Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Notios_7

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Μόνο τα στούντιο θα ανοίξουν μάγκες. Εκεί υπάρχουν καμερες, μεγαλύτεροι χώροι, και είναι γενικά πιο υγιεινά και «πολιτισμένα» τα πραματα. Πολύ πιο εύκολα ελέγχονται απ ότι τα 300 μπουρδελα που ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο. Καλό αυτό για μας που πάμε σε στούντιο μόνο. Κακό για τους συναγωνιστές που τους περισσεύουν μέχρι 20 ευρώ.
Που θα παει όμως. Θα ανοίξουν κι αυτα.

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
φυσικά και δεν θάνοίξουν όλα μαζί, όμως όσα μπορούν θ'ανοίξουν είναι στην κουλτούρα μας μαλάκες και μην ακούτε τραβελοπουτσογλείφτες  

:rockon: :rockon: :rockon:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
45.5% μεχρι ωρας ισχυριζετε ότι θα ανοιξουν μεχρι 1 ιουνιου
42.4% ισχυρίζονται ότι θα ανοιξουν μετα τις 15 ιουνιου μεχρι αυγουστο.
14.4% ισχυρίζονται ότι δεν θα ξανανοιξουν ποτε

mpourdeleon

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη απο οτι ειδα το διλημμα καλα κρατει και η ανησυχια πρωτα απο ολα για την υγιεινη και ασφαλεια νομιζω οτι πολυ απλα πρεπει να ανοιξουν αμεσα αλλα με εξονυχιστικο ελεγχο τοσο των πελατων οσο και των κοριτσιων σε καθημερινη βαση.
Ειναι μια βιολογικη αναγκη μετα την τροφη δευτερη σε σημασια που βεβαια αν η κοινωνια ηταν υγιης δεν θα υπηρχε καν αναγκη για πορνεια γιατι θα ηταν κατι σαν το ελευθερο Ιντερνετ.
Τωρα αν η ελλειψη σεξ στους ελευθερους οδηγησει σε περισσοτερο καμακωμα /επικοινωνια ,ζευγαρωματα κλπ αυτο μεχρι να παρει μπρος και να λειτουργησει
θα παρει χρονια και μεχρι τοτε θα σαλταρει πολυς κοσμος απ την αγαμια μαλλον.
Αν απ οτι λεγεται ειναι το αρχαιοτερο επαγγγελμα τοτε χτυπιεται ολο το θεμελιο των ανθρωπινων κοινωνιων.
Θα καταργηθει και η εργασια στο φιναλε.
Πλιατσικο,ληστειες,βιασμοι,mad max φαση κι οποιος αντεξει!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
φυσικά και δεν θάνοίξουν όλα μαζί, όμως όσα μπορούν θ'ανοίξουν είναι στην κουλτούρα μας μαλάκες και μην ακούτε τραβελοπουτσογλείφτες 

:rockon: :rockon: :rockon:
καλως τ ανδρρα τ πολλα βαρυ !!!!παμε για τ χρονου σ λεω τ δεν καταλαβενεις!!!!!!!!

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
καλως τ ανδρρα τ πολλα βαρυ !!!!παμε για τ χρονου σ λεω τ δεν καταλαβενεις!!!!!!!!
Ρε κουαξ ,τι πανικο εκανες χτες μ αυτα που ειπες με πικρα φαγανε ολοι το αρνι σημερα,δεν κατεβαινε με τιποτα λεμε!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Ρε κουαξ ,τι πανικο εκανες χτες μ αυτα που ειπες με πικρα φαγανε ολοι το αρνι σημερα,δεν κατεβαινε με τιποτα λεμε!

ρε συ μουτρο αχυρο εχουν αντι μιαλο,πες μου.δλδ να μην καταλαβενουν τ βασικά....αντι ν κυταξουν να βρουν καμια γκομενα τωρα που δεν εχουν που ν των κρύψουν μια ευκαιρια τ δοθηκε στ ζωη τους χαμενει να παει κ αυτοι ,.,.,τ μιαλο τους στις τσατσαδες ελεως

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
ρε συ μουτρο αχυρο εχουν αντι μιαλο,πες μου.δλδ να μην καταλαβενουν τ βασικά....αντι ν κυταξουν να βρουν καμια γκομενα τωρα που δεν εχουν που ν των κρύψουν μια ευκαιρια τ δοθηκε στ ζωη τους χαμενει να παει κ αυτοι ,.,.,τ μιαλο τους στις τσατσαδες ελεως
Νια χαρα τα λες!

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
ρε λακη γούστα είναι αυτά.δεν γουσταρουμε γκομενα,εμείς θέλουμε ποικιλία να ζούμε τη τσάρκα να διαλεγουμε λαθε μερα διαφορετική ιερόδουλη, τι να τη κάνουμε τη γκόμενά ιερόδουλες με χίλια

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6

ασε τον βαρύ και τον ελαφρύ που μιλάς και για αντρισμό.  :birdman:

τα μπούρδελα θ'ανοίξουν ξάνα όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα είναι "κρυφά" στην
αρχή για κάποιους μήνες και μετά θ'ανοίξουν πάλι...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
ασε τον βαρύ και τον ελαφρύ που μιλάς και για αντρισμό.  :birdman:

τα μπούρδελα θ'ανοίξουν ξάνα όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα είναι "κρυφά" στην
αρχή για κάποιους μήνες και μετά θ'ανοίξουν πάλι...
σαν κρυφο σχολειό μουτρο??

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.796
Πόντοι
7.195

για μας τους παντρεμένους τι συμβουλή έχεις τύπε ; να ξαναπαντρευτούμε ;

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
Φίλε αν μπορείς,γράφε ελληνικά.  :hi:

Kostakiss21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2020
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Τα κολλέγια ανοιγουν 10 Μαΐου μαζί με τα πρωτα ιδρύματα δε το μάθατε;;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλά σας τα λέει ο βατραχοπουλος.
Μπορεί να θέλετε να ανοίξουν χθες και το καταλαβαίνω μία χαρά, μπορεί να παλευετε με ένα σωρο επιχειρήματα για αυτό, μπορεί να γράφετε ότι θέλετε αλλά υπάρχει ή βασικη παράμετρος της εικόνας προς τα έξω, κάτι που δεν θα ρισκάρει ή κυβέρνηση για μια μεριδα ανθρώπων σημαντικούς μεν ως προσωπικότητες αλλά κι αδιάφορους
στο σύνολο. Ξεχνάτε όλοι κάτι. Την απόσταση.
Αν τα ανοίξουν τώρα κοντά, αυτομάτως πρέπει να καταργήσουν όλα τα μέτρα γιατί ακόμα κι εσείς οι ίδιοι οταν θα ψωνιζετε το οτιδήποτε, θα αισθανεστε μαλακες αν σας λένε κρατήστε δύο μετρα ενώ στα μπουρδέλα θα απεχετε το πολύ ένα δεκάκις χιλιοστό. Κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο επιχείρημα που θα χρησιμοποιηθεί αβερτα από όλη την κοινωνία που κοιτάζει με την σειρά της την πάρτη της. Κι εσείς την πάρτη σας κοιτστε, έτσι δεν ειναι;
Οπότε βρείτε γκομενα ή κάντε υπομονή.
Στην τελική βρείτε κανένα κρυφό αν υπαρχει. Την φορά παρτίδα ξεχαστε την
για πολύ καιρό.
Ή λογική το λέει, δεν θα ακούσετε ποτέ ότι τα άνοιξαν γιατί ως παράνομα αγνοείται εσκεμμενα η ύπαρξη τους. Ποιος θα βγει να πει επίσημα ότι άνοιξαν; Θα τον γαμησουν επί τόπου. Τα ξέρετε ήδη αυτά αλλά εγκλωβιζεστε σε μονόπλευρες σκέψεις λόγω επιθυμίας.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εγώ ας πούμε θέλω να ανοίξουν περισσότερο από εσάς είτε πάω είτε όχι.
Λυσσαω να ανοίξουν .
Γιατί αν τα ανοίξουν, θα μπορώ να κάνω όλες τις δουλειές μου γρήγορα και χωρίς κωλοχαρτα. Θα έχω πάτημα γρανιτη.
Ξέρετε πόσοι είναι σαν εμενα; Κι εσείς είστε σαν εμενα. Ολοι έτσι είμαστε. Χωνεψτε το. Χρόνια πολλά με την σειρά μου.

:grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom