Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
Ο αγοραίου έρωτας υπήρχε στην αρχαιότητα, υπάρχει και σημερα, και θα υπάρχει μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Το επάγγελμα της ιερόδουλης έχει επιβιώσει από σεισμούς, πολεμους, πανδημίες, κτλ.
Αν τα μπούρδελα δεν ανοίξουν μέχρι τον 15/07, οι μπουρδελιαρηδες θα καταφύγουν σε πιάτσες η call girls (αναλογα με την οικονομική δυνατότητα του καθενός). Ακόμα και η δεύτερη κατηγορία δεν περναει τακτικά από ιατρικούς ελέγχους (ελεύθερη μετάφραση: αύξηση των κρουσμάτων του κορονοιου, αλλά και ΣΜΝ).
Ο Κουλης μαζί με τον Τσιοδρα είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξουν ένα πρωτόκολλο λειτουργίας μπουρδελων και στουντιο, ώστε να γαμαμε και να περνάμε καλά με το μέγιστο δυνατό βαθμό ασφαλείας. 
      Για ποιο μέγιστο βαθμό ασφαλείας μιλάς εγώ προβλέπω με το άνοιγμα οπότε γίνει να γίνετε και χάος πόσοι πελάτες θα πρέπει να μπενουν μέσα για να δουν το σαλοναρισμα; σε σαλονακι δέκα τετραγωνικών μέτρων οι υπόλοιποι θα παραμένουν έξω στο δρόμο μέχρι να βγουν οι μεσα; Και ποιος θα συντονίζει όλο αυτό η τσατσά η ρωσοποντια ουζμπεκα;ο νταβαντζης η θα υπάρχει σεκιούριτι;έχουμε να δούμε στιγμές απείρου κάλλους!!!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.047
Πόντοι
20.686
Για αρχη θα φτιαχτεί ενα πρωτόκολλο μαλακιας κατ οικον. Με γαντακι και αντισηπτικό. Μετά βλέπουμε εν καιρω.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Για κάποιους που είπαν ότι κάποια σπίτια μπορεί να λειτουργούν κρυφά ή με τσιλιαδόρους. Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά εκεί που η Ιάσωνος ήτανε τελείως άδεια (δουλεύω κοντά και περνάω με το αμάξι), το σκ απέναντι από το καφενείο κάθονταν σταθερά 4-5 άτομα και εκεί πιο δίπλα ήτανε κι ένα μαγαζί με κινητικότητα. Αν παίζει κάτι, θα αφορά πάκια κλπ που έχουν άκρες με τα μούτρα της περιοχής. Πέρασα δυο φορές με τα πόδια μήπως μου πει κανείς τίποτα, αλλά τζίφος  :think:

Gkd81

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Like
10
Πόντοι
0
paiktoura . Ευχαριστούμε για την ενημέρωση  .Το ίδιο και γω είδα  . Σιγά μην πούνε .Δικές τους είναι ....
:2funny: :2funny:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Για κάποιους που είπαν ότι κάποια σπίτια μπορεί να λειτουργούν κρυφά ή με τσιλιαδόρους. Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά εκεί που η Ιάσωνος ήτανε τελείως άδεια (δουλεύω κοντά και περνάω με το αμάξι), το σκ απέναντι από το καφενείο κάθονταν σταθερά 4-5 άτομα και εκεί πιο δίπλα ήτανε κι ένα μαγαζί με κινητικότητα. Αν παίζει κάτι, θα αφορά πάκια κλπ που έχουν άκρες με τα μούτρα της περιοχής. Πέρασα δυο φορές με τα πόδια μήπως μου πει κανείς τίποτα, αλλά τζίφος  :think:
μουτρο γιατι δεν ρωτησες να ξερουμε τ ζειπε??

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Για κάποιους που είπαν ότι κάποια σπίτια μπορεί να λειτουργούν κρυφά ή με τσιλιαδόρους. Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά εκεί που η Ιάσωνος ήτανε τελείως άδεια (δουλεύω κοντά και περνάω με το αμάξι), το σκ απέναντι από το καφενείο κάθονταν σταθερά 4-5 άτομα και εκεί πιο δίπλα ήτανε κι ένα μαγαζί με κινητικότητα. Αν παίζει κάτι, θα αφορά πάκια κλπ που έχουν άκρες με τα μούτρα της περιοχής. Πέρασα δυο φορές με τα πόδια μήπως μου πει κανείς τίποτα, αλλά τζίφος  :think:
τυπε αν χτυπήσεις πορτα πορτα ισως καποια ανοιξουν και μπεις μεσα στα μουλωχτα,απλα θελει ψαξιμο.
αν το ηξερα εγω νωρίτερα θα ειχα κανει κονε με κανενα  μιας και είμαι μονιμος πελατης και θα βολευομουν.

