τα sms θα καταργηθουν αλλα αυτό δεν λυνει το πρόβλημα.
ουσιαστικα εχουμε να κανουμε με δυο θεματα,το ένα η πανδημια και το άλλο τα περιοριστικα μετρα τα οποια επεμβαινουν απολυτα στην προσωπικη ζωη των πολιτων.
το θεμα είναι ότι η πανδημια αυτή που φοβιζουν το κοσμο εχει θνητοτητα από 1-3,8% οποτε δεν είναι τοσο τραγικα τα πραγματα για να αλλαξει η ζωη.
αν μπητε στο World meter και συγκρινετε τη θνητοτητα του κοβιντ με τη θνητοτητα των καρκινοπαθών θα εκπλαγειτε.
από 1/1 του 2020 εχουν πεθανει στην υφηλιο 2.767.000 από καρκινο και από κορονοιο 244000 μεχρι αυτή τη στιγμη που μιλαμε.
Τα sms και τα κωλοχαρτα είναι σπαστικα και σίγουρα εμπόδια σε πολλά. Όταν ομως σου λέω ότι θέλω να ανοίξουν το πάω αλλου. Ότι αυτομάτως δεν μπορεί να μείνει τίποτα κλειστό. Θα έχουμε γερό πάτημα να πηγαίνουμε οπου θέλουμε, να καθόμαστε όπου θέλουμε και να κανουμε ότι θέλουμε.
Οι κυβερνητικοι δεν θα μπορούν να απαγορεύσουν τίποτα γιατί θα τρώνε στο κεφάλι ότι επετραπη η πλησιέστερη σωματική επαφή άρα θα πέφτει τουμπεκί. Δεν πέφτει το επιχείρημα με τιποτα.
Θα γίνει κόλαση. Δεν θα υπάρχει καν απόσταση ασφαλείας γιατί θα βγουν όλοι
να γκαριζουν και θα απαιτούν. Σιγά μην δεχθεί κανείς να γαμιεται ο κόσμος στο μισό χιλιοστό απόσταση και να του λένε
σε όλα τα άλλα κρατά απόσταση.
Εγώ γι αυτό θέλω να ανοιξουν.
Γιστι συμφέρει όλη την κοινωνια και κατ επέκταση εμένα και τις δραστηριότητες μου/μας. Δεν θέλω να επιστρέψω πάλι
για λύση στην εσχατη ανάγκη
αλλά θέλω ομως να ανοίξουν.
Να γαμαμε όλοι όπως την βρισκουμε
ο καθένας και να συναντιομαστε άνετα.
Τόσο απλό.
Όσον αφορά τις μάσκες αυτό δεν μπορεί
να καταρριφθεί ακόμα γιατί το έχουν βάλει παντού κι είναι μεγαλο πρόβλημα.
Ποιος μπορεί να φοράει μάσκα οκτάωρο ή παραπάνω για πολύ καιρό; για φορεστε να σας δω. Έργα, οχι λόγια. Είναι ίσως η μοναδική φορά που όλη η κοινωνια πρεπει να συμφωνήσει να ανοίξουν τα μπουρδέλα. Μετά πρέπει να πιέσουν ότι δεν γίνεται
η πράξη με μάσκα και γάντια για να το αποτινάξουν παντού αν φύγει από τα μπουρδέλα. Όχι για να πληγει η δημόσια υγεία αλλά γιατί ολα αυτά ειναι καραγκιοζιλικια. Ρε εδώ έχει καταστραφεί όλος ο ιδιωτικός τομέας. Ο τουρισμός πέθανε.
Μόνο οι δ.υπαλληλοι ζουν, οι συνταξιούχοι ζουν κσι λίγοι κληρονόμοι.
Να καταλάβουν καποιοι ότι οφείλουν να βρουν λύση. Χθες. Να χάσουν τον ύπνο τους οχι να βαρανε απαγορεύσεις για να αράζουν. Που το ξέρω εγώ ότι δεν θα πάει έτσι η δουλειά; Ποιος μου το λέει εμένα;
απλως επειδή η κοινωνία αποτελείται στον κορμο από ναυάγια και κομπλεξικους σκαταδες, δεν εχουν φτάσει σε τέτοιες σκέψεις που είναι πολύ απλές για το κοινό καλό. Δεν θέλουν να έχουν οι άλλοι κι ας μην έχουν αυτοί ενώ το σωστό είναι να έχουμε όλοι ότι θέλουμε. Τόσο απλό είναι αλλά που μυαλό;
Καλή Κυριακή σε όλους και καλά να περάσουμε.