You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσους πόντους την έχετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 221K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
17,7 εγω και στραβος κατα πανω... κρεμας και και πουκαμισο χω χω χω
Πως τον μετρας σωστα ειναι το θεμα
Πως τον μετρας σωστα ειναι το θεμα
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Γυρω στους 16 και πολυ χοντρο
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.786
- Πόντοι
- 19.795
Όσο και να τον έχεις ρε πουστημ, πάντα θα υπάρχει κάποιος που τον έχει μεγαλύτερο.
παιδια εγω τον ειχα 9 ποντους και αρκετα λεπτο αλλα με σκληρη γυμναστικη τον εχω κανει σαν κουτακι της κοκα κολας
Κανονικη ή Light;
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ο μπαροκ η βλαρον τον εχει 4.5 εκ εδω και αν πεσει ο μεσος όροςκι εγω ρίχνω τον μ.ο. του bou.
13,5 - 14,5
μη με λιθοβολίστε plz
και γω εκει στο 13-14 παίζω γαμησετα καταστρέφουμε το μ.ο
Όσο και να τον έχεις ρε πουστημ, πάντα θα υπάρχει κάποιος που τον έχει μεγαλύτερο.
Και μικροτερο ευτυχως.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Ρε σεις δεν παίζει ρόλο το μέγεθος στο να ικανοποιθει μια γυναίκα... Οι γυναίκες, οι περισσότερες, δεν θέλουν πουλί μπαλαντεζα, θέλουν πρώτα και κύρια να παίζουμε με το μυαλό τους, για αυτό άλλωστε είναι και "εγκεφαλικές" σε αυτό το θέμα, το ζητούμενο είναι σαν άντρας κάποιος να κάνει την εκάστοτε σύντροφο του, ειδικά τις πρώτες φορές, να τον θέλει σαν τρελή, κοινώς mind games
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
Γυρω στους 16 και πολυ χοντρο
χιλιοστα η εκατοστα τυπε?
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Τετοιες ερωτησεις κανετε και μετα αρχιζετε τα pm, πουστακια!
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
O Christos Savvidis στανταρ την είχε 1 μετρο
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
τυπε ειναι σαν εναν αλλον τυπο που εκανε ερευνα στο σαι ποιος την εχει μεγαλη για να τον παρει μαζι του σε παρτουζα. και καλα ...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Η εμπειρια που εχω με τις γυναικες αυτο μου εμαθε τωρα καθε αλλη αποψη ειναι σεβαστη απο εμεναΡε σεις δεν παίζει ρόλο το μέγεθος στο να ικανοποιθει μια γυναίκα... Οι γυναίκες, οι περισσότερες, δεν θέλουν πουλί μπαλαντεζα, θέλουν πρώτα και κύρια να παίζουμε με το μυαλό τους, για αυτό άλλωστε είναι και "εγκεφαλικές" σε αυτό το θέμα, το ζητούμενο είναι σαν άντρας κάποιος να κάνει την εκάστοτε σύντροφο του, ειδικά τις πρώτες φορές, να τον θέλει σαν τρελή, κοινώς mind games
βλάχο ετοιμάσου να σε προγκήξουν όλοι οι μεγαλοπέουλες του μπου...
O Christos Savvidis στανταρ την είχε 1 μετρο
Αν ηταν τοσο μεγαλη θα στελνει sms καθε φορα που βγαινει απο το φερμουαρ
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Κατι αναμεσα σε 19 και 20 ποντους,μετρημενη απο πανω(και οχι απο κατω που σου δινει εξτρα fake ποντους) και αρκετα παχια.
Ωστοσο παιζει το εξης:
Το κολλημα με το μεγεθος πιστευω το χει αυτη η κατηγορια με τα "περηφανα" αλλα οχι "τεραστια"μεγεθη.
Καποιες γκομενες μου μου εκαναν κοπλιμεντα με εντονο τροπο,καποιες αλλες δεν ειπαν τιποτα,καποιες αλλες παραδεχτηκαν πως αλλος ηταν ο νουμερο 1 σε μεγεθος για εκεινες.
Ακομη και οταν μου ελεγαν οτι ο αλλος με.τους 22 ποντους τις ποναγε ενω με μενα περνανε καλυτερα και χυνουν καλυτερα εγω οντας εγωιστης θιγομουν πολυ.
Δε με.ενδιεφερε να ικανοποιω τη γυναικα,αλλα να την "πληγωνω" βαθεια με το ξιφος μου και να αφηνω τη σφραγιδα του εγωιστη κατακτητη πανω της.
Σιγα σιγα το ξεπερασα και απολαυσα πραγματικα το σεξ.
Συνοψιζοντας,τελικα το μεγεθος δε παιζει ρολο,αλλα παιζει η αυτοεκτιμηση.
Αν.ειχα αυτοεκτιμηση θα αγαπουσα τι μοριο μου ως δωρο θεου και δε θα αναλωνομουν σε ζηλια ανθρωπων που ειχαν 20+ μεγεθη.
Τελικα ετσι κι εγινε.
Ωστοσο παιζει το εξης:
Το κολλημα με το μεγεθος πιστευω το χει αυτη η κατηγορια με τα "περηφανα" αλλα οχι "τεραστια"μεγεθη.
Καποιες γκομενες μου μου εκαναν κοπλιμεντα με εντονο τροπο,καποιες αλλες δεν ειπαν τιποτα,καποιες αλλες παραδεχτηκαν πως αλλος ηταν ο νουμερο 1 σε μεγεθος για εκεινες.
Ακομη και οταν μου ελεγαν οτι ο αλλος με.τους 22 ποντους τις ποναγε ενω με μενα περνανε καλυτερα και χυνουν καλυτερα εγω οντας εγωιστης θιγομουν πολυ.
Δε με.ενδιεφερε να ικανοποιω τη γυναικα,αλλα να την "πληγωνω" βαθεια με το ξιφος μου και να αφηνω τη σφραγιδα του εγωιστη κατακτητη πανω της.
Σιγα σιγα το ξεπερασα και απολαυσα πραγματικα το σεξ.
Συνοψιζοντας,τελικα το μεγεθος δε παιζει ρολο,αλλα παιζει η αυτοεκτιμηση.
Αν.ειχα αυτοεκτιμηση θα αγαπουσα τι μοριο μου ως δωρο θεου και δε θα αναλωνομουν σε ζηλια ανθρωπων που ειχαν 20+ μεγεθη.
Τελικα ετσι κι εγινε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 60