Δεν θα μαθουμε ποτε!Ποιός μέλος είναι ο Donald Trump;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσοι θέλουν να πάρει πούλο απ' το bou o Donald Duck;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 370
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Grab them by the pussy!Δεν θα μαθουμε ποτε!
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
και μιας και βρεχει θα συνεχισω τον καφε με κουλουρι εσενα!Αυτό που πρέπει να μάθεις για την ηθική είναι ότι δε γίνεται να είναι ακραία γιατί απλά τότε ξεπερνά τα όρια και παραβιάζει ελευθερίες.
Επίσης ηθικό δεν είναι να μοιράζεις φάπες και πούτσα όπως λες(τα μοιράζω και τα δύο μονο όταν πρέπει και όχι οπου να ναι παρεπιπτόντως).
"Αυθεντικός" και χωρις συμφέροντα ειναι και ένας βιαστής η παιδοκτόνος να ξερεις.
Και σου χω νέα:αυτή η ανοχή και η επιβράβευση της δηθεν "αυθεντικότητας"έκαναν την κοινωνια σαπια.
Ευτυχως ομως υπαρχουν και λιγοι που κανουν τη διαφορα.
Εννοια σου και αν βρεθει ο παπιος η ο καθε παπιος κι ενοχλησει την παρεα μου θα φαει τοση φαπα και πουτσα,τοσο αλυπητα που θα αλλαξει προσανατολισμο 720 μοιρες απο τις σβουρες που θα κανει.
Και τοτε θα μαθει αυτος και ο καθε μιμος παρομοιας λογικης τι παει να πει ηθικη και σεβασμος οριων.
εχεις καθε δικαιωμα να με βλεπεις σαν μαθητρια και να μου κουνας δαχτυλο ομως να ρωτας πριν το κουνησεις και σε ποια ταξη ειμαι γιατι διχνεις δασκαλος για δημοτικο...
Εαν δεν εχεις νομικο θεμα γιατι αγωνίστηκες για ενα καλύτερο μελλον και απλα εισαι του καναπε και σκορπας μπλα μπλα μην μου ξανα σηκωσεις δαχτυλο ,δεν πεινασα ποτε ομως ημουν στο εδώλιο με περιφανια για οσους υποφέρουν και δεν μπορουν να σηκωσουν αναστημα στη ριζα του προβληματος,,,...Αυτα τα νεα απο εδω
Παρακάτω ειπες την μαλακια οτι αυθεντικος και χωρις συμφεροντα ειναι και ενας βιαστης Στρωσε χαρακτηρα και μην τα παιζεις ολα μπαλα καθε κυριακη ειμαι γήπεδο και με άνεση σε λεω οπαδέ της νυχτας...Τα υπόλοιπα τα ειπαμε
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Εγώ ένα θα πω:είσαι τα φουστάνια που φορά ο παπιος για να μιλά με γυναικεία φωνή.και μιας και βρεχει θα συνεχισω τον καφε με κουλουρι εσενα!
εχεις καθε δικαιωμα να με βλεπεις σαν μαθητρια και να μου κουνας δαχτυλο ομως να ρωτας πριν το κουνησεις και σε ποια ταξη ειμαι γιατι διχνεις δασκαλος για δημοτικο...
Εαν δεν εχεις νομικο θεμα γιατι αγωνίστηκες για ενα καλύτερο μελλον και απλα εισαι του καναπε και σκορπας μπλα μπλα μην μου ξανα σηκωσεις δαχτυλο ,δεν πεινασα ποτε ομως ημουν στο εδώλιο με περιφανια για οσους υποφέρουν και δεν μπορουν να σηκωσουν αναστημα στη ριζα του προβληματος,,,...Αυτα τα νεα απο εδω
Παρακάτω ειπες την μαλακια οτι αυθεντικος και χωρις συμφεροντα ειναι και ενας βιαστης Στρωσε χαρακτηρα και μην τα παιζεις ολα μπαλα καθε κυριακη ειμαι γήπεδο και με άνεση σε λεω οπαδέ της νυχτας...Τα υπόλοιπα τα ειπαμε
Η επιχειρηματολογία σου της πουτσας όπως εκείνου
Αμ το ξέρω ότι δεν έχει αρχιδια να μιλήσει μόνος του και έκανε κλώνο γυναικείο προφιλ για να αναλάβει την υπεράσπιση του
Πες του λοιπόν να προσέχει γιατι μια μέρα θα ενοχλήσει live το λάθος άνθρωπο και τότε πίστεψε με δε θα μιλήσουν τα λόγια και τα επιχειρήματα
Αυτά από μένα
Υγ πάρε τα κείμενα σου και τα λόγια σου και βαλτα βαθειά στον πάτο σου μέχρι να μπουκωσεις μωρη παπια
Ποια μικρογραφία της κοινωνίας, ρε βλήτο; Στην κοινωνία ο μισός πληθυσμός είναι γυναίκες. Τα προτερήματα και τα ελαττώματα τα έχει μοιράσει η φύση και στις δύο πλευρές. Εσύ αποκαλείς τις γυναίκες χέστρες και ο Πάπιος άχρηστες. Δύο αρρωστάκια είστε και οι δύο σας που χρειάζεστε ψυχίατρο. Σε μία ευνομούμενη κοινωνία θα σας είχε μαζέψει ο εισαγγελέας για μισογυνισμό, θα τρώγατε ένα βαρύ πρόστιμο και θα βγάζατε το σκασμό.Το σαιτ ω ναι αποτελει μια μικρογραφια της κοινωνιας καθως εδω μεσα θα βρεις τους παντες:τον μεσο ελληνα,νεολαια,εργατιά,πλούσιους χομπίστες του εσκορτ,εργένηδες,καταπιεσμένους παντρεμένους,τσάτσους,πουτάνες,νταβάδες,αστυνομικούς,παπάδες,δασκάλους,πιλότους,φουρνάρηδες,γιατρούς,δικηγόρους,εισαγγελείς,φυλακισμένους και ένα σωρό άλλους.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.453
- Πόντοι
- 27.261
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Γάμησε με εσύ κι οι νόμοι σου ρε ηλίθιε.Ποια μικρογραφία της κοινωνίας, ρε βλήτο; Στην κοινωνία ο μισός πληθυσμός είναι γυναίκες. Τα προτερήματα και τα ελαττώματα τα έχει μοιράσει η φύση και στις δύο πλευρές. Εσύ αποκαλείς τις γυναίκες χέστρες και ο Πάπιος άχρηστες. Δύο αρρωστάκια είστε και οι δύο σας που χρειάζεστε ψυχίατρο. Σε μία ευνομούμενη κοινωνία θα σας είχε μαζέψει ο εισαγγελέας για μισογυνισμό, θα τρώγατε ένα βαρύ πρόστιμο και θα βγάζατε το σκασμό.
Μετά χαράς να το πλήρωνα ξανά και ξανά αυτό το πρόστιμο.Δε θα έβγαζα ποτέ το σκασμό σε ένα φεμιναζι νομοθετικό πλαίσιο.
Οι νόμοι γίνονται εργαλείο στα χέρια του κάθε διαταραγμένου και ανήθικου να τους χρησιμοποιει για να ωφεληθεί(εκτός από την υγιή τους λειτουργια)
Αν υπήρχε τέτοιος κώλο νόμος που καταδικάζει το μισογυνισμό τότε πολλές καριολες θα είχαν χρησιμοποιήσει αυτό το νόμο να τιμωρήσουν κάποιον όταν θα ένιωθαν ότι ματαιώνεται ο εγωισμός τους η δε βρίσκουν άλλο τρόπο να ικανοποιήσουν τα θέλω τους.
Μεχρι πρόσφατα είδαμε τι παθαίνει ένας άνδρας αν κατά λάθος γκαστρωσει κάποια.
Δικαίωμα στο να αποφασίσει για το μέλλον της κύησης;Κανένα.
Υποχρεώσεις διατροφής και ευθυνών για μια επιλογή που δεν ήταν δική του;
φουλ
αυτός είναι ο νόμος που επικαλείσαι μαλακα
Κατάλαβες Καλόγερε υποστηρικτή των γυναικών-ιπποτη-κερατα;
Αράδιασε τις αρρωστημένες μαλακίες σου, ρε ψυχάκι. Μόνο εδώ μέσα μπορείς να το κάνεις. Έξω στην κοινωνία είσαι μία σκατούλα πατημένη.Γάμησε με εσύ κι οι νόμοι σου ρε ηλίθιε.
Μετά χαράς να το πλήρωνα ξανά και ξανά αυτό το πρόστιμο.Δε θα έβγαζα ποτέ το σκασμό σε ένα φεμιναζι νομοθετικό πλαίσιο.
Οι νόμοι γίνονται εργαλείο στα χέρια του κάθε διαταραγμένου και ανήθικου να τους χρησιμοποιει για να ωφεληθεί(εκτός από την υγιή τους λειτουργια)
Αν υπήρχε τέτοιος κώλο νόμος που καταδικάζει το μισογυνισμό τότε πολλές καριολες θα είχαν χρησιμοποιήσει αυτό το νόμο να τιμωρήσουν κάποιον όταν θα ένιωθαν ότι ματαιώνεται ο εγωισμός τους η δε βρίσκουν άλλο τρόπο να ικανοποιήσουν τα θέλω τους.
Μεχρι πρόσφατα είδαμε τι παθαίνει ένας άνδρας αν κατά λάθος γκαστρωσει κάποια.
Δικαίωμα στο να αποφασίσει για το μέλλον της κύησης;Κανένα.
Υποχρεώσεις διατροφής και ευθυνών για μια επιλογή που δεν ήταν δική του;
φουλ
αυτός είναι ο νόμος που επικαλείσαι μαλακα
Κατάλαβες Καλόγερε υποστηρικτή των γυναικών-ιπποτη-κερατα;
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Είπαμε.Εδω είναι η κοινωνία.Αράδιασε τις αρρωστημένες μαλακίες σου, ρε ψυχάκι. Μόνο εδώ μέσα μπορείς να το κάνεις. Έξω στην κοινωνία είσαι μία σκατούλα πατημένη.
Εδώ που συχνάζεις γιατί εδώ μόνο έχεις φωνή.
Απορώ που τη βρίσκεις την όρεξη να ψάχνεις τα ποστ των μελών να τα κάνεις κοπυ πειστ να τους την πεις.
Είναι σα να ψάχνεις στα άπλυτα να μυρίσεις βρακιά άλλων.
Σε αφήνω να παίξεις με το δικό μου να μυρίσεις όση πουτσιλα θες και να την ονειρευτείς στον κώλο σου
Δεν χρειάζεται να σε ψάξω. Είσαι από τους βλαμένους που φαίνονται από μακριά.Είπαμε.Εδω είναι η κοινωνία.
Εδώ που συχνάζεις γιατί εδώ μόνο έχεις φωνή.
Απορώ που τη βρίσκεις την όρεξη να ψάχνεις τα ποστ των μελών να τα κάνεις κοπυ πειστ να τους την πεις.
Είναι σα να ψάχνεις στα άπλυτα να μυρίσεις βρακιά άλλων.
Σε αφήνω να παίξεις με το δικό μου να μυρίσεις όση πουτσιλα θες και να την ονειρευτείς στον κώλο σου
Να παίρνεις την αγωγή σου.
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Σβήστε το νήμα κύριοι υπεύθυνοι καταντισαμε να ταιζουμε την αρρωστημένη ψυχή του πάπια και του κάθε πάπια εδώ μέσα άμα λάχει ναουμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε συς...το γαμησατε..ελεοςΔεν χρειάζεται να σε ψάξω. Είσαι από τους βλαμένους που φαίνονται από μακριά.
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
Τωρα που γλύκανες λιγακι πολυ ευχαρίστως να συστηθώ ειμαι η Magi με ερευνιτικο χαρακτηρα και με γνωση και εμπειρία για οτι ανακατεύομαι ...Δεν ξανα ειχα λογαριασμο εδω ομως το εδω το διαβαζω πολλα χρονια μεσα απο τους σκλαβους μου οταν θα ερθουν για ενημέρωση μιας και εδω εχουν αλωνίσει μεροκάματα λασπης ,,,Δεν ειμαι χθεσινη απλα αλλαξα το ονομα μου γιατι παραμορφώνανε τις φωτογραφίες μου τα βιντεο κανανε λογαριασμους ε και ειπα να τους παρω το τσιτσι μου απο το στομα ας παραμορφώνουν την μασκα τωρα ..τον παπια δεν τον ξερω προσωπικά ουτε ο λογαριασμος εδω ειναι δικος του ...Να εισαι σιγουρος.. οκ?@Magi από το magica de spel άλλαξε μοτίβο με τα παπιά του disney ρε μαλακα πάπιε προδιδεσαι
Σόρυ, αλλά ο Πάπιος είναι απλά γελοίος. Το πολύ πολύ να επηρεάσει κάποιον που θα πάει στην Ερμού ή αλλού και θα κάνει χύμα καμάκι και στο τέλος θα απογοητευτεί. Δεν νομίζω ότι τον παίρνει κανείς σοβαρά με τις γελοίες παραστάσεις που δίνει.Ρε συς...το γαμησατε..ελεος
O Τρούμπας τουναντίον έχει κανονική μισογυνιστική θεωρία. Μπορεί να παρασύρει εύκολα αφελείς νεαρούς ή ψυχικά αποσταθεροποιημένα άτομα που διαβάζουν και να τα οδηγήσει σε αποκτήνωση και κοινωνικό αποκλεισμό. Είναι κοινωνικά επικίνδυνος.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ήρθα για τσ επινίκια και μόνο.
Απαντήσεις δεν δίνω.
Με βλέπουν στον ύπνο τους κάποια ναυάγια στο διακονιάρικο θρεντ εξόντωσής μου.
Τέτοιο γαμήσι σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο δεν έχουν ξανανιώσει. Έχουν επιστρατεύσει τα πάντα πετώντας τα μπροστά μου,
για να μου κόψουν ταχύτητα.
Παραποιούν, βρίζουν, στρεψοδικούν, βαπτίζουν,
και κάνουν μπαλάκια
με τα κάκαδα της μύτης τους.
Δεν ξέρουν τι να κάνουν πλέον μετά τον ευνουχισμό τους. Μέσα σε όλα αυτά παραλληλες μάχες ψυχωτικών που επιδίδονται σε ανυπόστατες θεωρίες ότι είμαι μισογύνης σε ένα σάιτ που άφθονα μέλη βρίζουν τις γκόμενες και τις πουτάνες όταν τρώνε φόλα.
Αλλά τελικά φταίω εγώ που την πέφτω σε γκόμενες
στα ίσα και συγκρίνω γαμήσια γκόμενας με πουτάνα βγάζοντας ποιοτικότερο
το πρώτο.
Διότι αυτά τους ενόχλησαν.
Δειλοί φουστανελάδες
κι ανίκανοι σε όλα.
Γελάστε μαζί τους όπως εγώ.
Απαντήσεις δεν δίνω.
Με βλέπουν στον ύπνο τους κάποια ναυάγια στο διακονιάρικο θρεντ εξόντωσής μου.
Τέτοιο γαμήσι σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο δεν έχουν ξανανιώσει. Έχουν επιστρατεύσει τα πάντα πετώντας τα μπροστά μου,
για να μου κόψουν ταχύτητα.
Παραποιούν, βρίζουν, στρεψοδικούν, βαπτίζουν,
και κάνουν μπαλάκια
με τα κάκαδα της μύτης τους.
Δεν ξέρουν τι να κάνουν πλέον μετά τον ευνουχισμό τους. Μέσα σε όλα αυτά παραλληλες μάχες ψυχωτικών που επιδίδονται σε ανυπόστατες θεωρίες ότι είμαι μισογύνης σε ένα σάιτ που άφθονα μέλη βρίζουν τις γκόμενες και τις πουτάνες όταν τρώνε φόλα.
Αλλά τελικά φταίω εγώ που την πέφτω σε γκόμενες
στα ίσα και συγκρίνω γαμήσια γκόμενας με πουτάνα βγάζοντας ποιοτικότερο
το πρώτο.
Διότι αυτά τους ενόχλησαν.
Δειλοί φουστανελάδες
κι ανίκανοι σε όλα.
Γελάστε μαζί τους όπως εγώ.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες; - Page 8955
Κατοπιν πολλαπλων συζητησεων σε διαφορα θρεντ εχει γινει αναφορα ουκ ολιγες φορες στη ρατσα που ακουει στο ονομα ελλεεινιδες!!!!Καλω να καταθεσουμε προσωπικες μας εμπειριες με αυτες πικριες απογοητευσεις αλλα και ομορφες αναμνησεις!!!οποιος τολμα απο μας!!!! ;)
www.bourdela.com
Κατοπιν πολλαπλων συζητησεων σε διαφορα θρεντ εχει γινει αναφορα ουκ ολιγες φορες στη ρατσα που ακουει στο ονομα ελλεεινιδες!!!!Καλω να καταθεσουμε προσωπικες μας εμπειριες με αυτες πικριες απογοητευσεις αλλα και ομορφες αναμνησεις!!!οποιος τολμα απο μας!!!! ;)
www.bourdela.com
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Τοση χολη και κακια πως την αντεχεις;Δεν χρειάζεται να σε ψάξω. Είσαι από τους βλαμένους που φαίνονται από μακριά.
Να παιρνεις τα χαπια της πιεσης γεροντα και να τρως τη σουπα σου κανει καλο.
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
ποιος διαφωνει εδω?συγκρίνω γαμήσια γκόμενας με πουτάνα βγάζοντας ποιοτικότερο
το πρώτο.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Σου φορεσαν το στεμμα του καραγκιοζη και καμαρωνεις κατακαημενε.Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες; - Page 8955
Κατοπιν πολλαπλων συζητησεων σε διαφορα θρεντ εχει γινει αναφορα ουκ ολιγες φορες στη ρατσα που ακουει στο ονομα ελλεεινιδες!!!!Καλω να καταθεσουμε προσωπικες μας εμπειριες με αυτες πικριες απογοητευσεις αλλα και ομορφες αναμνησεις!!!οποιος τολμα απο μας!!!! ;)www.bourdela.com
Κατοπιν πολλαπλων συζητησεων σε διαφορα θρεντ εχει γινει αναφορα ουκ ολιγες φορες στη ρατσα που ακουει στο ονομα ελλεεινιδες!!!!Καλω να καταθεσουμε προσωπικες μας εμπειριες με αυτες πικριες απογοητευσεις αλλα και ομορφες αναμνησεις!!!οποιος τολμα απο μας!!!! ;)www.bourdela.com
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Σου ειπε κανενας οτι αυτο ειναι λαθος ρε τρελε?Δεν ειναι θεμα πεσιματος,εσυ δεν εχεις τακτ..τη στηνεις στην ερμου και οποια παρει ο χαρος λες και εισαι πλανωδιος που μοιραζει χαρτακια.............Ασε που....ποτε προλαβαινεις να κανεις καμακι εσυ αφου ολη μερα γραφεις εδω μεσαλλά τελικά φταίω εγώ που την πέφτω σε γκόμενες
στα ίσα