tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Φίλοι Ζαν Κλωντ και Κορακι, o άνδρας από την φύση του θέλει να νιωθει ολοκληρωμενος και ξέρει καλά την καυλα του. Που και που βγσινουμε απο το θεμα οπως ολοι αλλα πόσες φορές έχουμε δει φτασμενους κατά τα πρότυπα της κοινωνίας και με ξένες πλάτες να μας κουνανε το δάκτυλο; οταν ειμασταν μικροί το λαμβαναμε υπόψη. Οσο μεγαλωνουμε γελάμε και τους γράφουμε στα παπαρια μας.
Ξέρω ότι ενοχλεί η αλήθεια αλλά όπως και να το κανουμε, ο άνδρας που γαμάει γκομενες είναι ο ζηλευτος
κι ο πετυχημένος γιατί ακολουθεί την οδό που θελει αυτός στο συγκεκριμενο θέμα
χωρίς να κτιζει θεωρίες για να γκρεμίζει τα προβλήματά του.
Δεν μπαίνει σε καλούπια κοινωνιας ούτε κάνει τον επαναστάτη της πορδης.
Κι εγώ έτσι ειμαι στον βαθμό που μου αντιστοιχεί. Άλλοι είναι ακόμα καλύτεροι
και πάει λέγοντας. Ωραιο πράγμα.
Οι γυναίκες από την φύση τους θέλουν να γαμιουνται με άνδρες που τους κάνουν να νιωθουν ωραία κι ας έχουν τον ουρανό
με τα άστρα απο αλλους. Όσα και να βρουν στον καθένα, γουστάρουν αυτόν που δεν μπορούν να βάλουν πλάτη και παραμένει αψυχολογητος.
Προτιμούν τον έκφυλο, τον ανωμαλο, τον σατυρο, τον ευαισθητο, τον ψευτη, τον μυστηριο, τον επικίνδυνο κτλ και για οσο καιρο παει. Ουτε οι ίδιες δεν ξέρουν τι θέλουν. Εντελώς ακαταλαβιστικες οπότε
η μόνη λύση είναι ή αποδοχή τους
να κοιτάμε να περνάμε ωραία κι ας λένε.
Εγγύηση δεν υπάρχει για το μέλλον.
Αρκετοί θέλετε εγγυηση.
Σε ορισμένους από εσάς δεν αρέσουν αυτα γιατί σας βγάζουν από την ασφάλεια που επινοησατε ενώ καταφανεστατα είμαι υπέρ των γκομενων αλλά και των μπουρδέλων.
Σας ενοχλεί ορισμενους αυτό ακριβώς, σας ενοχλεί ότι δεν έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες και σας ενοχλεί
ότι δεν συμφωνούμε σε όλα. Ακούτε γκομενα και θεωρείτε υποτακτική σχέση με παντόφλα.
Πρωτη φορά τα ακουω αυτα τα πραγματα.
Οι σχεσεις είναι για να φτιάχνονται
και να διαλύονται. Δεν επιβιώνουν σχεδόν ποτέ. Οποιος σκισει την γάτα κερδιζει.
Έτσι ωμά. Άρα το πρόβλημα δεν το έχω εγώ.
Κυριακή σήμερα. Καλά να περάσετε.
Ξέρω ότι ενοχλεί η αλήθεια αλλά όπως και να το κανουμε, ο άνδρας που γαμάει γκομενες είναι ο ζηλευτος
κι ο πετυχημένος γιατί ακολουθεί την οδό που θελει αυτός στο συγκεκριμενο θέμα
χωρίς να κτιζει θεωρίες για να γκρεμίζει τα προβλήματά του.
Δεν μπαίνει σε καλούπια κοινωνιας ούτε κάνει τον επαναστάτη της πορδης.
Κι εγώ έτσι ειμαι στον βαθμό που μου αντιστοιχεί. Άλλοι είναι ακόμα καλύτεροι
και πάει λέγοντας. Ωραιο πράγμα.
Οι γυναίκες από την φύση τους θέλουν να γαμιουνται με άνδρες που τους κάνουν να νιωθουν ωραία κι ας έχουν τον ουρανό
με τα άστρα απο αλλους. Όσα και να βρουν στον καθένα, γουστάρουν αυτόν που δεν μπορούν να βάλουν πλάτη και παραμένει αψυχολογητος.
Προτιμούν τον έκφυλο, τον ανωμαλο, τον σατυρο, τον ευαισθητο, τον ψευτη, τον μυστηριο, τον επικίνδυνο κτλ και για οσο καιρο παει. Ουτε οι ίδιες δεν ξέρουν τι θέλουν. Εντελώς ακαταλαβιστικες οπότε
η μόνη λύση είναι ή αποδοχή τους
να κοιτάμε να περνάμε ωραία κι ας λένε.
Εγγύηση δεν υπάρχει για το μέλλον.
Αρκετοί θέλετε εγγυηση.
Σε ορισμένους από εσάς δεν αρέσουν αυτα γιατί σας βγάζουν από την ασφάλεια που επινοησατε ενώ καταφανεστατα είμαι υπέρ των γκομενων αλλά και των μπουρδέλων.
Σας ενοχλεί ορισμενους αυτό ακριβώς, σας ενοχλεί ότι δεν έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες και σας ενοχλεί
ότι δεν συμφωνούμε σε όλα. Ακούτε γκομενα και θεωρείτε υποτακτική σχέση με παντόφλα.
Πρωτη φορά τα ακουω αυτα τα πραγματα.
Οι σχεσεις είναι για να φτιάχνονται
και να διαλύονται. Δεν επιβιώνουν σχεδόν ποτέ. Οποιος σκισει την γάτα κερδιζει.
Έτσι ωμά. Άρα το πρόβλημα δεν το έχω εγώ.
Κυριακή σήμερα. Καλά να περάσετε.