Νέα

Πόσους πόντους την έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσα cm ειναι ο πουτσος μας?

• 11 και κατω

Ψήφοι: 38 5,7%
  • 12

Ψήφοι: 27 4,0%
  • 13

Ψήφοι: 37 5,5%
  • 14

Ψήφοι: 80 11,9%
  • 15

Ψήφοι: 93 13,9%
  • 16

Ψήφοι: 87 13,0%
  • 17

Ψήφοι: 111 16,6%
  • 18

Ψήφοι: 102 15,2%
  • 19 και πανω

Ψήφοι: 95 14,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    670

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ξερεις οταν ατενιζει αγερωχα τον οριζοντα.....
συνεχίζω τον συλλογισμό της..........και κοιτά τα χιονισμένα βουνά στο βάθος και τις λίμνες που τα περιτριγυρίζουν , με τις συννεφοσκεπαστες κορφες τους.......ω μον ντιέ..κε σκαντάλ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι.Εσυ?

δεν απαντησες στην ερωτηση.Εσυ εχεις καλυτερη εμφανιση απο τις κοπελες στις φωτογραφιες?
Εγω αν κανω μια βολτα αυτη τη στιγμη σε καφετεριες μπαρακια κλπ αντε η 1 στις 20 να εχει εμφανιση κοντα με αυτη των κοριτσιων στις φωτο

εσυ οταν μου πεις οτι δε σου αρεσει ενας αντρας πρεπει να γινει δεκτη η αποψη σου μονο εφοσον εισαι πιο εμφανισημος απο αυτον? δηλαδη εαν δε σου αρεσει ο μπραντ πιτ (ο οποιος δε μου αρεσει καθολου) παει να πει οτι εισαι πιο ομορφος απο αυτον για να εχεις αποψη? μου θυμιζεις κατι γκομενες που αμα τους πει οτι ειναι χαλια ο πιτ σου λενε "αμα σου καθοτανε ας ελεγες οχι"....ναι ρε οχι θα λεγα....δε μαρεσει με το ζορι?

η εμφανιση για μενα τουλαχιστον συνεπαγεται πολλων πραγματων εκτος αν ειναι στυλιζαρισμενη (ενας απο τους λογους που δε με τρελλαινει η μπελουτσι)

οταν ειναι στυλιζαρισμενη το αποτελεσμα θα ειναι 99% πολυ ικανοποιητικο γιατι ο στυλιστας ή ο φωτογραφος ξερει ακριβως τι να πλασαρει και τι παει στον καθε ανθρωπο....η εμφανιση ομως μετραει οταν γινεται απο προσωπικες επιλογες.....και αυτες μπορει να αποτελουν απο το τι φορας μεχρι το τι οδηγας....και ναι αμα αρχισω και κυκλοφορω με κανα μινι με τις μπουταρες μου εξω και κανεναν καγκουρα γκομενο που θα με πηγαινει στα μπουζουκια τοτε ναι θα αρχισω να ανησυχω για την εμφανιση μου ακομα και αν φοραω πραντα....

οταν αναφερομαστε σε μια φωτογραφια κρινουμε τα παντα....το προσωπο, το σωμα, το στησιμο, τα ρουχα......το χαρακτηρα και την αυρα ή τις πιπες που κανει μια γκομενα δυστυχως δε μπορουμε να τα κρνουμε.....ενταξει τις πιπες καποιοι μπορουν εγω σιγουρα οχι.....

Επισκέπτης

Συνημμένα

• PA.JPG
    PA.JPG
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 39
  • PAcirc2.JPG
    PAcirc2.JPG
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 30

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.370
Πόντοι
5.956
εγω εχω να κανω τρεις παρατηρησεις.1, ο βαβυ χρειαζεται γυμναστικη 2,αγορι μου γαμας η βγαζεις φοτο,3,δειχτον στο στομα καμμιας κανονικης γιατι ο δικος μου δεν χωραει σε τετοια στοματακια

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Για τα βυζια δεν μπορω να κανω τιποτα για το αλλο ομως σου εκανα το χατηρι Νιτσα.

KΑΛΑ you MADE my day!!!! Ειχα καιρό να γελάσω!!!! ΚΑΛΑ ή μικρό τον έχεις Η δεν μαμάς όταν πας με τις τάνες ΑΛΛΑ δεν πως να το εξηγήσω ΟΤΙ κάποιος πάει
να μαμίσει και βγάζει φωτογραφίες!!!! ΑΛΛΗ εξήγηση ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ!!!

ΚΑΛΑ εδω αρμόζει το ρητό .... που είχα πει κάποτε [size=10pt]ΕΑΝ δεν ήσουν[/size]  :jerking:  [size=10pt]τι θα ήθελες να είσαι συτήν την ΖΩΗ[/size]

ΑΝΤΕ και καλή σας ΜΕΡΑ!

Παράκληση προς του Global αν μην ακούσω για σβήσιμο για δήθεν προσωπικά δεδομένα ....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Περιμενω την μεζουρα......... θα επανελθω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Εγώ την έχω 18 πόντους (διπλωμένη στη μέση....!!!)  :2funny: :2funny: :2funny:

Πλάκα κάνω. Εντός των ημερών θα υπάρξει καταμέτρηση και θα επανέλθω.

Επισκέπτης
εσυ οταν μου πεις οτι δε σου αρεσει ενας αντρας πρεπει να γινει δεκτη η αποψη σου μονο εφοσον εισαι πιο εμφανισημος απο αυτον? δηλαδη εαν δε σου αρεσει ο μπραντ πιτ (ο οποιος δε μου αρεσει καθολου) παει να πει οτι εισαι πιο ομορφος απο αυτον για να εχεις αποψη? μου θυμιζεις κατι γκομενες που αμα τους πει οτι ειναι χαλια ο πιτ σου λενε "αμα σου καθοτανε ας ελεγες οχι"....ναι ρε οχι θα λεγα....δε μαρεσει με το ζορι?

η εμφανιση για μενα τουλαχιστον συνεπαγεται πολλων πραγματων εκτος αν ειναι στυλιζαρισμενη (ενας απο τους λογους που δε με τρελλαινει η μπελουτσι)

οταν ειναι στυλιζαρισμενη το αποτελεσμα θα ειναι 99% πολυ ικανοποιητικο γιατι ο στυλιστας ή ο φωτογραφος ξερει ακριβως τι να πλασαρει και τι παει στον καθε ανθρωπο....η εμφανιση ομως μετραει οταν γινεται απο προσωπικες επιλογες.....και αυτες μπορει να αποτελουν απο το τι φορας μεχρι το τι οδηγας....και ναι αμα αρχισω και κυκλοφορω με κανα μινι με τις μπουταρες μου εξω και κανεναν καγκουρα γκομενο που θα με πηγαινει στα μπουζουκια τοτε ναι θα αρχισω να ανησυχω για την εμφανιση μου ακομα και αν φοραω πραντα....

οταν αναφερομαστε σε μια φωτογραφια κρινουμε τα παντα....το προσωπο, το σωμα, το στησιμο, τα ρουχα......το χαρακτηρα και την αυρα ή τις πιπες που κανει μια γκομενα δυστυχως δε μπορουμε να τα κρνουμε.....ενταξει τις πιπες καποιοι μπορουν εγω σιγουρα οχι.....

Ο τι ναναι μουνιτσα αποπροσανατολιζεις σκοπιμως την κουβεντα.Οι περισσοτερες κοπελες που ποσταρε ο baby ηταν γυμνες η ημιγυμνες στο δωματιο του ξενοδοχειου.Τι σχεση εχουν οι φωτογραφοι κ οι στυλιστες που γραφεις?
Κ οπως εγραψα χτες αμα βγεις εξω ουτε μια στις 20 δεν εχει τετοια εμφανιση.
ΑΝ εσυ εχεις αναλογη εμφανιση θα παρω στα σοβαρα την αποψη σου
αν εισαι χοντρη μπαζοκλα προφανως η απαντηση σου πηγαζει απο το κοπλεξ σου.Ειναι σαν να οδηγαω γιουγκο ζασταβα κ να κατσει στο φαναρι διπλα μου αστον μαρτιν db9 κ να πω ελα μωρε τον μαλακα τι πηγε κ πηρε αφου εχει προβλημα το σειριακο κιβωτιο στα παντλς στο τιμονι κ αργουν να αλλαξουν οι ταχυτητες μεσω του μικροεγκεφαλου.

υγ δηλαδη αμα σου την επεφτε ο μπραντ πιτ δεν θα του καθοσουν ε?χαχαχα οχι μονο θα του καθοσουν κωλο cim cob θα εκανες μεχρι ουρολαγνια κοπρολαγνια :2funny: :2funny:

allakse_me

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
11cm ειναι το μικρούλι μου  :smitten:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
αν κι έλεγα να δηλώσω τη διάμετρο, για ξεκάρφωμα δήλωσα την ακτίνα... :headbang: :booty: :jerking: :think: :huh: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom