Νέα

Πόσους πόντους την έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 221K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσα cm ειναι ο πουτσος μας?

• 11 και κατω

Ψήφοι: 38 6,0%
  • 12

Ψήφοι: 25 3,9%
  • 13

Ψήφοι: 36 5,7%
  • 14

Ψήφοι: 76 11,9%
  • 15

Ψήφοι: 86 13,5%
  • 16

Ψήφοι: 84 13,2%
  • 17

Ψήφοι: 105 16,5%
  • 18

Ψήφοι: 97 15,3%
  • 19 και πανω

Ψήφοι: 89 14,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    636

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
εγώ ρε παιδιά δεν ξέρω πόσο την έχω, εχω να την μετρήσω από το γυμνάσιο που είχα και χάρακα, τωρα κοντά στα 40 να κάθομαι να μετράω το πούτσο μου δεν λέει, πάντως δεν μου έχει παραπονεθεί καμιά...

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, έχεις δίκαιο.
Αν θυμάμαι καλά, ο τύπος μας έλεγε ότι χύνει πάνω από 10 φορές τη μέρα, άρα πρέπει να ήταν γύρω στα 30 εκ.
Σύμφωνα με τα θεωρήματα του Φερμά και του Έρενφεστ, η μέση αναλογία είναι ένα χύσιμο τη μέρα για κάθε 3 εκ.
Τύπε μου, λες τελικά να μη μας έκανε πλάκα?
κοιταξε να θυμασε καλα υπαρχαν στην αρχη 3 εκδοχες.υστερα απο παρεμβαση του απολυτου επικρατησαν οι 2 εκδοχες.η μια ηταν δικη μου που ελεγε για 4-5 φορες και η αλλη ητανε του ορκα να θυμασε που ελεγε για 10-15.τουλαχιστον η μπουμ ας πει την γνωμη τις για το θεμα ωστε να δουμε που βρισκομαστε περιπου.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
παιδια αναφερεται διασταση εργαλειου να κανουμε μια στατιστικη για τους συναδελφους.

edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος και μετακινηθηκε στη σωστη κατηγορια..

παιδια, εμενα η πρωτη μου - που ηταν τανα - μου ειχε πει οτι μου ειναι μεγαλη, το ιδιο και οι κοπελες μου..οποτε δεν την εχω μετρησει...αυτα ;) ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γιατί μετά από 38σέλιδη συζήτηση επιπέδου, έρχεσαι για να κάνεις πλάκα?
Πρέπει να μας πεις την άποψή σου για τα μεγέθη της δημοσκόπησης:
Είναι ρεαλιστικά και αποτυπώνουν την αλήθεια ή επρόκειτο για κάποιο εξοργιστικό σκάνδαλο?

Είναι η αποτύπωση της ελληνικής πραγματικότητας.

Εγώ προσωπικά έχω να καταθέσω ότι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έχω δει πουλί κάτω των 16 πόντων και έχω να πω ότι τα μισά τουλάχιστον από αυτά που έχω δει ήταν +30.

Αρκανς, ακούω, τιμή μου να συμμετέχω σε τόσο σημαντική έρευνα για το ελληνικό μεγαλείο  :sunglasses:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παιδια, εμενα η πρωτη μου - που ηταν τανα - μου ειχε πει οτι μου ειναι μεγαλη, το ιδιο και οι κοπελες μου..οποτε δεν την εχω μετρησει...αυτα ;) ;)
δεν ειχε στο νουμερο σου;

Επισκέπτης
οι ελληνες ειναι μεταξυ 10-12 οπως λεει το αρθρο.

δεν το βρισκω παραλογο να εχουν μικρο μεγεθος.

η ποιοτητα ζωης ειναι χαλια ,πολυ αγχος και αβεβαιοτητα.

τωρα οι ελληναρες οπως ξερουμε μιλανε πολυ και γαμανε λιγο αλλα τι να κανουμε..

οι σουηδοι με καλη ποιοτητα ζωης και λιγο αγχος την εχουν 16+!!!

λογικο μου ακουγεται.

Πως το επιβεβαιωνεις με τοση σιγουρια?Εχεις κανει πρακτικα την στατιστικη σου για να δεις αν επαληθευεται η παραπανω μελετη?

Εσυ αληθεια να φανταστω οτι εισαι στις απειροελαχιστες εξαιρεσεις των δυσμοιρων Ελληνων οπου την εχεις σαν του πετερ νορθ? :2funny: :2funny: :2funny:

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Εγώ προσωπικά έχω να καταθέσω ότι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έχω δει πουλί κάτω των 16 πόντων και έχω να πω ότι τα μισά τουλάχιστον από αυτά που έχω δει ήταν +30.

Αρκανς, ακούω, τιμή μου να συμμετέχω σε τόσο σημαντική έρευνα για το ελληνικό μεγαλείο  :sunglasses:
αυτο το +30 που ειπες καταρχην ειναι μαλακια.αν θελεις να συμμετεχει στην ερευνα τις σχολης θα πρεπει να καταθετεις αληθινες σου εμπειριες,και οχι τις πουτσες που εχεις στην φαντασια σου να γαμηθεις.(αυτα για να δεις οτι μιλας με ερευνητες).
και να σου κανω την εξης ερωτηση.
οταν σε γαμανε απο μπροστα πιστευω οτι αν το μεγεθος ειναι μεσαιο προς μεγαλο δεν υπαρχει προβλημα.αλλα οταν τον περνεις απο το κωλο πιο νομιζεις οτι ειναι το ιδανικο μεγεθος,με την οποια εμπειρια εχεις μεχρι τωρα?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
κοιταξε να θυμασε καλα υπαρχαν στην αρχη 3 εκδοχες.υστερα απο παρεμβαση του απολυτου επικρατησαν οι 2 εκδοχες.η μια ηταν δικη μου που ελεγε για 4-5 φορες και η αλλη ητανε του ορκα να θυμασε που ελεγε για 10-15.τουλαχιστον η μπουμ ας πει την γνωμη τις για το θεμα ωστε να δουμε που βρισκομαστε περιπου.

Η 3η εκδοχή απερρίφθη γιατί ήταν της επιτροπής Guinness αν θυμάμαι καλά, άρα δε γινόταν να την πάρουμε στα σοβαρά.
Σύμφωνα με τον τότε τύπο, παίζει ρόλο και το υψόμετρο (κάτι μας έλεγε για ορόφους και ιστορίες τέτοιες).
Τεσπα, απορώ αυτός που χάθηκε τόσους μήνες γιατί δε πρόλαβε να ολοκληρώσει τη διάλεξή του.

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Ανέκδοτο με ηθικό δίδαγμα:

Περπατάει ο ποντικός στη ζούγκλα, και ακούει κλάματα. Κάνει έτσι, και βλέπει τον ελέφαντα στη μεγάλη λακούβα. Είχε πέσει μέσα, και δε μπορόύσε να βγει.
"Βοήθεια, θα πεθάνω εδώ κάτω" φώναζε ο ελέφαντας.
"Σταμάτα φίλε μου, πως κάνεις έτσι? Εγώ είμαι εδώ. Θα σε βγάλω", του λέει ο ποντικός.
"Αχ, σώσε με σε παρακαλώ" κλαψουρίζει ο ελέφαντας.
"Περίμενε, κι έρχομαι να σε βγάλω" λέει ο ποντικός.
Πάει σπίτι του, ανοίγει το γκαράζ, βγάζει την Porsche, μπαίνει μέσα και φτάνει στη λακκούβα.
Δένει ένα σκοινί στον προφυλακτήρα, πετάει την άλλη άκρη κάτω, και λέει στον ελέφαντα: "Δέσε το στη μέση σου να σε τραβήξω".
Δένεται ο ελέφαντας, κανει μιά με πρώτη ο ποντικός, βγάζει τον ελέφαντα έξω.
"Αχ, σ' ευχαριστώ, μου έσωσες τη ζωή, πως να στο ανταποδώσω" κλπ λέει ο ελέφαντας.
"Έλα μωρέ, τι φίλοι είμαστε, δε τρέχει τίποτα", λέει ο ποντικός.
15 μέρες αργότερα, ακούει ο ελέφαντας κλάμματα στο δάσος. Πάει προς τα εκεί, τι να δει: Είχε πέσει ο ποντικός στη λακκούβα και δε μπορούσε να βγεί.
"Βοήθεια, θα πεθάνω εδώ κάτω, σώσε με σε παρακαλώ" φώναζε ο ποντικός.
"Σταμάτα φίλε μου, θα σε αφήσω εγώ εδώ?" λέει ο ελέφαντας.
Κατεβάζει την προβοσκίδα του στο λάκκο, και λέει στον ποντικό:
"Πιάσου πάνω της να σε βγάλω έξω".
Πιάνεται απ τη προβοσκίδα ο ποντικός, και τον τραβάει έξω ο ελέφαντας.

Τελείωσε το ανέκδοτο.

Ηθικόν δίδαγμα:

Άμα την έχεις μεγάλη, δε χρειάζεσαι Porsche.
xaxaxaxaxa...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Eίσαι απίστευτα πολύπλευρος τύπος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.859
Πόντοι
606
Πως το επιβεβαιωνεις με τοση σιγουρια?Εχεις κανει πρακτικα την στατιστικη σου για να δεις αν επαληθευεται η παραπανω μελετη?

Εσυ αληθεια να φανταστω οτι εισαι στις απειροελαχιστες εξαιρεσεις των δυσμοιρων Ελληνων οπου την εχεις σαν του πετερ νορθ? :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτο το +30 που ειπες καταρχην ειναι μαλακια.αν θελεις να συμμετεχει στην ερευνα τις σχολης θα πρεπει να καταθετεις αληθινες σου εμπειριες,και οχι τις πουτσες που εχεις στην φαντασια σου να γαμηθεις.(αυτα για να δεις οτι μιλας με ερευνητες).
και να σου κανω την εξης ερωτηση.
οταν σε γαμανε απο μπροστα πιστευω οτι αν το μεγεθος ειναι μεσαιο προς μεγαλο δεν υπαρχει προβλημα.αλλα οταν τον περνεις απο το κωλο πιο νομιζεις οτι ειναι το ιδανικο μεγεθος,με την οποια εμπειρια εχεις μεχρι τωρα?

πφ δάσκαλεεεεεε ου ρεεεε που θα μου πεις ότι λέω και ψέματα  >:( :boobies: :boobies: :boobies:

κι όμως αδερφές μου, οι 30+ πούτσες υπάρχουν εκεί έξωωωωω  :2funny: :2funny:

και εδώ δάσκαλε ολίσθησες λίγο.
Εγώ έχω δηλώσει πολλάκις ότι δε με ενδιαφέρει τόσο το μήκος όσο το πάχος.
Που παναπεί ότι είτε 60 πόντους είναι είτε 10 εγώ θα το δεχτώ ως μήκος.
Στις άλλες διαστάσεις είναι το πρόβλημα  :grin:

(τι διάλο, έχω φλασμπάκ; έχω ξαναγράψει σε αυτό το θρεντ?  :think: )

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

καταρχην δεν σημαινει οτι οποιος λεει κατι η ρωταει κατι τιν εχει αυτοματος και μικρη.
μια καλη πιστευω αποψη θα μπορουσανε να μας πουνε τα τραβελια του σαιτ,αλλα και η ιεροδουλες του σαιτ που ειναι μεσα αυτη τη στιγμη.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

ανοιξε τα ματακια σου και δες οτι εχω με bold τονισμενη την λεξη αρθρο

πρακτικα βλεπω την ποιοτητα ζωης εδω στην ελλαδα με οτι αυτο συνεπαγεται για την σεξουαλικη ζωη του μεσου ανθρωπου.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Εγώ προσωπικά έχω να καταθέσω ότι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έχω δει πουλί κάτω των 16 πόντων και [size=20pt]έχω να πω ότι τα μισά τουλάχιστον από αυτά που έχω δει ήταν +30.[/size]
Τέτοιες μαλακίες σας λένε μερικοί....ότι το τόσο  ------->> είναι 30 εκ. και δεν πρόκειται ποτέ να μάθετε να παρκάρετε αυτοκίνητο!!! :s&m_3:

arcans60

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πφ δάσκαλεεεεεε ου ρεεεε που θα μου πεις ότι λέω και ψέματα  >:( :boobies: :boobies: :boobies:

κι όμως αδερφές μου, οι 30+ πούτσες υπάρχουν εκεί έξωωωωω  :2funny: :2funny:

και εδώ δάσκαλε ολίσθησες λίγο.
Εγώ έχω δηλώσει πολλάκις ότι δε με ενδιαφέρει τόσο το μήκος όσο το πάχος.
Που παναπεί ότι είτε 60 πόντους είναι είτε 10 εγώ θα το δεχτώ ως μήκος.
Στις άλλες διαστάσεις είναι το πρόβλημα  :grin:

(τι διάλο, έχω φλασμπάκ; έχω ξαναγράψει σε αυτό το θρεντ?  :think: )
συνεχιζεις να μην περνεις στα σοβαρα την ερευνα.
αν εχεις βρεις +30 οπως λες πολλες,μαλλον με γαιδουρια και αλογα πρεπει να πηγαινεις.
παντως σε αυτο με το παχος που ειπες ανοιξες συζητηση για ενα αλλο κομματι.
πιο νομιζεις οτι ειναι το ιδανικο παχος?

Επισκέπτης
ανοιξε τα ματακια σου και δες οτι εχω με bold τονισμενη την λεξη αρθρο

πρακτικα βλεπω την ποιοτητα ζωης εδω στην ελλαδα με οτι αυτο συνεπαγεται για την σεξουαλικη ζωη του μεσου ανθρωπου.

η ποιοτητα ζωης του ανθρωπου δεν εχει σχεση και με το μεγεθος πουτσου αλιμονο...(να δεκτω το επιδοσεις και παλι...).Μπορει και ο μαυρος απο την ζιμπαμπουε που πουλαει σιντι στην Ομονοια να μην εχει και την καλυτερη ποιοτητα ζωης αλλα να εχει μια πουτσα...ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
Ασε που οι Ελληνες οι περισσοτεροι μια χαρα ειναι.Αραζουν στην καφετερια ξυνουν τα @@ τους...γαμανε και με το χαρτζιλικι καμια πουτανα...πινουν και τις μπυρες τους μετα...
Τι να λενε δηλαδη οι Σκανδιναβοι που εκτος τις μερες των διακοπων τους λιωνουν στην δουλεια.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τέτοιες μαλακίες σας λένε μερικοί....ότι το τόσο   ------->> είναι 30 εκ. και δεν πρόκειται ποτέ να μάθετε να παρκάρετε αυτοκίνητο!!! :s&m_3:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δάσκαλεεε μου βάζεις δύσκολα, δεν ξέρω να μετράω περιφέρειες...
Πάντως να μην μπορώ να το κλείσω ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

και άε ρε, που θα μου πεις εμένα ότι δεν παίρνω στα σοβαρά την έρευνα!! εσύ ρε ανθέλληνα, ποταπέ προδότη δεν μπορείς να παραδεχτείς ότι οι ΈΛΛΗΝΕΣ είναι πολύ πιο προικισμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, ίσως επειδή έχουμε προγόνους από το διάστημα, δεν ξέρω... πάντως εγώ υποστηρίζω το ελληνικό μεγαλείο, παρά τη λάσπη που μου πετάς  :2funny: :2funny: :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.859
Πόντοι
606
η ποιοτητα ζωης του ανθρωπου δεν εχει σχεση και με το μεγεθος πουτσου αλιμονο...(να δεκτω το επιδοσεις και παλι...).Μπορει και ο μαυρος απο την ζιμπαμπουε που πουλαει σιντι στην Ομονοια να μην εχει και την καλυτερη ποιοτητα ζωης αλλα να εχει μια πουτσα...ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
Ασε που οι Ελληνες οι περισσοτεροι μια χαρα ειναι.Αραζουν στην καφετερια ξυνουν τα @@ τους...γαμανε και με το χαρτζιλικι καμια πουτανα...πινουν και τις μπυρες τους μετα...
Τι να λενε δηλαδη οι Σκανδιναβοι που εκτος τις μερες των διακοπων τους λιωνουν στην δουλεια.
Θα την εχουν σα το δαχτυλο του ποδιου μου.Το μικρο

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
ωραία για τους μαύρους μάθαμε από τους γνώστες, μήπως ξέρει και κανένας που συναναστρέφεται και με πακιστανούς να μας πει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom