Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
η ιεροδουλη αυτή που μιλαω είναι με τα μυαλα στα καγκελα,δεν θα εχω μου λεει να πληρωσω το νοικι.
αν εμεις τρεμουμε μια φορα αν θα ανοιξουν αυτές τρεμουν 10.

Γνώμη μου απλή. Αυτή που λες δεν το χειρίστηκε έξυπνα και έγκαιρα. Μια πιο καπατσα θα είχε μεριμνήσει να φτιάξει κύκλο μεταξύ μιας δεκαδας καβατζωμενων έτσι ώστε να συντηρηθεί στα δύσκολα διαλέγοντας έναν με ρολάρισμα στους αλλους καβατζωμένους. Καταλαβαίνω ότι μπορεί η καθεμία τους να σπαζεται αν υποτάσσεται στα θέλω κάποιου που δεν γουστάρει πραγματικά (αυτό το σέβομαι) αλλά στα δύσκολα μετράει η επιβιωση.
Τώρα καλύτερα είναι που βασανίζεται όπως λες; ξέρω κάποιες που έχουν βρει λιμάνια κι έχουν ριξει προσωρινή άγκυρα. Πρώτη φορά γίνεται αυτό;
Δηλαδή τι άλλο να κάνουν; αφού δουλειά δεν έχουν, κοιτούν να επιβιώσουν.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Συμφωνώ με τον tnt στα περισσότερα..πραγματικά είναι ζοφερό αυτό που ζούμε..εγώ έχω ένα μικρομάγαζο που το δουλεύω μόνος κι αύριο ανοίγω πάλι..λοιπόν μάγκες μου,δεν κοιμήθηκα 2 νύχτες με τη σκέψη ότι πρέπει να φοράω διαρκώς τη γαμομάσκα..σήμερα το πρωί ανακουφίστηκα διαβάζοντας στις αναλυτικές οδηγίες πως τελικά στα μαγαζιά λιανικής δεν είμαστε υποχρεωμένοι να φοράμε..
Μα σκεφτείτε λίγο πόσο άλλαξαν ήδη οι απλές συνήθειές μας..έδωσα το χέρι μου χθες σε κολλητό μου και με κοίταζε σα χάνος..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Συμφωνώ με τον tnt στα περισσότερα..πραγματικά είναι ζοφερό αυτό που ζούμε..εγώ έχω ένα μικρομάγαζο που το δουλεύω μόνος κι αύριο ανοίγω πάλι..λοιπόν μάγκες μου,δεν κοιμήθηκα 2 νύχτες με τη σκέψη ότι πρέπει να φοράω διαρκώς τη γαμομάσκα..σήμερα το πρωί ανακουφίστηκα διαβάζοντας στις αναλυτικές οδηγίες πως τελικά στα μαγαζιά λιανικής δεν είμαστε υποχρεωμένοι να φοράμε..
Μα σκεφτείτε λίγο πόσο άλλαξαν ήδη οι απλές συνήθειές μας..έδωσα το χέρι μου χθες σε κολλητό μου και με κοίταζε σα χάνος..
Καλα εσυ μετα απ ολα αυτα,πας και δινεις χειραψια;;;;

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
ανοιγει αυριο η ΦΥΛΗΣ? θα πηδαμε με μασκες τελικα?
τι ειπε ο χαρδαλιας για τα ροδελα?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όσοι πατε αν ανοιξουν, σκεφτείτε κι αυτά.

Θερμομετρηση λέει. Τι μαλακιες είναι αυτές; Θα πηγαίνει ο άλλος να γαμησει μετα απο μπαζοτσάρκα στους 45 βαθμούς κελσιου κι αν δεν του κάτσει η θερμοκρασία θα τρώει άκυρο;  :2funny:
Έχει να πέσει λάδωμα στις τσατσαδες. Κοίτα να δεις που η τσατσα κυριολεκτικά θα καθορίζει την εξέλιξη πλέον.
Τα πανω κατω.  :2funny:
Τι θα λένε όσοι συναντιώνται; Στην ενημέρωση θα πέφτουν σχόλια τυπου ρε μαλάκα σε μετρησε η τσατσα και σε σουταρε. Μην με πλησιάζεις.  :2funny:
Το τρόλινγκ θα πηγαίνει βεντουζα.
Δεν θα ξερουμε τι ισχυει.
Κι αν βγει κανείς να πει κάτι που τυγχανει να τον γνωρίζουν οι πουτανες (αρκετοί είναι αυτοί) με το που θα του την πει κάποιος κάτι αρνητικό τον έκαψε στα μάτια τους.  :2funny:
Βλέπω να πέφτουν τρέλλα μπαν και γουορν.
:2funny:
Ποια σεντόνια θα αλλάζονται ; Ποια μιας χρήσης ; Ποια απολύμανση κάθε λίγο και λιγάκι;
Ποιος θα τα κάνει αυτά ρεεεεεεεεεεε;  :2funny:
Πως θα φοράνε μάσκες και γάντια οι πουτανες κι οι πελάτες; τι πλεξιγκλάς και μαλακιες; Που θα μπει αυτό;  :2funny: Έχει να πέσει πολύ γέλιο.
Ρε αυτά για να γίνουν πρέπει να γκρεμιστούν όλα και να χτιστούν από την αρχή για να υπάρχει χώρος.
Οι βαλσαμαμωμενες τσατσαδες κι οι διαλυμενοι τσατσοι περασμένης χιλιετίας θα εφαρμόσουν όλα αυτά; Είναι δυνατόν;  :2funny:
Σε ποια μπουρδέλα πληρούνται προϋποθέσεις; Αφήστε που θα μπαίνουν οι μετανάστες κατά δεκάδες.  :2funny: Αυτοί μία χαρά λεφτά έχουν. Καλύτερα περνάνε και θα μπορούν κι αν ακριβύνουν.  :2funny:
Ποιες αποστάσεις ρε; Ποιοι τα σκέφτηκαν όλα αυτά;
Πρεζακηδες τελειωμενοι πρέπει να είναι ή εγκεφαλικά νεκροί. Δεν εξηγείται αλλιώς.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Φιλαράκι καλό κουράγιο και ευχομαι να σου πάνε όλα καλα με το μαγαζί σου.
Μάσκα προσώπου -την απλη αυτή που παίρνουμε από το φαρμακειο- δεν κάνει να φοράμε για πολύ ώρα για τί κα΄που άκουσα ότι μπορεί να σου κάνει δύσπνοια.
Άλλωστε και ε΄γω μια μέρα που βγήκα να περπατήσω το ίδιο αισθάνθηκα - ΣΚΑΤΑ μύστες μου

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Δύσκολα τα πράγματα.. τόσες μέρες μόνο εκτιμήσεις κ εικασίες , τίποτα επίσημο.. Αυτο δείχνει ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Δεν γινεται να κλείσει ο κλάδος γιατι θα μείνουν πανω απο 1000 οίκοι κλειστοι.βαλτε προσωπικο με τσατσαδες παμε 3000 συνολικα πανω απο 4000 ατομα θα πανε στην ανεργία.οπως η κυβέρνηση μεριμνησε για ολους τους κλαδους πρεπει να μεριμνήσει και γ αυτούς.ας υποχρεωσει μάσκες σε ολους και καποια υγιεινή απλά να ξεκινήσει ο κλάδος ειναι 2 μηνες κλειστά

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Αγαπημένοι μου συναγωνιστές, δεν ξέρω, αλλά εξετάζοντας τα πράγματα, μου φαίνεται εντελώς ηλίθιο τα μπουρδέλα να λειτουργήσουν με θερμόμετρα, μάσκα, γάντια κτλ.

Από τις τελευταίες βόλτες μου, τα περισσότερα βάραγαν μύγες, εκτός αυτού, τα κορίτσια κόλλαγαν σαν βδέλλες προκειμένου να προσελκύσουν έστω και ελάχιστους περαστικούς.

Με ποια λογική, είναι δυνατόν να πάει κάποιος σε μπουρδέλο, με μάσκα, γάντια και να περιμένει να τον θερμομετρήσουν; Εκτός αυτού, σε πόσα θα μας θερμομετρούν; Αλλά και έτσι να είναι, η ερωτική πράξη δεν γίνεται να γίνει εξ αποστάσεως, όπως και να το κάνουμε. Ούτε ήμαστε 17 χρονών να μας σηκωθεί, να τον βάλουμε και να φύγουμε. Οι περισσότεροι από εμάς, περισσότερο γουστάρουν, ερεθίζονται με τα προκαταρκτικά, παρά με την ερωτική πράξη. Με απλά λόγια, ακόμα και αν λειτουργήσουν με αυτά τα ηλίθια μέτρα, στην ουσία είναι σαν να μην λειτουργούν.

Ποιο λογικό μου φαίνεται να περάσουμε όλοι από εξετάσεις, να δείχνουμε τις εξετάσεις πριν μπούμε δωμάτιο και να κάνουμε τη δουλειά μας σαν άνθρωποι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γνώμη μου απλή. Αυτή που λες δεν το χειρίστηκε έξυπνα και έγκαιρα. Μια πιο καπατσα θα είχε μεριμνήσει να φτιάξει κύκλο μεταξύ μιας δεκαδας καβατζωμενων έτσι ώστε να συντηρηθεί στα δύσκολα διαλέγοντας έναν με ρολάρισμα στους αλλους καβατζωμένους. Καταλαβαίνω ότι μπορεί η καθεμία τους να σπαζεται αν υποτάσσεται στα θέλω κάποιου που δεν γουστάρει πραγματικά (αυτό το σέβομαι) αλλά στα δύσκολα μετράει η επιβιωση.
Τώρα καλύτερα είναι που βασανίζεται όπως λες; ξέρω κάποιες που έχουν βρει λιμάνια κι έχουν ριξει προσωρινή άγκυρα. Πρώτη φορά γίνεται αυτό;
Δηλαδή τι άλλο να κάνουν; αφού δουλειά δεν έχουν, κοιτούν να επιβιώσουν.
δεν προλαβαν τυπε τα εκλεισαν μεσα σε μια νυχτα,αν το ηξεραν νωρίτερα θα εκαναν τα κουμαντα τους και εμεις θα είχαμε ψυλοβολευτει.
τωρα να δουμε τι θα γινει.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Μάγκες το ζήτημα για μένα αλλά νομίζω ότι εκφράζω και τους περισσότερους θαμώνες των λαϊκών οίκων ανοχής (Φυλής, Μεταξουργείο) πέρα από το αν και πότε θα ανοίξουν τα μαγαζιά είναι να ευχαριστιέται ο κοσμάκης γαμήσι στο μέτρο του εφικτού και να ηδονίζεται αξιοπρεπώς και επαρκώς. Δυστυχώς με την κατάσταση που επικρατεί και αυτά που ακούγονται, λέγονται και γράφονται κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Δεν υπάρχει σεξ έστω και πληρωμένο με το μικρότερο αντίτιμο που η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια να κυριαρχούν, μάσκες και γάντια να είναι απαραίτητα εξεσουάρ και το κλίμα γενικά να παραπέμπει σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Πρέπει πάση θυσία το μοναδικό αποκούμπι πολλών αντρών που για διάφορους λόγους καταφεύγουν εκεί, οι λαϊκές πουτάνες δηλαδή οι τόσο υποτιμημένες αλλά εν εν τέλει πολύτιμες να συνεχίσουν να προσφέρουν τις σημαντικές υπηρεσίες τους και τα λαϊκά μπουρδέλα να επιβιώσουν από αυτή την πρωτοφανή κρίση για το καλό και των εργαζομένων σε αυτά αλλά και των πελατών που δεν έχουν δυνατότητα να βρουν αλλού σεξ  

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πολύ σωστά συναγωνιστή σιτιζεν.
Δεν φτάνει που καθόμαστε στο ίδιο σαλόνι με το αφαν γκατέ κάποιων πελατών, θα κανουμε και υποχωρήσεις
στο πως θα γαμησουμε;
Εγώ με μάσκες και μαλακιες
και σε ερημονήσι να ήμουν δέκα χρόνια, δεν πάω να γαμήσω. Χώρια που θα θέλουν και παραπάνω λεφτα. Για μαλακες ψάχνουν;

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Μη περιμένετε να ανοίξουν σύντομα.Με βάση την λογική θα ανοίξουν τελευταία.Αν πάνε όλα καλά από 1η Ιουλίου θα δουλεύουν 24ωρο ολα.Το θέμα είναι μήπως χρειάζεται να κλείνεις και ραντεβού πρώτα

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Μη περιμένετε να ανοίξουν σύντομα.Με βάση την λογική θα ανοίξουν τελευταία.Αν πάνε όλα καλά από 1η Ιουλίου θα δουλεύουν 24ωρο ολα.Το θέμα είναι μήπως χρειάζεται να κλείνεις και ραντεβού πρώτα
κάπου πηρε το αυτί μου απο πηγη του περιβάλλοντος των οίκων οτι απο 1 εως 15 Ιουνίου θα ανοίξουν με κανόνες υγιεινης πάντως.τον Μάιο μην περιμενουμε να ανοιξουν εκτός και αν αλλάξει κάτι.
Τώρα για Ιούλιο που λένε κάποιοι αν μέχρι τον ιουλιο δεν ανοίξουν τότε οι οίκοι θα κλεισουν δυστυχώς χωρις καμια μεριμνα,εντος 45 ημερων θα ξερουμε για το μελλον και την υπαρξη των σπιτιων.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Τώρα για Ιούλιο που λένε κάποιοι αν μέχρι τον ιουλιο δεν ανοίξουν τότε οι οίκοι θα κλεισουν δυστυχώς χωρις καμια μεριμνα,εντος 45 ημερων θα ξερουμε για το μελλον και την υπαρξη των σπιτιων.
Δεν πιστεύω ότι τα δέλα θα κλείσουν, κάποια στιγμή θα ανοίξουν και θα έρθουν όλα σε μια κανονικότητα. Και δεν πιστεύω ότι θα κλείσουν για πάντα γιατί ο τζίρος που κάνουν κάθε χρόνο είναι τρελός και όπως και να το κάνουμε τα στελέχοι από πίσω δεν νομίζω να προβούν στο οριστικό κλείσιμό τους και να χάσουν τόσα δις....από την άλλη αν κλείσουν, σίγουρα θα βρουν άλλους τρόπους να πουλάνε τις υπηρεσίες τους

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
σιγά μην κλείσουν .... τα αποτελέσματα θα είναι τελείως ανεξέλενκτα αν κλείσουν και η παράνομη πορνεία θα γινει υγειονομική βομβα και οχι μονο για την κοινωνία.. μέχρι και οι επιθεσεις σε γυναικες θα αυξηθούν .. και δε βάζω το χρήμα που ρεει και δε θελει κανεις να χασει.. τωρα βεβαια θα μου πει κάποιος τωρα ειναι νομιμα ολα? οχι αλλά κατι ειναι απο το τιποτα ..απο κει και περα σεξ με μασκα και γαντια δε νοειται οποτε εγω θα απεχω μεχρι να εξομαλυνθει τελειως η κατασταση

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
πο κει και περα σεξ με μασκα και γαντια δε νοειται οποτε εγω θα απεχω μεχρι να εξομαλυνθει τελειως η κατασταση

Δυστυχώς είσαι από τους λίγους που θα αντισταθουν. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα πάνε, θα πληρώνουν παραπάνω και θα παίρνουν και υπηρεσίες σκατά.
Είναι ο λαός έτσι. Δυστυχώς!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
παιζει ρολο   η μεταδοτικοτητα  λογο του καιρου αν αποδειχτει οτι το καλοκαιρι  ειναι πιο αδυναμος ο ιος θα  παιξει ρολο    και ποτε θα ανοιξουν καφετεριες  και τα μαγαζια τα εστιατορια τα ντελλα δεν θα μεινουν κλειστα  και αυτα

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
τα δελα που ειναι κλειστα, το κρατος μεριμνει για αυτους ή αφου ειναι "παρανομα" τους ξεχνανε?

Γιατι χωρις τζιρο 2 μηνες ( εως τωρα ) δεν νομιζω να επιβιωσουν πολλα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom