Νέα

Πόσοι θέλουν να πάρει πούλο απ' το bou o Donald Duck;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε τον Donald Duck στο φόρουμ;

• Ναι μωρέ γελάω κιόλας/συμφωνώ με όσα λέει

Ψήφοι: 45 54,9%
  • Όχι γιατί κούρασε έκτος του ότι λέει μαλακίες

Ψήφοι: 37 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ήρθα να γλεντήσω
στο γρήγορο και όπως πάντα χωρίς παράθεση, κάποιους χαπακωμένους κοιλαράδες
με πατομπούκαλα αλλά
κι αποτυχημένους στραβοχυμενους πορνατζηδες. :2funny:
Γράψτε τίποτα μέχρι
να σχολάσω ρε ψωριάρηδες.
Ακόμα δεν έχετε πάρει πρέφα την γραμμή της κατάντιας σας έτσι; γράφετε ότι γουστάρετε, δεκάρα δεν δίνω όπως βλέπετε, έχετε απέραντη ελευθερία από μένα, εσείς όμως δεν αντέχετε σε τέτοια κυβικά και σέρνεστε να τσιρίξετε, δημιουργείται ένταση επειδή τρελαίνεστε :2funny: σκάνε οι κλώνοι, κάνω λιγο φου να σηκωθεί κάπνα και πάει λέγοντας. Ξεχαρβαλωμένο το σύστημα σας όπως κι οι πάτοι σας. Κάθε μέρα πρώτη μούρη σας έχω. Να δούμε πόσο θα αντέξετε μέχρι να ρίξετε μπαν. Και το νήμα να κλείσετε θα βρω κάτι άλλο. :2funny:Είμαι
ο Ράμπο των λαρυγγιών σας. Όπως τα κάνατε, είστε άξιοι της μοίρας σας. Εγώ χαίρομαι κι εσείς πονάτε.

:rockon:

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
93
Like
19.991
Πόντοι
26.236
Πριν κοιμηθώ, θα χύσω τις μούρες ορισμένων...:rockon:

κάποιοι βρίσκεστε σε ένα μεγάλο δίλημμα. Ήρθε ένας τύπος σπίτι σας και του ανοίξατε την πόρτα.
Συνεπώς δεν μπήκε από το παράθυρο με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι συμπεριφορές φέρνουν συμπεριφορές
και πόνταρε στα λάθη σας. Σας έχει ισοπεδώσει. :2funny: Κάθε μέρα ασελγεί στα πτώματά σας. Θα συνεχίσει να το κάνει. :rockon:
Δοκιμάσατε τα πάντα. Δεν καταφέρατε τίποτα. Δεν έχετε τ αρχίδια να τον διώξετε για να μην τον κάνετε ήρωα
και τον κρατάτε ως γαμιά σας. :2funny: Ότι κι αν κάνετε, βρίσκεστε σε θέση Zugzwang που στο σκάκι σημαίνει
πως ότι αν κάνετε, χάνετε. :confused: Τι γνώμη έχουν τα υπόλοιπα μέλη για εσάς; έχετε ξεφτιλιστεί κι απλά δεν σας το λένε
γιατί δεν έχουν όρεξη να τσακώνονται. Όλα αυτά εδώ μέσα γιατί έξω γίνεται η πραγματική μάχη
όσων δεν χωνεύονται. Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν χωνευόμαστε αρκετοί. Χαίρομαι και μόνο που το λέω. :rockon:
Τι ακριβώς λοιπόν περιμένετε από έναν τέτοιον άνθρωπο;
είστε τα πουτανάκια μου και μάλιστα στο τσάμπα. Αυτά τα ολίγα.

Είπαμε σ'αγαπάμε, σε θέλουμε αλλά μην το παρατραβάς ρε παπάκι...
Κοιτάξτε τι τους γράφει
μια πουτάνα. Τους γάμησε.

Αν πιστεύεις ότι η άποψη μιας που δούλεψε για 3 μόνο χρόνια, εκφράζει την άποψη όλων των ιερόδουλων του κόσμου να αλλάξεις macaron να παίρνεις βατόμουρο γιατί η βανίλια σε χαλάει :2funny:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Ήρθα να γλεντήσω
στο γρήγορο και όπως πάντα χωρίς παράθεση, κάποιους χαπακωμένους κοιλαράδες
με πατομπούκαλα αλλά
κι αποτυχημένους στραβοχυμενους πορνατζηδες. :2funny:
Γράψτε τίποτα μέχρι
να σχολάσω ρε ψωριάρηδες.
Ακόμα δεν έχετε πάρει πρέφα την γραμμή της κατάντιας σας έτσι; γράφετε ότι γουστάρετε, δεκάρα δεν δίνω όπως βλέπετε, έχετε απέραντη ελευθερία από μένα, εσείς όμως δεν αντέχετε σε τέτοια κυβικά και σέρνεστε να τσιρίξετε, δημιουργείται ένταση επειδή τρελαίνεστε :2funny: σκάνε οι κλώνοι, κάνω λιγο φου να σηκωθεί κάπνα και πάει λέγοντας. Ξεχαρβαλωμένο το σύστημα σας όπως κι οι πάτοι σας. Κάθε μέρα πρώτη μούρη σας έχω. Να δούμε πόσο θα αντέξετε μέχρι να ρίξετε μπαν. Και το νήμα να κλείσετε θα βρω κάτι άλλο. :2funny:Είμαι
ο Ράμπο των λαρυγγιών σας. Όπως τα κάνατε, είστε άξιοι της μοίρας σας. Εγώ χαίρομαι κι εσείς πονάτε.

Κι ολη αυτη η φλυρια ενω στον εχω δωσει πιπα μωρη λινατσα παπιε:pipa1:Ετσι κανεις εσυ παραθεση δεν χρειαζεται στο φορουμ...κι εγω μετα καταθεση στον οχετο του στοματος σου που ειναι παντα ανοιχτο:2funny:
Συνεχισε να μιλας και να ακουμπα η γλωσσα σου στο πουτσοκεφαλο μου
Οταν ειναι να χυσω θα στο πω μονο
Μη πνιγεις στο σπερμα μου ενω παραληρεις:2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Είπαμε σ'αγαπάμε, σε θέλουμε αλλά μην το παρατραβάς ρε παπάκι...

Αν πιστεύεις ότι η άποψη μιας που δούλεψε για 3 μόνο χρόνια, εκφράζει την άποψη όλων των ιερόδουλων του κόσμου να αλλάξεις macaron να παίρνεις βατόμουρο γιατί η βανίλια σε χαλάει :2funny:
Εγω του το πα να σεβεται την κοινοτητα που του δωσε αγαπη αλλα μην τον παρεξηγεις,δε τα εννοει.
Ετσι μιλαει οταν εχει ενα παχυ καβλι στο στομα του:wanker:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Κανονικα θα πρεπει να ζητα διαβατηριο ο Αντι για να γινεις μελος στο σαιτ.Γιατι υπαρχουν μερικοι Αλβα που μπαινουν εδω μεσα και σταζουν χολη τα σχολια τους για την ελληνικη κοινωνια. Βεβαια βγαζουν τα κομπλεξ τους εδω και ειναι ενα ειδος ψ/χ θεραπειας γι αυτους- θα επρεπε ομως να ζουνε επι καθεστως Χοτζα για να στρωσουν χαρακτηρα.
Κάθε λαός έχει την χάρη του, δεν είναι σε όλα καλός.
Οι Αλβανοί είναι καλοί στο μάζεμα ελιών σε οικοδομές γενικά σε χειρωνακτική εργασία.
Εμείς είμαστε καλοί στο bou, στα τρένα, στις φωτιές, στις πλημμύρες δεν μας πιάνει κανείς.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Για μένα ... χαλάστηκε ο τύπος ... επειδή έγραφα ότι ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ......
Θέλεις παραπάνω για να πατήσει ignore ; Εγώ όχι !
Όχι που δεν θα έβρισκες άλλο ναυάγιο να ταιριάξετε...

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.259
Πόντοι
456
Κοιτάξτε τι τους γράφει
μια πουτάνα. Τους γάμησε.

Όλο το καλοκαίρι έπλενα πιάτα. 12 ώρες τη μέρα , 6 μέρες την εβδομάδα. Κοιμόνουν σε ένα μικρό δωμάτιο ( πάλι καλά μονόκλινο και πάλι καλά είχε τα βασικά ) αλλά έβγαλα αρκετά περισσότερα απο όσα έβγαζα στη πόλη ακολουθόντας το πτυχίο μου.

Έκανα μια επιλογή η άλλη " θέλω να βγάλω πολλά χρήματα σε μικρό χρονικό διάστημα" και έγινε πόρνη. Τι να το κάνουμε το κορίτσι ; ΕΠΙΛΟΓΗ της ήταν.

Το να μου λες ότι η πουτάνα με φτύνει επειδή λέει πως δε γούσταρε όταν με τσιμπούκωνε είναι σαν να πήγαινω σε κάποιον απο τους πελάτες του ξενοδοχείου που δούλευα και να του λέω " δε γούσταρα να πλένω τα πιάτα σου". Μπορεί να με κοιτάξει για 5 δεύτερα συμπονετικά αλλά κατά τα άλλα στα αρχίδια του.

Όσο γα το trafficking η ευθύνη μου φτάνει μέχρι να πάρω στη γραμμή για τη σωματεμπορία να κάνω καταγγελία ως εκεί , μετά είναι ευθύνη του κράτους. Ας μη γελιόμαστε η σωματεμπορία στην Ελλάδα άνθησε λίγο πριν το 2004 με τους ολυμπιακούς αγώνες. Υπήρχε και όρος τα λεγόμενα " ολυμπιακά μπουρδέλα " , το ότι άνθισε είναι ευθύνη των κρατικών παραγόντων και μόνο , άμα ήθελαν οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί , οι σωματέμπορες και οι τσατσάδες ( ακόμα και όσοι πελάτες πάνε με κοπέλες θύματα άμα ήθελαν να το παίξουν σκληροί ) θα έπσαγαν πέτρες στα ξερονήσια.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.587
Πόντοι
3.936
Οι Αλβανοί είναι καλοί στο μάζεμα ελιών σε οικοδομές γενικά σε χειρωνακτική εργασία.
Ελα ρρε σοβαρα; κι εγω που νομιζα οτι ειναι καλοι στην εγκληματικοτητα πασης φυσεως. Παραπληροφορηση μαλλον απ' τα βοθροκαναλα και τις πορνοφυλαδες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456

κάποιοι βρίσκεστε σε ένα μεγάλο δίλημμα. Ήρθε ένας τύπος σπίτι σας και του ανοίξατε την πόρτα.
Συνεπώς δεν μπήκε από το παράθυρο με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι συμπεριφορές φέρνουν συμπεριφορές
και πόνταρε στα λάθη σας. Σας έχει ισοπεδώσει. :2funny: Κάθε μέρα ασελγεί στα πτώματά σας. Θα συνεχίσει να το κάνει. :rockon:
Δοκιμάσατε τα πάντα. Δεν καταφέρατε τίποτα. Δεν έχετε τ αρχίδια να τον διώξετε για να μην τον κάνετε ήρωα
και τον κρατάτε ως γαμιά σας. :2funny: Ότι κι αν κάνετε, βρίσκεστε σε θέση Zugzwang που στο σκάκι σημαίνει
πως ότι αν κάνετε, χάνετε. :confused: Τι γνώμη έχουν τα υπόλοιπα μέλη για εσάς; έχετε ξεφτιλιστεί κι απλά δεν σας το λένε
γιατί δεν έχουν όρεξη να τσακώνονται. Όλα αυτά εδώ μέσα γιατί έξω γίνεται η πραγματική μάχη
όσων δεν χωνεύονται. Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν χωνευόμαστε αρκετοί. Χαίρομαι και μόνο που το λέω. :rockon:

Πάρε φόρα να μας κλάσεις ομαδικως

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Ελα ρρε σοβαρα; κι εγω που νομιζα οτι ειναι καλοι στην εγκληματικοτητα πασης φυσεως. Παραπληροφορηση μαλλον απ' τα βοθροκαναλα και τις πορνοφυλαδες.
Νιο σε έχω για καλο παιδι. Επειδή ασχολούμαι με μαγαζια και με πάσεις φύσεως παρε δώσε,
αυτή την στιγμή στο λέω ξεκάθαρα καλύτερα να κάνεις συμφωνία με Αλβανό παρά με Έλληνα σε καθε είδους εργασια. Στο λέω φιλικά τίμια και αντρίκια.
Ο Έλληνας έχει εξελιχθεί σε μεγάλο μαλάκα σε κάθε είδους έκφανση.
Εαν δεν λέμε την αλήθεια στην ζωή μας και παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας τότε υπάρχει πρόβλημα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.613
Πόντοι
4.615
Νιο σε έχω για καλο παιδι. Επειδή ασχολούμαι με μαγαζια και με πάσεις φύσεως παρε δώσε,
αυτή την στιγμή στο λέω ξεκάθαρα καλύτερα να κάνεις συμφωνία με Αλβανό παρά με Έλληνα σε καθε είδους εργασια. Στο λέω φιλικά τίμια και αντρίκια.
Εαν δεν λέμε την αλήθεια στην ζωή μας και παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας τότε υπάρχει πρόβλημα.
Συγγνώμη για την παρεμβολή στην κουβέντα, έχω γείτονες Αλβανούς (νοικοκυραίοι άνθρωποι είναι- δεν ενοχλούν κανέναν) και μιλάμε και τα λέμε μια χαρά, όσον αφορά στα επαγγελματικά και την ''αφομοίωσή'' τους σημειώνω τα εξής:
-Η ''πρώτη γενιά'' των Αλβανών διακατέχεται από ένα τζαμπατζιλίκι με την εξής έννοια: όταν ήρθαν ρακένδυτοι, πολλοί τους έδιναν ό,τι δε χρειάζονταν στο σπίτι τους και είχαν εθιστεί σε μία αντίληψη να μην αγοράζουν τίποτα αλλά όλα να τους χαρίζονται. Στη δική μου δουλειά όταν έρχεται Αλβανός έχει μία αντίληψη ότι πρέπει να του το κάνω τζάμπα γιατί είναι καλός άνθρωπος και χρήζει βοηθείας.
-Η ''δεύτερη γενιά'' (τα παιδιά των παραπάνω) δε διαφέρουν από τους γηγενείς στα ελαττώματα των τελευταίων και επιπλέον πιθανότατα έχουν και τα ''ελαττώματα'' της καταγωγής τους.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
32.006
Πόντοι
22.936
Καλά , εσύ το πήγες στο άλλο άκρο . Στις συμφωνίες με τους Αλβανούς δίνετε και τα χέρια ?
Μέτρα μία και τα δάχτυλα μετά καλού κακού μην λείπει τπτ .

Συμβουλή :hi:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Οι Αλβανοί γενικώς έχουν πιο ξηγημενο χαρακτήρα.Νομιζω είναι λίγο παρεξηγημένοι.Απο κει και πέρα βέβαια ο μαλακας είναι μαλακας αυτό δεν αλλάζει

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
@troubaman εκει που γραφεις "να παρει πουλο ο παπιας" στο νημα,βαλε και αυτη τη φωτο διπλα να ξερει και ο κοσμος για ποιιον μιλαμε
1709376172770.png

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ααααα, πολλοί οι εξαφανισμένοι που έκαναν τις πιρουέες τους. Όπως και να χει ας τους ισοπεδώσω πάλι αφού τους αρέσει κατά βάθος. :confused: Θυμάμαι τι έχουν γράψει διότι έτσι με συμφέρει για να έχω πάτημα. :2funny: Αυτό κι αν είναι στημένο γαμήσι. Ξέρουν αυτοί από στημένα γαμήσια.
Σχολασα κι εγώ όπως κι άλλοι και όπως γυρνούσα μετά τον καφέ, πέρασα από το Αμνίζια στην Βάθης που το έκλεισαν σαν τάφο. :confused:
Κάτι είχε πάρει τ αυτί μου για ανήλικα. Δεν ειμαι κι ειδικός
να ξέρω όπως μερικοί ειδήμονες της γλίτσας που οι πουτάνες τους σιχαίνονται
και τους ανέχονται ξερνοβολώντας στις ανώμαλες φάτσες τους :2funny:όσοι αυτοί τσακώνονται μεταξύ τους ποιος είναι ο καλύτερος γαμιάς. :2funny: Άραγε ζουν ή ψόφησαν; σε άλλα νέα, πριν λίγο που έπινα καφέ, ένας καχεκτικός μπούλης με σπυριά σαν δάκτυλα περπατούσε μαζί με έναν καραφλοχαίτουλα μπουχέσα :2funny:κοιτώντας γύρω γύρω. Τους ρώτησα αν είναι μέλη στο σάιτ χωρίς
να αναφέρω ονομα και χαμογελασαν σαν ύαινες. :confused:Περίεργα σημάδια στα βοθροστόματα τους.
Χλαμύδια, HPV, γονόρροια
ή ερπη να τα πω από γλυφομούνι σύμφωνα με την επιστήμη; που να ξέρω;
μου έκαναν πάντως για πορωμένοι πουτανάκηδες
και σοσια-λούληδες.
Ο καθένας όπως πιστεύει.
Δεκτά όλα από μένα.
Τα λεμε αργότερα αν μπω λόγω Σαββάτου. Κάθε μέρα γιορτή. Εδώ θα με έχετε να σας ψελνω. Απάντηση δεν έχει. Μόνο αποδεδειγμένο σακάτεμα. Καλά να περνάμε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Ααααα, πολλοί οι εξαφανισμένοι που έκαναν τις πιρουέες τους. Όπως και να χει ας τους ισοπεδώσω πάλι αφού τους αρέσει κατά βάθος. :confused: Θυμάμαι τι έχουν γράψει διότι έτσι με συμφέρει για να έχω πάτημα. :2funny: Αυτό κι αν είναι στημένο γαμήσι. Ξέρουν αυτοί από στημένα γαμήσια.
Σχολασα κι εγώ όπως κι άλλοι και όπως γυρνούσα μετά τον καφέ, πέρασα από το Αμνίζια στην Βάθης που το έκλεισαν σαν τάφο. :confused:
Κάτι είχε πάρει τ αυτί μου για ανήλικα. Δεν ειμαι κι ειδικός
να ξέρω όπως μερικοί ειδήμονες της γλίτσας που οι πουτάνες τους σιχαίνονται
και τους ανέχονται ξερνοβολώντας στις ανώμαλες φάτσες τους :2funny:όσοι αυτοί τσακώνονται μεταξύ τους ποιος είναι ο καλύτερος γαμιάς. :2funny: Άραγε ζουν ή ψόφησαν; σε άλλα νέα, πριν λίγο που έπινα καφέ, ένας καχεκτικός μπούλης με σπυριά σαν δάκτυλα περπατούσε μαζί με έναν καραφλοχαίτουλα μπουχέσα :2funny:κοιτώντας γύρω γύρω. Τους ρώτησα αν είναι μέλη στο σάιτ χωρίς
να αναφέρω ονομα και χαμογελασαν σαν ύαινες. :confused:Περίεργα σημάδια στα βοθροστόματα τους.
Χλαμύδια, HPV, γονόρροια
ή ερπη να τα πω από γλυφομούνι σύμφωνα με την επιστήμη; που να ξέρω;
μου έκαναν πάντως για πορωμένοι πουτανάκηδες
και σοσια-λούληδες.
Ο καθένας όπως πιστεύει.
Δεκτά όλα από μένα.
Τα λεμε αργότερα αν μπω λόγω Σαββάτου. Κάθε μέρα γιορτή. Εδώ θα με έχετε να σας ψελνω. Απάντηση δεν έχει. Μόνο αποδεδειγμένο σακάτεμα. Καλά να περνάμε.

παπιε νομιζω αυτη η φωτο ταιριαζει στο προφιλ σου..τι λες και συ? εχεις φωτογενεια ρε μπαγασα

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.354
Πόντοι
1.336

Εσένα θα σε δούμε στις ειδήσεις . Για αυτό καλού κακού εξάσκησε το κωλαρακι σου από τώρα γιατί στις φυλακές τους παρθένους κώλους τους αγαπάνε περισσότερο.

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.240
Πόντοι
1.206
Κάθε λαός έχει την χάρη του, δεν είναι σε όλα καλός.
Εμείς είμαστε καλοί στο bou, στα τρένα, στις φωτιές, στις πλημμύρες δεν μας πιάνει κανείς.
και στις κλοπες ειναι καλοι! στα νταβατζηλικια και στα ναρκωτικα! μη τους αδικεις!

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.259
Πόντοι
456
Συγγνώμη για την παρεμβολή στην κουβέντα, έχω γείτονες Αλβανούς (νοικοκυραίοι άνθρωποι είναι- δεν ενοχλούν κανέναν) και μιλάμε και τα λέμε μια χαρά, όσον αφορά στα επαγγελματικά και την ''αφομοίωσή'' τους σημειώνω τα εξής:
-Η ''πρώτη γενιά'' των Αλβανών διακατέχεται από ένα τζαμπατζιλίκι με την εξής έννοια: όταν ήρθαν ρακένδυτοι, πολλοί τους έδιναν ό,τι δε χρειάζονταν στο σπίτι τους και είχαν εθιστεί σε μία αντίληψη να μην αγοράζουν τίποτα αλλά όλα να τους χαρίζονται. Στη δική μου δουλειά όταν έρχεται Αλβανός έχει μία αντίληψη ότι πρέπει να του το κάνω τζάμπα γιατί είναι καλός άνθρωπος και χρήζει βοηθείας.
-Η ''δεύτερη γενιά'' (τα παιδιά των παραπάνω) δε διαφέρουν από τους γηγενείς στα ελαττώματα των τελευταίων και επιπλέον πιθανότατα έχουν και τα ''ελαττώματα'' της καταγωγής τους.
Προσωπική παρατήρηση πως οι Αλβανοί είναι πολύ καλοί αντιγραφείς.

Ανάλογα με τη παρέα που θα μπλεξουν θα γίνουν ίδιοι copy , paste.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom