Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
11 μαιου μεχρι 18 πρεπει να ανοιξουν αλλιως θα πρεπει να ανησυχούμε μετα.

Μακάρι να είναι έτσι αγορίνα αλλά λογικά θα πάνε μαζί με τα γυμναστήρια,  τέλη Ιούνη δηλαδή με τα τωρινά δεδομένα.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.280
Πόντοι
446
όταν ο ΠΟΥ ελεγε δεν οφελει η χρηση μασκας εβγαινε ο τσιορδας κατηγορηματικα και ελεγε μη φορατε μασκες δεν σας προστατευουν κλπ κλπ.
όταν πριν από λιγες μερες ο ΠΟΥ αλλαξε και ειπε υποχρεωτικη η χρηση μασκας βγαινει ο τσιορδας και λεει φορεστε μασκα για να σταματήσουμε την εξαπλωση.
αν πριν 2 μηνες η μασκα ηταν υποχρεωτικη εστω και ένα πολιτη να σωζανε θα ηταν επίτευγμα αλλα δεν το εκαναν.
εμεις σαν πολιτες και σαν λαος δεν θελουμε τον τσιορδα να αναπαραγει αυτά που λεει ο ΠΟΥ αλλα ο τσιορδας να εφαρμοσει δικια του πολιτικη βασισμενη στη δικια του ομαδα και στη δικια του ερευνα και γνωση.
O Τσιόδρας , αν και ευγενική φυσιογνωμία , έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι μια πληρωμένη λούγκρα σε εντεταλμένη υπηρεσία....
Μεγάλη εντύπωση μου έκαναν τα κροκοδείλια δάκρυά του , ένα μήνα πριν....
Μεγάλη παράσταση....
Τεράστιο ψέμα !!
Ο αληθινά συγκινημένος άνθρωπος , κλαίει αφού κατακτήσει το τρόπαιο κι αφού του χει γίνει η κωλοτρυπιδίδα χωνί .....κι όχι στα προημιτελικά για να συγκινήσει δήθεν τους μπαλκονο-παλαμακηδες.....
Αλλά όταν ένας μέχρι χτες , αγνωστος & άσημος λοιμωξιολόγος , έχει βλέψεις για υπουργικούς θώκους και παχυλούς μισθούς , την ώρα που η υπόλοιπη χώρα θα έχει φτάσει στα όριά της ....κάνει τα πάντα....
Προσωπικά , σιχάθηκα Σαββόπουλο΄, Σπύρο Παππαδοπουλο , Θοδωρή Αθερίδη , Ελεωνόρα Μελέτη  και Πρωτοψάλτη.....
Σε τέτοιες δύσκολες ώρες , καλύτερα να το βουλώνεις.....

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Bλέπω οι τάσεις 20 Ιουλίου και ποτέ να αυξάνονται ανησυχητικά...

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
....
Αλλά όταν ένας μέχρι χτες , αγνωστος & άσημος λοιμωξιολόγος , έχει βλέψεις για υπουργικούς θώκους και παχυλούς μισθούς , την ώρα που η υπόλοιπη χώρα θα έχει φτάσει στα όριά της ....κάνει τα πάντα....
Προσωπικά , σιχάθηκα Σαββόπουλο΄, Σπύρο Παππαδοπουλο , Θοδωρή Αθερίδη , Ελεωνόρα Μελέτη  και Πρωτοψάλτη.....

πολύ κόσμος, όχι μόνο εσύ και πολλούς άλλους που το παίζουν στο γυαλί και στο ίντερνετ

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
O Τσιόδρας , αν και ευγενική φυσιογνωμία , έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι μια πληρωμένη λούγκρα σε εντεταλμένη υπηρεσία....
Μεγάλη εντύπωση μου έκαναν τα κροκοδείλια δάκρυά του , ένα μήνα πριν....
Μεγάλη παράσταση....
Τεράστιο ψέμα !!
Ο αληθινά συγκινημένος άνθρωπος , κλαίει αφού κατακτήσει το τρόπαιο κι αφού του χει γίνει η κωλοτρυπιδίδα χωνί .....κι όχι στα προημιτελικά για να συγκινήσει δήθεν τους μπαλκονο-παλαμακηδες.....
Προσωπικά , σιχάθηκα Σαββόπουλο΄, Σπύρο Παππαδοπουλο , Θοδωρή Αθερίδη , Ελεωνόρα Μελέτη  και Πρωτοψάλτη.....
πόσο δίκαιο ρε φίλε τα ειδια σκευτομαι κ εγω,απο την αρχή κατάλαβα πως ειναι πληρωμένος κ καλοκουρδισμενοσ να λέει αυτά που θέλουν,οσο για Σαββόπουλο εμετός.

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Ύστερα από τηλεφωνική επικονωνία με άτομο του "χώρου", μου είπε πως δεν υπάρχει καμμία επίσημη ενημέρωση και να τους ρωτήσω πάλι απο 11 Μαίου... Προσωπικά πιστεύω πως θα αργήσουν να ανοίξουν...

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
ζεις - ζουμε σε ενα κοσμο ανθρωπων, αρα τι ποιο φυσικο να εφαρμοζονται ανθρωπων θελήματα - ανθρωπων έργα ?

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
πόσο δίκαιο ρε φίλε τα ειδια σκευτομαι κ εγω,απο την αρχή κατάλαβα πως ειναι πληρωμένος κ καλοκουρδισμενοσ να λέει αυτά που θέλουν,οσο για Σαββόπουλο εμετός.
Σιχάθηκα τις σκατόφατσές τους. Εδώ το Πάσχα πέρασε και αυτοί ξαναβάζουν το Σαββόπουλο να λέει .. αυτό το Πάσχα ... Σε λίγο θα έχει σποτάκια του στυλ: ..Η ερχόμενη γιορτή της Παναγίας θα είναι διαφορετική φέτος....Τα χριστούγεννα που έρχονται ξεχάστε αυτά που ξέρατε.. και η πλύση εγκεφάλου (δεν ξέρω με τι πόρους από το ΕΣΠΑ ή το ξεζούμισμά μας τόσα χρόνια) θα συνεχίζεται εσαεί...

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.258
Πόντοι
2.306
Σιχάθηκα τις σκατόφατσές τους. Εδώ το Πάσχα πέρασε και αυτοί ξαναβάζουν το Σαββόπουλο να λέει .. αυτό το Πάσχα ... Σε λίγο θα έχει σποτάκια του στυλ: ..Η ερχόμενη γιορτή της Παναγίας θα είναι διαφορετική φέτος....Τα χριστούγεννα που έρχονται ξεχάστε αυτά που ξέρατε.. και η πλύση εγκεφάλου (δεν ξέρω με τι πόρους από το ΕΣΠΑ ή το ξεζούμισμά μας τόσα χρόνια) θα συνεχίζεται εσαεί...
Τρόμπες φίλε... Έχουμε να κάνουμε με τρόμπες..

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Προβλέπω πάντως ότι το σαλοναρισμα θα γίνεται μέσα από γυαλί η plexiglass.

Η καυλαντα πριν το εισιτήριο τύποι μάλλον μας τελείωσε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλό μήνα σε όλους μας.
Έχετε καημό και το καταλαβαίνω.
Το πολύ τέλος Μάη ανοίγουν.
Είναι καμία εβδομάδα που έχω μάθει έτσι
από έγκυρη πηγή αλλά μου φαινεται λίγο περίεργο. Τιμές καμία σχέση.
Η ανακαίνιση θα βαρύνει τον πελάτη.
Δεν θα ανοίξουν όλα γιατί δεν μπορουν
να ανταπεξέλθουν όλα.

Μου φαίνεται λίγο περίεργο τόσο νωρίς αλλά κάντε λίγη υπομονή να δούμε.

:hi:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Καλό μήνα σε όλους μας.
Έχετε καημό και το καταλαβαίνω.
Το πολύ τέλος Μάη ανοίγουν.
Είναι καμία εβδομάδα που έχω μάθει έτσι
από έγκυρη πηγή αλλά μου φαινεται λίγο περίεργο. Τιμές καμία σχέση.
Η ανακαίνιση θα βαρύνει τον πελάτη.
Δεν θα ανοίξουν όλα γιατί δεν μπορουν
να ανταπεξέλθουν όλα.

Μου φαίνεται λίγο περίεργο τόσο νωρίς αλλά κάντε λίγη υπομονή να δούμε.

Καλημέρα και καλό μήνα συναγωνιστή. Ξέρω ότι οι πηγές σου είναι έγκυρες και οι πληροφορίες που δίνεις έχουν ειδικό βάρος. Θα περιμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι αν και όσον αφορά σε προγράμματα και τιμές προβλέπω όλεθρο βάσει κοινής λογικής

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Το πρόβλημα είναι ότι πέραν των θείων νόμων της φύσης, δεν υπάρχει άλλος νόμος. Όλα τα άλλα είναι ανθρώπινη βλακεία, αυτό είναι το πρόβλημα.

ζεις - ζουμε σε ενα κοσμο ανθρωπων, αρα τι ποιο φυσικο να εφαρμοζονται ανθρωπων θελήματα - ανθρωπων έργα ?

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Εδω ρε μαγκες Δεν ξερουν ποτε να ανοιξουν αλλα και αλλα και περιμενετε τελος του μηνα να ανοιξουν τα μπουρδελα? Αεροβατειτε .

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλημέρα και καλό μήνα συναγωνιστή. Ξέρω ότι οι πηγές σου είναι έγκυρες και οι πληροφορίες που δίνεις έχουν ειδικό βάρος. Θα περιμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι αν και όσον αφορά σε προγράμματα και τιμές προβλέπω όλεθρο βάσει κοινής λογικής

Καλημέρα αγαπητέ και λατρευτέ συμπολεμιστη. Θα είμαστε ολοι ενωμένοι
σε αυτό το μετερίζι μαχόμενοι σθεναρά
από τις επάλξεις.
Τσ προβλήματα του κλάδου δεν με αφήνουν αδιάφορο αν και τραβώ για αλλες πολιτείες. Έχω κάποιες ιδέες που συζητώ με το αφάν γκατέ της πορνείας.
Ίσως κάποτε μπορέσω να ανοιξω κι εγώ
ένα μπουρδέλο και να υλοποίησω τα όνειρά μου για έξτρα χρόνο στους ψωλαραίους
που θα χαιρετώ με θέρμη χειραψία.

(ο τσάμπας πέθανε)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εδω ρε μαγκες Δεν ξερουν ποτε να ανοιξουν αλλα και αλλα και περιμενετε τελος του μηνα να ανοιξουν τα μπουρδελα? Αεροβατειτε .

Κι όμως μύστη μου.
Θα τα ανοιξουν.
Όλα δείχνουν μέχρι τέλος μήνα.
Ας κάνετε λίγη υπομονή.
Η υπομονή είναι αρετή.
Το πώς θα λειτουργήσουν είναι άλλο θέμα.
Εκεί μάλλον θα πέσει γέλιο.

:2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom