Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
12 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
270
Πόντοι
20
Θα ανοίξουν ή όταν θα είναι πολιτικά ασύμφορο το να παραμένουν κλειστά ή δεν θα ανοίξουν ποτέ αν η αγορά έχει αυτορυθμιστεί μέχρι τότε, δηλαδή αν οι εργάτριες του σεξ μεταπηδήσουν σε άλλες λύσεις, δουλεύοντας σε σπίτια, ξενοδοχεία με άλλο καθεστώς τιμών..

Το πολιτικά ασύμφορο χωρά συζήτηση. Από την μια όλες οι φεμινίστριες, πάσης φύσεως προοδευτικοί, αγκυλωμένοι συντηρητικοί και λοιποί δογματικοί κρετίνοι θα ήθελαν να παραμείνουν ες αεί κλειστά. Από την άλλη, η ερωτική επιθυμία που δεν εκτονώνεται, σε προσωπικό επίπεδο γεννά βία και σε συλλογικό επίπεδο "επαναστατική" διάθεση και το τελευταίο είναι και το τελευταίο που θέλει κάθε κυβερνών.

triptoegypt

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2019
Like
28
Πόντοι
1
Τι να το κάνετε ρε το σεξ? Από τις 11 Μαΐου όπως ανακοίνωσε ο κουμπάρος του Κουλη, μπορείτε να κάνετε ατομικά ΧΕΙΜΕΡΙΝΆ σπορ!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Θα ανοίξουν ή όταν θα είναι πολιτικά ασύμφορο το να παραμένουν κλειστά ή δεν θα ανοίξουν ποτέ αν η αγορά έχει αυτορυθμιστεί μέχρι τότε, δηλαδή αν οι εργάτριες του σεξ μεταπηδήσουν σε άλλες λύσεις, δουλεύοντας σε σπίτια, ξενοδοχεία με άλλο καθεστώς τιμών..

Το θέμα είναι λίγο περίπλοκο για την κυβέρνηση. Δε γίνεται να ανοίξουν καφετέριες με μισά τραπέζια και από την άλλη να λειτουργούν οι οίκοι.

Για τους οίκους δυστυχώς δε βλέπω κοντινό φως. Εκτός εάν ανοίξουν στη ζούλα. Αλλά και πάλι δεν το βλέπω. Εγώ βλέπω πολύ κόσμο ακόμα τρομοκρατημένο απ' όλο αυτό και μια κυβέρνηση να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Σε μερικές μέρες μπορεί να πουν ότι υπήρξαν κάποια νέα κρούσματα (αλήθεια?? ψέματα??) σημασία έχει ότι θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το άνοιγμα.

Τέλος χωρίς να ξέρω τι έσοδα έχει η πολιτεία απο τα δέλα (αν και φαντάζομαι όχι και λίγα), αντέχει πιστεύω να τα έχει κλειστά και 2 και 3 μήνες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Το πολιτικά ασύμφορο χωρά συζήτηση. Από την μια όλες οι φεμινίστριες, πάσης φύσεως προοδευτικοί, αγκυλωμένοι συντηρητικοί και λοιποί δογματικοί κρετίνοι θα ήθελαν να παραμείνουν ες αεί κλειστά. Από την άλλη, η ερωτική επιθυμία που δεν εκτονώνεται, σε προσωπικό επίπεδο γεννά βία και σε συλλογικό επίπεδο "επαναστατική" διάθεση και το τελευταίο είναι και το τελευταίο που θέλει κάθε κυβερνών.
ειναι δυσκολο μια ιεροδουλη τυπε που εχει μαθει στα πολλα χρηματα να αρκεστει στα 500 ευρω το μηνα.
δυσκολο οι κοπελες αυτές να αρκεστουν στα λιγα.το χειροτερο σεναριο που μπορει να συμβει αν η κωλοκυβερνηση αποφασισει να κλεισει τους οικους είναι οι νταβαδες να βρουν διαμερίσματα η σπιτια τα νοικιασουν και θα δουλευουν μεσω σοσιαλ μιντια.θα φαινονται οι κοπελες μια η δυο ότι θα θελουν να γαμηθουν τι θα τους πει εκει η κυβερνηση η ο χαρδαλιας θα βγαλει νομο να απαγορευει το πηδημα η το ναιτ σταντ?
διαδοχικα θα εχουν ένα ευρυ κυκλο φιλων και υποψηφιων πελατων και από εκει και περα η κοπελα θα αλλαζει η θα ανανεώνεται.
ουσιαστικα θα γυρισουμε πισω στις εποχές όπως δουλευαν αρχικα τα μπουρδελα.
το θεμα είναι ότι τωρα αν ανοιξουν όπως εχει θα φοβαστε μονο τον κορονοιο ενώ μετα όπως θα ανοιξουν μαυρα θα φοβαστε και τον κορονοιο αλλα και σμν γιατι δεν θα υπαρχει ο 15νθημερος ελεγχος.
ισως και καποιες επισης ιεροδουλες δουλεψουν ως ανεξάρτητες.

για τη βια και την επαναστατικη διαθεση θα συμφωνησω.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.358
Πόντοι
606
πως θ ανοιξουν ρδελα ενοψη καλοκαιριου ενω χωρες κλεινουν σύνορά ????μουτρα!!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Το θέμα είναι λίγο περίπλοκο για την κυβέρνηση. Δε γίνεται να ανοίξουν καφετέριες με μισά τραπέζια και από την άλλη να λειτουργούν οι οίκοι.

Για τους οίκους δυστυχώς δε βλέπω κοντινό φως. Εκτός εάν ανοίξουν στη ζούλα. Αλλά και πάλι δεν το βλέπω. Εγώ βλέπω πολύ κόσμο ακόμα τρομοκρατημένο απ' όλο αυτό και μια κυβέρνηση να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Σε μερικές μέρες μπορεί να πουν ότι υπήρξαν κάποια νέα κρούσματα (αλήθεια?? ψέματα??) σημασία έχει ότι θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το άνοιγμα.

Τέλος χωρίς να ξέρω τι έσοδα έχει η πολιτεία απο τα δέλα (αν και φαντάζομαι όχι και λίγα), αντέχει πιστεύω να τα έχει κλειστά και 2 και 3 μήνες.

Τι εσοδα να χει φιλε αφου ολα ειναι παρανομα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μόλις επεστρεψα από καποια έξοδο.
Λίγο έτσι λίγο αλλιώς κατά την διάρκεια
της ημέρας. Καλό είναι αλλά λίγο.
Δεν μπορώ να πω ότι έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος από την ζωή όπως έχει διαμορφωθεί (παρόλο που αντιδρώ στα μέτρα έστω με νόμιμο τρόπο) κι από την άλλη παρατηρώ φίλους και γνωστούς που θαυμαζω (τρομαγμένος) για το πώς αντέχουν
τόσο πρεσάρισμα.
Δηλαδή πρέπει να λέω ότι πάλι καλά
και να χαίρομαι κιόλας.
Αλλά πως νσ χαίρομαι αφού δεν τα έχω όλα όπως τα θέλω. Που θα πάει αυτή
η κατάσταση δεν ξέρω. Βλέπω ότι δεν θα εχει τελειωμό αλλά αυτό το καταλάβαμε όλοι από την αρχή χωρίς πολλή σκέψη.
Έχω την εντύπωση -και όχι μόνο εγώ-
ότι θα αφήσει φοβερά κουσουρια
αυτό το πρόβλημα στον κοσμο.
Ήδη έχουν σαλταρει πολλοί πιστεύω
ενώ κι όσοι το πολεμουν, αντιμετωπίζουν
(και θα αντιμετωπίζουν) προβλήματα μιας που στην κοινωνία δεν γίνεται να είσαι εντελώς αυτόνομος αλλά εξαρτασαι
κι από τους άλλους οι οποίοι πολλοί
είναι κλειδαμπαρωμένοι.

Κοίτα να δεις φάμπρικα που πέτυχαμε...

:S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αν το καλοκαιρι αδειασουν οι μεθ θα ανοιξουν ολα,

οπως εγινε και με τον σαρς οταν μηδενιστηκαν κρουσματα και θανατοι,

ηδη τελευταιες μερες ειχαμε αρκετες φορες 0 νεκρους, ε φαντασου αυτο αν γινεται συνεχομενα για 10 μερες και οι μεθ να ειναι αδειες. (ειχαμε καμμια 70ρια στις μεθ, πριν 2 βδομαδες στην εξαρση παγκοσμιως και σημερα εχουμε κατω απο 40)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Μόλις επεστρεψα από καποια έξοδο.
Λίγο έτσι λίγο αλλιώς κατά την διάρκεια
της ημέρας. Καλό είναι αλλά λίγο.
Δεν μπορώ να πω ότι έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος από την ζωή όπως έχει διαμορφωθεί (παρόλο που αντιδρώ στα μέτρα έστω με νόμιμο τρόπο) κι από την άλλη παρατηρώ φίλους και γνωστούς που θαυμαζω (τρομαγμένος) για το πώς αντέχουν
τόσο πρεσάρισμα.
Δηλαδή πρέπει να λέω ότι πάλι καλά
και να χαίρομαι κιόλας.
Αλλά πως νσ χαίρομαι αφού δεν τα έχω όλα όπως τα θέλω. Που θα πάει αυτή
η κατάσταση δεν ξέρω. Βλέπω ότι δεν θα εχει τελειωμό αλλά αυτό το καταλάβαμε όλοι από την αρχή χωρίς πολλή σκέψη.
Έχω την εντύπωση -και όχι μόνο εγώ-
ότι θα αφήσει φοβερά κουσουρια
αυτό το πρόβλημα στον κοσμο.
Ήδη έχουν σαλταρει πολλοί πιστεύω
ενώ κι όσοι το πολεμουν, αντιμετωπίζουν
(και θα αντιμετωπίζουν) προβλήματα μιας που στην κοινωνία δεν γίνεται να είσαι εντελώς αυτόνομος αλλά εξαρτασαι
κι από τους άλλους οι οποίοι πολλοί
είναι κλειδαμπαρωμένοι.

Κοίτα να δεις φάμπρικα που πέτυχαμε...

:S

Ωραία η σκέψη σου και πολύ καλά εκφρασμένη.
Όλοι τα ιδια αισθανόμαστε συν το τι θα φέρει το -άμεσο- μελλον γιατί χωρις τουρισμό λεφτα γιοκ κτλ
Ρεσπεκτ μπρο εντ κιπ γουόκιν

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Κι εμένα αυτό μου κάνει εντύπωση αλλά από την άλλη ακούω από έγκυρες πηγές
ότι θα ανοίξουν.
Μα πως θα πάει δηλαδή ο άλλος να γαμησει με αυτές τις μαλακιες που λένε;
πως θα γαμησει ρε παιδί μου; το χειρότερο είναι ότι θα πάνε. Το πιστεύω αυτό.
Να μην πας αν φοβάσαι την ιωση άντε να το δεχτώ. Μα θα πάνε με μάσκες και γάντια;
Αυτό είναι ανήκουστο. Βασικά δεν πιστεύω καν ότι θα τηρηθεί αυτό το επαγγελματικό τρολάρισμα. Ποιος θα ελέγχει το δωμάτιο μέσα; Ποιος ψυχασθενής τα σκέφτηκε αυτά;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μετα απο πολύ ψαξιμο βρηκα μια ιεροδουλη στα σοσιαλ και της εστειλα μυνημα αν ξερει κατι.αυτη ισχυριστηκε ότι αρχες με μεσα ιουνιου θα ανοιξουν.
ειδωμεν συναγωνιστες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το μονο σίγουρο και ανησυχητικό παράλληλα
είναι ότι με οποιο μέσο και να κινηθεις κσθ'ολη την διάρκεια της ημερας, βρίσκεις παντα θέση ενώ κι οι δρόμοι αν πας με ι.χ δεν έχουν ιδιαίτερη κίνηση. Μάλιστα στην αρχή του προβλήματος όλα θυμιζαν ερημιά.
Δηλαδή τώρα ότι βλέπετε είναι πολυτέλεια.
Μιλαμε για φοβερό τρόμο στην κοινωνία.
Δεν λέω ότι πρέπει να είμαστε στα παπαρια μας αλλά αυτό ξεπερνάει κάθε όριο.
Ειμαι σίγουρος λοιπον ότι αυτός ο λαός
θα γαμησει με μάσκες και γαντια.
Πριν λίγο δεν το πίστευα αλλά τώρα το θεωρώ σιγουρο. Μάλιστα πιστεύω ότι αρκετοί τα φορούν και σπίτι τους όταν γαμιουνται γιατί δεν ξέρουν τι και πως.

:2funny:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.358
Πόντοι
606
μουτρο η κατασταση εχει ξεφυγει !!μας εχουν κανει να μην πλυσιαζει ο ενας τον αλλον ουτε απο 15 μετρα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
μετα απο πολύ ψαξιμο βρηκα μια ιεροδουλη στα σοσιαλ και της εστειλα μυνημα αν ξερει κατι.αυτη ισχυριστηκε ότι αρχες με μεσα ιουνιου θα ανοιξουν.
ειδωμεν συναγωνιστες.

Γίνεται να ανοίξουν αύριο το πρωί;
κάτι τετοιο θα ελευθερωσει όλα τα επαγγέλματα αφού κατευθείαν θα ακυρωθεί κάθε απόσταση ασφαλείας οπότε και θα επιστρέψουμε όλοι μας σε ότι γουσταρουμε χωρίς κωλοχαρτα και sms.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
μουτρο η κατασταση εχει ξεφυγει !!μας εχουν κανει να μην πλυσιαζει ο ενας τον αλλον ουτε απο 15 μετρα

Είναι απίστευτο τι βλέπω καθημερινά.
Τόσα χρόνια όλα ήταν πιο απλά
κι οσο πιο απλά τόσο και πιο καλά.
Από τότε που ξεκίνησε ή γαμημενη κατάσταση του πρόσεχε το ένα και πρόσεχε το άλλο, ήρθαν οι καταραμενες καπότες
δυσκολεψαν οι συνθήκες επαγγελμάτων, αυξήθηκαν τα μέτρα προστασίας σε οτιδήποτε με ελάχιστη ανταπόδοση και κέρδος, πολλαπλασιαστηκε το άγχος, 
γεννήθηκαν άχρηστες ιδεολογίες και ιδεοληψιες, αλλοιώθηκε το σεξ κι ο έρωτας, μαλακιστηκε το φαγητό και γενικώς δεν περνάμε όπως περνουσαμε.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Πάντως τύποι αναμένουμε με ανυπομονησία την πρώτη κριτική στη μετά κορονοιου εποχή.
:happy:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πάντως τύποι αναμένουμε με ανυπομονησία την πρώτη κριτική στη μετά κορονοιου εποχή.
:happy:

Όλοι ξέρουμε ότι οι πρώτες κριτικές θα είναι σεμνές για να μην πέσει μαύρισμα.
Κακώς αφαιρέθηκε το μαύρισμα.  :S
Οι επόμενες κριτικές θα είναι κλασσικές
ή και παραφουσκωμενες, ενώ σίγουρα
θα υπάρχουν οι κωμικες. Εκεί ο πελατης
θα περιγράφει με ακρίβεια το ποσό πολύ τον ήθελε η πουτανα που πέταξε μάσκα γάντια
και ραγιζοντας το πλεξιγκλάς με σκουιρτινγκ οδηγηθηκε σε έκσταση επιστρέφοντας τα λεφτά ανανεώνοντας το ραντεβού με όρκους αγάπης. Σίγουρα θα υπάρχουν και φιλοσοφικές ποιητων όπου θα παρατηρείται η ατερμονη περιγραφή
σε ασχετα θέματα ίσα για να γίνει μπουγιο.
Για βασικες λεπτομέρειες
δεν θα διαβάσουμε κιχ παρά μόνο απο ελάχιστους.

:2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
η ιεροδουλη αυτή που μιλαω είναι με τα μυαλα στα καγκελα,δεν θα εχω μου λεει να πληρωσω το νοικι.
αν εμεις τρεμουμε μια φορα αν θα ανοιξουν αυτές τρεμουν 10.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γίνεται να ανοίξουν αύριο το πρωί;
κάτι τετοιο θα ελευθερωσει όλα τα επαγγέλματα αφού κατευθείαν θα ακυρωθεί κάθε απόσταση ασφαλείας οπότε και θα επιστρέψουμε όλοι μας σε ότι γουσταρουμε χωρίς κωλοχαρτα και sms.
τα sms θα καταργηθουν αλλα αυτό δεν λυνει το πρόβλημα.
ουσιαστικα εχουμε να κανουμε με δυο θεματα,το ένα η πανδημια και το άλλο τα περιοριστικα μετρα τα οποια επεμβαινουν απολυτα στην προσωπικη ζωη των πολιτων.
το θεμα είναι ότι η πανδημια αυτή που φοβιζουν το κοσμο εχει θνητοτητα από 1-3,8% οποτε δεν είναι τοσο τραγικα τα πραγματα για να αλλαξει η ζωη.
αν μπητε στο World meter και συγκρινετε τη θνητοτητα του κοβιντ με τη θνητοτητα των καρκινοπαθών θα εκπλαγειτε.
από 1/1 του 2020 εχουν πεθανει στην υφηλιο 2.767.000 από καρκινο και από κορονοιο 244000 μεχρι αυτή τη στιγμη που μιλαμε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τα sms θα καταργηθουν αλλα αυτό δεν λυνει το πρόβλημα.
ουσιαστικα εχουμε να κανουμε με δυο θεματα,το ένα η πανδημια και το άλλο τα περιοριστικα μετρα τα οποια επεμβαινουν απολυτα στην προσωπικη ζωη των πολιτων.
το θεμα είναι ότι η πανδημια αυτή που φοβιζουν το κοσμο εχει θνητοτητα από 1-3,8% οποτε δεν είναι τοσο τραγικα τα πραγματα για να αλλαξει η ζωη.
αν μπητε στο World meter και συγκρινετε τη θνητοτητα του κοβιντ με τη θνητοτητα των καρκινοπαθών θα εκπλαγειτε.
από 1/1 του 2020 εχουν πεθανει στην υφηλιο 2.767.000 από καρκινο και από κορονοιο 244000 μεχρι αυτή τη στιγμη που μιλαμε.

Τα sms και τα κωλοχαρτα είναι σπαστικα και σίγουρα εμπόδια σε πολλά. Όταν ομως σου λέω ότι θέλω να ανοίξουν το πάω αλλου. Ότι αυτομάτως δεν μπορεί να μείνει τίποτα κλειστό. Θα έχουμε γερό πάτημα να πηγαίνουμε οπου θέλουμε, να καθόμαστε όπου θέλουμε και να κανουμε ότι θέλουμε.

Οι κυβερνητικοι δεν θα μπορούν να απαγορεύσουν τίποτα γιατί θα τρώνε στο κεφάλι ότι επετραπη η πλησιέστερη σωματική επαφή άρα θα πέφτει τουμπεκί. Δεν πέφτει το επιχείρημα με τιποτα.
Θα γίνει κόλαση. Δεν θα υπάρχει καν απόσταση ασφαλείας γιατί θα βγουν όλοι
να γκαριζουν και θα απαιτούν. Σιγά μην δεχθεί κανείς να γαμιεται ο κόσμος στο μισό χιλιοστό απόσταση και να του λένε
σε όλα τα άλλα κρατά απόσταση.
Εγώ γι αυτό θέλω να ανοιξουν.
Γιστι συμφέρει όλη την κοινωνια και κατ επέκταση εμένα και τις δραστηριότητες μου/μας. Δεν θέλω να επιστρέψω πάλι
για λύση στην εσχατη ανάγκη
αλλά θέλω ομως να ανοίξουν.
Να γαμαμε όλοι όπως την βρισκουμε
ο καθένας και να συναντιομαστε άνετα.
Τόσο απλό.
Όσον αφορά τις μάσκες αυτό δεν μπορεί
να καταρριφθεί ακόμα γιατί το έχουν βάλει παντού κι είναι μεγαλο πρόβλημα.
Ποιος μπορεί να φοράει μάσκα οκτάωρο ή παραπάνω για πολύ καιρό; για φορεστε να σας δω. Έργα, οχι λόγια. Είναι ίσως η μοναδική φορά που όλη η κοινωνια πρεπει να συμφωνήσει να ανοίξουν τα μπουρδέλα. Μετά πρέπει να πιέσουν ότι δεν γίνεται
η πράξη με μάσκα και γάντια για να το αποτινάξουν παντού αν φύγει από τα μπουρδέλα. Όχι για να πληγει η δημόσια υγεία αλλά γιατί ολα αυτά ειναι καραγκιοζιλικια. Ρε εδώ έχει καταστραφεί όλος ο ιδιωτικός τομέας. Ο τουρισμός πέθανε.
Μόνο οι δ.υπαλληλοι ζουν, οι συνταξιούχοι ζουν κσι λίγοι κληρονόμοι.
Να καταλάβουν καποιοι ότι οφείλουν να βρουν λύση. Χθες. Να χάσουν τον ύπνο τους οχι να βαρανε απαγορεύσεις για να αράζουν. Που το ξέρω εγώ ότι δεν θα πάει έτσι η δουλειά; Ποιος μου το λέει εμένα;
απλως επειδή η κοινωνία αποτελείται στον κορμο από ναυάγια και κομπλεξικους σκαταδες, δεν εχουν φτάσει σε τέτοιες σκέψεις που είναι πολύ απλές για το κοινό καλό. Δεν θέλουν να έχουν οι άλλοι κι ας μην έχουν αυτοί ενώ το σωστό είναι να έχουμε όλοι ότι θέλουμε. Τόσο απλό είναι αλλά που μυαλό;
Καλή Κυριακή σε όλους και καλά να περάσουμε.

:sunglasses:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom