Νέα

Πόσοι θέλουν να πάρει πούλο απ' το bou o Donald Duck;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε τον Donald Duck στο φόρουμ;

• Ναι μωρέ γελάω κιόλας/συμφωνώ με όσα λέει

Ψήφοι: 45 54,9%
  • Όχι γιατί κούρασε έκτος του ότι λέει μαλακίες

Ψήφοι: 37 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Καλησπέρα στην κοινότητα.
Ανοίγω το παρόν θέμα για να αποφασίσουμε όλοι μαζϊ αν θέλουμε να βομβαρδιζόμαστε από ένα κάρο άχρηστες κι επικύνδινες ιδέες που διατυπώνονται με μορφή παραληρήματος από το μέλος @Donald-Duck
Έχει καταντήσει αηδία πλέον να ποστάρει ξανά και ξανά αυτή η περσόνα.
Θες να διατυπώσεις τις απόψεις σου κύριε;
Κάντο χωρίς να υποτιμάς ή υποβιβάζεις άλλους ανθρώπους με άλλες ιδέες.
Στην αρχή ήμουν σύμφωνος με την άποψή του να χώνεσαι σε γκόμενες και να κάνεις πεσιματικές αλλά πάντα σεβόμενος όσους δεν θέλουν να το κάνουν.
Σεβόμενος όσους ανθρώπους έχουν άλλη άποψη και θέλουν να πηγαίνουν μόνο σε οίκους ανοχής για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους.
Σε αυτό το σημείο να πω ότι έχω υπάρξει κι εγώ troll κι έχω δοκιμάσει την υπομονή του αγαπητού @antisthenis με τα κωμικά θέματά μου,ωστόσο δεν χρησιμοποιώ την τακτική της μαζικής επίθεσης και να βγάζω εδώ μέσα το κάθε απωθημένο μου.
Βάζω και μια ψηφοφορία στην οποία ρωτάω ποιοί θέλετε και ποιοί όχι τον donald duck στο φόρουμ και από εκεί και πέρα ότι αποφασίσει η κοινότητα.
Εγώ απλά έθεσα το νήμα με στόχο ένα καλύτερο διαδικτυακό περιβάλλον.
Εγώ θέλω να επιστρέψει με τον παλιό του κλώνο, τον Άκα Κωλάντερο! :zfuck:
Και να αρχίσει να μιλάει για παράνομα εξτράκια! :rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.708
Πόντοι
1.706
Η κοινότητα αποφασισε για την ωρα οτι δε τη χαλαει να εχει ενα γελωτοποιο να σπαει πλακα.
Κανενα πουλο δεν εφαγα..ειδικα αν το λες εσυ αυτο,με αφηνεις ασυγκινητο μια και εισαι ενα ατομο που εχει φαει τοση χλεπα και απαξιωση εδω μεσα και αν μη τι αλλο..εχει χορτασει να τρωει τον πουλο :birdman::jerking:
Εδώ δεν είναι η κοινότητά μου. Οι μπουρδελάκηδες είναι το τελευταίο κοινωνικό σκαλί για να τους πάρω στα σοβαρά. Εδώ το βλέπω ως ιντερνετικό καφενείο, επειδή υπάρχει ελευθερία λόγου και είναι μακριά από τα γαλλικά πράγματα, οπότε εκ του ασφαλούς μπορώ να λέω τη παπαριά μου και να ξεδίνω. Τρολαρίσματα έκανα από την αρχή προκαλώντας πόνο σε πολλούς και για αυτό μου τη λέγανε. Αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα να το κάνω.

Εδώ είναι η κοινότητά σου, αλλά δεν δικαιώθηκες. Μπορεί να τα έγραψες δημόσια, αλλά σαν ρουφιανάκος φαίνεσαι χρησιμοποιώντας υποκριτικές μεθόδους περί κανονισμών κλπ. Πρώτον οι μπουρδελάκηδες δεν είναι καμμιά ευαίσθητη κοινωνική ομάδα για να είναι στο απυρόβλητο και δεύτερον υπάρχει νόμος κατά του μισογυνισμού και σε παίρνει και σένα. Οπότε άστα αυτά. Απλά ο τύπος σε ξεβόλεψε από την πουτανοπραγματικότητά σου και επειδή δεν μπορούσες να κάνεις κάτι εναντίον του μόνος, ζήτησες τη βοήθεια της κοινότητας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Ο τύπος έχει όργανα για να κάνει καμάκι ενώ πολλοί έχουν καταντήσει περίπου σαν γυναίκες( ατολμοι και φοβικοί στην κάθε είδους απόρριψη) σε σημείο ώστε να είναι νυχθημερόν στο διαδίκτυο μήπως και βρουν ...ταίρι....που αμφιβάλλω αν το αναγνωρίσουν ΑΝ συναντηθούν έξω .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για μερικα δευτερολεπτα νομισα οτι το νημα αφορουσε τον Ντοναλντ Τραμπ!
Μπορεί και αυτός να έκανε καμακι στην Μελάνια. .

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Τι έπαθε ο τρόμπας; Νομίζω ότι η μητέρα του κάνει έρωτα.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Σημαίνει να κάνεις μία συζήτηση με καθημερινούς νορμάλ ανθρώπους. Εκτός αν πιστεύεις ότι το παρόν site είναι μία μικρογραφία της κοινωνίας κι όχι ένα site με απογοητευμένους από γκόμενες και γάμους. Άλλοι το διαχειρίζονται καλά κι άλλοι έχουν σαλτάρει.
Ελάχιστοι είμαστε όσοι απλά το βλέπουμε σαν ιντερνετικό καφενείο.
το σαητ ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας αλλα οχι της πραγματικης προφανως...
δεν ειναι στρατος που πηγαιναν οι περισσοτεροι υποχρεωτικα και ετσι εβλεπες ολα τα καρυδια της καρυδιας.

δε θα δεις το αληθινο προσωπο ουτε του πιο ηλιθιου.
θα δεις μια περσονα οπως σε ολα τα σοσιαλ...
ο ντοναλτ πουλαει μουρη και καυχιεται ως κοκορομυαλος.
αν ηταν πραγματικα εξυπνος θα του το αναγνωριζαν οι αλλοι. δεν εχω δει εξυπνο ανθρωπο να καυχιεται ""ειμαι εξυπνος και γαματος""

μονο βλακες γεματους αυτοπεποιθηση εχω δει και εδω δεν εχουμε να κανουμε με καμια εξαιρεση στον κανονα.

δεν υπαρχουν φιλιες εδω μεσα. αν υπαρχουν οι φιλιες ειναι εκει εξω.

εδω δε συμφωνουμε στις κριτικες για τις πουτανες που εχουμε γαμησει. για τις ιδιες πουτανες! και θα συμφωνησουμε σε θεματα που ζουμε και βιωνουμε διαφορετικα?

ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα διαφορετικα κριτηρια και διαφορετικα ταλαντα στη ζωη...
εγω μπορει να μη χρειαστει να κουνησω το μικρο μου δαχτυλακι για να μου ερθει μια γκομενα και ο αλλος μπορει να πασχιζει να τον κοιταξει η μια στις 1000 στο δρομο. δεν εχουμε ολοι τους ιδιους κανονες στο παιχνιδακι! ουτε ξεκιναμε και απο την ιδια βαση!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Τι λέτε εσείς το πιστεύετε αυτό που λέει ο πάπιας στο θρεντ με τις ελλεινιδες,ότι δηλαδή πάει στην Ερμού και ρίχνει με καμακι άγνωστες γκόμενες?η μας λέει πίπες?
κοτα ειναι οχι παπια!!!

θα ειχε εντοπιστει εδω και καιρο! υπαρχουν μια χαρα γκρουπακια που ανεβαζουν φωτογραφιες απο επιδοξους πεφτουλες. δεν ειδα κατι για ερμου προσφατα!

Του σεφ ψηφίζω εγω:confused:
κερδισες ενα πιατο μακαρονια με κιμα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
κοτα ειναι οχι παπια!!!

θα ειχε εντοπιστει εδω και καιρο! υπαρχουν μια χαρα γκρουπακια που ανεβαζουν φωτογραφιες απο επιδοξους πεφτουλες. δεν ειδα κατι για ερμου προσφατα!

κερδισες ενα πιατο μακαρονια με κιμα
Με τυρί η με κασέρι;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Κανονικα θα πρεπει να ζητα διαβατηριο ο Αντι για να γινεις μελος στο σαιτ.Γιατι υπαρχουν μερικοι Αλβα που μπαινουν εδω μεσα και σταζουν χολη τα σχολια τους για την ελληνικη κοινωνια. Βεβαια βγαζουν τα κομπλεξ τους εδω και ειναι ενα ειδος ψ/χ θεραπειας γι αυτους- θα επρεπε ομως να ζουνε επι καθεστως Χοτζα για να στρωσουν χαρακτηρα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ας πάρω το σοβαρό μου. Το γνωστό παρεάκι που διέλυσα δείχνει πλέον σακατεμένο και τελεί υπό σύγχυση.
Αν το δούμε σκακιστικά δεν είχαν καμία ελπίδα να καταφέρουν τίποτα.
Ουσιαστικά, ξεκίνησαν μια παρτίδα με αρκετά λάθη στο άνοιγμα. Χωρίς να ασχοληθώ με αυτούς
παρουσίαζα απόψεις και θέσεις της Ντονάλντιας μεθόδου με γνώμονα την επιτυχία.
Όλες οι μέθοδοι σε οτιδήποτε έχουν απολυτότητα και σχετικότητα. Κάτι τους τρέλλανε.
Ξεκίνησαν την καταστροφολογία-ειρωνεία για την μέθοδό μου, την οποία ούτε καν έχουν δοκιμάσει,
με έβριζαν συνέχεια, δεν μπόρεσαν ούτε στιγμή να απειλήσουν την θέση μου ενώ παράλληλα δέχονταν
διαρκή χτυπήματα συμμετρικά κι ασύμμετρα με πλήθος επιχειρημάτων στα οποία δεν μπόρεσαν
να απαντήσουν σθεναρά. Κάπως έτσι πήρα όλο τον χώρο στην σκακιέρα όσο αυτοί ως μαζέτες
κυνηγούσαν πιόνια με κάτι ψόφιες παραθέσεις. Ο Ταρτακόβερ είχε πει ότι τα λάθη είναι όλα μαζεμένα στη σκακιέρα, περιμένοντας να πραγματοποιηθούν. Στο τέλος με μια εντελώς αρπακολατζίδικη κίνηση άνοιξαν
και θρεντ εξόντωσής μου σαν σε κοινή γιάφκα, ζητιανεύοντας βοήθεια ως κοινοί διακονιάρηδες
χάνοντας έτσι και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας που είχαν. Ψήφισα κι εγώ ο ίδιος κατά εμού διότι μόνο έτσι
έχεις αρχίδια και εναπόθεσσ τα δικά τους στο στόμα τους. Παραλίγο να με κάνουν ήρωα αλλά δεν πειράζει
γιατί παραμένω ο γαμιάς τους. Έπρεπε να είχαν εγκαταλείψει νωρίτερα την παρτίδα για να μην ξεφτιλιστούν.
Αρχάριοι! Κι ολα αυτά όχι ως αφορμή το καμάκι αλλά επειδή τους ενόχλησε ότι οι γκόμενες είναι ανώτερες
στο γαμήσι από τις πουτάνες. Αυτό τους τρέλλανε. Σκέφτηκαν άραγε ότι λύσσαξαν για κάποιες
που δεν ήταν καν εκεί μαζί τους; και πως να είναι αφού είναι μόνο όταν πληρώνονται.
Επιστρέφω πάλι στο άλλο μου στυλ.

:hi:
Ρε μαν αυτά που γράφεις τα αυτοσχεδιάζεις; Η τα σκέφτεσαι πρώτα ;

Κανονικα θα πρεπει να ζητα διαβατηριο ο Αντι για να γινεις μελος στο σαιτ.Γιατι υπαρχουν μερικοι Αλβα που μπαινουν εδω μεσα και σταζουν χολη τα σχολια τους για την ελληνικη κοινωνια. Βεβαια βγαζουν τα κομπλεξ τους εδω και ειναι ενα ειδος ψ/χ θεραπειας γι αυτους- θα επρεπε ομως να ζουνε επι καθεστως Χοτζα για να στρωσουν χαρακτηρα.
Μην είσαι άδικος. Είναι τηγανοκεφαλοι μικροτσουτσουνοι και μπαζογαμηδες , να φάνε και μπαν;

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
.
Ο τύπος έχει όργανα για να κάνει καμάκι ενώ πολλοί έχουν καταντήσει περίπου σαν γυναίκες( ατολμοι και φοβικοί στην κάθε είδους απόρριψη) σε σημείο ώστε να είναι νυχθημερόν στο διαδίκτυο μήπως και βρουν ...ταίρι....που αμφιβάλλω αν το αναγνωρίσουν ΑΝ συναντηθούν έξω .

Μπορεί και αυτός να έκανε καμακι στην Μελάνια. .
Δεν κριτικαρουμε το καμακι αλλα τον τροπο.
Οργανα να εχεις αλλα να εχεις και λιγο νου μαζι τους.
Υπαρχει το ομορφο εξυπνο καμακι και κυριως υπαρχουν αυτοι που το ΚΑΝΟΥΝ και δε μιλαμε συνεχεια γι αυτο σε ενα σαιτ για μπουρδελα κραζοντας παραλληλα τις δικες τους επιλογες και λεγοντας οτι πανε Μεταξουργειο για τα "χοντρα":headbang:με τον πλεον οικονομικο πλην ομως ελεινο και τρισαθλιο τροπο.
Το σαιτ ω ναι αποτελει μια μικρογραφια της κοινωνιας καθως εδω μεσα θα βρεις τους παντες:τον μεσο ελληνα,νεολαια,εργατιά,πλούσιους χομπίστες του εσκορτ,εργένηδες,καταπιεσμένους παντρεμένους,τσάτσους,πουτάνες,νταβάδες,αστυνομικούς,παπάδες,δασκάλους,πιλότους,φουρνάρηδες,γιατρούς,δικηγόρους,εισαγγελείς,φυλακισμένους και ένα σωρό άλλους.
Σε αληθινές διαστάσεις ο πάπιος είναι ένα ενοχλητικό με την έννοια της συνεχόμενης με μανία επανάληψης σεντονιών που δηλητηριάζουν το οπτικό πεδίο του αναγνώστη.
Δεν έχει καν χιούμορ,καν πλάκα να γελάσουμε που και που.
Είναι απλά ενα παρατράγουδο.
Όχι σκατόψυχος και μικροπρεπής όπως ο @Kalogero(άλλος τοξικός αυτός)απλά ενοχλητικός.
Εσύ αν πηγαίνεις τακτικά σε ένα καφε και έρχεται διαρκώς ένας θαμώνας και φωνάζει ακόμη και τα ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ του κόσμου,κάποια στιγμή δεν θα τον κυνηγήσεις με το σκουπόξυλο;
Δε θα θελήσεις να σου αδειάσει τη γωνιά και να παει σε μια σπηλιά με αρκούδες να αγορεύει;

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ρε μαν αυτά που γράφεις τα αυτοσχεδιάζεις; Η τα σκέφτεσαι πρώτα ;

Μην είσαι άδικος. Είναι τηγανοκεφαλοι μικροτσουτσουνοι και μπαζογαμηδες , να φάνε και μπαν;
Ναι μεγαλη φαντασια θελει να οργανωσεις ενα παραληρημα με κεντρικη ιδεα "γαμαω οσο το δυνατον πιο ανεξοδα,αρα ειτε κανω καμακια διαρκως και οτι βγει,ειτε παω να ριξω εναν για τα χοντρα εκει που υπαρχει η ελαχιστη χρεωση"
Ο μαλακας ο παπιος εφτιαξε ενα μαθηματικο μοντελο απολαυσης της γυναικας με μοναδικο κριτηριο απωλειας την οικονομικη.
@Donald-Duck που το παιζεις σκακιστης και εξυπνος ξεχνας οτι υπαρχει και το νομισμα του χρονου εκτος απο του χρηματος.
Το μοντελο σου λοιπον αποτυγχανει γιατι ξοδευεις δυναναλογα πολυ χρονο(και κοπο) για να μη ξοδεψεις την τσεπη σου εχοντας την ψευδαισθηση οτι πετυχαινεις ποιοτητα.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Βλεπω τα κολοκυθακια γυρισαν να δείρουν το μαναβη :coffee:......Λοιπον ο ΠΑΠΙΑΣ ειναι οτι ειναι αλλα ειναι αυθεντικος που σημαινει ειναι αυτονομος λειτουργει χωρις συμφέροντα σε αντιθεση με παρα πολλους απο εσας που κανετε συνεργασιες με αφεντικα και αλλονιζετε σαν τις πουτανες στη θαλασσα με αποψη... Τον εχω διαβασει και αυτο που δεν καταλαβαίνετε ειναι οτι οι ανθρωποι με ακραία ηθική οταν βολταρουνε στη σαπια κοινωνια μας μονο φαπες και πουτσα ρίχνουν γιατι μπορουν και παλι καλα αυτος εδω εχει και χιουμορ και την γλιτώνουμε καπως,,
Οποτε ξεκίνα απο τα στημένα συμφέροντα και ηρεμησε με τον παπια...:lheel::lheel:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.322
Πόντοι
22.886
Βλεπω τα κολοκυθακια γυρισαν να δείρουν το μαναβη :coffee:......Λοιπον ο ΠΑΠΙΑΣ ειναι οτι ειναι αλλα ειναι αυθεντικος που σημαινει ειναι αυτονομος λειτουργει χωρις συμφέροντα σε αντιθεση με παρα πολλους απο εσας που κανετε συνεργασιες με αφεντικα και αλλονιζετε σαν τις πουτανες στη θαλασσα με αποψη... Τον εχω διαβασει και αυτο που δεν καταλαβαίνετε ειναι οτι οι ανθρωποι με ακραία ηθική οταν βολταρουνε στη σαπια κοινωνια μας μονο φαπες και πουτσα ρίχνουν γιατι μπορουν και παλι καλα αυτος εδω εχει και χιουμορ και την γλιτώνουμε καπως,,
Οποτε ξεκίνα απο τα στημένα συμφέροντα και ηρεμησε με τον παπια...:lheel::lheel:
Μωρή γαμιόλα πάπια , πόσα προφίλ έχεις φτιάξει ... :tooth:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αυτό που πρέπει να μάθεις για την ηθική είναι ότι δε γίνεται να είναι ακραία γιατί απλά τότε ξεπερνά τα όρια και παραβιάζει ελευθερίες.
Επίσης ηθικό δεν είναι να μοιράζεις φάπες και πούτσα όπως λες(τα μοιράζω και τα δύο μονο όταν πρέπει και όχι οπου να ναι παρεπιπτόντως).
"Αυθεντικός" και χωρις συμφέροντα ειναι και ένας βιαστής η παιδοκτόνος να ξερεις.
Και σου χω νέα:αυτή η ανοχή και η επιβράβευση της δηθεν "αυθεντικότητας"έκαναν την κοινωνια σαπια.
Ευτυχως ομως υπαρχουν και λιγοι που κανουν τη διαφορα.
Εννοια σου και αν βρεθει ο παπιος η ο καθε παπιος κι ενοχλησει την παρεα μου θα φαει τοση φαπα και πουτσα,τοσο αλυπητα που θα αλλαξει προσανατολισμο 720 μοιρες απο τις σβουρες που θα κανει.
Και τοτε θα μαθει αυτος και ο καθε μιμος παρομοιας λογικης τι παει να πει ηθικη και σεβασμος οριων.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Αυτό που πρέπει να μάθεις για την ηθική είναι ότι δε γίνεται να είναι ακραία γιατί απλά τότε ξεπερνά τα όρια και παραβιάζει ελευθερίες.
Επίσης ηθικό δεν είναι να μοιράζεις φάπες και πούτσα όπως λες(τα μοιράζω και τα δύο μονο όταν πρέπει και όχι οπου να ναι παρεπιπτόντως).
"Αυθεντικός" και χωρις συμφέροντα ειναι και ένας βιαστής η παιδοκτόνος να ξερεις.
Και σου χω νέα:αυτή η ανοχή και η επιβράβευση της δηθεν "αυθεντικότητας"έκαναν την κοινωνια σαπια.
Εννοια σου και αν βρεθει ο παπιος η ο καθε παπιος κι ενοχλησει την παρεα μου θα φαει τοση φαπα και πουτσα,τοσο αλυπητα που θα αλλαξει προσανατολισμο 720 μοιρες απο τις σβουρες που θα κανει.
Και τοτε θα μαθει αυτος και ο καθε μιμος παρομοιας λογικης τι παει να πει ηθικη και σεβασμος οριων.
Θα μεινω σταθερη στα λεγομενα μου ,,,Το μονο που θα προσθέσω γιατι τοση ωρα μιλάγαμε για προφορικές διαφωνίες και εδωσα απαντηση ..
Τωρα εαν η ενοχληση δεν ειναι ενοχληση αλλα απειλή και σε εχει κανει να νιωθεις οτι θα γινει πραξη τοτε σταματας το νευρικο κλονισμο και ρωτας τα αρχιδια σου μεχρι που μπορεις να φτασεις ..Σου μιλαω πολυ σοβαρα !! εαν ομως απλα την εχεις δει αναποδα μου θυμιζεις κατι αφεντρες και πουτανες που μεσα απο τη φασαρια ψαχνουν το γαμικουλα που θα καθαρισει για αυτες:2funny::2funny::2funny:
Τωρα το καταλαβες?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Mετραει σελιδες ο παπιας με το νημα και τραβαει μαλακια να ξερεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom