Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

ναι ρε τντ με διελυσε.χαχαχαχαχα
εδώ τον μπαρμπα τον εχω γλεντησει στα πολιτικα για τα καλα,απο εκει με εχει βαλει στο ματι.
του εχω γινει εφιάλτης μιας και εγω ιδεολογικα του χτυπάω το υποσυνειδητο.
ενας καταπιεσμένος είναι ο μπαρμπας και αν ασχοληθώ περαιτέρω θα βγαλω λαβρακι στη φορα.

Aυτά λεέι για όλους... ότι τους ισοπεδώνει, τους γλεντάει, τους τσακίζει, τους ταπεινώνει. Μπες στο νήμα "Πολιτικές εξελίξεις" να δεις μόνος σου τι λέει. Εγώ δεν θα σου πω τίποτα για να μην θεωρήσεις ότι σε προκαταβάλλω :grin:

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Aυτά λεέι για όλους... ότι τους ισοπεδώνει, τους γλεντάει, τους τσακίζει, τους ταπεινώνει. Μπες στο νήμα "Πολιτικές εξελίξεις" να δεις μόνος σου τι λέει. Εγώ δεν θα σου πω τίποτα για να μην θεωρήσεις ότι σε προκαταβάλλω :grin:
εγώ που μπαινω στο αλλο νήμα με τις πολιτικές εξελίξεις,βλέπω ένα βανταμ να δέχεται μαζική επίθεση από όλους και αυτός να απαντάει στον καθένα ξεχωριστά αποστομωνοντας πολλούς.
Ο βανταμ τα λέει καλά και είναι και ιδεολόγος.
Γιατί σας πειράζει που λέει την αλήθεια,ότι οι άντρες έγιναν χαλακια στα πόδια των γυναικών άδικο έχει?
Βανταμ μαζί σου...

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
εγώ που μπαινω στο αλλο νήμα με τις πολιτικές εξελίξεις,βλέπω ένα βανταμ να δέχεται μαζική επίθεση από όλους και αυτός να απαντάει στον καθένα ξεχωριστά αποστομωνοντας πολλούς.
Ο βανταμ τα λέει καλά και είναι και ιδεολόγος.
Γιατί σας πειράζει που λέει την αλήθεια,ότι οι άντρες έγιναν χαλακια στα πόδια των γυναικών άδικο έχει?
Βανταμ μαζί σου...
κ γω θα συμφωνησω μ βανταμ οπως οι γκομενες απαξιουν ετσι πρεπει ν κανουμε κ μεις καποιες φορες

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σήμερα μιλουσα με μία πουτάνα και μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να ανοίξουν τα μπουρδέλα για να βγάλει λεφτά.
Δεν άκουσα να μου πει πόσο πολύ θέλει να δει τους κατά συνθήκη μύστες και συνοδοιπόρους. Δεν το ακουσα αυτό.
Δεν ακουσα να μου μιλά για οργασμους
και όμορφες στιγμές με τα πελατακια.
Δεν το ακουσα ούτε κι αυτό.
Δεν άκουσα να μου λέει πόσο θέλει να νιώσει βουλωμενες τις τρύπες της με ψωλες ούτε και τα αυτιά της με λόγια.
Μα ούτε αυτό άκουσα.

Πως να τις συγκρίνει κάποιος με γκόμενες λοιπόν; θα σκισω τα ρούχα μου με αυτά που διαβάζω.

:S

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Έχει ανοιχθεί εδώ και κάποιες μέρες
θέμα ότι ανοίγουν τα μπουρδέλα 15
του μήνα και αυτο το θέμα έκανε κοιλιά. Κανονικά έπρεπε να συγχωνευθεί
με αυτό εδώ. Δηλαδή αν η κυβέρνηση τρεναρει την κατάσταση, θα ανοίξετε
κι άλλο θέμα με άλλα ημερομηνία;
το ξέρετε ότι τρώτε πόρους του συστήματος και δημιουργειτε δίπολο;
σας εγκαλώ στην ταξη.

:rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σήμερα μιλουσα με μία πουτάνα και μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να ανοίξουν τα μπουρδέλα για να βγάλει λεφτά.
Δεν άκουσα να μου πει πόσο πολύ θέλει να δει τους κατά συνθήκη μύστες και συνοδοιπόρους. Δεν το ακουσα αυτό.
Δεν άκουσα να μου λέει πόσο θέλει να νιώσει βουλωμενες τις τρύπες της με ψωλες ούτε και τα αυτιά της με λόγια.
Μα ούτε αυτό άκουσα.

Πως να τις συγκρίνει κάποιος με γκόμενες λοιπόν; θα σκισω τα ρούχα μου με αυτά που διαβάζω.

Τι μας νοιάζει εμάς για όλα αυτά ;; Εμείς να γαμησουμε θελουμε και οι πορνες να κάνουν καλά την δουλειά τους ... Προσωπικά δεν τιθετε θέμα σύγκρισης ....... Μπορεί να γαμησεις σε ντελο και να προσποιητέ το ίδιο και μια κοπέλα εκτός ντελου ....  Από την άλλη μεριά με κούραζει πολύ να με γουσταρη πολύ μια γκομενα και να θέλει με τις ώρες γκυψομουνια να αργεί να χύσει .... κτλ.... Ναι είμαι παρτάκι ας καλά καταλάβατε ..!!

Nuoro12

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Like
4
Πόντοι
0
Τι μας νοιάζει εμάς για όλα αυτά ;; Εμείς να γαμησουμε θελουμε και οι πορνες να κάνουν καλά την δουλειά τους ... Προσωπικά δεν τιθετε θέμα σύγκρισης ....... Μπορεί να γαμησεις σε ντελο και να προσποιητέ το ίδιο και μια κοπέλα εκτός ντελου ....  Από την άλλη μεριά με κούραζει πολύ να με γουσταρη πολύ μια γκομενα και να θέλει με τις ώρες γκυψομουνια να αργεί να χύσει .... κτλ.... Ναι είμαι παρτάκι ας καλά καταλάβατε ..!!

Σωστά, και όχι μόνο. Ασε που πεφτεις σε εκπλήξεις, μπορεί να μην της αρέσει κάτι, να έχει ιδιοτροπίες στο σεξ - πχ κάποια κάποτε με φιλαγε και έβαζε την γλώσσα της μέσα στο στόμα μου και αηδιαζα, τι να της έλεγα. Στην ουσία μπλεκεις με φαση που μπορεί να είναι καλη ή μέτρια ή χαλιά αλλά δεν το ξέρεις από πριν. Και όταν τελειώσει η φαση μετά να σε δω που θα θέλει κουβέντα και φλυαρία να την πας για φαγητό να την πας σπίτι και ποτε θα βρεθούμε, άστα. Η πιο ωραία στιγμή όταν πας στο μπουρδέλο είναι όταν βγαίνεις εξω. Είσαι αναλαφρος και ελεύθερος. Πολλές κοπέλες είναι ευγενικές και χαίρονταν όταν ικανοποιούν τον άνδρα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μα ούτε αυτό άκουσα.

ρε τντ τι λες τωρα.
ας το παρουμε από την αρχη,νομιζεις ότι εμεις οι μπουρδελιαριδες θελουμε να νιώσουμε αγαπη καρδουλες και όλα αυτά τα αγαπουλιστικα?
δεν θελουμε τντ,εμεις μπαινουμε μεσα κανουμε τη δουλεια μας και φευγουμε και ακριβως το ιδιο κανουν και οι ιεροδουλες.
υπαρχουν εξαιρέσεις βεβαια αλλα πολύ λιγες,εγω π.χ δεν θελω ουτε να ερωτευτω ουτε να με ερωτευτεί ουτε ιεροδουλη ουτε γκομενα.
αυτοι που ψαχνουν αποκουμπι είναι η υποκατηγορια των μπουρδελιαριδων οι οποιοι πανε στα μπουρδελα από αναγκη για να καπαρωσουν εστω και από εκει γυναικα.
αυτοι είναι αγαπουληδες μεταλλαγμένοι σε μπουρδελιαριδες λογω των συνθηκων,στην ουσια αγαπουλιδες είναι και μολις βρουν γυναικα πεφτουν με τα μουτρα.
εσυ ρε τντ αφου κατά τα λεγομενα σου υπερτερουν οι γκομενες τι πας και σγαρλευεις τις ιεροδουλες?γιατι δεν ασχολείσαι με τις γκομενες?
μηπως μαζι δεν κανεις και χωρια δεν μπορεις?
μηπως ιδεολογικα αυτά που λεω είναι όλα στο υποσεινηδιτυο σου και προσπαθεις να τα αποκρούσεις?

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
βρε συ τντ εσυ π το πεζεις κ καζα νοβα δωσε μας καμια γκομενα απ τις πολλες π εχεις γιατι εμεις ειμαστε λιγο υπερηφανοι κ δεν ανεχομαστε πολλα πολλα απο αυτες.βρε συ καλα στα λεει ο ζαν κλοντ τσαμπα ενεργεια χαλας.δε σ λεω οτι εγω δε κανω παιχνιδι απλως ο ρολος του υποτιθεμενου λιγορουκηνηγου δε μ τεριαζει.τι ενοο τιποτα απλος κανω μια προταση κ αν δεν δω ανταποκριση παω μπουρδελα.καλαα μπουρδελα παωω ετσι κ αλιος.οτι κ ν λεμε τα μπουρδελα ειναιιιι αλληηηηη φαση ρε γαμωτοοοο αντε ν ανοιξουν φυληςςςςς ν λιοσωωωωωω

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
ΖΑΝ-ΚΛΩΝΤ ENANTION TNT60,μια φορα ακομα ειδα τοση ενταση...στην ταινιαρα .....στο ρολο του Ντενιρο ο ΖΑΝ-ΚΛΩΝΤ

Συνημμένα

• eed68360772d9fdcdbe1fb2af49f9ede.jpg
    eed68360772d9fdcdbe1fb2af49f9ede.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 19

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ρε τντ τι λες τωρα.
ας το παρουμε από την αρχη,νομιζεις ότι εμεις οι μπουρδελιαριδες θελουμε να νιώσουμε αγαπη καρδουλες και όλα αυτά τα αγαπουλιστικα?
δεν θελουμε τντ,εμεις μπαινουμε μεσα κανουμε τη δουλεια μας και φευγουμε και ακριβως το ιδιο κανουν και οι ιεροδουλες.
υπαρχουν εξαιρέσεις βεβαια αλλα πολύ λιγες,εγω π.χ δεν θελω ουτε να ερωτευτω ουτε να με ερωτευτεί ουτε ιεροδουλη ουτε γκομενα.
αυτοι που ψαχνουν αποκουμπι είναι η υποκατηγορια των μπουρδελιαριδων οι οποιοι πανε στα μπουρδελα από αναγκη για να καπαρωσουν εστω και από εκει γυναικα.
αυτοι είναι αγαπουληδες μεταλλαγμένοι σε μπουρδελιαριδες λογω των συνθηκων,στην ουσια αγαπουλιδες είναι και μολις βρουν γυναικα πεφτουν με τα μουτρα.
εσυ ρε τντ αφου κατά τα λεγομενα σου υπερτερουν οι γκομενες τι πας και σγαρλευεις τις ιεροδουλες?γιατι δεν ασχολείσαι με τις γκομενες?
μηπως μαζι δεν κανεις και χωρια δεν μπορεις?
μηπως ιδεολογικα αυτά που λεω είναι όλα στο υποσεινηδιτυο σου και προσπαθεις να τα αποκρούσεις?

Θες να τα πάρουμε από την αρχή σαν δεύτερη ευκαιρία (σου) γιατί δεν άντεξαν τα  επιχειρήματά σου, στην πρωτη διαφωνια μας.
Φιλε μου, στο γαμησι οι γκόμενες είναι καλύτερες απο τις πουτανες.
Όλοι το ξέρουν. Είναι σαν να λέμε
ότι ο ήλιος δυει από την δύση. Στανταρ πράγματα. Αυτό που έγραψα, το έγραψα
για να θυμισω ότι η πουτάνα δεν ασχολείται με τίποτα άλλο εκτος από λεφτά. Στανταρ κι αυτο ασχέτως αν ορισμενοι θέλουν να μας παρουσιάζουν
ότι λατρεύονται από κάργα πουτανες.
Ποιος ο λόγος (τους) άραγε;
το ερώτημά σου γιατί πάω στις πουτανες
(όταν πάω) είναι κάτι καινουργιο.
Οποτε ας το δούμε.
Πάω όταν πάω για να πάρω παραπάνω από ότι δηλώνουν. Είτε χρόνο ειτε υπηρεσίες.
Δεν αρκουμαι ποτε σε ότι προσφερουν. Διαλεγω στόχους που μυρίζουν κενά ασφαλείας.
Ψάχνω μικρες αλήθειες στα τεράστια ψέμματα και με κάθε τρόπο.
Μόνο όταν το πετύχω, χαίρομαι.
Κάτι σπάνιο.
Αλλιως ίσα βάρκα-ίσα πανιά ή τρώω φολα.
Γιατί παίζω και στα δύο ταμπλω;
οφείλω να παίζω σε όλα τα ταμπλω ως άνδρας. Άλλο αν έχω προτεραιότητες στο τι προτιμώ.
Το ένα δεν αναιρεί το αλλο. Τα λέμε.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
βρε συ τντ εσυ π το πεζεις κ καζα νοβα δωσε μας καμια γκομενα απ τις πολλες π εχεις γιατι εμεις ειμαστε λιγο υπερηφανοι κ δεν ανεχομαστε πολλα πολλα απο αυτες.βρε συ καλα στα λεει ο ζαν κλοντ τσαμπα ενεργεια χαλας.δε σ λεω οτι εγω δε κανω παιχνιδι απλως ο ρολος του υποτιθεμενου λιγορουκηνηγου δε μ τεριαζει.τι ενοο τιποτα απλος κανω μια προταση κ αν δεν δω ανταποκριση παω μπουρδελα.καλαα μπουρδελα παωω ετσι κ αλιος.οτι κ ν λεμε τα μπουρδελα ειναιιιι αλληηηηη φαση ρε γαμωτοοοο αντε ν ανοιξουν φυληςςςςς ν λιοσωωωωωω

Δεν έχω πολλές γκόμενες. Σιγά μην έχω
και δέκα καθε μέρα. Αν ομως βάλεις οδοφράγματα και συρματόπλεγματα είναι τόσο φοβερη η ορμή  μουμου που θα τα καταφέρω. Αλλιώς δεν μου αρέσει
ούτε η ίδια η ζωή. Εσείς αυτά δεν τα αντιλαμβάνεστε γιατί έχετε αποσυρθεί
και πιπιλατε την καραμέλα ότι όλοι όσοι κάνουνε έτσι είμαστε μαλακες. Για την κόντρα το κάνετε και για να υπάρχει σασπενς στο θέμα.
Σας ενοχλεί που παιζουμε παντού και μας την λέτε επειδη γουσταρετε να ασχολειστε μόνο με ένα θέμα και δεν δεχεστε την άλλη πλευρα. Καλά περνάμε πάντως.
Εσείς θέλετε αντιπαραθεση, όχι εμείς.
Το μεγαλυτερο γέλιο βγαίνει οταν αυτό
το οποίο θεωρείτε σημαντικο σας στόχο εμείς το βλεπουμε ως απλή εκτόνωση με παραμέτρους.
Σας ενοχλεί αυτό και το γυρίζετε στο ότι το σάιτ είναι μόνο για πουτανες, ασχέτως αν το 70% των θεμάτων είναι τελείως άσχετα.
Εκεί όμως δεν νιώθετε κόντρα.
Αυτό είναι όλο. Τα λέμε.

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
Δεν έχω πολλές γκόμενες. Σιγά μην έχω
και δέκα καθε μέρα. Αν ομως βάλεις οδοφράγματα και συρματόπλεγματα είναι τόσο φοβερη η ορμή  μουμου που θα τα καταφέρω. Αλλιώς δεν μου αρέσει
ούτε η ίδια η ζωή. Εσείς αυτά δεν τα αντιλαμβάνεστε γιατί έχετε αποσυρθεί
και πιπιλατε την καραμέλα ότι όλοι όσοι κάνουνε έτσι είμαστε μαλακες. Για την κόντρα το κάνετε και για να υπάρχει σασπενς στο θέμα.
Σας ενοχλεί που παιζουμε παντού και μας την λέτε επειδη γουσταρετε να ασχολειστε μόνο με ένα θέμα και δεν δεχεστε την άλλη πλευρα. Καλά περνάμε πάντως.
Εσείς θέλετε αντιπαραθεση, όχι εμείς.
Το μεγαλυτερο γέλιο βγαίνει οταν αυτό
το οποίο θεωρείτε σημαντικο σας στόχο εμείς το βλεπουμε ως απλή εκτόνωση με παραμέτρους.
Σας ενοχλεί αυτό και το γυρίζετε στο ότι το σάιτ είναι μόνο για πουτανες, ασχέτως αν το 70% των θεμάτων είναι τελείως άσχετα.
Εκεί όμως δεν νιώθετε κόντρα.
Αυτό είναι όλο. Τα λέμε.

εμεις δεν το βλεπουμε σαν κοντρα φιλε μπου.ουτε ανταγωνισμο μη μπερδευεσε απλος η κατασταση π εχει γινει ετσι μ τις γυνεκες π ακομα κ τ μπαζα νομιζουν οτι κατι ειναι.οφειλετε αποκλειστικα στο οτι πεζετε πολυ π λετε γτ εγω δε το βλεπω παιχνιδι ο αλλος ν κανει σαν την πουτανα για ν παρει ενα κινητο αλλα τελος παντων

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Εκεί στο Αχιλλέως πουναι και μαρσελα έχει μια Κατυ...Κάτια κάπως έτσι... έχει κανείς εμπειρία;;;

Fet_jim

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Like
475
Πόντοι
21
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !
Σύμφωνα με άρθρο
() ,
για την λειτουργία των οίκων ανοχής απεργάζονται σχέδιο , σύμφωνα με το οποίο οι πελάτες θα πρέπει να αφήνουν τα ατομικά τους στοιχεία πριν κάνουν σέξ με ιερόδουλη .
Ερώτημα ...
Σε περίπτωση που αληθεύει το άρθρο ( μάλλον αλήθεια θα είναι μιας και οι δημοσιογράφοι είναι πραιτωριανοί στα αντισυνταγματικά μετρα του κορωνοιου)
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ; 

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ !
οι πελάτες θα πρέπει να αφήνουν τα ατομικά τους στοιχεία πριν κάνουν σέξ με ιερόδουλη .

Δυστυχως ετσι ειναι, ωστε σε περιπτωση κρουσματος να μπορουν να εντοπισουν οσους εχουν ερθει σε επαφη μαζι της.. Αν εφαρμοστει θα προτεινα να δινεις ψευτικο ονομα αλλα αληθινο τηλεφωνο.. Εδω εχει γινει ολη η ζωη ανω κατω, η κανονικοτητα στα μπουρδελα θα ερθει;

Οποιος μπορει, εσκορτ..

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
Δυστυχως ετσι ειναι, ωστε σε περιπτωση κρουσματος να μπορουν να εντοπισουν οσους εχουν ερθει σε επαφη μαζι της.. Αν εφαρμοστει θα προτεινα να δινεις ψευτικο ονομα αλλα αληθινο τηλεφωνο.. Εδω εχει γινει ολη η ζωη ανω κατω, η κανονικοτητα στα μπουρδελα θα ερθει;

Οποιος μπορει, εσκορτ..
δεν ισχυει κατι απ αυτα μαγκες

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom