Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 61
- Like
- 3.080
- Πόντοι
- 7.216
Η μπλέ εχει χλώριο τύπε!
αυτο που βαζουν στη χλωρινη αν ναι ειναι καλημενοι δεν τ πιανει τιποτα τ π κ ο τσιορδας!!Η μπλέ εχει χλώριο τύπε!
με μπλε χρωμα φαντα ;;Επιβεβαιώνω για την δραστικότητα από τις εξορμήσεις μου στα μουνολιβάδια τύποι.
Ναι τύπε. Είναι ειδική έκδοση και είναι χρόνια γνωστό στα μέλη του bou οτι προλαμβάνει από διαφορα σκουλαμέντα.με μπλε χρωμα φαντα ;;
για πες ρε μαν την ιστορια με τη φαντα?Ας μου επιτραπεί ένα μικρό σχόλιο μεσα στην θλίψη και τον οδυρμό των φίλων.
Αυτή η μπλε φαντα είναι ή γνωστή Σοκάτα, μίγμα λεμονιου και κουφοξυλιάς.
Λικέρ κουφοξυλιάς σκέτο αλλά έτσι κι έτσι σε πυκνότητα, μπορείτε να βρείτε
στο μαγαζί με ρουμάνικα κτλ προιοντα επί της Αχαρνων κοντά στην Διδύμου.
Πάρτε και τα μακρόστενα τυρακια
με γευσεις για ενέργεια
αν ξανανοίξουν τα μπουρδέλα.
Ο λόγος για το γνωστό wars i sawa που βρισκόταν παλιά στην οδό Αρμοδίου
στην Αθηνα.
Στην Αθηνα βρίσκεται και το μαγαζί της Κλεοπατρας οδός Κρατινου πλ.Δημαρχειου
με εξαιρετικό χυμό μανγκο και αν πατε ρωτηστε για Αιγυπτιακά μοσχολεμονα.
Σιγα μην βρείτε όμως.
Η μπλε φαντα συναντάται ως σόδα κι είναι αρκετά δραστική κατά των σκουλαμεντων. ;)
Το υπέρτατο όπλο και παντός καιρού είναι όμως η κόκκινη φάντα. ;) Ο τύπος που ξεκίνησε την ιστορία αυτή είναι πολύ γνωστός μου και τον ξέρω καλύτερα
από κάθε άλλον. ;)
Η ιστορια ξεκινησε σε μία παρέα μεταξύ πορνομυστων που στόχο ειχαν να πάρουν σοβαρό αποτέλεσμα από τα πορνιδια.
Κανείς τους δεν περίμενε να πάρει τέτοιες διαστάσεις επιτυχιας αλλά κοιτα να δεις.
Ο ίδιος τύπος ξεκίνησε και την κλασική ατάκα που διατηρείται μέχρι και σήμερα και ειναι γνωστή ως "την ξέρω χρόνια μύστη μου", επιδιώκοντας να χαρακτηριστεί η πουτανα που τον τρώει ακάποτα αλλά δεν κινδυνεύει ο μύστης επειδή την ξέρει χρονια και την γλενταει.
Aυτά στα γρήγορα για την ιστορία.
θα συμφωνησω αλλα παλιοτερα πρωτου κανω λογαριασμο εδώ στο σαιτ εβλεπα κριτικες να πεφτουν μπόλικες,μεχρι και οι συζητήσεις ειχαν να κανουν με το αντικειμενο.Οι σκληροί μπουρδελιάρηδες ήταν πολύ πιο πριν φίλε μου.....1990-2000 που ήμουν μέσα....κι ακόμα πιο παλιά ....που δεν ΄μουν μέσα αλλά το ακάποτο ξεκώλιασμα έπεφτε σύννεφο.....ρώτα τον Γιωργάρα τον Καλαματιανό που τα χει ζήσει στο πετσί του αυτά....
Σημεία των καιρών.θα συμφωνησω αλλα παλιοτερα πρωτου κανω λογαριασμο εδώ στο σαιτ εβλεπα κριτικες να πεφτουν μπόλικες,μεχρι και οι συζητήσεις ειχαν να κανουν με το αντικειμενο.
πιστευω από το 13 και μετα χαλασε πολύ το σαιτ ως προς τα μελοι του.
τωρα από κρυφογκει,γκομενες της γειτονιας,αντιμπουρδελιαριδες φασιστακια και ότι υπαρχει στη κοινωνια είναι εδώ μεσα με αποτέλεσμα οι σκληροι μπουρδελιαριδες να εχουν αποχωρησει.
. ποιες ώρες δουλεύουν τύπε;Άκουσα ότι στην ιασωνος δουλεύουν κάποια με τσιλιαδορους και ότι έχει γίνει σχετική καταγγελία.
Φήμες.Άκουσα ότι στην ιασωνος δουλεύουν κάποια με τσιλιαδορους και ότι έχει γίνει σχετική καταγγελία.