Νέα

Πόσους πόντους την έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσα cm ειναι ο πουτσος μας?

• 11 και κατω

Ψήφοι: 38 5,7%
  • 12

Ψήφοι: 26 3,9%
  • 13

Ψήφοι: 37 5,6%
  • 14

Ψήφοι: 79 11,9%
  • 15

Ψήφοι: 92 13,9%
  • 16

Ψήφοι: 87 13,1%
  • 17

Ψήφοι: 107 16,2%
  • 18

Ψήφοι: 102 15,4%
  • 19 και πανω

Ψήφοι: 94 14,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    662

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
χαζο εισαι ρε? μονο για δυο ειπα οτι ειναι σαν ανορεξικες........αφου ειναι τι να πω! σιγα που τις εβγαλα μπαζα...μηπως εσυ τις βγαζεις ολες θεες??? δεν ηξερα οτι πρεπει να εντυπωσιαζομαι με ο,τι βυζι και στρινγκο δω μπροστα μου.....το αυτο ισχυει και για τους αντρες........αλλο μου αρεσει κατι και αλλο το αναγω σε θεοτητα.......αυτο το δευτερο το κανω σπανια ;)
για τι Μπαρμπαρα Μορι τι γνομι εχις???

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εδώ σε παραδέχομαι, σε ένα Tesco ήταν πωλήτρια!

Πήγα να πάρω ξυραφάκια, και έφυγα με αυτό που βλέπεις...

ε μα τι λεμε τοση ωρα! το στυλ ειναι δευτερο πως να το κανουμε.....η κοπελς ωραιοτατο προσωπο και σωμα.......αλλα επειδη εβαλες ενα κωλοκοφτη και ενα τακουνι δε σημαινει οτι μπορεις να το κυκλοφορησεις κι ολας......η αλλη η ξανθια ηταν κλασης ανωτερη....φοραγε το βρακακι και το βιωνε.....εβαζε τη ζαρτιερα και ενιωθες οτι ειναι προεκταση του πετσιου της....

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
χαζο εισαι ρε? μονο για δυο ειπα οτι ειναι σαν ανορεξικες........αφου ειναι τι να πω! σιγα που τις εβγαλα μπαζα...μηπως εσυ τις βγαζεις ολες θεες??? δεν ηξερα οτι πρεπει να εντυπωσιαζομαι με ο,τι βυζι και στρινγκο δω μπροστα μου.....το αυτο ισχυει και για τους αντρες........αλλο μου αρεσει κατι και αλλο το αναγω σε θεοτητα.......αυτο το δευτερο το κανω σπανια ;)
σωστη αλλωστε Θεα βλεπω μονο μια στον καθρεφτη μου(ειναι 7 τετραγωνικα αλλιωσ δεν με χωραει ολοκληρη) :boobies: :boobies:

Επισκέπτης

Ναι.Εσυ?

δεν απαντησες στην ερωτηση.Εσυ εχεις καλυτερη εμφανιση απο τις κοπελες στις φωτογραφιες?
Εγω αν κανω μια βολτα αυτη τη στιγμη σε καφετεριες μπαρακια κλπ αντε η 1 στις 20 να εχει εμφανιση κοντα με αυτη των κοριτσιων στις φωτο

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ναι.Εσυ?

δεν απαντησες στην ερωτηση.Εσυ εχεις καλυτερη εμφανιση απο τις κοπελες στις φωτογραφιες?
Εγω αν κανω μια βολτα αυτη τη στιγμη σε καφετεριες μπαρακια κλπ αντε η 1 στις 20 να εχει εμφανιση κοντα με αυτη των κοριτσιων στις φωτο
πιγενε στο γκολντ εχι μουναρεσ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Για τις κυριλέ γκόμενες του forum…...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Για τις κυριλέ γκόμενες του forum…...

οτι ναναι τελικα αλλο θεμα ξεκιναει καποιος,αλλου το πατε!γιατι ρε παιδια το κανετε αυτο.yorgos ετυχε τωρα και postaro  πανω σε αυτο που λες...
τεσπα.... δεν ειναι θεμα κυριλε ειναι θεμα class :-

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τελικά για πόντους μιλάμε ή για παπούτσια?.......να πούμε και τίποτα για φούστες?...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τελικά για πόντους μιλάμε ή για παπούτσια?.......να πούμε και τίποτα για φούστες?...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η αναγκη μερικων να πουν κατι.... :idiot: :idiot:
anyway αντε αγορια,θελουμε σκληρες περιγραφες :dancing: :dancing: :dancing: για να αποφασισουμε ποιος ειναι προικισμενος :-*

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
η αναγκη μερικων να πουν κατι.... :idiot: :idiot:
anyway αντε αγορια,θελουμε σκληρες περιγραφες :dancing: :dancing: :dancing: για να αποφασισουμε ποιος ειναι προικισμενος :-*

ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
+10 γτ μονο μια γυναικα μπορει να βγαλει συμπερασμα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σκληρές ε?....λοιπόν....ρωτήστε τον βύζο....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Πάλι για την τσαπού μου λες ρε τάλε;;; Δε στη δείχνω που να σκάσεις!!! :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom