θρασιβουλας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Μηπως να κοψεις τις πολλες τις τσοντες;Σωστός ο lostre αλλά με τις τσόντες που βλέπουμε θέλουμε και εμείς πουτσαρα χαχαχχα
ειναι και αυτο μια λυση
Μηπως να κοψεις τις πολλες τις τσοντες;Σωστός ο lostre αλλά με τις τσόντες που βλέπουμε θέλουμε και εμείς πουτσαρα χαχαχχα
ΕΙναι καθαρά οπτικό το θέμα .. Όταν παχαίνεις δεν μικραίνει αλλά απλά φαινετε πιο μικρό λόγο λίπους γύρο από την επίμαχη περιοχή ..!! Όταν αδυνατίσεις φαινετε πιο μεγάλο λόγο του ότι δεν υπαρχη λίπος και έτσι δεν βυθίζεται ο κορμός του πέους μέσα στο λίπος !! Τέλος θα πω πως το πιο ασφαλές φάρμακο για αλλεργίες και για παρενέργειες είναι το βιάγκρα !! Ξεκαθαριζο όσο αναφορά την δίκη μου περίπτωση !!! Δεν πίνω συχνά αλλά όταν πίνω και φυσικά υπαρχη αντικειμενο πόθου .. μπορώ κάθε 3 ώρες να πηδάω ... Σε συνδιασμο με μια διαιγερτικη αλοιφή καλής ποιότητας είναι ότι καλύτερο !!! Όσο αναφορά τους πόντους 17!! Και με βιάγκρα + διαιγερτικη αλοιφή + μια μουναρα ( εμφάνιση + καλή συμπεριφορά ) φάτνη 18.5 !!! Αλοιφές που το μεγάλους δεν έχω βάλει ποτέ διότι δημιουργούν προβλήματα στα συραγκωδη αγγεια πάχυνση των ιστών και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο μπορεί να προκαλέσουν τέτοιες αλοιφές .... ακόμα καο σε έναν ανθεκτικό οργανισμό που δεν θα πάθει κανένα πρόβλημα υγείας το μέγεθος δεν μένει μόνιμαειναι σαν τα αναβολικά ... σου δίνουν όσο παίρνεις !!οταν σταματάς ξεφουσκώνεις ..!!λοιπον για να σοβαρευτητε λιγο, οταν ημουν 112 κιλα με 178 υψος τοση ηταν οσο εγραψα. οταν πριν 4 χρονια εγινα ακριβως 80 ειχε μεγαλωσει.
τωρα ειμαι 105 κιλα και ξανα μαζεψε.......
12 εκατοστά και αυτά με το ζόρι
όλα τα μέλη του σαϊ ακουμπάνε τράχηλο μήτρας άνετα
τύπε το σωστό είναι να μετρήσεις και τα αρχίδια μαζίΕξαρτάται από που μετράμε παιδιά. Αν βάλουμε τον χάρακα πχ. δίπλα ακριβώς και γω βγάζω γύρω στο 18.5. Αν το κατεβάσουμε όμως μέχρι εκεί που ξεκινάει ( και για εμένα είναι αυτή η σωστή μέτρηση καθώς στις σωστές στάσεις μπαίνει μέχρι τα αρχίδια μέσα) τότε άνετα πάνω από 20.
όλα τα μέλη του σαϊ ακουμπάνε τράχηλο μήτρας άνετα
Εξαρτάται από που μετράμε παιδιά. Αν βάλουμε τον χάρακα πχ. δίπλα ακριβώς και γω βγάζω γύρω στο 18.5. Αν το κατεβάσουμε όμως μέχρι εκεί που ξεκινάει ( και για εμένα είναι αυτή η σωστή μέτρηση καθώς στις σωστές στάσεις μπαίνει μέχρι τα αρχίδια μέσα) τότε άνετα πάνω από 20.