την εχω μικρη αλλα εχω λεφτα!!!!
Πουτσαρά μου, εσύ !
την εχω μικρη αλλα εχω λεφτα!!!!
εγω που εχω ρωτησει κατι πουτανακια που ξερω μου ειχανε πει οτι μετραει το παχος πιο πολυ απο οτι το μηκος και αυτο επειδη υπαρχει πιο πολυ τριβη αρα και πιο μεγαλη ηδονη και θα πω οτι συμφωνω αφου και γω θελω στενα μουνακια για να το ευχαριστηθω πιο πολυ ουτως η αλλως σε μηκος μερικες ειναι πραγματικα απατες μια που ξερω ειχε εξαφανησει γυρω στα 30cm ομοιωμα μπροστα μου οχι παχυ ομως ειχα μεινει μαλακας.περιφερεια πουτσου την εχω 16cm 1 ποντο πιο πολυ απο οτι τον εχω σε μηκος.
Πάρτε μέτρο
πολυ καλο!!Πουτσαρά μου, εσύ !
σωστος!Μαγκες ο τυπος που ανοιξε το θεμα δε ξεκαθαριζει τι εννοει εργαλειο. Προσεχετε μην εννοει το κωλοσουφριδι ολοι εσεις που βαζετε ιντσες με το κιλο.
έπεσα απο την καρέκλα απο τα γέλια...γι'αυτό την προτιμούν κάποιοι.....Δεν είναι παράξενο όμως, την πιο μεγάλη από όλους μας εδω μέσα να την έχει ένας που το ονομά του είναι nantia...
Αν την έχεις [size=12pt]20 εκ.[/size]
χρηματοκιβώτιο την έχει κάνει.Εννοείς 20 εκατομμύρια;
για σιγά ρε παλικάρια...
από πού μετράτε και βγήκατε όλοι από 20 πόντους κι απάνω??
και κυρίως, πού είστε κρυμμένοι, γιατί εγώ βγάζω ένα μέσο όρο 16 εκατοστών περίπου από τις μέχρι στιγμής εμπειρίες μου..
για σιγά ρε παλικάρια...
από πού μετράτε και βγήκατε όλοι από 20 πόντους κι απάνω??
και κυρίως, πού είστε κρυμμένοι, γιατί εγώ βγάζω ένα μέσο όρο 16 εκατοστών περίπου από τις μέχρι στιγμής εμπειρίες μου..
το εμπειρο το ματι και ακομα περισσοτερο το εμπειρο το μουνι μετρουν αυτοματα....Δηλαδή κρατάς χάρακα,
τους μετράς, κρατάς σημειώσεις
και στο τέλος κάνεις και την διαίρεση....