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Le Professionnel που είσαι Ρε έχεις χαθεί και από δω και από τους δίπλα?????????

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
τυπε αν χτυπήσεις πορτα πορτα ισως καποια ανοιξουν και μπεις μεσα στα μουλωχτα,απλα θελει ψαξιμο.
αν το ηξερα εγω νωρίτερα θα ειχα κανει κονε με κανενα  μιας και είμαι μονιμος πελατης και θα βολευομουν.

Έλα ρε φίλε που θα αρχίσω να χτυπάω τις πόρτες στα κλειστά μπουρδέλα, η τηλεόραση θα με δείξει..  :huh:

Gkd81

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Like
10
Πόντοι
0
παιδιά με ραντεβού πήγα σε σπίτι βεβαία πριν μια βδομάδα . Προσοχή να υπάρχει ...
Από αγγελία . Τι λεει το Ιάσονος 1  ? πμ ..

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
παιδιά με ραντεβού πήγα σε σπίτι βεβαία πριν μια βδομάδα . Προσοχή να υπάρχει ...
Από αγγελία . Τι λεει το Ιάσονος 1  ? πμ ..

Για δωσε περισσότερες πληροφορίες παίχτη..

Gkd81

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Like
10
Πόντοι
0
Για δωσε περισσότερες πληροφορίες παίχτη..
δεν μπορώ να στείλω πμ . άλλα δεν δουλεύει Αθήνα πλέον και έχει άλλος Η άλλη το τηλ .
είχα πάει λίγο πριν τις γιορτές . Μια φορά ...

όσο για το Ιάσονος 1 . είναι άλλο θέμα το είδα στη συζήτηση . 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το hydra cafe στην Γερμανιά έχει διακόψει την λειτουργία του (σοβαρή επιχειρηση, όχι ναυάγιο) και ολοι είναι κουλ και ήρεμοι βρίσκοντας προφανώς άλλες λύσεις
ή κάνοντας υπομονή. Εδώ πέρα αυτό που συμβαίνει είναι αξιοπερίεργο.
Όλα λυμένα τα έχετε και σας απασχολούν ορισμένους μόνο τα μπουρδέλα;
σας θαυμαζω που καλυπτεστε μόνο με αυτό.
Μπραβο σας. Δεν ειρωνεύομαι.

:hi:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Το hydra cafe στην Γερμανιά έχει διακόψει την λειτουργία του (σοβαρή επιχειρηση, όχι ναυάγιο) και ολοι είναι κουλ και ήρεμοι βρίσκοντας προφανώς άλλες λύσεις
ή κάνοντας υπομονή. Εδώ πέρα αυτό που συμβαίνει είναι αξιοπερίεργο.
Όλα λυμένα τα έχετε και σας απασχολούν ορισμένους μόνο τα μπουρδέλα;
σας θαυμαζω που καλυπτεστε μόνο με αυτό.
Μπραβο σας. Δεν ειρωνεύομαι.

:hi:

έχουμε χάσει λίγο την μπάλα;;; σε σαιτ με μπουρδέλα είσαι
τι λες να μας απασχολεί;;; τι έφαγε ο ένας και ο άλλος;;;
ή πως ντυθήκανε;;;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.766
Πόντοι
3.715
είναι δύσκολη η επανεκκίνηση όπως την ξέραμε.
βλέπω να έρχεται θερμομέτρηση και διαβατήριο υγείας και σε αυτό τον κλάδο. Και θα πρέπει να ανανεώνεται σταθερά, συχνά.
Αλλιώς πως μπορεί ένα μαγαζί να προσφέρει υπηρεσίες που έχουν έντονο υγειονομικό ενδιαφέρον και να δέχεται πελάτες που δεν είναι ηλεγμένοι;
θα είναι σα να ρισκάρει να κλείσει.
τι θα γίνει αν ένας κολλήσει κορονιό και πει πήγα σε αυτό το μπουρδέλο/ στούντιο/ call girl...κλπ;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
H επανεκκίνηση όπως την ξέραμε θα γίνει με την έλευση του εμβολίου. Το καλοκαιράκι αν πέσουν τα κρούσματα λόγω καιρού κάτι μπορεί να γίνει αν και λίγο δύσκολο.
Το καλό για όσους έχουν  παράνομη γκόμενα, εκτός από γυναίκα στο σπίτι, θα μπορούν να ξεχαρμανιάζουν και μαζί της μετά τις 4 Μαϊου, οπου θα καταργηθεί το sms.
Αυτοί που τον ετρώνε σκληρά και καυλωμένα στο κώλο είναι οι πικεριστές!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Εγώ πιστεύω ότι από 4 Μαΐου θα ανοίξουν όλα ,

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom