάμητες ελεηνίδες μου λένε και κακό πατέρα και άντρα, έχεις ιδέα από Έλληνα; Νομίζεις τυχαία τον κυβέρνησε Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας και τώρα Μητσοτάκης;

Ενώ εσύ? Ποιον ήθελες?

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Όταν λες την κόρη σου "ελεηνίδα", είναι αυτοσαρκασμός? Για πες δηλαδή γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε!!! :grin:

Ναι είναι, γιατί το παιδί είναι καθρέπτης των γονιών του έως ένα σημείο. Οπότε αν αναρωτιέται ότι "είναι η κόρη μου Ελεηνίδα?", ουσιαστικά αμφισβητεί τον εαυτό του και αν έκανε καλά ότι έπρεπε να κάνει σαν μπαμπάς. Και αν μία οικογένεια, με 17 χρονών κόρη ετοιμάζεται να πάει για μπάνιο και ο μπαμπάς φτιάχνει τα τοστάκια, σημαίνει ότι πολλά πράγματα τα έχει κάνει σωστά ο συγκεκριμένος μπαμπάς. Οπότε, ναι, αυτοσαρκάζεται.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ναι είναι, γιατί το παιδί είναι καθρέπτης των γονιών του έως ένα σημείο. Οπότε αν αναρωτιέται ότι "είναι η κόρη μου Ελεηνίδα?", ουσιαστικά αμφισβητεί τον εαυτό του και αν έκανε καλά ότι έπρεπε να κάνει σαν μπαμπάς. Και αν μία οικογένεια, με 17 χρονών κόρη ετοιμάζεται να πάει για μπάνιο και ο μπαμπάς φτιάχνει τα τοστάκια, σημαίνει ότι πολλά πράγματα τα έχει κάνει σωστά ο συγκεκριμένος μπαμπάς. Οπότε, ναι, αυτοσαρκάζεται.

Άρα είναι fail ο τύπος, σωστά? Οπότε τι ήθελες? Να του πούμε και μπράβο?

By the way, δεν μου είπες αν έχεις παιδιά εσύ.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Mάλλον κρίνεις με λάθος κριτήρια. Εγώ είμαι γονιός κι όταν βλέπω κάποιον να βρίζει την οικογένειά του, έστω και για πλάκα ή για.... αυτοσαρκασμό(!!!!) όπως λες, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Εσύ έχεις παιδιά?

Έχω ήδη απαντήσει πιο πάνω.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Άρα είναι fail ο τύπος, σωστά? Οπότε τι ήθελες? Να του πούμε και μπράβο?

By the way, δεν μου είπες αν έχεις παιδιά εσύ.

1. Έχεις κάποιο μικρό θέμα στην κατανόηση αυτών που γράφω.
2. Έχω απαντήσει πιο πάνω για το αν έχω παιδιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom