spirostheos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μερικά λοιτουργουν παράνομα στην φυλης
Άρχισαν τα όργανα <Επιστρέφει εκτάκτως από σήμερα η καθημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα> Λόγο αυξησεις κρουσμάτων σε διάσπαρτα σημεία της Ελλάδος.Και ακόμα δεν πρόλαβαν να ανοίξουν οι οίκοι, προβλέπω δεύτερη καραντίνα από Σεπτέμβρη σύντροφοι πάρτε τα μέτρα σας !!
ρε μπαρμπα εισαι μεγαλος ανθρωπος και λες αυτές τις αρλούμπες?Aκόμα κι εδώ πίπες λες?
Τα πράγματα είναι απλά!
- ΑΝ είσαι μάγκας και ΞΕΡΕΙΣ να μιλάς, βγάζεις γκόμενα 8άρα. Κι ας είσαι μέτριος εμφανισιακά. Θα έχεις δει σίγουρα τέτοια ζευγάρια, μουνάρα με μέτριο τύπο και... όχι... δεν είναι όλοι λεφτάδες! Αν κι αυτό εσένα θα έπρεπε να σε αφήνει παγερά αδιάφορο γιατί είσαι κουμούνας κι έτσι το χρήμα είνα περιττό (λέμε τώρα!!!)
- ΑΝ είσαι παπάρας, δεν γαμάς ούτε 5άρι, ευχαριστημένος να είσαι με ένα 2αράκι!
- ΑΝ είσαι KAI παπάρας KAI μέτριος εμφανισιακά, τότε η μόνη λύση είναι το μπουρδελάκι.
Όλα τα άλλα είναι πούτσες μπλε, αμπελοφιλοσοφίες, δικαιολογίες, κτλ, κτλ, κτλ!!!
το πρόβλημα του τυπε είναι ότι γιατι δεν συμφωνουν ολοι μαζι του.δεν το καταλαβα τον ηρμο σου προς τα πρωσοπα μας φιλε.μια μεριδα ανθρωπων συμφονει κ μια αλλη οχι το προβλημα σ πιο ειναι;
ρε σιτι μ αρεσει που υπερασπίζεσαι με σθενος το πατροπαραδοτο εθιμο που σου εχουν δωσει.Επισήμανα απλά ότι δεν έχεις διαφωνήσει ποτέ σε ότι έχει γράψει ο Βαν Νταμ παρόλο που τα γραπτά του είναι συνήθως αλλά αντ'άλλων. Αυτό σε κατατάσσει στην χορεία των οπαδών του πράγμα που κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν είναι και τόσο τιμητικό μια που ο συγκεκριμένος κρίνοντας από αυτά που γράφει είναι μάλλον γραφικός και ακοινώνητος
Ωχχχχ.. και είναι 6 και σήμερα ρε γαμωτο....δε το έχουν σε τίποτα να πάρουν πίσω την άρση του καδ.ιεροδουλων...
όπως;;Μερικά λοιτουργουν παράνομα στην φυλης
Κατ'εμέ εάν κάνουν κάτι τέτοιο θα μιλάμε για την κοροϊδία του αιώνα!
ΔΕΝ κλείνουν τα κωλομάγαζα στην Μύκονο που γράφουν στ'αρχίδια τους τα μέτρα της κυβέρνησης μπρος στο προσωπικό τους κέρδος, λουκέτο και πρόστιμο λέει και τα παπάρια συνεχίζουν ακάθεκτοι!
Ας πάρουν πίσω λοιπόν τις "επιλεκτικές" αποφάσεις τους!
Στα παπάρια τους τα μπουρδέλα...έτσι και αλλιώς δεν έχει έσοδα το κράτος από αυτά...από Μύκονο έχουν έσοδα άσχετα με τα πάρτυ εκεί...που γίνεται χαμός...τα μπουρδέλα δεν υπάρχουν για τη κυβέρνηση...
Το έχεις τάμα;
ρε μπαρμπα εισαι μεγαλος ανθρωπος και λες αυτές τις αρλούμπες?
τι παει να πει να ξερεις να μιλας?μονο με το μιλητο ριχνεις εσυ τις γκομενες που δεν εχεις?
οι γκομενες οι καλες εχουν στανταρς και απαιτησεις.μπορει εσυ να βλέπεις ένα μπουχεσα να εχει μια μουναρα αλλα ο μπουχεσας εχει χρημα η είναι επωνυμος η την χαρτζιλικωνει.
είναι γυναικες ανέκαθεν λειτουργουν με το συμφέρον τους,εσυ μπαρμπα βλέπεις ροζ συννεφάκια και καρδουλες αλλα αν φυγει ο παραγοντας συμφέρον τοτε μπαρμπα η γκομενα λακιξε και εσυ θα κλαις με μαυρο δακρι.
δεν τολμα ο κουλης να βαλει λουκετο στα μαγαζια της μυκονου,εκτος και αν θελει να αυτοκτονησει πολιτικα.
στα υπολοιπα μπορει να βαλει,ολη η ελλαδα να είναι σε καραντινα και στη μυκονο σαντορινη παρο τα μπαρακια να είναι τιγκα στη πηχτρα από κοσμο.
ρε μπαρμπαδι εχω κανει τη μαλακια να κανω σχεσεις και ξερω πως είναι.Κοίτα, επειδή εγώ έχω γκόμενα και πάντα είχα, ενώ εσύ δεν είχες σχεδόν ποτέ (και το έχεις πει ο ίδιος δηλαδή, δεν το λέω για να σε μειώσω), επέτρεψέ μου να γνωρίζω καλύτερα τα πράγματα επι του θέματος κι αν πέφτουν με το μπλα-μπλα και τι ζητάνε, κτλ, κτλ. Στις πουτάνες ίσως με βάζεις κάτω, δε λέω... αλλά στις γκόμενες άστο!
ρε μπαρμπαδι εχω κανει τη μαλακια να κανω σχεσεις και ξερω πως είναι.
εδώ στη καραντινα παρατησα γκομενα επειδή μου σπαταλησε χρονο τι μου λες τωρα.
εγω εχω απαξιωσει πολλες γκομενες εκει εξω και πολλες το εχουν εκτιμήσει.
εχω χωθεί σε γκομενα και να της λεω ότι πηγαινω στα μπουρδελα,η άλλη αδερφη του φιλου μου να με γουσταρει και να της λεω ότι μ αρεσει να πηγαινω στα μπουρδελα και να μενει μαλακω η χωρισα σχεση μου επειδή μου τρωγε χρονο και κανα δυο φορες δεν πηγα σε μπουρδελο από παρτι της.
εσυ μπαρμπα τρεχεις ξωπισω τους σαν σκυλακι ενώ εγω της απαξιωνω αυτή είναι η διαφορα μας
Sorry, αλλά έχεις πει ΕΝΤΕΛΩΣ τα αντίθετα άρα ψεύδεσαι ασυστόλως! Και ειδικά για την καραντίνα πάλι δεν είχες καμία γιατί έχει θολώσει το μάτι σου από την αγαμία! Εσύ ο ίδιος τα έχεις πει, μην με βάλεις τώρα να βρω τα post σου!
Να σου πω, όλοι οι Τσιριζαίοι το έχετε χαλαρά το ψεματάκι για ψύλλου πήδημα, ε?
ψαξε ρε μπαρμπα,εχω πει παλι ότι ειχα σχεσεις στο παρελθον και ότι παρατησα γκομενα μεσα στη καραντινα.Sorry, αλλά έχεις πει ΕΝΤΕΛΩΣ τα αντίθετα άρα ψεύδεσαι ασυστόλως! Και ειδικά για την καραντίνα πάλι δεν είχες καμία γιατί έχει θολώσει το μάτι σου από την αγαμία! Εσύ ο ίδιος τα έχεις πει, μην με βάλεις τώρα να βρω τα post σου!
Να σου πω, όλοι οι Τσιριζαίοι το έχετε χαλαρά το ψεματάκι για ψύλλου πήδημα, ε?
ναι ρε τντ με διελυσε.χαχαχαχαχαΤον διέλυσες!