argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.895
- Πόντοι
- 9.297
Που ειναι το "εκει";Στα μπουρδελα;Σε ποιο εγινε γραμμη εμβολιασμου;γιατι δε πας να κανεις εκει το εμβολιο να ξεμπερδευεις?
Που ειναι το "εκει";Στα μπουρδελα;Σε ποιο εγινε γραμμη εμβολιασμου;γιατι δε πας να κανεις εκει το εμβολιο να ξεμπερδευεις?
Στα μπουρδελα ειναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΡΠΙΚΙΝΔΥΝΑ λογω της στενης επαφης...διοτι οσο μεγαλα προσοντα και να εχουν οι συναγωνιστες...δυο μετρα για να επιτευχθει σποσταση ασφαλειας ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!???
α σορυ,...οχι εννοουσα γιατι δε πας να κανεις το εμβολιο,για να μη φοβασαι στα μπουρδελαΠου ειναι το "εκει";Στα μπουρδελα;Σε ποιο εγινε γραμμη εμβολιασμου;
Τυπικο πισωκολλητο...αλλα υελω και ποικιλια με πιο επικινδυνες στασεις...εκτονωση με μια σταση;Σκετη...μαλακια!!!!Αν και συμφωνα με τους ειδικούς (αν δεν κάνω λάθος) η απόσταση ασφαλειάς είναι κεφάλι με κεφάλι οπότε με ορισμένες στάσεις μπορούσες να επιτύχεις αν όχι τα δυο ίσως το ενάμιση μέτρο. Πχ με στάση ξάπλα αυτη όρθιος εσυ με 90 μοιρες γωνιά αν το περιγράφω σωστα
Λογικά όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Άβυσσος η ψυχή του μπουρδελιάρη.ηθελα να ξερα αραγε...οσοι γαμανε ακαποτα στα μπουρδελα,φοβουνται και τον ιο?
οταν καποιος φοβαται τον ιο τοτε φοβαται παντου..και λογικα εμβολιαζεταιΕνα σημαντικο κινητρο για ολους μας ειναι να μην φοβομαστε στα μπουρδελα.Οσοι το παιζουν αφοβοι εκει αλλα μετα τρεχουν για τεστ η ακομα χειροτερα ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ για διασωληνωση εξαιτιας μιας σεξουαλικης εμπειριας απο την οποια κολλησαν τον ιο ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Μ Α Λ Α Κ Ε Σ του υψιστου επιπεδου.
Δεν υπαρχει μυαλο στον εγκεφαλο τους παρα μονο σπερμα και αποβλητα του οργανισμου.Το πιο ανησυχητικο ειναι:Α) οτι αυτοι ψηφιζουν και Βου) οτι λογω της ηλιθιοτητας τους εκτιθενται σε κινδυνο ολοι οσοι ειναι κοντα τους και ισως αυτοι ερθουν ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ηθελα να ξερα αραγε...οσοι γαμανε ακαποτα στα μπουρδελα,φοβουνται και τον ιο?
και γω σαγαπωΔεν υπαρχει μυαλο στον εγκεφαλο τους παρα μονο σπερμα και αποβλητα του οργανισμου.Το πιο ανησυχητικο ειναι:Α) οτι αυτοι ψηφιζουν και Βου) οτι λογω της ηλιθιοτητας τους εκτιθενται σε κινδυνο ολοι οσοι ειναι κοντα τους και ισως αυτοι ερθουν ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
Εσύ τον πέρασες χαλαρά αλλά τον κατάλαβες , άλλοι πάλι (οι οποίοι είναι και πολλοί απο οτι φαίνεται) τον περνάνε τελείως ασυμπτωματικά , εκτός αν μέσα σε αυτούς υπάρχουν και αρκετοι ψευδώς θετικοί ... ποιός ξέρει τι όντως ισχύει.με αυτα που εχω κανει στα μπουρδελα δεν απορω και γω ο ιδιος πως και περασα χαλαρα τον ιο
Sad but true...Metallica!και γω σαγαπω
ετσι ειναι φιλε μ για αυτο και γενικως δεν ειμαι κατα των εμβολιων...ειδικως ομως ειμαι. Εμαι κατα στο να το κανουν ολοιΕσύ τον πέρασες χαλαρά αλλά τον κατάλαβες , άλλοι πάλι (οι οποίοι είναι και πολλοί απο οτι φαίνεται) τον περνάνε τελείως ασυμπτωματικά , εκτός αν μέσα σε αυτούς υπάρχουν και αρκετοι ψευδώς θετικοί ... ποιός ξέρει τι όντως ισχύει.
...."στου πληρωμενου Παραδεισου την αυλοπορτα"...ΜΕΓΑΣ Μητροπανος-Λαδαδικα.7 I O Y N I O Y ανοίγουν οι πύλες τις κολάσεως ή του παραδείσου ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας
Θελω να πιω η να χαπακωθω απο τη στενοχωρια μου ηδη εχω κατεβασει 2 500αρες μπυρεςΣχεδον ενας μηνας. Εκει που λεγαμε για μια εβδομαδα
Αν ειχαμε συριζα δεν σταματαγαμε να πηδαμε στα μπουρδελακια και δεν θα παιρνουσαμε ολον αυτον τον εφιάλτη που θα βιωσουμε για 7 μηνες.Ενω αν ειχαμε Συριζα ..."θα καταργουταν ο κορωνο'ι'ος με ενα αρθρο...επειδη ειναι δικαιο θα γινει και πραξη"...και μετα ...ξυπνησαμε!