You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 261K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Εκτός του μπούγιου και του χαμού που θα γίνει τις πρώτες ημέρες πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι πολλές ιερόδουλες είναι αποκλεισμένες στις χώρες προέλευσης τους, κατά συνέπεια μπουρδέλα θα υπάρχουν, επαρκής αριθμός πορνών θα υπάρχει;
Όσες και (αν) επιστρέψουν από την πατρίδα τους θα κάνουν το τέστ και θα παραμένουν σε καραντίνα για 14 ημέρες;;
ειδικα η σονια απορω πως δε κανει δουλειες μονη
Σιγά τη φόλα. Εκτός αν κάποιοι γουστάρουν ψευτοζουζουνιές, πίπα με δόντι και άχρωμες εκφράσεις όταν δεν βλέπεις. Μεγαλύτερη ηθοποιό στη Φυλής δεν έχω δει πάλι. Εν τω μεταξύ την έβαζαν διπλοβάρδιες και η κούραση δεν κρυβόταν.
Πως φαίνεται ότι κάποιοι έχουν άλλα στανταρντς...
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
δε νομιζω,πχ 15/06 ανοιγουν οι πτησεις απο Ουκρανια,περιμενουμε τουριστριες απο τη φίλη χώρα να ενισχυσουν την δοκιμαζομενη οικονομια μαςΌσες και (αν) επιστρέψουν από την πατρίδα τους θα κάνουν το τέστ και θα παραμένουν σε καραντίνα για 14 ημέρες;;
SEGOVAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
φιλε θα σου πω.λοιπον η σονια οταν ξεκινησε ηταν φοβερη εμενα μ ξερει καλα κ συμπεριφερετε μ σεβας.απειρες φορες μ χει πει οτι μ καποιους δεν αλλα επρεπε ν το κανει.εμπας περιπτωση εγω τη βαρεθηκα γτ τη γαμαγα συνεχεια.ν τονισουμε οτι ειν ωραιο κοριτσι ετσι;εσενα δε σε ευχαριστησε οκ αποψη σου δεκτηΣιγά τη φόλα. Εκτός αν κάποιοι γουστάρουν ψευτοζουζουνιές, πίπα με δόντι και άχρωμες εκφράσεις όταν δεν βλέπεις. Μεγαλύτερη ηθοποιό στη Φυλής δεν έχω δει πάλι. Εν τω μεταξύ την έβαζαν διπλοβάρδιες και η κούραση δεν κρυβόταν.
Επίσης, όντως είπαν 15 επίσημα.
Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες έχουν γυρίσει στις χώρες τους. Ειδικά κάτι Ρουμανάκια που ένα μήνα ήταν εδώ, ένα μήνα πίσω, ή γενικά πηγαινοέρχονταν, δεν νομίζω ότι θα γυρίσουν άμεσα. Άρα πλήρης επιστροφή στα γνωστά δεν θα επέλθει σίγουρα στα 15. Θα πάρει καιρό. Και για να λέμε την αλήθεια, θεωρώ ότι δεν είναι 100% ασφαλές. Όταν λειτουργεί το πάνω κεφάλι το καταλαβαίνεις. Απλά επειδή λειτουργούμε με το κάτω, άντε να κάνεις υπομονή. Δεν είναι τόσο απλό.
Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες έχουν γυρίσει στις χώρες τους. Ειδικά κάτι Ρουμανάκια που ένα μήνα ήταν εδώ, ένα μήνα πίσω, ή γενικά πηγαινοέρχονταν, δεν νομίζω ότι θα γυρίσουν άμεσα. Άρα πλήρης επιστροφή στα γνωστά δεν θα επέλθει σίγουρα στα 15. Θα πάρει καιρό. Και για να λέμε την αλήθεια, θεωρώ ότι δεν είναι 100% ασφαλές. Όταν λειτουργεί το πάνω κεφάλι το καταλαβαίνεις. Απλά επειδή λειτουργούμε με το κάτω, άντε να κάνεις υπομονή. Δεν είναι τόσο απλό.
φιλε θα σου πω.λοιπον η σονια οταν ξεκινησε ηταν φοβερη εμενα μ ξερει καλα κ συμπεριφερετε μ σεβας.απειρες φορες μ χει πει οτι μ καποιους δεν αλλα επρεπε ν το κανει.εμπας περιπτωση εγω τη βαρεθηκα γτ τη γαμαγα συνεχεια.ν τονισουμε οτι ειν ωραιο κοριτσι ετσι;εσενα δε σε ευχαριστησε οκ αποψη σου δεκτη
Αντικειμενικά είναι ωραία. Το σώμα τέλειο, το πρόσωπο μέτριο (για μένα). Αλλά όταν βλέπω τέτοια απόδοση, τι να το κάνω. Αντικειμενικά είμαι κι εγώ ωραίος, με τα στανταρντς της κοινωνίας μας, πάνυα καθαρός πάω, αγαπώ την καθαριότητα γενικά και δεν έχω πατήσει τα 30. Βάσει αυτού δεν θέλω να σκεφτώ πόσο ξενέρωτα θα αντιμετώπιζε τους μεγαλύτερους ή τους λέτσους που πατάνε. Το τι απόδοση είχε παλιά δεν ξέρω. Στις τελευταίες μου τσάρκες στο 84 και το 65 φαινόταν ξεθεομένη από την κούραση παρά τις ψευτογλύκες και τα ζουζουνίσματα. Μιά φορά δοκιμάστηκε, διάβασε την κριτική μου, δεν θα ξαναπάταγα εύκολα.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
όντως έπαιζε θέατρο , όντως όταν δεν έβλεπες έκανε γκριμάτσες αηδίας το έχω δει ....Πέρα από αυτό αν δεν σε γουσταρη για πελάτη ας μην παρακαλεί από ο σαλόνι να μπεις ..... Εγώ τελείωσα μαζί της οριστικά όταν πήγε να μου ξεκοληση το πέος από την ρίζα του και του φέρθηκε βάναυσα !!!!! Πάντα έβαζε δόντι πάντα της το έλεγα !!!!!! Αλλά τελευταία φορά ξέφυγε λέμε !!!!!! Πιστευω πως το κανεί σκόπιμα ..... αν πας και της πεις όχι πίπα ξαφνιάζεται και παίρνει ύφος μπλαζέ ...... γιατί άραγε ;; Τέλος πάντων δεν αξίζει να ρισκάρεις την υγεία σου για δαύτη !!!Σιγά τη φόλα. Εκτός αν κάποιοι γουστάρουν ψευτοζουζουνιές, πίπα με δόντι και άχρωμες εκφράσεις όταν δεν βλέπεις. Μεγαλύτερη ηθοποιό στη Φυλής δεν έχω δει πάλι. Εν τω μεταξύ την έβαζαν διπλοβάρδιες και η κούραση δεν κρυβόταν.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
καμία δεν έφυγε στην χώρα της φίλε , πολύ λίγες ίσως πολλές όχι !!! Καταρχήν ήταν κλειστά οι δρόμοι πως θα πήγαιναν ;; Εγώ από όσο ξέρω έμειναν εδώ αρκετές κοπέλες άφραγκες και περίμεναν να ανοίξουν ξανά τα μαγαζιά για να δουλέψουν !!!!!Επίσης, όντως είπαν 15 επίσημα.
καμία δεν έφυγε στην χώρα της φίλε , πολύ λίγες ίσως πολλές όχι !!! Καταρχήν ήταν κλειστά οι δρόμοι πως θα πήγαιναν ;; Εγώ από όσο ξέρω έμειναν εδώ αρκετές κοπέλες άφραγκες και περίμεναν να ανοίξουν ξανά τα μαγαζιά για να δουλέψουν !!!!!
Δυστυχώς αυτές που έχουν τις οικογένειες πίσω και είναι απο χωριουδάκια της Ρουμανίας πρέπει να την έκαναν. Πηγαινοέρχονταν τις καλές εποχές. Με την αβεβαιότητα που υπήρχε, το θεωρώ βέβαιο ότι αυτές γύρισαν πίσω. Φυσικά όσες είναι εγκατεστημένες εδώ, δεν πήγαν πουθενά. Θα δείξει. Μακάρι να έχω άδικο.
όντως έπαιζε θέατρο , όντως όταν δεν έβλεπες έκανε γκριμάτσες αηδίας το έχω δει ....Πέρα από αυτό αν δεν σε γουσταρη για πελάτη ας μην παρακαλεί από ο σαλόνι να μπεις ..... Εγώ τελείωσα μαζί της οριστικά όταν πήγε να μου ξεκοληση το πέος από την ρίζα του και του φέρθηκε βάναυσα !!!!! Πάντα έβαζε δόντι πάντα της το έλεγα !!!!!! Αλλά τελευταία φορά ξέφυγε λέμε !!!!!! Πιστευω πως το κανεί σκόπιμα ..... αν πας και της πεις όχι πίπα ξαφνιάζεται και παίρνει ύφος μπλαζέ ...... γιατί άραγε ;; Τέλος πάντων δεν αξίζει να ρισκάρεις την υγεία σου για δαύτη !!!
Έτσι μπράβο.
Τύποι όποια δεν μπορεί ή δεν θέλει, υπάρχουν και τα συνεργεία καθαρισμού και το ξεσκάτισμα γέρων. Απλά πράγματα. Μην ακούτε την παπάτζα του κάθε κυρ-Βασίλη. Τη δουλεία του κάνει κι αυτή είναι να σας μπάσει μέσα.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Σιγά τη φόλα. Εκτός αν κάποιοι γουστάρουν ψευτοζουζουνιές, πίπα με δόντι και άχρωμες εκφράσεις όταν δεν βλέπεις. Μεγαλύτερη ηθοποιό στη Φυλής δεν έχω δει πάλι. Εν τω μεταξύ την έβαζαν διπλοβάρδιες και η κούραση δεν κρυβόταν.
Συμφωνώ. Καταρχήν βγαίνει σαν τον γυπα και τσιριζει. Δεν στέκεται στο σαλόνι σαν γυναίκα. Ορμάει πάνω σου σαν θειτσα
σε βλάχικο γάμο. Επίσης έχει περιφερεια και δεν μπορεί να βρει ένα γαμημένο σωβρακο να την παινεύει.
Μασούρι τα κάνει τα φράγκα;
Και σιγά την πίπα. Σφιγγεται και αρμεγει.
Δεν έχει την χάρη. Δεν έχει το στυλ.
Για μαλακες μας περνάει;
Θα ήταν εξαιρετική p.r σε μπαράκι
για κλαρινογαμπρους και να τσιμπάει μονοευρα. Για πουτανα δεν κάνει.
Κι από βάψιμο μεσάνυχτα.
Ουστ!
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
καμία δεν έφυγε στην χώρα της φίλε , πολύ λίγες ίσως πολλές όχι !!! Καταρχήν ήταν κλειστά οι δρόμοι πως θα πήγαιναν ;; Εγώ από όσο ξέρω έμειναν εδώ αρκετές κοπέλες άφραγκες και περίμεναν να ανοίξουν ξανά τα μαγαζιά για να δουλέψουν !!!!!
Είχαν φύγει αρκετές πριν σκάσει το κανονι. Αφού στο πήγαινε έλα είναι όπως γνωριζεις. Στην χειρότερη μοίρα δεν είναι οσες εφυγαν (αυτές κάτι είχαν μαζέψει
για να φύγουν)
αλλά όσες επέστρεφαν στεγνές για να αρμεξουν και έπεσαν σε κλειστα μαγαζιά.
Εκεί έπεσε σκοτάδι.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
αφιερωμενο στους καψουριδες αγαπουληδες αντιμπουρδελιαριδες
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Μας ζαλισες τα αρχιδια με το:Ιούλιο και βλέπουμε τυπε.Ολοι έξυπνοι το παίζετε εδώ.15 Ιουνίου
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Αν είναι σπάσιμο ας το κάνουν βιτρίνα όπως στην ολλανδία, να στέκονται εκεί σαν τα καναρίνια όλη την ημέρα.
Βέβαια μπορεί να την πατήσουμε εμείς εκεί, γιατί ενώ απο μπροστά μπορεί να είναι καλή, το πίσω της μέρος όταν μας οδηγεί προς το δωμάτιο να μην βλέπεται
Ολλανδια δεν έχω πάει αλλά πιστεύω θα φέρνουν και ζεμπεκιες. Δεν μπορεί να κάθονται σαν μούμιες. Φυσικά είναι κι άλλα τα λεφτά εκεί. Μόνο σε αυτό το κρατίδιο υπάρχει το δεκαρικο και το εικοσαρικο. Ναι, συμφερει ως καποια λύση (βασικά το δεκαρικο) αλλά διατηρούν την γαμημενη δικαιολογία τύπου "τι θες με ένα δεκάρικο; ". Έχει στραβωσει ή δουλειά στα μπουρδέλα
εδώ και χρονια.
Κανονικά θα έπρεπε να έρχονται μουναρες με προγραμματαρες σε άλλες τιμες να ρίχνεις
ένα να φεύγεις οκ.
Τώρα όσα και να ρίξεις, δεν μένεις ποτέ απολυτα ευχαριστημένος. Και τριπλό χρόνο
να πάρεις για να το πας κορδόνι, δεν έχουν προγράμματα να γίνει σεισμός. Μη αυτό και μη εκείνο. Ξενερωμα. Πρέπει να κάνεις αλχημειες. Απο την άλλη όπου βρεις πρόγραμμα να την περάσεις κάπως ωραια
δεν βρίσκεις ομορφιά. Και στο τέλος σου βαρανε και την πόρτα!
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Προσωπικά είμαι υπέρ του συνόλου.
Ο Σπιρτούλης στο άλλο θέμα με την διάκριση δίνει αγώνα υπέρ του πορνοσυστηματος.
Εγώ πάλι ειμαι αντικειμενικος. Νομίζω ότι έφθασε η ώρα να καθορίζεται η τιμή μεταξύ πελάτη και πουτανας μεταξυ τους και μονο.
Από την στιγμή που η πουτανα είναι ελ. επαγγελματίας η απλός συνεργάτης ιδιωτικής επιχείρησης και σε καμία περίπτωση μισθωτή, δεν βλέπω τον λόγο να ακολουθεί στανταρ τιμολογιακή πολιτική.
Ας καεί το πελεκουδι λοιπόν.
Ας φωναξουμε. Άνθρωποι βρε.
Να είμαστε άνθρωποι.
Ο Σπιρτούλης στο άλλο θέμα με την διάκριση δίνει αγώνα υπέρ του πορνοσυστηματος.
Εγώ πάλι ειμαι αντικειμενικος. Νομίζω ότι έφθασε η ώρα να καθορίζεται η τιμή μεταξύ πελάτη και πουτανας μεταξυ τους και μονο.
Από την στιγμή που η πουτανα είναι ελ. επαγγελματίας η απλός συνεργάτης ιδιωτικής επιχείρησης και σε καμία περίπτωση μισθωτή, δεν βλέπω τον λόγο να ακολουθεί στανταρ τιμολογιακή πολιτική.
Ας καεί το πελεκουδι λοιπόν.
Ας φωναξουμε. Άνθρωποι βρε.
Να είμαστε άνθρωποι.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
ναι έτσι είναι όπως τα λες είναι φίλεΔυστυχώς αυτές που έχουν τις οικογένειες πίσω και είναι απο χωριουδάκια της Ρουμανίας πρέπει να την έκαναν. Πηγαινοέρχονταν τις καλές εποχές. Με την αβεβαιότητα που υπήρχε, το θεωρώ βέβαιο ότι αυτές γύρισαν πίσω. Φυσικά όσες είναι εγκατεστημένες εδώ, δεν πήγαν πουθενά. Θα δείξει. Μακάρι να έχω άδικο.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ο κυρ Βασίλης δεν υπαρχη το ποσό διπλωμάτης είναι και το θέατρο φαινετε από χιλιόμετρα , άσχετα αν εμένα μου είναι ευχάριστος σαν άνθρωπος στα πλαίσια του σαλονιού και έως εκεί !!! Η σονια ας πάει σερβιτόρα θα της πηγαίνει Για φαντάσου μολης πάει να πάρει παραγγελία να λέει Γεια σουυυυυυ τι κανειιιιιις ;;;; ΧαχαχαΈτσι μπράβο.
Τύποι όποια δεν μπορεί ή δεν θέλει, υπάρχουν και τα συνεργεία καθαρισμού και το ξεσκάτισμα γέρων. Απλά πράγματα. Μην ακούτε την παπάτζα του κάθε κυρ-Βασίλη. Τη δουλεία του κάνει κι αυτή είναι να σας μπάσει μέσα.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις