Νέα

Ποτέ την Κυριακή, μόλις πήρα το δώρο του πατέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μην δίνεις σημασία στο παιδί. Τα παιδιά είναι σκληρά συνήθως και στις εκφράσεις τους προσπάθησε να καταλάβεις η εφηβεία είναι μια ορμονικα κσι συναισθηματικά περίεργη εποχή. Η αγάπη που έχει το παιδί σου ακόμα κι αν ο λόγος της σε πληγώνει υπάρχει. Όταν το συνειδητοποιήσεις αυτό θα καταλάβεις ότι δεν σε απορρίπτει απλά αντιδρά σε όλα. Τα ιδια μπορεί να λέει για τη μάνα της στις φίλες. Να είσαι κοντά στο παιδί σου και να προσπαθεις. Θυμήσου κ τα νιάτα σου
Το πιο σωστο σχόλιο απ' ολα.

Αν θεωρησουμε βεβαια οτι το περιστατικο ειναι αληθινο, και δεν ειναι απλως κυριακατικο.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Αυτές οι ψαγμένες έχουν σχεδόν πάντα μανία με τις πίπες. Δηλαδή κάνουν σαν μανιακές πίπες με τις ώρες, να το εξελίξουν λες και έχουν μείνει μετεξεταστέες.

Είναι στο πλαίσιο της προσπάθειας να εξοικειωθούν με την λατρεία του οργάνου που η σύγχρονη γυναικεία ρητορική προσπάθησε να τις κάνει να το αγνοούν. Προσοχή όμως, υπάρχει μία παγίδα εδώ: Λατρεύουν το όργανο όχι τον φέροντα το όργανο. Γι αυτό και επικεντρώνονται εκεί.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
:)
"εκεί που είσαι ήμουνα" λέει το ρητό. Ωστόσο εκεί που είσαι ποτέ δε θα έρθω. Το παιδί σου έχει δίκιο. Make piece with that.

Edit: Φίλε Pablo Picasso, καμία πίκρα δε δικαιολογεί αυτό. Για να περασει η ώρα, να έρθει στο site, να το γραψει, ήξερε καλά τι έγραφε. Οπότε φαντάσου τι θα ανέχονται σε αυτό το σπίτι.
Χαλάρωσε Gatekeeper...δικαστές υπάρχουν πολλοί δεν χρειάζονται κι άλλοι..,,
Δεν τον ξέρεις και έτσι καλό είναι να μην φαντάζεσαι πράγματα για το σπίτι του (αν η ιστορία είναι πραγματική βέβαια).
Τωρα στα υπόλοιπα συμφωνώ, πάντα κοντά στο παιδί σου ότι και αν σου πει....
Τα ίδια κάναμε και μείς πιτσιρίκια  (η και χειρότερα) απλά εμείς είχαμε και έχουμε πάντα δίκιο....

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Θα έλεγα να μην επικεντρωνόμαστε στο ότι είπε την κόρη του ελεηνίδα, ίσως το έγραψε πάνω στα νεύρα του και στην πίκρα του για την χοντράδα που είπε η κόρη του, η οποία δεν είναι και παιδάκι, είναι σχεδόν ενήλικη. Είμαι σίγουρος όμως ότι το "ελεηνίδα" το είπε με μία δόση χιούμορ. Και είναι και πολύ λογικό, έως ένα σημείο η κόρη να κάνει περισσότερο παρέα με την μαμά και οι γιοί με τον μπαμπά, οπότε όλα οκ. Επίσης, γιατί να μην γίνει και η συγκεκριμένη κόρη Ελεηνίδα; Μιλάει για τον πατέρα της έτσι και η μητέρα δεν την διορθώνει, κυριακάτικη εξόρμηση στην θάλασσα, "τοστάκια" και μπαμπάς που χαλβαδιάζει και την πέφτει ιντερνετικά σε κοντή γειτόνισσα με δυό παιδιά και δύο μεγάλα βυζιά. Καρφί για Ελεηνίδα πάει η κόρη. Με όλο το σεβασμό

:hi:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ο χριστιανος γιορταζει σημερα και θελει να βγαλει το αχτι του  καλα κανει  :hi:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
:)Χαλάρωσε Gatekeeper...δικαστές υπάρχουν πολλοί δεν χρειάζονται κι άλλοι..,,
Δεν τον ξέρεις και έτσι καλό είναι να μην φαντάζεσαι πράγματα για το σπίτι του (αν η ιστορία είναι πραγματική βέβαια).
Τωρα στα υπόλοιπα συμφωνώ, πάντα κοντά στο παιδί σου ότι και αν σου πει....
Τα ίδια κάναμε και μείς πιτσιρίκια  (η και χειρότερα) απλά εμείς είχαμε και έχουμε πάντα δίκιο....

*Αν είναι πραγματικό γεγονος*

Μα δε σχολίασα τί και πως είπε το παιδί του. Φυσικά και θα συμφωνήσω με τον erinal όσον αφορά το παιδί μιας και κανείς δε γνωρίζει το σπίτι του άλλου.

Ωστόσο η ευκολία με την οποία ο termin εκδηλωσε τα συναισθήματά του για το (υποτιθέμενο) παιδί του, φανερώνει και τους λόγους για τους οποίους μίλησε έτσι το παιδί.

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Σε βαρέθηκα ρε πούστη Έλληνα.
Εσύ ψήφισες τον σωστό
εσύ δεν έχεις κόρη ελεηνίδα
εσύ ξέρεις το σωστό εσύ μόνο εσύ.....

και για αυτό τρελαίνομαι για ψυχωτικές άρρωστες διεστραμμένες παντρεμένες.
φόρεσα τις δικές σου παντόφλες στο ίδιο σου το σπίτι, εγώ θα πάω στην κόλαση, αλλά και εσύ θα ζεις με την ψευδαίσθηση ότι η κόρη σου δεν είναι ελεηνίδα.

Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
1
Πόντοι
0
Έχεις δοκιμάσει να πλησιάσεις την κόρη σου και να της κερδίσεις το ενδιαφέρον ως τώρα? Ίσως την επόμενη Κυριακή πρέπει να πάρεις την πρωτοβουλία αντί να είσαι εδώ. Αξίζει μια προσπάθεια. Για μένα που είμαι άγαμος, το οτι μεγάλωσες 17 χρόνια ένα παιδί είναι άθλος. Δώσε εύσημα στον εαυτό σου. Τα παιδιά σίγουρα μπορούν να πληγώσουν με λόγια αλλά και μόνο οτι έχεις ένα παιδί είναι ευλογία. Κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα για να βελτιώσεις την σχέση σου με αυτό.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Τρελαίνομαι για δολοπλόκες ελεηνίδες, είναι σαν ναρκωτικό.
Να βρίζουν τους άντρες τους να τους κερατώνουν
να χύνουν ναρκωτικές δηλητηριώδεις ουσίες από το μουνί τους.

Εσύ ψήφισες τον σωστό
φόρεσα τις δικές σου παντόφλες στο ίδιο σου το σπίτι, εγώ θα πάω στην κόλαση, αλλά και εσύ θα ζεις με την ψευδαίσθηση ότι η κόρη σου δεν είναι ελεηνίδα.

Termin, δύο σελίδες νήμα και ήδη έχεις γράψει ιστορία  :hi:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εσύ ψήφισες τον σωστό

Εκτός του ότι πιστεύεις ότι ΟΛΟΙ οι άλλοι φταίνε για ΟΛΑ όσα παθαίνεις εσύ, είσαι και ψυχοπαθής μάλλον. Οπότε σταμάτα να κλαις την μοίρα σου and DO something.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Είδε πως το νήμα δε παει εκεί που το ήθελε, οπότε πέταξε εμβόλιμα τον επίλογο του για τον έλληνα και την ελλεηνίδα.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Αυτό που όλοι αυτοί που πετάχτηκαν και μίλησαν για την πατρότητα, τυγχάνει να μην έχουν παιδιά, ξεπερνάει τα όρια της λογικής μου. Έχετε πέσει να φάτε τον Termin επειδή αστειεύτηκε για τις "Ελεηνίδες" που έχει στο σπίτι του. Κανένας δεν σχολίασε την στάση της μητέρας, που λογικά δεν είπε τίποτα στην κόρη/γαϊδούρι που ενώ ο μπαμπάς της έφτιαχνε τοστάκια εκείνη μουρμούραγε "είναι ανάγκη να έρθει και αυτός μαζί". Απορώ τύποι και τύπισσες εδώ μέσα, όλοι αυστηροί κριτές κάποιου που είναι εμφανές ότι αυτοσαρκάζεται και αστειεύεται.

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Το νήμα πάει εκεί που πάει μόνο δεν χρειάζεται κατεύθυνση.
Εγώ έφαγα δοκίμασα ανεβηκα κατεβηκα, ούτε έφτιαξα κάτι ούτε το χάλασα, ούτε βελτίωσα ούτε κατέστρεψα.
Δεν θα μου κάνετε το άσπρο μαύρο με πετάξατε στον λάκο με τις ελεηνίδες, κάθε ένας θα πάρει το μερίδιο του.
όλοι μαζί θα το φάμε το σκατό. Έτσι είναι η ζωή, όπως είναι η κοινωνία, η οικονομία, η πολιτική.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
@Pablo Picasso Φίλε μου, μιλάς με κάποιον που ήταν πατέρας. Αν έχεις εσύ παιδιά, θα καταλάβαινες πως ΚΑΝΕΙΣ πατέρας δεν αστειεύεται ή αυτοσαρκάζεται με τα παιδιά του.

Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
1
Πόντοι
0
Αυτό δε, που όλοι αυτοί που πετάχτηκαν και μίλησαν για την πατρότητα, τυγχάνει να μην έχουν παιδιά, με ξεπερνάει. Έχετε πέσει να φάτε τον Termin επειδή αστειεύτηκε για τις "Ελεηνίδες" που έχει στο σπίτι του. Κανένας δεν σχολίασε την στάση της μητέρας, που λογικά δεν είπε τίποτα στην κόρη/γαϊδούρι που ενώ ο μπαμπάς της έφτιαχνε τοστάκια εκείνη μουρμούραγε "είναι ανάγκη να έρθει και αυτός μαζί". Απορώ τύποι και τύπισσες εδώ μέσα, όλοι αυστηροί κριτές κάποιου που είναι εμφανές ότι αυτοσαρκάζεται και αστειεύεται.

Εγω προσωπικά του έδωσα εύσημα για το οτι μεγάλωσε παιδί 17 χρόνια. Για την γυναίκα του δε μίλησα γιατί δεν είναι καλό να τον προσβάλουμε ούτε ξέρουμε τα ενδοοικογενειακά του. Μάλλον εσύ ήλπιζες οτι τα μέλη θα είναι αρκετά φτηνά και κακεντρεχή ωστέ να πέσουν στην παγίδα του νηματοθέτη και να μιλήσουν απαίσια για την Ελληνίδα γυναίκα αλλά διαψεύστηκες περίτρανα χαχα.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
@Pablo Picasso Φίλε μου, μιλάς με κάποιον που ήταν πατέρας. Αν έχεις εσύ παιδιά, θα καταλάβαινες πως ΚΑΝΕΙΣ πατέρας δεν αστειεύεται ή αυτοσαρκάζεται με τα παιδιά του.

Και βέβαια έχω και είμαι πάντα δίπλα τους στα καλά και στα άσχημα, στα εύκολα και στα δύσκολα, κάθε μέρα, κάθε στιγμή 24 ώρες το 24ωρο και θα είμαι για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Λεπτομέρεια: έχω χωρίσει με την Ελεηνίδα μαμά τους.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Γι αυτό λοιπόν και καταλαβαίνεις πως ο τύπος μας τρολάρει και απλά ήθελε να γράψει τα δικά του..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom