Νέα

Πόσοι θέλουν να πάρει πούλο απ' το bou o Donald Duck;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε τον Donald Duck στο φόρουμ;

• Ναι μωρέ γελάω κιόλας/συμφωνώ με όσα λέει

Ψήφοι: 45 54,9%
  • Όχι γιατί κούρασε έκτος του ότι λέει μαλακίες

Ψήφοι: 37 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Με τον παπιο εχω παρελθον.
Μου κανε καμακι στην Ερμου πριν 3 χρονια.Ξεκινησε να μου μιλαει με μια ζεστη γεματη θελξη φωνη και να μου λεει:
Παπιος;Από πού ν' αρχίσω...
Nιώθω πιο ευάλωτη από ποτέ...
Τρουμπα:Ελευθερα αγορινα ξεκινα απ οπου θες...με δικα σου λογια...
Παπιος:Δε θα σου δακρύσω...
Kι ούτε είμαι η ίδια όπως κάποτε
Να ζήσω έτσι, πώς;
O θάνατος αργός
Και μπαινοβγαίνεις
Σαν τον κλέφτη στο κορμί μου, πως;
Τρουμπα:Ποτε μπαινοβγηκα στο κορμι σου ρε φιλε;Δε σε ξερω καν...
Παπιος:Μη με αποκαλεις "φιλε"...ησουν και έρωτας κι εχθρός
Θυμάμαι είπες πως
Δεν έχεις νιώσει με καμιά όπως μαζί μου
Παραμυθιάζομαι
Ξέρω πολύ καλά τι θα συμβεί
Κι ούτε που νοιάζομαι
Θέλω μαζί να μας βρει το πρωί
Παραμυθιάζομαι
Μιας νύχτας όνειρα εγώ κι εσύ...
Ηταν τοσο γλυκος ο παπιος...
Του τον εδωσα πιπα εκεινο το βραδυ...σε ενα υποστεγο ενω εξω ο ουρανος ειχε δακρυσει κι εβρεχε καταρρακτωδως...αλλα αρνηθηκε να μου δωσει κωλο...
Θυμωσα...του ειπα "αφου δεν εισαι παρθενα απ τον κωλο"
Κι ο Παπιος μου απαντησε:
"Κι ομως νοιωθω σαν παρθενα..που την αγγιζουνε για πρωτη φορα...σαν παρθενα...βαζω τρενα...χωρις φρενα..."
Ενοιωσα απορριψη απο τοτε...
Ηταν μια ομορφη βραδια...με το τελος της μπορας,δωσαμε ορκους αγαπης κοιτωντας τ αστερια ενω ενας τραβελος πισω απο κατι θαμνους τον επαιζε και λαχατρουσε να κολατσισει τον παπιο...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Με τον παπιο εχω παρελθον.
Μου κανε καμακι στην Ερμου πριν 3 χρονια.Ξεκινησε να μου μιλαει με μια ζεστη γεματη θελξη φωνη και να μου λεει:
Παπιος;Από πού ν' αρχίσω...
Nιώθω πιο ευάλωτη από ποτέ...
Τρουμπα:Ελευθερα αγορινα ξεκινα απ οπου θες...με δικα σου λογια...
Παπιος:Δε θα σου δακρύσω...
Kι ούτε είμαι η ίδια όπως κάποτε
Να ζήσω έτσι, πώς;
O θάνατος αργός
Και μπαινοβγαίνεις
Σαν τον κλέφτη στο κορμί μου, πως;
Τρουμπα:Ποτε μπαινοβγηκα στο κορμι σου ρε φιλε;Δε σε ξερω καν...
Παπιος:Μη με αποκαλεις "φιλε"...ησουν και έρωτας κι εχθρός
Θυμάμαι είπες πως
Δεν έχεις νιώσει με καμιά όπως μαζί μου
Παραμυθιάζομαι
Ξέρω πολύ καλά τι θα συμβεί
Κι ούτε που νοιάζομαι
Θέλω μαζί να μας βρει το πρωί
Παραμυθιάζομαι
Μιας νύχτας όνειρα εγώ κι εσύ...
Ηταν τοσο γλυκος ο παπιος...
Του τον εδωσα πιπα εκεινο το βραδυ...σε ενα υποστεγο ενω εξω ουρανος ειχε δακρυσει...αλλα αρνηθηκε να μου δωσει κωλο...
Θυμωσα...του ειπα "αφου δεν εισαι παρθενα απ τον κωλο"
Κι ο Παπιος μου απαντησε:
"Κι ομως νοιωθω σαν παρθενα..που την αγγιζουνε για πρωτη φορα...σαν παρθενα...βαζω τρενα...χωρις φρενα..."
Ενοιωσα απορριψη απο τοτε...
Ηταν μια ομορφη βραδια...ειχαμε δωσει ορκους αγαπης κοιτωντας τ αστερια ενω ενας τραβελος πισω απο κατι θαμνους τον επαιζε και λαχατρουσε να κολατσισει τον παπιο...
Αγκαθα Κρίστι είσαι

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συνεχίζουμε την εκπομπή μας (εκεί έχω μείνει κι έχω πατημα) με όσα σκουπίδια
με σκυλοβριζαν, στρεψοδικούσαν και σεναριογραφούσαν (όλα αυτά αβέρτα). :2funny:Επίσης έκλαναν μέντες να αποδείξουν την αξία τους ως εγκεφαλικά νεκρές κότες. :confused: Κι όλα αυτά επειδή πάω και ρίχνομαι σε όποια γκόμενα μου αρέσει, δεν ενοχλώ κανέναν, συγκρίνω μεθόδους πεσίματος κι αν πάω στις πουτάνες τις έχω μόνο για τα χοντρά, υποστηρίζοντας τα παγκοσμίως αποδεδειγμένα ποιοτικά γαμήσια με γκόμενες (αβάσταχτος ο πόνος τους). :2funny:
Η απόλυτη ειλικρίνεια ενός μέλους. Γιούπι! :rockon:Η σάπια συμπεριφορά τους πηγάζει από το ότι αυτοί δεν την πέφτουν ως δειλοί
κι ανίκανοι πουθενά παρά μόνο στις πουτάνες (που τους ανέχονται και τις πληρώνουν για αυτό) :2funny:και έχοντας τες βάλει ορόσημο στην ζωή τους, δεν δέχονται τίποτα
ως αντίλογο. :2funny: Με ζηλεύουν και με φθονούν. :rockon:
Τα συγκεκριμένα μιάσματα αποτελούν μια ομάδα συσπειρωμένων κοψαρχίδιδων (εγώ ο ίδιος έκανα τις τομές) :confused: που όλη μέρα ασχολούνταν/αι (σίγουρα με βλέπουν ακόμα στον ύπνο τους) με το τι κάνω εγώ. Χαίρομαι για αυτό ώστε
να τους πηγαίνω γαμιώντας.
Η ζωή είναι έξω αλλά εδώ κάθονται σαν ευνουχισμένες μαιμούδες βγάζοντας ο ένας τις ψείρες του άλλου. :2funny:
Και τελικά ως ανίκανοι να μου ρίξουν μπαν, πίνουν τα χύσια μου κι απαντήσεις δεν παίρνουν. :rockon:Κάθε μέρα γιορτή. Ας γράφει ο καθένας ότι γουστάρει. Τι πιο δίκαιο;

:rockon:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
με σκυλοβριζαν, στρεψοδικούσαν και σεναριογραφούσαν (όλα αυτά αβέρτα). :2funny:Επίσης έκλαναν μέντες να αποδείξουν την αξία τους ως εγκεφαλικά νεκρές κότες. :confused: Κι όλα αυτά επειδή πάω και ρίχνομαι σε όποια γκόμενα μου αρέσει, δεν ενοχλώ κανέναν, συγκρίνω μεθόδους πεσίματος κι αν πάω στις πουτάνες τις έχω μόνο για τα χοντρά, υποστηρίζοντας τα παγκοσμίως αποδεδειγμένα ποιοτικά γαμήσια με γκόμενες (αβάσταχτος ο πόνος τους). :2funny:
Η απόλυτη ειλικρίνεια ενός μέλους. Γιούπι! :rockon:Η σάπια συμπεριφορά τους πηγάζει από το ότι αυτοί δεν την πέφτουν ως δειλοί
κι ανίκανοι πουθενά παρά μόνο στις πουτάνες (που τους ανέχονται και τις πληρώνουν για αυτό) :2funny:και έχοντας τες βάλει ορόσημο στην ζωή τους, δεν δέχονται τίποτα
Τα συγκεκριμένα μιάσματα αποτελούν μια ομάδα συσπειρωμένων κοψαρχίδιδων (εγώ ο ίδιος έκανα τις τομές) :confused: που όλη μέρα ασχολούνταν/αι (σίγουρα με βλέπουν ακόμα στον ύπνο τους) με το τι κάνω εγώ. Χαίρομαι για αυτό ώστε
Η ζωή είναι έξω αλλά εδώ κάθονται σαν ευνουχισμένες μαιμούδες βγάζοντας ο ένας τις ψείρες του άλλου. :2funny:
Και τελικά ως ανίκανοι να μου ρίξουν μπαν, πίνουν τα χύσια μου κι απαντήσεις δεν παίρνουν. :rockon:Κάθε μέρα γιορτή. Ας γράφει ο καθένας ότι γουστάρει. Τι πιο δίκαιο;

Σκουζε μωρη παπια ενω σε γαμαμε
Μουσικη εισαι στ αυτια μας

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Προσωπική παρατήρηση πως οι Αλβανοί είναι πολύ καλοί αντιγραφείς.

Ανάλογα με τη παρέα που θα μπλεξουν θα γίνουν ίδιοι copy , paste.
Είναι "σφουγγάρια"...
Επειδή έρχονται από ένα "υποβαθμισμένο", πρωτόγονο περιβάλλον, μιμούνται το καινούριο (νεωτεριστικό) περιβάλλον τους για να "προκόψουν"...
Το ίδιο που έκαναν οι εδώ βλάχοι που πήγαν στην Γερμανία και στις ΗΠΑ...

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεδομένης πίεσης χρόνου, ανάγκης για νάνι καθώς και σχολιασμό πολιτικών θεμάτων :2funny:
ήρθα μόνο για να θυμίσω πόσο ξεφτιλισμένο είναι το παρεάκι που με σκυλόβριζε, στρεψοδικούσε
κι έκανε γαργάρες στα επιχειρήματά μου από ζήλια και φθόνο. :2funny:
Κότες σε όλα δεν μπόρεσαν να μου ρίξουν ούτε μπαν.
Φίλε αναγνώστη, διάβασε τα παραπάνω μου ποστ αν θες και βρες γκόμενα να γαμάς ποιοτικά κι αυθεντικά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δεδομένης πίεσης χρόνου, ανάγκης για νάνι καθώς και σχολιασμό πολιτικών θεμάτων :2funny:
ήρθα μόνο για να θυμίσω πόσο ξεφτιλισμένο είναι το παρεάκι που με σκυλόβριζε, στρεψοδικούσε
Φίλε αναγνώστη, διάβασε τα παραπάνω μου ποστ αν θες και βρες γκόμενα να γαμάς ποιοτικά κι αυθεντικά.

1709464403747.png

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.445
Πόντοι
27.261
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296

Παρε το χρονο σου,κανε δουλεια σου...τι ευγενικο που εξηγεις γιατι αργησες να περασεις να ξαναφας γαμησι :zfuck:
Εν τω μεταξυ γινε φορεας σεξουαλικως μεταδιδομενων νοσηματων μαλακα παπιε που σ αρεσουν τα ακαποτα η σπειρε κανα εξωγαμο να φας πουτσα ασαλιωτη και τα ξαναλεμε.
Ευτυχως που δεν κανεις πραξη οσα λες και εισαι μονο λογια και μηδεν αποδειξεις:2funny:
Υγ:η κοινοτητα σε θελει γιατι δε χορτασαμε να σε ξεπουπουλιαζουμε ακομη.
Το οτι θα παρεις τον πουλο καποια στιγμη θα τον παρεις παπιε.
Οσοι σε συμπαθουν το κανουν γιατι τους διασκεδαζεις.Κανεις σχεδον δε σε παιρνει στα σοβαρα.
Να σου πω την αληθεια κι εγω εχω αρχισει να σε γλενταω...δεν ειναι κι ασχημα.
Μονο για κατι βλαμμενα(μειοψηφια ευτυχως)ανησυχω που θα επιχειρησουν να γινουν μιμητες των θεωριων σου στην πραξη και θα καταληξουν στη φυλακη,με aids η κανα εξωγαμο :dunno:

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.931
Πόντοι
1.336

Και όμως υπάρχει ,ζεί ανάμεσα μας ,,,,,,

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πώς περνάει το παρεάκι της κατάντιας που έβριζε
και στρεψοδικούσε
απέναντι στα ατράνταχτα επιχειρήματα μου; :2funny:
αφήνω αυτό εδώ
να πάω για νάνι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε σεις ψηφίστε να φύγω
μην κλαίει ο εγκεφαλικά νεκρός νηματοθέτης :2funny:
που με σκυλόβριζε τόσο καιρό και στρεψοδικούσε μαζί με άλλους. Οι συμπεριφορές φέρνουν συμπεριφορές.
Αυτή είναι η ουσία.:rockon:
Ας πρόσεχε/αν. Μόνος του έμεινε εξάλλου να σκούζει μετά από τοσες τάπες που έφαγε. Πλέον είναι τυφλωμένος και πικραμένος από την απαξίωση που του έχω ρίξει χωρίς να του απαντώ, με αποτέλεσμα να παραμιλάει δήθεν για το κοινό καλό :2funny:και φτιάχνει σενάρια. Ζητιανεύει σαν διακονιάρης να με διώξουν διότι δεν θέλει να σχολιάζω ότι εγκρίνει. Αυτός ειναι
ο λόγος κι όχι ο τρόπος έκφρασής μου που πάει
να πλασάρει. Εγώ αντίθετα δέχτηκα όλα όσα μου σχολίασαν με κάθε τρόπο έκφρασης και τα έγραψα στα παπάρια μου.:rockon: Απαντούσα στο ίδιο στυλ. Ότι γράφεται επιδέχεται σχολιασμού και κριτικής. Νομος! Ας αλλάξει
το νικ του σε "κομμένα αρχίδια". :2funny:
Ποτέ δεν είναι αργά κι ας είναι εμμονικός. Ας αφήσω εδώ
το ποστ να φαίνεται.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Ελα ρρε σοβαρα; κι εγω που νομιζα οτι ειναι καλοι στην εγκληματικοτητα πασης φυσεως. Παραπληροφορηση μαλλον απ' τα βοθροκαναλα και τις πορνοφυλαδες.
Υποψιάζομαι ότι επηρεάζεσαι από το λαϊκισμό των άκρων . Μη γίνεσαι τοξικός , γεμάτος αρνητισμό .

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
μπα μονος σου θα φυγεις απο εδω!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
μπα μονος σου θα φυγεις απο εδω!!!
Έλα πάρε κι εσύ παράθεση μιας που τόσο καιρό κωλοτριβόσουν. :2funny:
Παίζει. Προς το παρόν θα μιλάω όπως μιλούσατε.
Ξέρω εγώ.
Δεν έχουμε όλοι το φόρουμ ως διέξοδο. Μπαίνεις, λες ότι γουστάρεις και άντε γεια. Κι έξω οι ίδιοι μαλάκες ειναι κάποιοι αλλά πιο μετρημένοι στα λόγια τους.
Για διάφορους λόγους.

Αυτά.

(στα θαυμαστικά παίζει να χέστηκες από το σφίξιμο)

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Έλα πάρε κι εσύ παράθεση μιας που τόσο καιρό κωλοτριβόσουν. :2funny:
Παίζει. Προς το παρόν θα μιλάω όπως μιλούσατε.
Ξέρω εγώ.
Δεν έχουμε όλοι το φόρουμ ως διέξοδο. Μπαίνεις, λες ότι γουστάρεις και άντε γεια. Κι έξω οι ίδιοι μαλάκες ειναι κάποιοι αλλά πιο μετρημένοι στα λόγια τους.
Για διάφορους λόγους.

Αυτά.

(στα θαυμαστικά παίζει να χέστηκες από το σφίξιμο)

αλλος κωλοτριβεται ολη μερα τι θα πει για την αφεντομουτσουναρα του ο καθε τυχαρπαστος σε ενα σαη! οχι εγω!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Ο σαββιδης χρειάστηκε πενήντα σελίδες για να πάρει πουλο (?????)

Ο πάπιας αντέχει και κάνει και αντεπίθεση

Προβλέπω νήμα σύντομα , για να πάρει πουλο ο τρουμπα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ο σαββιδης χρειάστηκε πενήντα σελίδες για να πάρει πουλο (?????)

Ο πάπιας αντέχει και κάνει και αντεπίθεση

Προβλέπω νήμα σύντομα , για να πάρει πουλο ο τρουμπα
εγω ψηφιζω να μεινει ο παπιας για να τον κραζω

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αλλος κωλοτριβεται ολη μερα τι θα πει για την αφεντομουτσουναρα του ο καθε τυχαρπαστος σε ενα σαη! οχι εγω!
Τυπε, εσύ ερχόσουν σε εμένα με "διάφορα" κι όχι εγώ.
Το αν θέλω να λέω για μένα
τι κάνω ρωτά όσους συμφωνούσαν.
Εσύ έτσι κι αλλιώς κουβαλήθηκες με ένα κάρο ποστ πάνω μου. Το λιγότερο μάντεψε τι. Αυτά γιατί δεν ήρθα να τα πούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom