iagouaros1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2019
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
και να ανοίξουν θα γαμάμε με μάσκα. Την λύση θα την δώσει το εμβόλιο
Το ιδιο λεμε.Η κυβέρνηση (κι η κάθε κυβέρνηση) ακόμα
κι όταν λειτουργούν τα μπουρδέλα
δεν ασχολείται σοβαρά.
Γιατί λοιπόν τώρα που δεν λειτουργούν
να ασχοληθεί σοβαρά;
έχει κάτι να κερδίσει;
Ο τίτλος θα πρέπει να αλλάξει σε πότε θα ανοίξουν επίσημα τα μπουρδέλα, καθώς από οτί δείχνουν οι αναφορές σε άλλο νήμα, έχουν ανοίξει ήδη στα κρυφά. Όπως έχουν ανοίξει και κάποια γραφεία συνοδών, μασάζ, στούντιο...
τντ τα εχεις μπερδεψει,θα ξεκινησω από το τελος που ειπες βρειτε γκομενα,αυτο είναι ασχετο επι του θεματος μιας και οι μπουρδελιαριδες σ αυτό το θεμα δεν νοιαζονται για τις εξω γκομενες.Δεν πρόκειται να ανοιξουν επισημα
έτσι εύκολα. Σκεφτείτε ολοι λογικά.
Η κυβέρνηση γνωρίζει μία χαρά τι γίνεται
και αυτή την στιγμή το πουτανοσύστημα υποσιτίζεται.
Δεν δουλεύει όπως θέλει αλλά ξέρει
ότι αν εφαρμόσει κανόνες, θα συντριβεί οικονομικά μιας που κανείς δεν θα πηγαίνει με μασκα, γάντια και μαλακιες ενώ θα πρέπει να πληρώσει ανακαινίσεις και ξερασματα.
Ποιοι ρε; αυτοί δεν δίνουν τ'αγγελου τους νερό. Αν ήταν να ανοίξουν
με κανόνες θα είχαν ήδη αρχίσει εργασίες προσαρμογής τοσο καιρό. Χωνέψτε το!!!
Γιατί νομιζετε δεν κινείται τιποτα
σε τόσα μπουρδελα; φως φανάρι.
Γιατί δεν τους νοιάζει να εναρμονιστούν.
Η κυβέρνηση γνωρίζει εκτός του ότι δεν θέλει να ρισκάρει με επίσημο άνοιγμα, ότι το πουτανοσύστημα δεν πρόκειται να ανταποκριθεί στις μαλακιες που λεει οπότε Θα δουλεύουν έτσι λίγα μπουρδελα που μπορούν
και έτσι θα ψιλο-προχωράνε αλλα ως σβηστά. Το επίσημο άνοιγμα θα αργήσει πολύ
κι ααααααααν τυχόν εναρμονιστούν τα πάντα.
Αν ρωτησετε όσους πανε τώρα στα μπουρδέλα, σίγουρα δεν φοράνε μάσκα
και γάντια. Αρα όλα συγκλίνουν
στο ότι το πουτανοσύστημα και η κυβερνηση
βολευτηκσν καπως σε θελω τους.
Τους πελάτες ομως τους γραφουν στ'αρχιδια τους. Εγω αυτό πιστεύω.
Βρείτε γκομενα λοιπόν.
τντ τα εχεις μπερδεψει,θα ξεκινησω από το τελος που ειπες βρειτε γκομενα,αυτο είναι ασχετο επι του θεματος μιας και οι μπουρδελιαριδες σ αυτό το θεμα δεν νοιαζονται για τις εξω γκομενες.
τα μπουρδελα ουτε αλλαγες χρειαζονται ουτε εναρμονηση.
μια χαρα δουλευαν τοσα χρονια και ολοι είμασταν ευτηχισμενοι,τα μπουρδελα εβγαζαν λεφτα,οι πελατες πηδαγαν με λιγο χρημα,ποικιλια υπηρχε και όλα κυλουσαν αρμονικα.
η κυβερνηση σαφως εχανε μιας και δεν κοιταγε να μαζεψει φορους από τα τσαρδια.
ποιος τους φταιει'?ας τα ελέγχανε και να μαζευουν φορους.
το θεμα μασκας γαντιων για τα μπουρδελα είναι γελιο.
το μονο που πρεπει να αλλαξει τεστ για κορονοιο κάθε 15 στην ιεροδουλη και αν είναι θετικη να μην της δωσουν το οκ να εργαστεί για κανα 15 μερες μεχρι να βγει αρνητικο.
οποτε τντ ασε τις γκομενες μολις ανοιξουν τα τσαρδια να χαρεις ποικιλια από σεξ να μαζεύεις εμπειριες και να γινεις ενας κανονικος μπουρδελιαρης,αλλιως ποιος ο ρολος σου εδώ μεσα,γραψου στο κοσμοπολιταν
αν η κωλοκυβερνηση τα κλεισει οριστικα όπως λες θα στραφω προς κολ γκιρλ η θα παω μονιμα γερμανια μιας και εκει τα τσαρδια είναι άλλη φαση.επισης μπορει να εκμεταλλεύομαι ανεργες η καποιες που εχουν αναγκη,με λιγα λογια ο μπουρδελιαρης και να κλεισουν τα μπουρδελα παλι μπουρδελιαρης μενει,την ευκολη λυση θα βρει απλα για να πηδηξει.Ζαν Κλωντ η κυβέρνηση θέλει μάσκες
και γάντια κι όχι εγώ.
Αυτή θέλει πλεξιγκλάς και αποστάσεις.
Σεντονια μία χρήσης και θερμομέτρηση.
Βαψιματα, χώρους και ιστοριες.
Αυτά ολα είναι εναρμόνιση.
Εγώ γνωρίζω (μόνο εγώ άραγε; )
ότι αυτά δεν γίνονται
με τίποτα και έχω λυθεί στο γέλιο. Ασε που δεν με νοιαζει καν.
Βρίσκω και τα λέω.
Από κει και πέρα, το οτι απαντώ έτσι
είναι νορμαλ αφου σημασια έχει να βρίσκουμε λύσεις κι όχι να περιμένουμε
να φάει η θάλασσα τον βράχο.
Η λύση όπως έχω ξαναπεί είναι να παίζεις σε ολα τα ταμπλώ.
Εσυ ας πούμε αν κλεισουν εντελώς
τι θα κανείς; θα αυτοκτονήσεις ή θα νομιμοποιησεις τον βιασμό;
θα τρελλαθεις; δεν μας λες.
Άρα έχεις πρόβλημα με την φαση αυτή.
Το να γίνονται τεστ για ιό κάθε 15 ειναι κι αυτο μαλακία (δεν έχεις πει και κάτι να στέκει) γιατί δεν λέει τίποτα
για τις υπόλοιπες μέρες.
Εγώ ενημερωνα , μετά την κοπανησα για γκομενα και τώρα που έκλεισαν μαγαζιά που με απασχολούν (γενικής διασκέδασης) καυλαντιζω αλλά και περιοριζομαι στα θέλω μου. Μόλις ανοίξουν τα μαγαζια γενικής διασκέδασης, θα έχω περισσότερη δράση με την γκομενα, θέλω να βρω κι άλλη γιατί
η φύση μου είναι αυτη και όταν μου την δώσει ενημερωνω. Δηλαδή κάνω αυτά που λέω. Και να με πυροβολησεις στο κεφάλι πάλι αυτα θα κάνω.
Είμαι ενας άλλος σαν εσένα.
Απλως διαφωνούμε σχεδόν σε όλα.
Δεν σας αρέσει η ολοκληρωμένη τοποθετηση.
Εξάλλου εσεις απαντουσατε στην σύγκριση γκομενας πουτανας. Ποιος σας φταίει;
Ρώτα καλυτερα το 80% μαζί με εσένα
τι κάνουν εδώ μέσα.
αν η κωλοκυβερνηση τα κλεισει οριστικα όπως λες θα στραφω προς κολ γκιρλ η θα παω μονιμα γερμανια μιας και εκει τα τσαρδια είναι άλλη φαση.επισης μπορει να εκμεταλλεύομαι ανεργες η καποιες που εχουν αναγκη,με λιγα λογια ο μπουρδελιαρης και να κλεισουν τα μπουρδελα παλι μπουρδελιαρης μενει,την ευκολη λυση θα βρει απλα για να πηδηξει.
χρονο χρημα ενεργεια είναι ανοφελο να σπαταλάμε για οποιαδήποτε γκομενα εξω,τη στιγμη που μονο με χρημα μπορούμε να πηδήσουμε.
μην μου πεις τωρα για αισθηματα,ακαποτα γαμησια,ροζ συννεφάκια γιατι ξενερώνω αφανταστα.
εμεις θελουμε ποικιλια και ωμο σεξ χωρις συναισθημα.
ευτυχως που δεν υπηρχε το '81 την εποχη που πρωτοεμφανιστηκε το aids, γιατι απο τοτε θα ειχαμε κλειστα ..ρδελακιααν η κωλοκυβερνηση τα κλεισει οριστικα όπως λες
έχεις επίγνωση τι λες ρε τυπε και που το λες.Μακάρι να κλείσουν να γυρίσουμε στο παλιό καλό φλερτ γιατί της βλέπω όλες να γίνονται λεσβίες και εμείς πουστιδες ειναι από τα παλιότερα επαγγέλματα μας συμφέρει όλους αλλα ο εύκολος αγωραιος έρωτας έχει καταντήσει μια καλή μαλάκια πλέων
βανταμ μαζι σου κανόνισε αν θες να παμε για μπουρδελοτσαρκα θα σου στειλω πμαν η κωλοκυβερνηση τα κλεισει οριστικα όπως λες θα στραφω προς κολ γκιρλ η θα παω μονιμα γερμανια μιας και εκει τα τσαρδια είναι άλλη φαση.επισης μπορει να εκμεταλλεύομαι ανεργες η καποιες που εχουν αναγκη,με λιγα λογια ο μπουρδελιαρης και να κλεισουν τα μπουρδελα παλι μπουρδελιαρης μενει,την ευκολη λυση θα βρει απλα για να πηδηξει.
χρονο χρημα ενεργεια είναι ανοφελο να σπαταλάμε για οποιαδήποτε γκομενα εξω,τη στιγμη που μονο με χρημα μπορούμε να πηδήσουμε.
μην μου πεις τωρα για αισθηματα,ακαποτα γαμησια,ροζ συννεφάκια γιατι ξενερώνω αφανταστα.
αν η κωλοκυβερνηση τα κλεισει οριστικα όπως λες θα στραφω προς κολ γκιρλ η θα παω μονιμα γερμανια μιας και εκει τα τσαρδια είναι άλλη φαση.επισης μπορει να εκμεταλλεύομαι ανεργες η καποιες που εχουν αναγκη,με λιγα λογια ο μπουρδελιαρης και να κλεισουν τα μπουρδελα παλι μπουρδελιαρης μενει,την ευκολη λυση θα βρει απλα για να πηδηξει.
Μη νομίζεις. Αν δεν ανοίξουν τα μαγαζιά πρώτα τα κορίτσια θα κατέβουν πορεία !πρεπει ν κατεβουμε πορεια δε παει αλλο