για τι Μπαρμπαρα Μορι τι γνομι εχις???χαζο εισαι ρε? μονο για δυο ειπα οτι ειναι σαν ανορεξικες........αφου ειναι τι να πω! σιγα που τις εβγαλα μπαζα...μηπως εσυ τις βγαζεις ολες θεες??? δεν ηξερα οτι πρεπει να εντυπωσιαζομαι με ο,τι βυζι και στρινγκο δω μπροστα μου.....το αυτο ισχυει και για τους αντρες........αλλο μου αρεσει κατι και αλλο το αναγω σε θεοτητα.......αυτο το δευτερο το κανω σπανια ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσους πόντους την έχετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 223K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εδώ σε παραδέχομαι, σε ένα Tesco ήταν πωλήτρια!
Πήγα να πάρω ξυραφάκια, και έφυγα με αυτό που βλέπεις...
ε μα τι λεμε τοση ωρα! το στυλ ειναι δευτερο πως να το κανουμε.....η κοπελς ωραιοτατο προσωπο και σωμα.......αλλα επειδη εβαλες ενα κωλοκοφτη και ενα τακουνι δε σημαινει οτι μπορεις να το κυκλοφορησεις κι ολας......η αλλη η ξανθια ηταν κλασης ανωτερη....φοραγε το βρακακι και το βιωνε.....εβαζε τη ζαρτιερα και ενιωθες οτι ειναι προεκταση του πετσιου της....
σωστη αλλωστε Θεα βλεπω μονο μια στον καθρεφτη μου(ειναι 7 τετραγωνικα αλλιωσ δεν με χωραει ολοκληρη)χαζο εισαι ρε? μονο για δυο ειπα οτι ειναι σαν ανορεξικες........αφου ειναι τι να πω! σιγα που τις εβγαλα μπαζα...μηπως εσυ τις βγαζεις ολες θεες??? δεν ηξερα οτι πρεπει να εντυπωσιαζομαι με ο,τι βυζι και στρινγκο δω μπροστα μου.....το αυτο ισχυει και για τους αντρες........αλλο μου αρεσει κατι και αλλο το αναγω σε θεοτητα.......αυτο το δευτερο το κανω σπανια ;)
woodpecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Τελικα απατη ειναι η ιστορια Νιτσα μου γιατι το ανορεξικο αξιζε τρεις φορες τα λεφτα του οπως και αυτο το ανορεξικο απο κατω.
Πολὐ όμορφο το κορίτσι. Πώς το λένε?
Επισκέπτης
χαζο εισαι ρε?
Ναι.Εσυ?
δεν απαντησες στην ερωτηση.Εσυ εχεις καλυτερη εμφανιση απο τις κοπελες στις φωτογραφιες?
Εγω αν κανω μια βολτα αυτη τη στιγμη σε καφετεριες μπαρακια κλπ αντε η 1 στις 20 να εχει εμφανιση κοντα με αυτη των κοριτσιων στις φωτο
πιγενε στο γκολντ εχι μουναρεσΝαι.Εσυ?
δεν απαντησες στην ερωτηση.Εσυ εχεις καλυτερη εμφανιση απο τις κοπελες στις φωτογραφιες?
Εγω αν κανω μια βολτα αυτη τη στιγμη σε καφετεριες μπαρακια κλπ αντε η 1 στις 20 να εχει εμφανιση κοντα με αυτη των κοριτσιων στις φωτο
οτι ναναι τελικα αλλο θεμα ξεκιναει καποιος,αλλου το πατε!γιατι ρε παιδια το κανετε αυτο.yorgos ετυχε τωρα και postaro πανω σε αυτο που λες...
τεσπα.... δεν ειναι θεμα κυριλε ειναι θεμα class :-
η αναγκη μερικων να πουν κατι....τελικά για πόντους μιλάμε ή για παπούτσια?.......να πούμε και τίποτα για φούστες?......
anyway αντε αγορια,θελουμε σκληρες περιγραφες για να αποφασισουμε ποιος ειναι προικισμενος :-*
η αναγκη μερικων να πουν κατι....
anyway αντε αγορια,θελουμε σκληρες περιγραφες για να αποφασισουμε ποιος ειναι προικισμενος :-*
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
+10 γτ μονο μια γυναικα μπορει να βγαλει συμπερασμα
και που ξερετε ισςσ ψηθουμε να δοκιμασουμε > >ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
+10 γτ μονο μια γυναικα μπορει να βγαλει συμπερασμα
σκληρές ε?....λοιπόν....ρωτήστε τον βύζο.......
τι του εκανες του παιδιου; μιλα ρε
και που ξερετε ισςσ ψηθουμε να δοκιμασουμε > >
ετσιιιιι
ααααααααα γιατι συνετερικο τον εχετε?σκληρές ε?....λοιπόν....ρωτήστε τον βύζο.......
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αχουτη....τσιμπησαμε τώρα......100 η αλεπού...101 τα αλεπουδάκια...και που ξερετε ισςσ ψηθουμε να δοκιμασουμε > >
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
εγω?...τ΄'ιποτις.....αυτός μου ζητά συνέχεια λέμε.....τι του εκανες του παιδιου; μιλα ρε
ετσιιιιι
εγω παντως εφερα και την μεζουρα,δωσε στο λαο και βλεπουμεαχουτη....τσιμπησαμε τώρα......100 η αλεπού...101 τα αλεπουδάκια...
αχουτη....τσιμπησαμε τώρα......100 η αλεπού...101 τα αλεπουδάκια...
παντα
νιααααρ κι οχι αλεπουδακια
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Πάλι για την τσαπού μου λες ρε τάλε;;; Δε στη δείχνω που να σκάσεις!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις