troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Εγω διαφωνω.ποιος διαφωνει εδω?
Ποιοτικοτερο το γαμησι με γκομενα γιατι;
Επειδη σε γουσταρει;
Ναι οκ θα κατεβασει αληθινα υγρα το μουνι της αλλα
-η πιπα της θα ειναι κατα 70% μετρια(αφηνω ενα 30% να ειναι καλη ως πολυ καλη και να ειναι συγκρισιμη με ιεροδουλης)
-το ντυσιμο της στα πρωτα γαμησια δεν θα αφορα lingerie προστυχα εσωρουχα ζαρτιερες μποτες κτλ κατα ενα 99%(αφηνω εξω το 1% να πεσεις σε εκφυλη)
-Για να γαμησεις θα πρεπει να βγεις πρωτο ραντεβου(2 με 3 ωρες στις οποιες θα λες μαλακιες ολη την ωρα)και δευτερο.Συνηθως θα πηδηξεις στο δευτερο ραντεβου ενα 90% των γυναικων.
-Κι αντε το καταφερες.Μετα καθε φορα που θες να σπρωξεις θα ξοδευεις στη καλυτερη των περιπτωσεων(ποτο-μετα καρφι για ξενοδοχειο-κι επειτα αγκαλιες φιλια μεχρι το δευτερο η τριτο χυσιμο,επειτα την γυριζεις σπιτι κτλ)ενα 3 ωρο.
Δηλαδη για μα γαμησεις χανεις 3 πολυτιμες ωρες απο τη ζωη σου.
-Κι ολα αυτα γιατι;Για να φλερταρεις και να επιβεβαιωθεις οτι αρεσεις.Να μπεις σε σχεση με καποια.Ενω το γνησιο ενστικτο προσεγγισης της γυναικας ειναι η αναγκη ηδονικου σπασμου της ουρηθρας και εκτοξευσης σπερματος με λαγνεια.
-Αντιθετα στις πουτανες που βρισκονται σε στουντιο και πανω:
Πας γαμας και φευγεις ανακουφισμενος για νεο στοχο.
Τα γαμησια ειναι γαμησαρες ως επι το πλειστον.
Πηγα σε στριπ και γαμησα καποια.Η πιπα της φοβερη.Το μουνι της εκανε συσπασεις και τρελαινε τον πουτσο μου.Εφυγα απο εκει εχοντας χυσει πολυ δυνατα κι ανακουφισμενος να παω να φαω το βρωμικο μου χωρις να με ζαλιζει καμμια γκομενα για το ποιοτικο της γαμησι.
Στ αρχιδια μου αν με γουσταρε η οχι.Δε με ενδιαφερει.
Ρεαλισμος που λεει ο παπιος και μαλακιες.Απο ρεαλισμο και γκομενες που κυνηγα απελπισμενα ο παπιος εχω γαμησει ουουου.
Δε θελω ρεαλισμο θελω θεατρο.
Καυλωνω να γαμαω καποια χωρις διαπιστευτηριο οτι με γουσταρει.Να γευομαι "λαθρα" το μουνι της.
Τοσο απλα.
Επισης με εξιταρει να γαμαω εντελως αγνωστες.
Με τη γκομενα δημιουργειται εξοικειωση και χανεται η εξαψη του αγνωστου(πλην λιγων εξαιρεσεων)