Ναι.Εσυ?
δεν απαντησες στην ερωτηση.Εσυ εχεις καλυτερη εμφανιση απο τις κοπελες στις φωτογραφιες?
Εγω αν κανω μια βολτα αυτη τη στιγμη σε καφετεριες μπαρακια κλπ αντε η 1 στις 20 να εχει εμφανιση κοντα με αυτη των κοριτσιων στις φωτο
εσυ οταν μου πεις οτι δε σου αρεσει ενας αντρας πρεπει να γινει δεκτη η αποψη σου μονο εφοσον εισαι πιο εμφανισημος απο αυτον? δηλαδη εαν δε σου αρεσει ο μπραντ πιτ (ο οποιος δε μου αρεσει καθολου) παει να πει οτι εισαι πιο ομορφος απο αυτον για να εχεις αποψη? μου θυμιζεις κατι γκομενες που αμα τους πει οτι ειναι χαλια ο πιτ σου λενε "αμα σου καθοτανε ας ελεγες οχι"....ναι ρε οχι θα λεγα....δε μαρεσει με το ζορι?
η εμφανιση για μενα τουλαχιστον συνεπαγεται πολλων πραγματων εκτος αν ειναι στυλιζαρισμενη (ενας απο τους λογους που δε με τρελλαινει η μπελουτσι)
οταν ειναι στυλιζαρισμενη το αποτελεσμα θα ειναι 99% πολυ ικανοποιητικο γιατι ο στυλιστας ή ο φωτογραφος ξερει ακριβως τι να πλασαρει και τι παει στον καθε ανθρωπο....η εμφανιση ομως μετραει οταν γινεται απο προσωπικες επιλογες.....και αυτες μπορει να αποτελουν απο το τι φορας μεχρι το τι οδηγας....και ναι αμα αρχισω και κυκλοφορω με κανα μινι με τις μπουταρες μου εξω και κανεναν καγκουρα γκομενο που θα με πηγαινει στα μπουζουκια τοτε ναι θα αρχισω να ανησυχω για την εμφανιση μου ακομα και αν φοραω πραντα....
οταν αναφερομαστε σε μια φωτογραφια κρινουμε τα παντα....το προσωπο, το σωμα, το στησιμο, τα ρουχα......το χαρακτηρα και την αυρα ή τις πιπες που κανει μια γκομενα δυστυχως δε μπορουμε να τα κρνουμε.....ενταξει τις πιπες καποιοι μπορουν εγω σιγουρα οχι.....