δεν θελουμε να δουμε,στατιστικη κανουμε.περιγραφικα....Πάλι για την τσαπού μου λες ρε τάλε;;; Δε στη δείχνω που να σκάσεις!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσους πόντους την έχετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 225K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
κάνε ρε βύζο μια περιγραφή της.....στατιστικά......δεν θελουμε να δουμε,στατιστικη κανουμε.περιγραφικα....
ξερεις οταν ατενιζει αγερωχα τον οριζοντα.....κάνε ρε βύζο μια περιγραφή της.....στατιστικά......
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
συνεχίζω τον συλλογισμό της..........και κοιτά τα χιονισμένα βουνά στο βάθος και τις λίμνες που τα περιτριγυρίζουν , με τις συννεφοσκεπαστες κορφες τους.......ω μον ντιέ..κε σκαντάλ.....ξερεις οταν ατενιζει αγερωχα τον οριζοντα.....
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
περιγραφικα....
Περιγραφικά θες;
Ε να είναι ένα μακρόστενο πράγμα κι από κάτω κρέμονται κάτι σαν μπάλες χριστουγεννιάτικες...
Επισκέπτης
Περιγραφικά θες;
Ε να είναι ένα μακρόστενο πράγμα κι από κάτω κρέμονται κάτι σαν μπάλες χριστουγεννιάτικες...
έχει κ λαμπάκια;;
σκιαχτικα βρε οχι τοσες λεπτομεριεςΠεριγραφικά θες;
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
έχει κ λαμπάκια;;
να του βάλεις χιόνι και ασημοκορδέλες.....και άστρο στην.....άκρη.....
Επισκέπτης
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Θα βάλω ρε ζηλιάρη... αλλά εσύ δε θα τη δεις που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω!!!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ναι.Εσυ?
δεν απαντησες στην ερωτηση.Εσυ εχεις καλυτερη εμφανιση απο τις κοπελες στις φωτογραφιες?
Εγω αν κανω μια βολτα αυτη τη στιγμη σε καφετεριες μπαρακια κλπ αντε η 1 στις 20 να εχει εμφανιση κοντα με αυτη των κοριτσιων στις φωτο
εσυ οταν μου πεις οτι δε σου αρεσει ενας αντρας πρεπει να γινει δεκτη η αποψη σου μονο εφοσον εισαι πιο εμφανισημος απο αυτον? δηλαδη εαν δε σου αρεσει ο μπραντ πιτ (ο οποιος δε μου αρεσει καθολου) παει να πει οτι εισαι πιο ομορφος απο αυτον για να εχεις αποψη? μου θυμιζεις κατι γκομενες που αμα τους πει οτι ειναι χαλια ο πιτ σου λενε "αμα σου καθοτανε ας ελεγες οχι"....ναι ρε οχι θα λεγα....δε μαρεσει με το ζορι?
η εμφανιση για μενα τουλαχιστον συνεπαγεται πολλων πραγματων εκτος αν ειναι στυλιζαρισμενη (ενας απο τους λογους που δε με τρελλαινει η μπελουτσι)
οταν ειναι στυλιζαρισμενη το αποτελεσμα θα ειναι 99% πολυ ικανοποιητικο γιατι ο στυλιστας ή ο φωτογραφος ξερει ακριβως τι να πλασαρει και τι παει στον καθε ανθρωπο....η εμφανιση ομως μετραει οταν γινεται απο προσωπικες επιλογες.....και αυτες μπορει να αποτελουν απο το τι φορας μεχρι το τι οδηγας....και ναι αμα αρχισω και κυκλοφορω με κανα μινι με τις μπουταρες μου εξω και κανεναν καγκουρα γκομενο που θα με πηγαινει στα μπουζουκια τοτε ναι θα αρχισω να ανησυχω για την εμφανιση μου ακομα και αν φοραω πραντα....
οταν αναφερομαστε σε μια φωτογραφια κρινουμε τα παντα....το προσωπο, το σωμα, το στησιμο, τα ρουχα......το χαρακτηρα και την αυρα ή τις πιπες που κανει μια γκομενα δυστυχως δε μπορουμε να τα κρνουμε.....ενταξει τις πιπες καποιοι μπορουν εγω σιγουρα οχι.....
Επισκέπτης
Στο θεμα μας γιατι ξεφυγαμε.εγω παντως εφερα και την μεζουρα,δωσε στο λαο και βλεπουμε
Συνημμένα
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για τα βυζια δεν μπορω να κανω τιποτα για το αλλο ομως σου εκανα το χατηρι Νιτσα.
KΑΛΑ you MADE my day!!!! Ειχα καιρό να γελάσω!!!! ΚΑΛΑ ή μικρό τον έχεις Η δεν μαμάς όταν πας με τις τάνες ΑΛΛΑ δεν πως να το εξηγήσω ΟΤΙ κάποιος πάει
να μαμίσει και βγάζει φωτογραφίες!!!! ΑΛΛΗ εξήγηση ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ!!!
ΚΑΛΑ εδω αρμόζει το ρητό .... που είχα πει κάποτε [size=10pt]ΕΑΝ δεν ήσουν[/size] [size=10pt]τι θα ήθελες να είσαι συτήν την ΖΩΗ[/size]
ΑΝΤΕ και καλή σας ΜΕΡΑ!
Παράκληση προς του Global αν μην ακούσω για σβήσιμο για δήθεν προσωπικά δεδομένα ....
Καλώς τον τρομοκράτη-Γιούρα !!
Καταστράφηκα...δηλαδη εαν δε σου αρεσει ο μπραντ πιτ (ο οποιος δε μου αρεσει καθολου)
Επισκέπτης
εσυ οταν μου πεις οτι δε σου αρεσει ενας αντρας πρεπει να γινει δεκτη η αποψη σου μονο εφοσον εισαι πιο εμφανισημος απο αυτον? δηλαδη εαν δε σου αρεσει ο μπραντ πιτ (ο οποιος δε μου αρεσει καθολου) παει να πει οτι εισαι πιο ομορφος απο αυτον για να εχεις αποψη? μου θυμιζεις κατι γκομενες που αμα τους πει οτι ειναι χαλια ο πιτ σου λενε "αμα σου καθοτανε ας ελεγες οχι"....ναι ρε οχι θα λεγα....δε μαρεσει με το ζορι?
η εμφανιση για μενα τουλαχιστον συνεπαγεται πολλων πραγματων εκτος αν ειναι στυλιζαρισμενη (ενας απο τους λογους που δε με τρελλαινει η μπελουτσι)
οταν ειναι στυλιζαρισμενη το αποτελεσμα θα ειναι 99% πολυ ικανοποιητικο γιατι ο στυλιστας ή ο φωτογραφος ξερει ακριβως τι να πλασαρει και τι παει στον καθε ανθρωπο....η εμφανιση ομως μετραει οταν γινεται απο προσωπικες επιλογες.....και αυτες μπορει να αποτελουν απο το τι φορας μεχρι το τι οδηγας....και ναι αμα αρχισω και κυκλοφορω με κανα μινι με τις μπουταρες μου εξω και κανεναν καγκουρα γκομενο που θα με πηγαινει στα μπουζουκια τοτε ναι θα αρχισω να ανησυχω για την εμφανιση μου ακομα και αν φοραω πραντα....
οταν αναφερομαστε σε μια φωτογραφια κρινουμε τα παντα....το προσωπο, το σωμα, το στησιμο, τα ρουχα......το χαρακτηρα και την αυρα ή τις πιπες που κανει μια γκομενα δυστυχως δε μπορουμε να τα κρνουμε.....ενταξει τις πιπες καποιοι μπορουν εγω σιγουρα οχι.....
Ο τι ναναι μουνιτσα αποπροσανατολιζεις σκοπιμως την κουβεντα.Οι περισσοτερες κοπελες που ποσταρε ο baby ηταν γυμνες η ημιγυμνες στο δωματιο του ξενοδοχειου.Τι σχεση εχουν οι φωτογραφοι κ οι στυλιστες που γραφεις?
Κ οπως εγραψα χτες αμα βγεις εξω ουτε μια στις 20 δεν εχει τετοια εμφανιση.
ΑΝ εσυ εχεις αναλογη εμφανιση θα παρω στα σοβαρα την αποψη σου
αν εισαι χοντρη μπαζοκλα προφανως η απαντηση σου πηγαζει απο το κοπλεξ σου.Ειναι σαν να οδηγαω γιουγκο ζασταβα κ να κατσει στο φαναρι διπλα μου αστον μαρτιν db9 κ να πω ελα μωρε τον μαλακα τι πηγε κ πηρε αφου εχει προβλημα το σειριακο κιβωτιο στα παντλς στο τιμονι κ αργουν να αλλαξουν οι ταχυτητες μεσω του μικροεγκεφαλου.
υγ δηλαδη αμα σου την επεφτε ο μπραντ πιτ δεν θα του καθοσουν ε?χαχαχα οχι μονο θα του καθοσουν κωλο cim cob θα εκανες μεχρι ουρολαγνια κοπρολαγνια
allakse_me
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
11cm ειναι το μικρούλι μου
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
αν κι έλεγα να δηλώσω τη διάμετρο, για ξεκάρφωμα δήλωσα την ακτίνα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις