Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Σαλοναρισμα με συγκεκριμενο αριθμο ατομων ανα τμ και σε πλεξιγκλας

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Καλημέρα αγαπητέ και λατρευτέ συμπολεμιστη. Θα είμαστε ολοι ενωμένοι
σε αυτό το μετερίζι μαχόμενοι σθεναρά
από τις επάλξεις.
Τσ προβλήματα του κλάδου δεν με αφήνουν αδιάφορο αν και τραβώ για αλλες πολιτείες. Έχω κάποιες ιδέες που συζητώ με το αφάν γκατέ της πορνείας.
Ίσως κάποτε μπορέσω να ανοιξω κι εγώ
ένα μπουρδέλο και να υλοποίησω τα όνειρά μου για έξτρα χρόνο στους ψωλαραίους
που θα χαιρετώ με θέρμη χειραψία.

(ο τσάμπας πέθανε)

:hi:
Ότι λες εσύ και κάποιοι άλλοι έχει μεγάλη βαρύτητα για αυτό και θεωρώ τις πιθανότητες ανοίγματος τέλος του μήνα πολλές. Για το μερακλήδικο μπουρδέλο αν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα είναι το επόμενο κοινό μας πρότζεκτ. Γαμήσι με γάντια και μάσκα; Που πάμε ρε;

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
  Γαμήσι με γάντια και μάσκα; Που πάμε ρε;
Έλα μου ντε! Πως να σε πάρει πίπα με τη μάσκα και πως να σου τον παίξει με τα γάντια. Οχυρωμένη μαλακία. Για όλους τους μπουρδελιάρηδες θα αργήσει να ξημερώσει άσπρη μέρα.

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Καλό μήνα σε όλους μας.
Έχετε καημό και το καταλαβαίνω.
Το πολύ τέλος Μάη ανοίγουν.
Είναι καμία εβδομάδα που έχω μάθει έτσι
από έγκυρη πηγή αλλά μου φαινεται λίγο περίεργο. Τιμές καμία σχέση.
Η ανακαίνιση θα βαρύνει τον πελάτη.
Δεν θα ανοίξουν όλα γιατί δεν μπορουν
να ανταπεξέλθουν όλα.

Μου φαίνεται λίγο περίεργο τόσο νωρίς αλλά κάντε λίγη υπομονή να δούμε.

:hi:
οταν λες τιμες καμια σχεση δλδ στο μεταξουργειο που ειχε 10ευρω ποσο θα εχει ?
και στη φυλης 20 ειχε ποσο θα εχει ? δεν νομιζω να ακριβινουν δεν τους συμφερει εσεις τι λετε?

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
και στη φυλης 20 ειχε ποσο θα εχει ? δεν νομιζω να ακριβινουν δεν τους συμφερει εσεις τι λετε?
Να σταματήσεις να είσαι τσίπης με τις εργαζόμενες του δεκάρικου και του εικοσάρικου, που τις πηδάει ο κάθε πικραμένος και να πάρεις σπίτι σου κανένα call girl κοινώς και λαϊκιστί βίζιτα, να γίνεις άνθρωπος

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Έλα μου ντε! Πως να σε πάρει πίπα με τη μάσκα και πως να σου τον παίξει με τα γάντια. Οχυρωμένη μαλακία. Για όλους τους μπουρδελιάρηδες θα αργήσει να ξημερώσει άσπρη μέρα.
Συναγωνιστή συμφωνώ απόλυτα. Το μπουρδελογαμήσι εμπεριέχει το στοιχείο της "βρωμιάς" και της καλτίλας (ανάλογα τι επιδιώκει και τι αντέχει ο καθένας πχ ακάποτα τσιμπούκια, γλωσσόφιλα, γλυφομούνια, ακόμη και κρεμπιέδες για τους πλέον τολμηρούς- ανεγκέφαλους). Δυστυχώς κατά τα φαινόμενα η επανέναρξη λειτουργίας των οίκων και οι πρακτικές που λέγεται ότι θα εφαρμοστούν θα "σκοτώσουν" την λίμπιντο των μπουρδελιάρηδων που θα τους επισκεφτούν σημαίνοντας το τέλος της αγαπημένης αυτής συνήθειας για τους περισσότερους

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ότι λες εσύ και κάποιοι άλλοι έχει μεγάλη βαρύτητα για αυτό και θεωρώ τις πιθανότητες ανοίγματος τέλος του μήνα πολλές. Για το μερακλήδικο μπουρδέλο αν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα είναι το επόμενο κοινό μας πρότζεκτ. Γαμήσι με γάντια και μάσκα; Που πάμε ρε;

Έτσι είναι. Δεν γίνεται γαμήσι με μάσκα και γάντια. Έγιναν ηρωικοί αγώνες
για να απεμπλακούμε όσο μπορούμε
από το τρισαθλιο λατεξ και θα φορεσουμε γαντια και μάσκες; αν είναι δυνατόν.

This is madness!

Φυσικά όλοι ξέρουμε πώς αρκετές πουτανες θα πετάνε τις μάσκες και τα γάντια για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την εργασία τους ενώ οι πελάτες θα γελανε σαν μαλακες μη μπορώντας να γαμησουν με μάσκα.

Το μερακλιδικο μπουρδέλο ειναι η μόνη λύση.
Κάποια στιγμή θα υλοποιηθεί.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Μόλις βγεί το εμβόλιο, θα επιστρέψουν τα παλιά καλά μερακλήδικα μπουρδέλα. Προσωπικά αδιαφορώ για τις υπηρεσίες(τις περισσότερες φορές που πάω είναι για τσιμπούκι). Εμένα η τσάρκα και η cultιλα της φάσης μου λείπει περισσότερο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Δεν υπάρχει περίπτωση να ειναι ίδιες
οι τιμές. Αφού θα κάνουν ανακαίνιση
και θα μπλέξουν με αναλώσιμα υλικά πολύ περισσότερα από τώρα, ποιος θα τα πληρώσει; οι ίδιοι αποκλείεται.
Έχεις δει εσύ μπουρδέλο να δινει λεφτά από την τσέπη του για να ευχαριστήσει εμάς
ή να επενδύσει λεφτά;
ότι άνοιξε τελευταια ήταν καινούργιο επειδή άνοιξε στην σύγχρονη εποχή και όλα τα παλιά απλά ψιλοβάφουν κάναν τοίχο
ή γυρνούν τα στρωματα ανάποδα.

Θα μας λείψουν οι γραμμές κουραδιλας
στα κρεβάτια κι οι πάγκοι αποδυτηρίων
ως σαλόνια όπως μας έλειψαν και τα σφουγγάρια στις πόρτες για να μην βαρανε ανοιξε-κλεισε.

:S

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Δεν υπάρχει περίπτωση να ειναι ίδιες
οι τιμές. Αφού θα κάνουν ανακαίνιση
και θα μπλέξουν με αναλώσιμα υλικά πολύ περισσότερα από τώρα, ποιος θα τα πληρώσει; οι ίδιοι αποκλείεται.
Έχεις δει εσύ μπουρδέλο να δινει λεφτά από την τσέπη του για να ευχαριστήσει εμάς
ή να επενδύσει λεφτά;
ότι άνοιξε τελευταια ήταν καινούργιο επειδή άνοιξε στην σύγχρονη εποχή και όλα τα παλιά απλά ψιλοβάφουν κάναν τοίχο
ή γυρνούν τα στρωματα ανάποδα.

Θα μας λείψουν οι γραμμές κουραδιλας
στα κρεβάτια
κι οι πάγκοι αποδυτηρίων
ως σαλόνια όπως μας έλειψαν και τα σφουγγάρια στις πόρτες για να μην βαρανε ανοιξε-κλεισε.

:S
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Μου θύμισες μια φορά σε τσάρκα παλιά στη Φυλής που κάποιος φωστήρας είχε χέσει και ηταν μια πελώρια κουράδα κατω απο τη σκάλα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Συναγωνιστή συμφωνώ απόλυτα. Το μπουρδελογαμήσι εμπεριέχει το στοιχείο της "βρωμιάς" και της καλτίλας (ανάλογα τι επιδιώκει και τι αντέχει ο καθένας πχ ακάποτα τσιμπούκια, γλωσσόφιλα, γλυφομούνια, ακόμη και κρεμπιέδες για τους πλέον τολμηρούς- ανεγκέφαλους). Δυστυχώς κατά τα φαινόμενα η επανέναρξη λειτουργίας των οίκων και οι πρακτικές που λέγεται ότι θα εφαρμοστούν θα "σκοτώσουν" την λίμπιντο των μπουρδελιάρηδων που θα τους επισκεφτούν σημαίνοντας το τέλος της αγαπημένης αυτής συνήθειας για τους περισσότερους

Μόλις βγεί το εμβόλιο, θα επιστρέψουν τα παλιά καλά μερακλήδικα μπουρδέλα. Προσωπικά αδιαφορώ για τις υπηρεσίες(τις περισσότερες φορές που πάω είναι για τσιμπούκι). Εμένα η τσάρκα και η cultιλα της φάσης μου λείπει περισσότερο.

Γράψτε τα ρε τύποι  :rockon:  αμα είναι να γαμαω σε καθαρά σεντόνια κάθομαι και σπίτι μου  :vomit:

Μου θύμισες μια φορά σε τσάρκα παλιά στη Φυλής που κάποιος φωστήρας είχε χέσει και ηταν μια πελώρια κουράδα κατω απο τη σκάλα

Μην ήταν ο πορνομεταναστης  :think:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Γράψτε τα ρε τύποι  :rockon:  αμα είναι να γαμαω σε καθαρά σεντόνια κάθομαι και σπίτι μου  :vomit:

Μην ήταν ο πορνομεταναστης  :think:
Μπορεί να ήταν και αυτός. Σ ε΄να βιντεάκι χέζει στην Διδύμου(μου φάινεται)
Καλά μα πόσο κωλόγιδο ο άλλος να παει να χέσει κατω απο τη σκάλα σε μπουρδέλο!!!Απο τα ευτράπελα που βλέπεις σε μπουρδέλα και απο τη μια σιχτιρίζεις απο την αλλη ξεκαρδίζεσαι στα γέλια.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Να σταματήσεις να είσαι τσίπης με τις εργαζόμενες του δεκάρικου και του εικοσάρικου, που τις πηδάει ο κάθε πικραμένος και να πάρεις σπίτι σου κανένα call girl κοινώς και λαϊκιστί βίζιτα, να γίνεις άνθρωπος
Μα από εδώ και πέρα μόνο αυτό  θα συμφέρει, με 100 έριχνες 5 τσουφια στα γρήγορα =  τώρα θα ρίχνεις ένα καλό μισή ώρα χαμουρεμα ένα τέταρτο τσιμπουκι και ένα τέταρτο δυνατο σεξ !!!!! Εγώ έτσι το βλέπω !!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Για κρεβάτι ξέρω έναν που το έχει κάνει αλλά δεν θυμάμαι σε ποια κριτική το αναφέρει. Για κάτω από τα σκαλιά δεν μου ερχεται κάτι. Πάντως βλέπω εχουμε όλα τα καλά.

:2funny:

Weruloa

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
28
Like
1.429
Πόντοι
2.391
Παιδιά δυστυχώς το 80%είναι πρόβατα και δεν σκέφτεται περαιτέρω, ότι του λένε το τρώει αμασητο..  :vomit: :jerking:Η χειρότερη μορφή χούντας είναι αυτή που την βαφτισαμε '' κορονοϊό''. Τα κανάλια είναι πειθηνια όργανα της κυβέρνησης που σκοπό έχουν να τρομοκρατησουν τους πολίτες,τι να πω ξυπνηστε ορισμένοι γιατί δεν πάμε καλά.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Παιδιά δυστυχώς το 80%είναι πρόβατα και δεν σκέφτεται περαιτέρω, ότι του λένε το τρώει αμασητο..  :vomit: :jerking:Η χειρότερη μορφή χούντας είναι αυτή που την βαφτισαμε '' κορονοϊό''. Τα κανάλια είναι πειθηνια όργανα της κυβέρνησης που σκοπό έχουν να τρομοκρατησουν τους πολίτες,τι να πω ξυπνηστε ορισμένοι γιατί δεν πάμε καλά.

Πρωτομαγιά και δεν έχει τρένο.
Δεν πειράζει. Υπάρχουν και τα ταξι
αν θέλουμε να πάμε κάπου.
Στην ανάγκη και ποδαρατο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μα από εδώ και πέρα μόνο αυτό  θα συμφέρει, με 100 έριχνες 5 τσουφια στα γρήγορα =  τώρα θα ρίχνεις ένα καλό μισή ώρα χαμουρεμα ένα τέταρτο τσιμπουκι και ένα τέταρτο δυνατο σεξ !!!!! Εγώ έτσι το βλέπω !!!

100 ευρώ για μισή ώρα;;;  :S

καλύτερα βρες γκομενα. Πιο φθηνά θα σου ερθει και θα φτάσεις σε άλλη ηδονή. Ακαποτη.
Αν πάλι θες ποικιλία διπλωσε το κατοσταρικο καί βάλτο να φαινεται κάπου.
Θα έρθουν μόνες τους πολλές ερασιτεχνιδες.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Παιδιά δυστυχώς το 80%είναι πρόβατα και δεν σκέφτεται περαιτέρω, ότι του λένε το τρώει αμασητο..  :vomit: :jerking:Η χειρότερη μορφή χούντας είναι αυτή που την βαφτισαμε '' κορονοϊό''. Τα κανάλια είναι πειθηνια όργανα της κυβέρνησης που σκοπό έχουν να τρομοκρατησουν τους πολίτες,τι να πω ξυπνηστε ορισμένοι γιατί δεν πάμε καλά.
Ετσι είναι , τουλάχιστον με την παλιά χουντα ήξερες ποιός φταίει , τωρα με αυτην εδω έχεις να κάνεις με τον αόρατο κοροιδοιό και δεν μπορεις να βγεις ούτε για διαμαρτυρία αφου θα εξαπλώσεις τον ιό υποτίθεται.

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
πόσο δίκαιο ρε φίλε τα ειδια σκευτομαι κ εγω,απο την αρχή κατάλαβα πως ειναι πληρωμένος κ καλοκουρδισμενοσ να λέει αυτά που θέλουν,οσο για Σαββόπουλο εμετός.
συμφωνω μαγκες πουλημενα μουνοπανα ολοι...και δυστηχως ο φοβος και η προπαγανδα εχει εγκατασταθει για τα καλα...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom