Επισκέπτης
Εγώ πάντως τον έχω από 2,μέχρι και 20
Δε μπιγκερ δε μπετερ , αλλα νταξ το θεμα ειναι να μην ειναι πολυ μικρο ...
και αμα ειναι μεγαλη και πιασει πατο τι γινετε?η μιση απεξω θα μεινει
Νταξει το μηκος, το παχος ποσο πρεπει να ειναι εμενα ειναι πολυ πολυ μακρυ και πολυ πολυ λεπτο, σα μακαρονι ενα πραμα :S
περιμενω κι εγω με μετρο και παχυμετρο μπας και απαντησει καμιαΝταξει το μηκος, το παχος ποσο πρεπει να ειναι εμενα ειναι πολυ πολυ μακρυ και πολυ πολυ λεπτο, σα μακαρονι ενα πραμα :S
εσυ θυμησε μου καποια στιγμη να σου πω κατι πριβεΔε μπιγκερ δε μπετερ , αλλα νταξ το θεμα ειναι να μην ειναι πολυ μικρο ...
Νταξει το μηκος, το παχος ποσο πρεπει να ειναι εμενα ειναι πολυ πολυ μακρυ και πολυ πολυ λεπτο, σα μακαρονι ενα πραμα :S
περιμενω κι εγω με μετρο και παχυμετρο μπας και απαντησει καμια
εισαι οφ τοπικΤο να επιλέγει μία γυναίκα έναν άντρα βάση το μέγεθος του πούτσου είναι χαζό.
Είναι σαν να επιλέγει ένας άντρας μία γυναίκα βάση του μεγέθους του στήθους ή του κώλου κτλ.
Άλλος την έχει 13 πόντους και γαμάει και αλλάζει τα φώτα σε μία γυναίκα και άλλος την έχει 20 πόντους και έχει πρόωρη εκσπερμάτωση και δεν ξέρει να γαμάει.
Το θέμα είναι να γαμάς καλά. Από εκεί και πέρα αν είσαι και προικισμένος για άλλες είναι καλό και για άλλες που είναι στενές είναι κακό και δεν πρόκειται να σου δώσουν κώλο. Σίγουρα για μία τσόντα είναι καλό.
Όπως υπάρχουν και γυναίκες με βυζάρες που δεν κάνουν καλό κρεβάτι έτσι και εδώ.
Πάντως 15 εκατοστά δεν είναι μικρή πούτσα, το θέμα είναι να ξέρεις να την χρησιμοποιείς καλά.
Τι νόημα έχει να ξέρεις ένα σωρό πολεμικές τέχνες και να είσαι γομάρι και μόλις πέφτει ξύλο να τρως και ξύλο.
ρε συ κιθαρα αμα εχεις 15000 ποστ με αυτον των κλωνο και εχεις και αλλους δεκα τι σκατα δε βγαινεις καθολου απο το μπουΆμα βάζαμε όλους τους κλώνους μας μαζί,θα φτιάχναμε ένα καβλί που θα κάλυπτε όλη την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας
ρε συ κιθαρα αμα εχεις 15000 ποστ με αυτον των κλωνο και εχεις και αλλους δεκα τι σκατα δε βγαινεις καθολου απο το μπου
παει μονο για παρκαδαρε συ κιθαρα αμα εχεις 15000 ποστ με αυτον των κλωνο και εχεις και αλλους δεκα τι σκατα δε βγαινεις καθολου απο το μπου
εύκολο είναι το τεστ με το χαρτόνι από το κολόχαρτο της τουαλέτας ;)
παει μονο για παρκαδα
τον ποτιζουν
και ξαναγυρνα να μπει εδω
αυτο δε λεει κατι.συγκεκριμενα πραγματα απο -εως