Νέα

Πόσοι θέλουν να πάρει πούλο απ' το bou o Donald Duck;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε τον Donald Duck στο φόρουμ;

• Ναι μωρέ γελάω κιόλας/συμφωνώ με όσα λέει

Ψήφοι: 45 54,9%
  • Όχι γιατί κούρασε έκτος του ότι λέει μαλακίες

Ψήφοι: 37 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
ποιος διαφωνει εδω?
Εγω διαφωνω.
Ποιοτικοτερο το γαμησι με γκομενα γιατι;
Επειδη σε γουσταρει;
Ναι οκ θα κατεβασει αληθινα υγρα το μουνι της αλλα
-η πιπα της θα ειναι κατα 70% μετρια(αφηνω ενα 30% να ειναι καλη ως πολυ καλη και να ειναι συγκρισιμη με ιεροδουλης)
-το ντυσιμο της στα πρωτα γαμησια δεν θα αφορα lingerie προστυχα εσωρουχα ζαρτιερες μποτες κτλ κατα ενα 99%(αφηνω εξω το 1% να πεσεις σε εκφυλη)
-Για να γαμησεις θα πρεπει να βγεις πρωτο ραντεβου(2 με 3 ωρες στις οποιες θα λες μαλακιες ολη την ωρα)και δευτερο.Συνηθως θα πηδηξεις στο δευτερο ραντεβου ενα 90% των γυναικων.
-Κι αντε το καταφερες.Μετα καθε φορα που θες να σπρωξεις θα ξοδευεις στη καλυτερη των περιπτωσεων(ποτο-μετα καρφι για ξενοδοχειο-κι επειτα αγκαλιες φιλια μεχρι το δευτερο η τριτο χυσιμο,επειτα την γυριζεις σπιτι κτλ)ενα 3 ωρο.
Δηλαδη για μα γαμησεις χανεις 3 πολυτιμες ωρες απο τη ζωη σου.
-Κι ολα αυτα γιατι;Για να φλερταρεις και να επιβεβαιωθεις οτι αρεσεις.Να μπεις σε σχεση με καποια.Ενω το γνησιο ενστικτο προσεγγισης της γυναικας ειναι η αναγκη ηδονικου σπασμου της ουρηθρας και εκτοξευσης σπερματος με λαγνεια.
-Αντιθετα στις πουτανες που βρισκονται σε στουντιο και πανω:
Πας γαμας και φευγεις ανακουφισμενος για νεο στοχο.
Τα γαμησια ειναι γαμησαρες ως επι το πλειστον.
Πηγα σε στριπ και γαμησα καποια.Η πιπα της φοβερη.Το μουνι της εκανε συσπασεις και τρελαινε τον πουτσο μου.Εφυγα απο εκει εχοντας χυσει πολυ δυνατα κι ανακουφισμενος να παω να φαω το βρωμικο μου χωρις να με ζαλιζει καμμια γκομενα για το ποιοτικο της γαμησι.
Στ αρχιδια μου αν με γουσταρε η οχι.Δε με ενδιαφερει.
Ρεαλισμος που λεει ο παπιος και μαλακιες.Απο ρεαλισμο και γκομενες που κυνηγα απελπισμενα ο παπιος εχω γαμησει ουουου.
Δε θελω ρεαλισμο θελω θεατρο.
Καυλωνω να γαμαω καποια χωρις διαπιστευτηριο οτι με γουσταρει.Να γευομαι "λαθρα" το μουνι της.
Τοσο απλα.
Επισης με εξιταρει να γαμαω εντελως αγνωστες.
Με τη γκομενα δημιουργειται εξοικειωση και χανεται η εξαψη του αγνωστου(πλην λιγων εξαιρεσεων)

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγω διαφωνω.
Επειδη σε γουσταρει;
Ναι οκ θα κατεβασει αληθινα υγρα το μουνι της αλλα
-η πιπα της θα ειναι κατα 70% μετρια(αφηνω ενα 30% να ειναι καλη ως πολυ καλη και να ειναι συγκρισιμη με ιεροδουλης)
-το ντυσιμο της στα πρωτα γαμησια δεν θα αφορα lingerie προστυχα εσωρουχα ζαρτιερες μποτες κτλ κατα ενα 99%(αφηνω εξω το 1% να πεσεις σε εκφυλη)
-Για να γαμησεις θα πρεπει να βγεις πρωτο ραντεβου(2 με 3 ωρες στις οποιες θα λες μαλακιες ολη την ωρα)και δευτερο.Συνηθως θα πηδηξεις στο δευτερο ραντεβου ενα 90% των γυναικων.
-Κι αντε το καταφερες.Μετα καθε φορα που θες να σπρωξεις θα ξοδευεις στη καλυτερη των περιπτωσεων(ποτο-μετα καρφι για ξενοδοχειο-κι επειτα αγκαλιες φιλια μεχρι το δευτερο η τριτο χυσιμο,επειτα την γυριζεις σπιτι κτλ)ενα 3 ωρο.
Δηλαδη για μα γαμησεις χανεις 3 πολυτιμες ωρες απο τη ζωη σου.
-Κι ολα αυτα γιατι;Για να φλερταρεις και να επιβεβαιωθεις οτι αρεσεις.Να μπεις σε σχεση με καποια.Ενω το γνησιο ενστικτο προσεγγισης της γυναικας ειναι η αναγκη ηδονικου σπασμου της ουρηθρας και εκτοξευσης σπερματος με λαγνεια.
-Αντιθετα στις πουτανες που βρισκονται σε στουντιο και πανω:
Πας γαμας και φευγεις ανακουφισμενος για νεο στοχο.
Τα γαμησια ειναι γαμησαρες ως επι το πλειστον.
Πηγα σε στριπ και γαμησα καποια.Η πιπα της φοβερη.Το μουνι της εκανε συσπασεις και τρελαινε τον πουτσο μου.Εφυγα απο εκει εχοντας χυσει πολυ δυνατα κι ανακουφισμενος να παω να φαω το βρωμικο μου χωρις να με ζαλιζει καμμια γκομενα για το ποιοτικο της γαμησι.
Στ αρχιδια μου αν με γουσταρε η οχι.Δε με ενδιαφερει.
Ρεαλισμος που λεει ο παπιος και μαλακιες.Απο ρεαλισμο και γκομενες που κυνηγα απελπισμενα ο παπιος εχω γαμησει ουουου.
Δε θελω ρεαλισμο θελω θεατρο.
Καυλωνω να γαμαω καποια που δε με γουσταρει.Να γευομαι λαθρα το μουνι της.
Τοσο απλα.
Επισης με εξιταρει να γαμαω εντελως αγνωστες.
Με τη γκομενα δημιουργειται εξοικειωση και χανεται η εξαψη του αγνωστου(πλην λιγων εξαιρεσεων)
Θα σου πω μονο σε ποια λεπτομερεια συμφωνω.Αν παρεις ενα στανταρακι που σε καυλωνει φουλ για μια ωρα η και περισσοτερο,εκει ναι υπερεχει η πουτανα.Η γκομενα στο μονο που υπερεχει ειναι οτι εχεις χρονο.Αν εξαλειψεις αυτο το θεμα τοτε συμφωνω και γω για την πουτανα.Ομως εχω κανει και πολυ ασχημα γαμησια με γκομενες σε σημειο που θα τα ανταλλαζα ευχαριστως ακομα και με 10 λεπτα με μια επαγγελματια.Οπως και το αναποδο εχω γαμησει γκομενες που περασα φοβερα.Το να γαμας δε λεει κατι,αυτο που λεει ειναι το πως περασες.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Θα σου πω μονο σε ποια λεπτομερεια συμφωνω.Αν παρεις ενα στανταρακι που σε καυλωνει φουλ για μια ωρα η και περισσοτερο,εκει ναι υπερεχει η πουτανα.Η γκομενα στο μονο που υπερεχει ειναι οτι εχεις χρονο.Αν εξαλειψεις αυτο το θεμα τοτε συμφωνω και γω για την πουτανα.Ομως εχω κανει και πολυ ασχημα γαμησια με γκομενες σε σημειο που θα τα ανταλλαζα ευχαριστως ακομα και με 10 λεπτα με μια επαγγελματια.Οπως και το αναποδο εχω γαμησει γκομενες που περασα φοβερα.Το να γαμας δε λεει κατι,αυτο που λεει ειναι το πως περασες.
Ασχετως συμφωνιας η διαφωνιας ο τροπος που διατυπωνεις την αποψη σου εχει σεβασμο και επιχειρηματα.
Φυσικα και δεχομαι την αλλη αποψη οταν αποτελει αποσταγμα αληθινης εμπειριας και διατυπωνεται με σεβασμο.
Το ακριβως αντιθετο με τον παπιο που πισω απο την ασφαλεια του πληκτρολογιου του μπαινει και κραζει προς καθε κατευθυνση.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ασχετως συμφωνιας η διαφωνιας ο τροπος που διατυπωνεις την αποψη σου εχει σεβασμο και επιχειρηματα.
Φυσικα και δεχομαι την αλλη αποψη οταν αποτελει αποσταγμα αληθινης εμπειριας και διατυπωνεται με σεβασμο.
Το ακριβως αντιθετο με τον παπιο που πισω απο την ασφαλεια του πληκτρολογιου του μπαινει και κραζει προς καθε κατευθυνση.
καλα αστον αυτον τα εχουμε πει τι φρουτο ειναι

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Εγω διαφωνω.
Γιατί υπάρχουν αισθήματα, ρε βλήμα. Οι γυναίκες είναι κανονικοί άνθρωποι. Έχεις αποκτηνωθεί σε τέτοιο βαθμό που νομίζεις ότι η φύση τις έφτιαξε για να ικανοποιούν αποκλειστικά τα σεξουαλικά σου ένστικτα. Όρθιο ζώο.

Πάνε να δεις έναν ειδικό πριν σαλτάρεις τελείως από την αρρώστεια σου και σε κλείσουν σε κάνα ψυχιατρείο.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
.
Γιατί υπάρχουν αισθήματα, ρε βλήμα. Οι γυναίκες είναι κανονικοί άνθρωποι. Έχεις αποκτηνωθεί σε τέτοιο βαθμό που νομίζεις ότι η φύση τις έφτιαξε για να ικανοποιούν αποκλειστικά τα σεξουαλικά σου ένστικτα. Όρθιο ζώο.

Πάνε να δεις έναν ειδικό πριν σαλτάρεις τελείως από την αρρώστεια σου και σε κλείσουν σε κάνα ψυχιατρείο.
Πρωτον μιλα καλυτερα κομπλεξικε κωλογερε.
Δευτερον πραγματι υπαρχουν κι αισθηματα αλλα γιατι να προκυψουν απαραιτητα εκει που τον χωνω;
Και δευτερον εγω δε μπορω να αγαπησω οντα που το πρωτο ερεθισμα που μου εδωσαν για να τα πλησιασω ειναι η καυλα.
Τοσοι ανθρωποι υπαρχουν για ν αγαπησεις ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ.
Σου λεει κατι αυτη η λεξη παπαρα;
Οι ερωτικες σχεσεις βασιζονται στο δουναι και λαβειν:προσφερω ερωτα,αλλα ζηταω πισω.Θελω και αποκλειστικοτητα.Οποτε για ποια συναισθηματα μου μιλας;Ενας παιδαριωδης εγωισμος ειναι ολα.
Αν σε εβλεπα να κρεμεσαι σε μια κουπαστη ετοιμος να πεσεις στη θαλασσα θα εκανα τα παντα να σε σωσω ηλιθιε παρα τις διαφορες μας.
Αυτο μαλιστα ειναι συναισθημα.
Σου χαλαω το ψεμμα που εχεις βασισει ολη τη δομη της κοινωνιας που σε περιβαλλει ε;
Ερωτας=αγαπη και συναισθημα στο φτωχο μυαλο σου;
Και τελος:Ωραια και πες οτι εχεις συναισθημα για εκεινη που γαμας.Πως αυτο ανεβαζει ποιοτικα το αισθημα που προκαλει η παλινδρομηση στο πετσακι της πουτσας,πανω απ τη βαλανο;
Μηπως μετατρεπει την πιπα σε φιδορουφηχτη;
Μηπως σπαει τη μεση καλυτερα στο πισοκολλητο;
Η μηπως κανει το reverse cowgirl χορο καουμπουσας πανω στην πουτσα;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μπορεί και μας τρολαρει..πιστεύεις εσύ ότι κάνει κάθε μέρα καμάκι στην Ερμού
.και δεν θα τον είχαμε δει στα κανάλια??
1709317517807.png

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ήρθα πάλι να δώσω έμφαση.
Απάντηση δεν παίρνετε ποτέ.
Μόνο απαξίωση. :2funny:
Δεν μπορούν να την πέσουν σε γκόμενα κάποιοι ανίκανοι που με βρίζουν, στρεψοδικούν και με ζηλεύουν. Άχρηστοι
σε όλα τους. :2funny:
Δεν μπορούν να βρουν γκόμενα να γαμήσουν ποιοτικά όπως εγώ (έτσι να πονάτε) :rockon:
κι όλη μέρα ως εγκεφαλικά νεκροί πάνε στις πουτάνες
νια να κάνουν τους εραστές ή για να βγάλουν
το άχτι τους. Στερημένοι κομπάρσοι της ζωής
σε στημένα γαμήσια. Τους ενοχλεί μέχρι και το ότι πάω
για τα χοντρά οπότε πάω.
Όλα τους ενοχλούν. :2funny:
Μόλις τους γαμάω βγαίνουν και μιλούν περί διαφορετικών αναγκών κι επιθυμιών
λες και είναι αυτό το θέμα μας. :2funny: Είμαι το πρώτο όνομα
στο σάιτ διότι εσείς με κάνατε. Αξίζω έξω και τώρα αξίζω
κι εδώ μέσα χωρίς κόπο. :confused:
Ρίξτε μπαν να γίνω ήρωας γιατί μέχρι τώρα είμαι
ο γαμιάς σας και μόλις
με διώξτε καθήστε να λέτε θεωρίες επειδή σας έχω κόψει τ αρχίδια. :2funny:

atg-studiocapa.gif

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Από τη μια λέει γαμαει τζάμπα μούνια με καμάκι στην Ερμού.απο την άλλη πάει και γαμαει μετάξι με δέκα ευρώ..και μάλιστα του κακοφαινεται που δε βρίσκει να γαμησει ωραία μούνια με δέκα ευρώ..πολύ μπερδεμένα μας τα λεει
μετα μπαινει εδω και γαμαει εμας

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.935
Πόντοι
1.336
Κοιτάξτε τι τους γράφει
μια πουτάνα. Τους γάμησε.

:rockon:
Σκατοτσουλάκι του σωρού είναι φίλε μου .Έκανε 3 χρόνια πορνεία για να βγάλει εύκολο κ γρήγορο χρήμα επειδή τα είχε ανάγκη .Αντί να λέει και ευχαριστώ τα χώνει στους καλούς πελάτες της . Στην ουσία τους έκλασε ένα @ρχίδι με αυτά που είπε . Δεν είναι έτσι όλες εκδιδόμενες ,αυτή όμως είναι και σκατόψυχη .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Και ναι οι γυναικες για μενα ειναι χεστρες τραβας κανα ζορι ρε μουνοπανο;
Για μένα ... χαλάστηκε ο τύπος ... επειδή έγραφα ότι ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ......
Θέλεις παραπάνω για να πατήσει ignore ; Εγώ όχι !

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.318
Πόντοι
3.656
Σκατοτσουλάκι του σωρού είναι φίλε μου .Έκανε 3 χρόνια πορνεία για να βγάλει εύκολο κ γρήγορο χρήμα επειδή τα είχε ανάγκη .Αντί να λέει και ευχαριστώ τα χώνει στους καλούς πελάτες της . Στην ουσία τους έκλασε ένα @ρχίδι με αυτά που είπε . Δεν είναι έτσι όλες εκδιδόμενες ,αυτή όμως είναι και σκατόψυχη .
Ρε παιδιά ... όλοι οι πολιτικοί στην ελλάδα είναι καθίκια ... υπάρχουν καθίκια ιατροί ... δικηγόροι ... έμποροι ... μηχανικοί ... ταξιτζήδες .... μπετατζήδες ....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ;;;;
Ο Τσώρτσιλ είχε πει ... ότι η πολιτική ... μοιάζει με την πορνεία ...
Μπορεί να μοιάζουν και στο ποσοστό των σκατόψυχων .

Τι λέει η πουτάνα ....

ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΕΞ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ....

Ενώ οι καραπουτάνες που δεν το δίνουν τσάμπα ... αλλά το έχουν ως μέσο
για να κερδίσουν ... πιατέλες με αστακούς ... καπιτονέ γαζιά σε τσάντες .... γόβες .... στρας σε ρούχα ....
κοσμήματα ....

ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΤΟΜΑ !!!!!!!
καλόψυχες ....

ρε άϊ στο διάολο ......

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Έχει μπει πολύ δυνατά το 2024. Σε αντίθεση με πέρσι που λίγοι ξεχώρισαν στο Mr Μαλακα ,νομίζω φέτος θα είμαστε καμία ντουζίνα

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά βρίσκομαι στο bou ή σε κάποιο άθλιο πρωινάδικο της Μπάρκα ή της Σκορδά ή καποιου αντίστοιχου βλαχοσκούπιδου για να βάζουμε φίμωτρο σ όποιον δεν μας βρίσκει σύμφωνους?

Μπορεί αυτό το σάιτ να αφορά τον πληρωμένο έρωτα, να αναφέρονται ακάποτα γαμήσια με τραβέλια, αφροδίσια, ενημέρωση για χέσιμο, αθλητικά, και ό,τι μαλακία θέλει κανείς, αλλά πρεσβεύει το απόλυτο αγαθό: την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ελευθερία λόγου!
Σίγουρα συμφωνουμε όλοι σ αυτό.

Οκ μπορεί ο Ντόναλντ να είναι λίγο εμμονικός, ΑΛΛΑ όχι μόνο δεν θα έπρεπε να κάνουμε τέτοια κουβέντα τώρα, αλλά θα έπρεπε να φιλάμε και τα χέρια ενός ανθρώπου που μέσα στην τρέλα του στηρίζει σθεναρά βασικές αξίες του να είσαι άνδρας, ενθαρρύνει τους νεότερους να έχουν θάρρος και να κάνουν αληθινό καμάκι, να έχουν αυτοπεποίηθηση και τόλμη. Κι αυτά σε εποχές που σπανίζουν πλέον αυτές οι αρετές μιας και όλοι βουλιάζουν στην ηττοπάθεια και ωχαδερφισμό...
Εδώ έχουμε άλλους και άλλους που χωρίς καμμιά ντροπή γράφουν για σπονσοριλίκια κι άλλες αηδίες που υποβαθμίζουν το ανδρικό φύλο.
Άλλους παρακαλάκηδες που χρυσώνουν την κάθε κατακαημένη μήπως γαμήσουν, και χαλανε την πιάτσα για τους υπόλοιπους καθώς τρομπαρουν ασύστολα αέρα στα άδεια μυαλά τους.
Σας πείραξε ο Ντόναλντ που εμμένει στο παραδοσιακό ανδρικό καμάκι και στο να γαμάει κανείς με την αξία του?

Γυναικουλίστικα ΄πράγματα, ντροπή!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Ήρθα για τσ επινίκια και μόνο.
Απαντήσεις δεν δίνω.

Με βλέπουν στον ύπνο τους κάποια ναυάγια στο διακονιάρικο θρεντ εξόντωσής μου. :2funny:
Τέτοιο γαμήσι σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο δεν έχουν ξανανιώσει. Έχουν επιστρατεύσει τα πάντα πετώντας τα μπροστά μου,
για να μου κόψουν ταχύτητα.
Παραποιούν, βρίζουν, στρεψοδικούν, βαπτίζουν,
και κάνουν μπαλάκια
με τα κάκαδα της μύτης τους. :2funny:
Δεν ξέρουν τι να κάνουν πλέον μετά τον ευνουχισμό τους. :rockon: Μέσα σε όλα αυτά παραλληλες μάχες ψυχωτικών που επιδίδονται σε ανυπόστατες θεωρίες ότι είμαι μισογύνης σε ένα σάιτ που άφθονα μέλη βρίζουν τις γκόμενες και τις πουτάνες όταν τρώνε φόλα. :confused:
Αλλά τελικά φταίω εγώ που την πέφτω σε γκόμενες
στα ίσα και συγκρίνω γαμήσια γκόμενας με πουτάνα βγάζοντας ποιοτικότερο
το πρώτο.

Διότι αυτά τους ενόχλησαν.

Δειλοί φουστανελάδες
κι ανίκανοι σε όλα. :2funny:

Γελάστε μαζί τους όπως εγώ.

:2funny:
και αντρικο κωλο να γαμησεις ποιοτικοτερος ειναι απο το το γαμησει του 10ευρου στο μεταξι... τι μας ειπες τωρα!

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Καλησπέρα στην κοινότητα.
Ανοίγω το παρόν θέμα για να αποφασίσουμε όλοι μαζϊ αν θέλουμε να βομβαρδιζόμαστε από ένα κάρο άχρηστες κι επικύνδινες ιδέες που διατυπώνονται με μορφή παραληρήματος από το μέλος @Donald-Duck
Έχει καταντήσει αηδία πλέον να ποστάρει ξανά και ξανά αυτή η περσόνα.
Θες να διατυπώσεις τις απόψεις σου κύριε;
Κάντο χωρίς να υποτιμάς ή υποβιβάζεις άλλους ανθρώπους με άλλες ιδέες.
Στην αρχή ήμουν σύμφωνος με την άποψή του να χώνεσαι σε γκόμενες και να κάνεις πεσιματικές αλλά πάντα σεβόμενος όσους δεν θέλουν να το κάνουν.
Σεβόμενος όσους ανθρώπους έχουν άλλη άποψη και θέλουν να πηγαίνουν μόνο σε οίκους ανοχής για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους.
Σε αυτό το σημείο να πω ότι έχω υπάρξει κι εγώ troll κι έχω δοκιμάσει την υπομονή του αγαπητού @antisthenis με τα κωμικά θέματά μου,ωστόσο δεν χρησιμοποιώ την τακτική της μαζικής επίθεσης και να βγάζω εδώ μέσα το κάθε απωθημένο μου.
Βάζω και μια ψηφοφορία στην οποία ρωτάω ποιοί θέλετε και ποιοί όχι τον donald duck στο φόρουμ και από εκεί και πέρα ότι αποφασίσει η κοινότητα.
Εγώ απλά έθεσα το νήμα με στόχο ένα καλύτερο διαδικτυακό περιβάλλον.

Επισκέπτης είναι;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πριν κοιμηθώ, θα χύσω τις μούρες ορισμένων...:rockon:

κάποιοι βρίσκεστε σε ένα μεγάλο δίλημμα. Ήρθε ένας τύπος σπίτι σας και του ανοίξατε την πόρτα.
Συνεπώς δεν μπήκε από το παράθυρο με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι συμπεριφορές φέρνουν συμπεριφορές
και πόνταρε στα λάθη σας. Σας έχει ισοπεδώσει. :2funny: Κάθε μέρα ασελγεί στα πτώματά σας. Θα συνεχίσει να το κάνει. :rockon:
Δοκιμάσατε τα πάντα. Δεν καταφέρατε τίποτα. Δεν έχετε τ αρχίδια να τον διώξετε για να μην τον κάνετε ήρωα
και τον κρατάτε ως γαμιά σας. :2funny: Ότι κι αν κάνετε, βρίσκεστε σε θέση Zugzwang που στο σκάκι σημαίνει
πως ότι αν κάνετε, χάνετε. :confused: Τι γνώμη έχουν τα υπόλοιπα μέλη για εσάς; έχετε ξεφτιλιστεί κι απλά δεν σας το λένε
γιατί δεν έχουν όρεξη να τσακώνονται. Όλα αυτά εδώ μέσα γιατί έξω γίνεται η πραγματική μάχη
όσων δεν χωνεύονται. Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν χωνευόμαστε αρκετοί. Χαίρομαι και μόνο που το λέω. :rockon:
Τι ακριβώς λοιπόν περιμένετε από έναν τέτοιον άνθρωπο;
είστε τα πουτανάκια μου και μάλιστα στο τσάμπα. Αυτά τα ολίγα.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Κοιτάξτε τι τους γράφει
μια πουτάνα. Τους γάμησε.

Αυτο ειναι ενα που με καβλωνει απιστευτα στη γυναικα...να μην με γουσταρει...
Αμοιρε παπιε ποσο πισω εισαι...
Ο ανδρας που νοιαζεται αν αρεσει στη γυναικα που γαμαει ειναι πολυυυ μικρης αξιας
Εμ πεστο ετσι
Οτι θες διακαως να αντλεις επιβεβαιωση απο το γαμησι οποτε προτιμας να γαμησεις μετα απο 100 χυλοπιτες μια που με το ρεαλισμο της θα σε κανει να νοιωσεις την αξια που σου λειπει
Αμα ενοιωθες ηδη οτι αξιζεις δε θα το ειχες αυτο αναγκη.
Οπως κι αν ειχες ομορφια,προσωπικοτητα και χρημα:δε θα κανες οτι κανεις με τον τροπο που το κανεις.
Παρε αλλο ενα πουτσοσκαμπιλο και πισω στο παραληρημα σου
Απολαυση σκετη
Σε γαμησα αλλη μια φορα κι ας λες το αντιθετο οπως ενας πουστης που τον τρωει απ τον κωλο και μετα λεει οτι ηταν ενεργητικος:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom