Επισκέπτης
αν ποσταραν φωτογραφιες θα ειχα δει νωριτερα αυτο το θρεντ
Πιστεύεις ότι έστω και 1/10 ή ακόμα και 1/15 από δω μέσα,θα είχε τα αρχίδια να βάλει φώτο με το πέος του;;;; Δε νομίζω.....
αν ποσταραν φωτογραφιες θα ειχα δει νωριτερα αυτο το θρεντ
παιχτο τρελιτσα..στα νησα μονο μαζι σου γουσταρω τρελο μπρουταλ αγορι
με ψηφοφορια..οι πεδινες η οι ορεινες;
κακοηθειες καλο μου.αν θες εσυ φιτ,φιτ θα γινω.χαλι να με πατηκεις ερωτα μου αγιατρευτε :-* :-*παιχτο τρελιτσα..
ενοια σου...
ελπιζω να εισαι φιτ φετος γιατι τελευταια φορα μου ειπαν πολλα τα κιλα...
Εσυ επρεπε να στειλεις.
Εγω ειμαι αυτος που θα επιλεξει, οχι εσυ.
αφου δεν το κοβεις το φαικακοηθειες καλο μου.αν θες εσυ φιτ,φιτ θα γινω.χαλι να με πατηκεις ερωτα μου αγιατρευτε :-* :-*
αφου δεν το κοβεις το φαι
πηγαινετε μαζι με την αλλη στο πορο και δεν σταματας να τρως....
εσυ που ησουνα να ασχοληθω με το ατελειωτο κορμι σου?απο τη στεναχωρια το ριχνω στο φαϊ.για να μη σπαμαρω θα μας πεις ποσο τον εχεις?αφου δεν το κοβεις το φαι
πηγαινετε μαζι με την αλλη στο πορο και δεν σταματας να τρως....
εγο τροο καλε κιριε για αν μου μεγαλοσι αλα μενι μικριεσυ που ησουνα να ασχοληθω με το ατελειωτο κορμι σου?απο τη στεναχωρια το ριχνω στο φαϊ.για να μη σπαμαρω θα μας πεις ποσο τον εχεις?
Αδιάφορο.και καπου εδω χασαμε την οποια επικοινωνια :-
ρωτα την κολλητη σουεσυ που ησουνα να ασχοληθω με το ατελειωτο κορμι σου?απο τη στεναχωρια το ριχνω στο φαϊ.για να μη σπαμαρω θα μας πεις ποσο τον εχεις?
Ειναι η ns κολλητη τής "τρελλης με τα γατια"?ρωτα την κολλητη σου
οχι την τρελη με τα γατια...την αλλη
εσυ που ησουνα να ασχοληθω με το ατελειωτο κορμι σου?απο τη στεναχωρια το ριχνω στο φαϊ.για να μη σπαμαρω θα μας πεις ποσο τον εχεις?
απο πουτσο που δεν θα φας τι σε νοιαζει ποσος ειναι?
μη μου το χαλας πανω που τον εψηνα.πες πες μπορει και να μου κατσει ;)απο πουτσο που δεν θα φας τι σε νοιαζει ποσος ειναι?
απο πουτσο που δεν θα φας τι σε νοιαζει ποσος ειναι?
σου κλεψε την ατακα ε?
εγο τρογο αμελετιτα ψιτααπο πουτσο που δεν θα φας τι σε νοιαζει ποσος ειναι?