Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.080
Πόντοι
7.216
Η μπλέ εχει χλώριο τύπε!

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.080
Πόντοι
7.216
Επιβεβαιώνω για την δραστικότητα από τις εξορμήσεις μου στα μουνολιβάδια τύποι. :headbaning2:

Συνημμένα

• fanta.jpg
    fanta.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 50

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.080
Πόντοι
7.216
Τα μέλη του bou είναι αγέροχα τύπε μου!  :grin:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ας μου επιτραπεί ένα μικρό σχόλιο μεσα στην θλίψη και τον οδυρμό των φίλων.
Αυτή η μπλε φαντα είναι ή γνωστή Σοκάτα, μίγμα λεμονιου και κουφοξυλιάς.
Λικέρ κουφοξυλιάς σκέτο αλλά έτσι κι έτσι σε πυκνότητα, μπορείτε να βρείτε
στο μαγαζί με ρουμάνικα κτλ προιοντα επί της Αχαρνων κοντά στην Διδύμου.
Πάρτε και τα μακρόστενα τυρακια
με γευσεις για ενέργεια
αν ξανανοίξουν τα μπουρδέλα.
Ο λόγος για το γνωστό wars i sawa που βρισκόταν παλιά στην οδό Αρμοδίου
στην Αθηνα.
Στην Αθηνα βρίσκεται και το μαγαζί της Κλεοπατρας οδός Κρατινου πλ.Δημαρχειου
με εξαιρετικό χυμό μανγκο και αν πατε ρωτηστε για Αιγυπτιακά μοσχολεμονα.
Σιγα μην βρείτε όμως.
Η μπλε φαντα συναντάται ως σόδα κι είναι αρκετά δραστική κατά των σκουλαμεντων.  ;)
Το υπέρτατο όπλο και παντός καιρού είναι όμως η κόκκινη φάντα.  ;) Ο τύπος που ξεκίνησε την ιστορία αυτή είναι πολύ γνωστός μου και τον ξέρω καλύτερα
από κάθε άλλον.  ;)
Η ιστορια ξεκινησε σε μία παρέα μεταξύ πορνομυστων που στόχο ειχαν να πάρουν σοβαρό αποτέλεσμα από τα πορνιδια.
Κανείς τους δεν περίμενε να πάρει τέτοιες διαστάσεις επιτυχιας αλλά κοιτα να δεις.
Ο ίδιος τύπος ξεκίνησε και την κλασική ατάκα που διατηρείται μέχρι και σήμερα και ειναι γνωστή ως "την ξέρω χρόνια μύστη μου", επιδιώκοντας να χαρακτηριστεί η πουτανα που τον τρώει ακάποτα αλλά δεν κινδυνεύει ο μύστης επειδή την ξέρει χρονια και την γλενταει.  :2funny:
Aυτά στα γρήγορα για την ιστορία.

:rockon:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ας μου επιτραπεί ένα μικρό σχόλιο μεσα στην θλίψη και τον οδυρμό των φίλων.
Αυτή η μπλε φαντα είναι ή γνωστή Σοκάτα, μίγμα λεμονιου και κουφοξυλιάς.
Λικέρ κουφοξυλιάς σκέτο αλλά έτσι κι έτσι σε πυκνότητα, μπορείτε να βρείτε
στο μαγαζί με ρουμάνικα κτλ προιοντα επί της Αχαρνων κοντά στην Διδύμου.
Πάρτε και τα μακρόστενα τυρακια
με γευσεις για ενέργεια
αν ξανανοίξουν τα μπουρδέλα.
Ο λόγος για το γνωστό wars i sawa που βρισκόταν παλιά στην οδό Αρμοδίου
στην Αθηνα.
Στην Αθηνα βρίσκεται και το μαγαζί της Κλεοπατρας οδός Κρατινου πλ.Δημαρχειου
με εξαιρετικό χυμό μανγκο και αν πατε ρωτηστε για Αιγυπτιακά μοσχολεμονα.
Σιγα μην βρείτε όμως.
Η μπλε φαντα συναντάται ως σόδα κι είναι αρκετά δραστική κατά των σκουλαμεντων.  ;)
Το υπέρτατο όπλο και παντός καιρού είναι όμως η κόκκινη φάντα.  ;) Ο τύπος που ξεκίνησε την ιστορία αυτή είναι πολύ γνωστός μου και τον ξέρω καλύτερα
από κάθε άλλον.  ;)
Η ιστορια ξεκινησε σε μία παρέα μεταξύ πορνομυστων που στόχο ειχαν να πάρουν σοβαρό αποτέλεσμα από τα πορνιδια.
Κανείς τους δεν περίμενε να πάρει τέτοιες διαστάσεις επιτυχιας αλλά κοιτα να δεις.
Ο ίδιος τύπος ξεκίνησε και την κλασική ατάκα που διατηρείται μέχρι και σήμερα και ειναι γνωστή ως "την ξέρω χρόνια μύστη μου", επιδιώκοντας να χαρακτηριστεί η πουτανα που τον τρώει ακάποτα αλλά δεν κινδυνεύει ο μύστης επειδή την ξέρει χρονια και την γλενταει.  :2funny:
Aυτά στα γρήγορα για την ιστορία.

:rockon:
για πες ρε μαν την ιστορια με τη φαντα?

εγω πιστευω πως τοτε ηταν οι σκληροι μπουρδελιαριδες στο σαιτ 2007 εως 2013 μετα μπηκε εδώ μεσα κάθε καρυδιας καρυδι κρυφογκει,γκομενες της γειτονιας,φασιστες και αντιμπουρδελιαριδες,τρολακιδες και μπαχαλακηδες.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.280
Πόντοι
446
Οι σκληροί μπουρδελιάρηδες ήταν πολύ πιο πριν φίλε μου.....1990-2000 που ήμουν μέσα....κι ακόμα πιο παλιά ....που δεν ΄μουν μέσα αλλά το ακάποτο ξεκώλιασμα έπεφτε σύννεφο.....ρώτα τον Γιωργάρα τον Καλαματιανό που τα χει ζήσει στο πετσί του αυτά....

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Παράθεση από: COBRA1986  (06/09/15, 22:10)

Αμα την ξερεις χρονια, πινεις καφε, πορτακαλαδα και ριχνεις και κατουρημα μετα τον κρεμπιε, ειναι απολυτα ασφαλες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οι σκληροί μπουρδελιάρηδες ήταν πολύ πιο πριν φίλε μου.....1990-2000 που ήμουν μέσα....κι ακόμα πιο παλιά ....που δεν ΄μουν μέσα αλλά το ακάποτο ξεκώλιασμα έπεφτε σύννεφο.....ρώτα τον Γιωργάρα τον Καλαματιανό που τα χει ζήσει στο πετσί του αυτά....
θα συμφωνησω αλλα παλιοτερα πρωτου κανω λογαριασμο εδώ στο σαιτ εβλεπα κριτικες να πεφτουν μπόλικες,μεχρι και οι συζητήσεις ειχαν να κανουν με το αντικειμενο.
πιστευω από το 13 και μετα χαλασε πολύ το σαιτ ως προς τα μελοι του.
τωρα από κρυφογκει,γκομενες της γειτονιας,αντιμπουρδελιαριδες φασιστακια και ότι υπαρχει στη κοινωνια είναι εδώ μεσα με αποτέλεσμα οι σκληροι μπουρδελιαριδες να εχουν αποχωρησει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Τι φάντα και παπάρες ρε μύστες, είστε σοβαροί? Σαν αυτό που έλεγαν οι παπάδες ότι δεν κολλάει ο ιός από την θεία κοινωνία! Σοβαρευτείτε ρε!

Notios_7

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Κοιτα να δεις ΤΝΤ διαφωνώ κάθετα στο ότι τα μπουρδελα η κυβέρνηση τα θεωρεί ανούσια και αόρατα. Ο κολλητος μου δούλευε οδηγός σε call και μια φίλη φιλου σε μπουρδελο και λέγανε το ίδιο πραμα:
»Το χρήμα ρέει απίστευτα πολύ.» Και τους πιστεύω.. 
Χωρίς όμως τα αφεντικά (αστυνομία, κυβέρνηση) δεν δουλεύει ούτε Αφρικανή πιάτσα. Είναι ακριβώς σαν τα ναρκωτικά (γυφτοι μουνια των μπάτσων μαγαζιά που λένε)..
Υπολόγισε τη πελατεία που έχουν ολα αυτα βάση αυτών που λένε οι ίδιες οι εργαζόμενες (πχ μια στο μπουρδελο μπορεί να πάρει και 200 άντρες σε μια ημέρα, στο στούντιο τους μίσους και το call girl πολύ λιγότερους αλλά με τα τριπλάσια λεφτά). Την ημέρα είναι πολλά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Τα μισά τους τα αρπάζουν τα «αφεντικά» δηλαδή το κράτος. Και μαζί με ναρκωτικά και τζόγο θυσαυριζουν.. Πως την είδες θα χάσουν τέτοιες μπίζνες; Ειδικά τώρα που ο Μητσοτάκης μοίρασε απλωχερα δανεικά δις; παντου στον κόσμο αυτό γίνεται. Το σεξ είναι η κορυφαία απόλαυση του ανθρώπου. Αυτό να σκεφτείς μόνο...

Για να δώσω μια πολύ σημαντική πληροφορία. Εγώ που έχω κέντρο αισθητικής (με μασάζ κιόλας μέσα. Κανονικό μασάζ παίδες μην αρχίσετε), μου είπαν θα ανοίξω από τις 4 Μαΐου. Αν ο δικός μου κλάδος δεν έχει σωματική επαφή τότε ποιος έχει; Απλά τα μπουρδελα άντε να περιμένει κανα μήνα παραπάνω για να τα ανοίξει.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Στη Νεβάδα διάβασα ότι τα μπούρδελα θα ανοιξουν μαζί με τα μπαρ και θα μετράνε τη θερμοκρασία του κάθε πελατη που θα μπαίνει. Πατήστε "brothels" and "Nevada" and "coronavirus" and "social distancing" για περισσότερες λεπτόμερειες.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
θα συμφωνησω αλλα παλιοτερα πρωτου κανω λογαριασμο εδώ στο σαιτ εβλεπα κριτικες να πεφτουν μπόλικες,μεχρι και οι συζητήσεις ειχαν να κανουν με το αντικειμενο.
πιστευω από το 13 και μετα χαλασε πολύ το σαιτ ως προς τα μελοι του.
τωρα από κρυφογκει,γκομενες της γειτονιας,αντιμπουρδελιαριδες φασιστακια και ότι υπαρχει στη κοινωνια είναι εδώ μεσα με αποτέλεσμα οι σκληροι μπουρδελιαριδες να εχουν αποχωρησει.
Σημεία των καιρών.
Όπως δεν υπάρχουν πια οπαδοί, η μάλλον οι οπαδοί αποχωρησαμε γιατί τα γήπεδα γέμισαν με βίζιτες, influencers, σελφακηδες ΚΟΚ έτσι και εδώ

mariocfu

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2019
Like
15
Πόντοι
0
Άκουσα ότι στην ιασωνος δουλεύουν κάποια με τσιλιαδορους και ότι έχει γίνει σχετική καταγγελία.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Μπορεί και να μην ανοίξουν σύντομα

kOsTAς_ns

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2017
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
0
Και να επιτρεπετε ανοιξουν, δηλαδη σε κανα μηνα απο τωρα, οι κοπελες σχεδον ολες δλδ θα φοβουνται να πανε.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom