gagavouzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
16,9
Χαχαχαχαχα αυτο σκευτομουν μολις τωραΜετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του poll και έχοντας υπόψιν μου πανεπιστημιακές έρευνες που λένε ότι η πλειοψηφία των ενηλίκων ανδρών έχει μήκος πεους 12-15 εκατοστά, έχω να παρατηρήσω το εξής: ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ...
Μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του poll και έχοντας υπόψιν μου πανεπιστημιακές έρευνες που λένε ότι η πλειοψηφία των ενηλίκων ανδρών έχει μήκος πεους 12-15 εκατοστά, έχω να παρατηρήσω το εξής: ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ...
Οι πανεπιστημιακές έρευνες δεν έγιναν στα μέλη του bou,εδώ η πλειοψηφία είναι πουτσαράδες,αν γινόταν στα μέλη του bou η στατιστική θα έδειχνε 28-32cm.Μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του poll και έχοντας υπόψιν μου πανεπιστημιακές έρευνες που λένε ότι η πλειοψηφία των ενηλίκων ανδρών έχει μήκος πεους 12-15 εκατοστά, έχω να παρατηρήσω το εξής: ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ...
Γιατί ντρέπεσαι να πεις... ΜΑΛΑΚΑΣ; ;)....έχω να παρατηρήσω το εξής: ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ...
περίπου 18
απο την προσωπικη σου εμπειρια ποιος ειναι ο μεσος ορος?Μμμμμ... οι μπουρδελιαριδες εχουν μεγαλες πουτσες
σε πόδια?γιατί να τη μετρήσουμε σε πόντους; ποιο μεγάλη μονάδα μέτρησης δεν έχουμε;
απο την προσωπικη σου εμπειρια ποιος ειναι ο μεσος ορος?
σε πόδια?
εχω δει και 11 εχω δει 23 .... απλα καπως ενδιαμεσα 14-15 ..
εχω δει και 11 εχω δει 23 .... απλα καπως ενδιαμεσα 14-15 ..