bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Σαλοναρισμα με συγκεκριμενο αριθμο ατομων ανα τμ και σε πλεξιγκλας
Ότι λες εσύ και κάποιοι άλλοι έχει μεγάλη βαρύτητα για αυτό και θεωρώ τις πιθανότητες ανοίγματος τέλος του μήνα πολλές. Για το μερακλήδικο μπουρδέλο αν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα είναι το επόμενο κοινό μας πρότζεκτ. Γαμήσι με γάντια και μάσκα; Που πάμε ρε;Καλημέρα αγαπητέ και λατρευτέ συμπολεμιστη. Θα είμαστε ολοι ενωμένοι
σε αυτό το μετερίζι μαχόμενοι σθεναρά
από τις επάλξεις.
Τσ προβλήματα του κλάδου δεν με αφήνουν αδιάφορο αν και τραβώ για αλλες πολιτείες. Έχω κάποιες ιδέες που συζητώ με το αφάν γκατέ της πορνείας.
Ίσως κάποτε μπορέσω να ανοιξω κι εγώ
ένα μπουρδέλο και να υλοποίησω τα όνειρά μου για έξτρα χρόνο στους ψωλαραίους
που θα χαιρετώ με θέρμη χειραψία.
(ο τσάμπας πέθανε)
Έλα μου ντε! Πως να σε πάρει πίπα με τη μάσκα και πως να σου τον παίξει με τα γάντια. Οχυρωμένη μαλακία. Για όλους τους μπουρδελιάρηδες θα αργήσει να ξημερώσει άσπρη μέρα.Γαμήσι με γάντια και μάσκα; Που πάμε ρε;
οταν λες τιμες καμια σχεση δλδ στο μεταξουργειο που ειχε 10ευρω ποσο θα εχει ?Καλό μήνα σε όλους μας.
Έχετε καημό και το καταλαβαίνω.
Το πολύ τέλος Μάη ανοίγουν.
Είναι καμία εβδομάδα που έχω μάθει έτσι
από έγκυρη πηγή αλλά μου φαινεται λίγο περίεργο. Τιμές καμία σχέση.
Η ανακαίνιση θα βαρύνει τον πελάτη.
Δεν θα ανοίξουν όλα γιατί δεν μπορουν
να ανταπεξέλθουν όλα.
Μου φαίνεται λίγο περίεργο τόσο νωρίς αλλά κάντε λίγη υπομονή να δούμε.
Να σταματήσεις να είσαι τσίπης με τις εργαζόμενες του δεκάρικου και του εικοσάρικου, που τις πηδάει ο κάθε πικραμένος και να πάρεις σπίτι σου κανένα call girl κοινώς και λαϊκιστί βίζιτα, να γίνεις άνθρωποςοταν λες τιμες καμια σχεση δλδ στο μεταξουργειο που ειχε 10ευρω ποσο θα εχει ?
και στη φυλης 20 ειχε ποσο θα εχει ? δεν νομιζω να ακριβινουν δεν τους συμφερει εσεις τι λετε?
Συναγωνιστή συμφωνώ απόλυτα. Το μπουρδελογαμήσι εμπεριέχει το στοιχείο της "βρωμιάς" και της καλτίλας (ανάλογα τι επιδιώκει και τι αντέχει ο καθένας πχ ακάποτα τσιμπούκια, γλωσσόφιλα, γλυφομούνια, ακόμη και κρεμπιέδες για τους πλέον τολμηρούς- ανεγκέφαλους). Δυστυχώς κατά τα φαινόμενα η επανέναρξη λειτουργίας των οίκων και οι πρακτικές που λέγεται ότι θα εφαρμοστούν θα "σκοτώσουν" την λίμπιντο των μπουρδελιάρηδων που θα τους επισκεφτούν σημαίνοντας το τέλος της αγαπημένης αυτής συνήθειας για τους περισσότερουςΈλα μου ντε! Πως να σε πάρει πίπα με τη μάσκα και πως να σου τον παίξει με τα γάντια. Οχυρωμένη μαλακία. Για όλους τους μπουρδελιάρηδες θα αργήσει να ξημερώσει άσπρη μέρα.
Ότι λες εσύ και κάποιοι άλλοι έχει μεγάλη βαρύτητα για αυτό και θεωρώ τις πιθανότητες ανοίγματος τέλος του μήνα πολλές. Για το μερακλήδικο μπουρδέλο αν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα είναι το επόμενο κοινό μας πρότζεκτ. Γαμήσι με γάντια και μάσκα; Που πάμε ρε;
οταν λες τιμες καμια σχεση δλδ στο μεταξουργειο που ειχε 10ευρω ποσο θα εχει ?
και στη φυλης 20 ειχε ποσο θα εχει ? δεν νομιζω να ακριβινουν δεν τους συμφερει εσεις τι λετε?
Δεν υπάρχει περίπτωση να ειναι ίδιες
οι τιμές. Αφού θα κάνουν ανακαίνιση
και θα μπλέξουν με αναλώσιμα υλικά πολύ περισσότερα από τώρα, ποιος θα τα πληρώσει; οι ίδιοι αποκλείεται.
Έχεις δει εσύ μπουρδέλο να δινει λεφτά από την τσέπη του για να ευχαριστήσει εμάς
ή να επενδύσει λεφτά;
ότι άνοιξε τελευταια ήταν καινούργιο επειδή άνοιξε στην σύγχρονη εποχή και όλα τα παλιά απλά ψιλοβάφουν κάναν τοίχο
ή γυρνούν τα στρωματα ανάποδα.
Θα μας λείψουν οι γραμμές κουραδιλας
στα κρεβάτια κι οι πάγκοι αποδυτηρίων
ως σαλόνια όπως μας έλειψαν και τα σφουγγάρια στις πόρτες για να μην βαρανε ανοιξε-κλεισε.
:S
Συναγωνιστή συμφωνώ απόλυτα. Το μπουρδελογαμήσι εμπεριέχει το στοιχείο της "βρωμιάς" και της καλτίλας (ανάλογα τι επιδιώκει και τι αντέχει ο καθένας πχ ακάποτα τσιμπούκια, γλωσσόφιλα, γλυφομούνια, ακόμη και κρεμπιέδες για τους πλέον τολμηρούς- ανεγκέφαλους). Δυστυχώς κατά τα φαινόμενα η επανέναρξη λειτουργίας των οίκων και οι πρακτικές που λέγεται ότι θα εφαρμοστούν θα "σκοτώσουν" την λίμπιντο των μπουρδελιάρηδων που θα τους επισκεφτούν σημαίνοντας το τέλος της αγαπημένης αυτής συνήθειας για τους περισσότερους
Μόλις βγεί το εμβόλιο, θα επιστρέψουν τα παλιά καλά μερακλήδικα μπουρδέλα. Προσωπικά αδιαφορώ για τις υπηρεσίες(τις περισσότερες φορές που πάω είναι για τσιμπούκι). Εμένα η τσάρκα και η cultιλα της φάσης μου λείπει περισσότερο.
Μου θύμισες μια φορά σε τσάρκα παλιά στη Φυλής που κάποιος φωστήρας είχε χέσει και ηταν μια πελώρια κουράδα κατω απο τη σκάλα
Μπορεί να ήταν και αυτός. Σ ε΄να βιντεάκι χέζει στην Διδύμου(μου φάινεται)Γράψτε τα ρε τύποι αμα είναι να γαμαω σε καθαρά σεντόνια κάθομαι και σπίτι μου
Μην ήταν ο πορνομεταναστης
Μα από εδώ και πέρα μόνο αυτό θα συμφέρει, με 100 έριχνες 5 τσουφια στα γρήγορα = τώρα θα ρίχνεις ένα καλό μισή ώρα χαμουρεμα ένα τέταρτο τσιμπουκι και ένα τέταρτο δυνατο σεξ !!!!! Εγώ έτσι το βλέπω !!!Να σταματήσεις να είσαι τσίπης με τις εργαζόμενες του δεκάρικου και του εικοσάρικου, που τις πηδάει ο κάθε πικραμένος και να πάρεις σπίτι σου κανένα call girl κοινώς και λαϊκιστί βίζιτα, να γίνεις άνθρωπος
Μου θύμισες μια φορά σε τσάρκα παλιά στη Φυλής που κάποιος φωστήρας είχε χέσει και ηταν μια πελώρια κουράδα κατω απο τη σκάλα
Παιδιά δυστυχώς το 80%είναι πρόβατα και δεν σκέφτεται περαιτέρω, ότι του λένε το τρώει αμασητο.. Η χειρότερη μορφή χούντας είναι αυτή που την βαφτισαμε '' κορονοϊό''. Τα κανάλια είναι πειθηνια όργανα της κυβέρνησης που σκοπό έχουν να τρομοκρατησουν τους πολίτες,τι να πω ξυπνηστε ορισμένοι γιατί δεν πάμε καλά.
Μα από εδώ και πέρα μόνο αυτό θα συμφέρει, με 100 έριχνες 5 τσουφια στα γρήγορα = τώρα θα ρίχνεις ένα καλό μισή ώρα χαμουρεμα ένα τέταρτο τσιμπουκι και ένα τέταρτο δυνατο σεξ !!!!! Εγώ έτσι το βλέπω !!!
Ετσι είναι , τουλάχιστον με την παλιά χουντα ήξερες ποιός φταίει , τωρα με αυτην εδω έχεις να κάνεις με τον αόρατο κοροιδοιό και δεν μπορεις να βγεις ούτε για διαμαρτυρία αφου θα εξαπλώσεις τον ιό υποτίθεται.Παιδιά δυστυχώς το 80%είναι πρόβατα και δεν σκέφτεται περαιτέρω, ότι του λένε το τρώει αμασητο.. Η χειρότερη μορφή χούντας είναι αυτή που την βαφτισαμε '' κορονοϊό''. Τα κανάλια είναι πειθηνια όργανα της κυβέρνησης που σκοπό έχουν να τρομοκρατησουν τους πολίτες,τι να πω ξυπνηστε ορισμένοι γιατί δεν πάμε καλά.
συμφωνω μαγκες πουλημενα μουνοπανα ολοι...και δυστηχως ο φοβος και η προπαγανδα εχει εγκατασταθει για τα καλα...πόσο δίκαιο ρε φίλε τα ειδια σκευτομαι κ εγω,απο την αρχή κατάλαβα πως ειναι πληρωμένος κ καλοκουρδισμενοσ να λέει αυτά που θέλουν,οσο για Σαββόπουλο εμετός.