Νέα

Πόσοι θέλουν να πάρει πούλο απ' το bou o Donald Duck;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε τον Donald Duck στο φόρουμ;

• Ναι μωρέ γελάω κιόλας/συμφωνώ με όσα λέει

Ψήφοι: 45 54,9%
  • Όχι γιατί κούρασε έκτος του ότι λέει μαλακίες

Ψήφοι: 37 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.310
Πόντοι
3.656
Ας απαντήσω σε ένα ποστ μιας όπως πάντα συστρατεύεστε. :2funny: Έγινα αποδεκτός ως μέλος
με κανονική εγγραφή. Κι αφού δεν με μπάναραν με ξένα αρχίδια, μπορώ να συνεχίσω να λέω αυτά που πιστεύω
αλλά και που συμβαίνουν γύρω μας όπως ολοι. :rockon:
Έχουμε δηλαδή δεδικασμένο. Το σενάριο ότι κι οι πουτάνες είναι γυναίκες να το λέτε
σε όσους λένε το αντίθετο.
Εγώ γαμήσια συγκρίνω
και μεθόδους. :2funny:

Τυπάρα .... η σύγκριση που κάνεις ... ποιότητας γαμησίου μεταξύ πουτάνας και γκόμενας ... είναι άκυρη .
Κανείς δεν κάνει τέτοια σύγκριση .
Κανείς δεν θα αμφισβητήσει ότι η γκόμενα κάνει καλύτερο γαμήσι .

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΩΝ ... είναι ποιές ... και ΠΟΣΕΣ ...

Δες εδώ .... βίζιτες στο λονδίνο ...

με 300 λίρες .... όποιος βρεθεί εκεί και δεν είναι τόσο κότα που να φοβάται να πηδήξει βίζιτα ...
πάει και τις πηδάει .....

ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΜΑΚΙ .... ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ας απαντήσω σε ένα ποστ μιας όπως πάντα συστρατεύεστε. :2funny: Έγινα αποδεκτός ως μέλος
με κανονική εγγραφή. Κι αφού δεν με μπάναραν με ξένα αρχίδια, μπορώ να συνεχίσω να λέω αυτά που πιστεύω
Έχουμε δηλαδή δεδικασμένο. Το σενάριο ότι κι οι πουτάνες είναι γυναίκες να το λέτε
Εγώ γαμήσια συγκρίνω
και μεθόδους. :2funny:

Τυπάρα .... η σύγκριση που κάνεις ... ποιότητας γαμησίου μεταξύ πουτάνας και γκόμενας ... είναι άκυρη .

με 300 λίρες .... όποιος βρεθεί εκεί και δεν είναι τόσο κότα που να φοβάται να πηδήξει βίζιτα ...

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Δεν έχει μπουρδέλα η Γαλλία, ρε βλήμα, που να αποδίδουν την εικόνα του αγχωμένου μπουρδελιάρη που βγαίνει ελέγχοντας μην τον δει κανείς, επειδή ντρέπεται για την κατάντια του. Αυτός είσαι εσύ και μετά έρχεσαι εδώ και το παίζεις άρχοντας στην πουτανοπραγματικότητα που έφτιαξες για να βρεις ψυχολογικό καταφύγιο μειώνοντας το γυναικείο φύλο, τον μισό πληθυσμό δηλαδή.

Όσο για μένα, με έχεις δει ποτέ να ενδιαφέρομαι για τον αγοραίο των μπουρδέλων; Μην προσπαθείς να με εξισώσεις με την κατάντια σου. Τέλος πάντων, έτσι μπορείς έτσι βολεύεσαι, αλλά κάλεσες την κοινότητα να πιέσει για να μπαναριστεί χρήστης, με υποκριτικές μεθόδους, παίζοντάς το εξυγιαντής της κοινωνίας, τρομάρα σου, χωρίς να κάνεις την αυτοκριτική σου.
Και που να το ξέρω ρε μαλακισμενο ότι η Γαλλία δεν έχει μπουρδέλα;
Σκοτεινά σοκάκια και ντροπή θα έχει όμως μπόλικη.
Καλά έκανα και άνοιξα το νήμα.
Δε ζήτησα αρχιδια αλλων ούτε χρησιμοποίησα υποθετικές μεθόδους,αλλά αναφέρθηκα σε αληθινά γεγονότα.
Αυτοκριτική εσύ έκανες καθόλου ρε τοξικέ λεχριτη;
Αν έχω δει λέει να ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα τον μπουρδελων.
Σε αντίθεση με σένα εγώ έχω ζωή και δεν κάθομαι να παρακολουθώ τα ποστ των μελών.
Στο είπα σε έχω γραμμένο στην πούτσα μου.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιο είναι καλύτερο φαγητό; της μάνας σου (που το κάνει με αγάπη και στοργή και όλα τα ωραία συναισθήματα) ή του επαγγελματία σεφ σε restaurant πολυτελείας;;

Είναι άλλο το ποιος γουστάρει να σου μαγειρέψει και άλλο το ποιος είναι καλύτερος μάγειρας. Και το πρώτο δε συμβαδίζει πάντα με το δεύτερο, χωρίς όμως και να αποκλείεται κάτι τέτοιο.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ας πάρω το σοβαρό μου. Το γνωστό παρεάκι που διέλυσα δείχνει πλέον σακατεμένο και τελεί υπό σύγχυση.
Αν το δούμε σκακιστικά δεν είχαν καμία ελπίδα να καταφέρουν τίποτα.
Ουσιαστικά, ξεκίνησαν μια παρτίδα με αρκετά λάθη στο άνοιγμα. Χωρίς να ασχοληθώ με αυτούς
παρουσίαζα απόψεις και θέσεις της Ντονάλντιας μεθόδου με γνώμονα την επιτυχία.
Όλες οι μέθοδοι σε οτιδήποτε έχουν απολυτότητα και σχετικότητα. Κάτι τους τρέλλανε.
Ξεκίνησαν την καταστροφολογία-ειρωνεία για την μέθοδό μου, την οποία ούτε καν έχουν δοκιμάσει,
με έβριζαν συνέχεια, δεν μπόρεσαν ούτε στιγμή να απειλήσουν την θέση μου ενώ παράλληλα δέχονταν
διαρκή χτυπήματα συμμετρικά κι ασύμμετρα με πλήθος επιχειρημάτων στα οποία δεν μπόρεσαν
να απαντήσουν σθεναρά. Κάπως έτσι πήρα όλο τον χώρο στην σκακιέρα όσο αυτοί ως μαζέτες
κυνηγούσαν πιόνια με κάτι ψόφιες παραθέσεις. Ο Ταρτακόβερ είχε πει ότι τα λάθη είναι όλα μαζεμένα στη σκακιέρα, περιμένοντας να πραγματοποιηθούν. Στο τέλος με μια εντελώς αρπακολατζίδικη κίνηση άνοιξαν
και θρεντ εξόντωσής μου σαν σε κοινή γιάφκα, ζητιανεύοντας βοήθεια ως κοινοί διακονιάρηδες
χάνοντας έτσι και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας που είχαν. Ψήφισα κι εγώ ο ίδιος κατά εμού διότι μόνο έτσι
έχεις αρχίδια και εναπόθεσσ τα δικά τους στο στόμα τους. Παραλίγο να με κάνουν ήρωα αλλά δεν πειράζει
γιατί παραμένω ο γαμιάς τους. Έπρεπε να είχαν εγκαταλείψει νωρίτερα την παρτίδα για να μην ξεφτιλιστούν.
Αρχάριοι! Κι ολα αυτά όχι ως αφορμή το καμάκι αλλά επειδή τους ενόχλησε ότι οι γκόμενες είναι ανώτερες
στο γαμήσι από τις πουτάνες. Αυτό τους τρέλλανε. Σκέφτηκαν άραγε ότι λύσσαξαν για κάποιες
που δεν ήταν καν εκεί μαζί τους; και πως να είναι αφού είναι μόνο όταν πληρώνονται.
Επιστρέφω πάλι στο άλλο μου στυλ.

:hi:
Εγώ λέω να σκύψεις να φιλήσεις τα αρχιδια όσων σε υποστήριξαν και να αφήσεις τη φλυαρία μαλακισμενο άμυαλο πουλερικο.
Υπάρχεις επειδή άλλοι θέλησαν να υπάρχεις.
Οπότε πέσε στα τέσσερα και προσκύνα το φόρουμ που σε αποδέχτηκε βλάκα
Άιντε μπράβο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Eίμαι λάτρης της ποιότητας στο γαμήσι καθώς και του ρεαλισμού.
Δηλαδή κοινός γκομενάκιας και ρουφήχτρα άκυρων ώστε να φάω ότι μπορώ.

:2funny:
Επίσης κάτι άλλο που σκέφτηκα είναι το εξής , οι διαφορά μεταξύ γκόμενας και πουτάνας είναι (εκτός απο τον περιορισμένο χρόνο) οτι η γκόμενα σε γουστάρει , οπότε αν ας πούμε η καλύτερη πίπα που μπορεί να κάνει είναι 8/10 θα σου κάνει μια 8/10 πίπα.

Η πουτάνα απο την άλλη ενώ ίσως να μπορεί να κάνει πίπα ακόμη και για 9/10 , στον πελάτη που δεν τον γουστάρει μάλλον θα του κάνει στην καλύτερη για 5-6 / 10.

Αν και σίγουρα θα υπάρχουν γκόμενες που δεν γουστάρουν καθόλου την πίπα άρα το καλύτερό τους μπορεί να είναι και 3/10.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Εγώ λέω να σκύψεις να φιλήσεις τα αρχιδια όσων σε υποστήριξαν και να αφήσεις τη φλυαρία μαλακισμενο άμυαλο πουλερικο.
Υπάρχεις επειδή άλλοι θέλησαν να υπάρχεις.
Οπότε πέσε στα τέσσερα και προσκύνα το φόρουμ που σε αποδέχτηκε βλάκα
Άιντε μπράβο
αμυαλο πουλερικο χαχαχα πεθανα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.706
Πόντοι
1.706
Και που να το ξέρω ρε μαλακισμενο ότι η Γαλλία δεν έχει μπουρδέλα;
Σκοτεινά σοκάκια και ντροπή θα έχει όμως μπόλικη.
Καλά έκανα και άνοιξα το νήμα.
Δε ζήτησα αρχιδια αλλων ούτε χρησιμοποίησα υποθετικές μεθόδους,αλλά αναφέρθηκα σε αληθινά γεγονότα.
Αυτοκριτική εσύ έκανες καθόλου ρε τοξικέ λεχριτη;
Αν έχω δει λέει να ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα τον μπουρδελων.
Σε αντίθεση με σένα εγώ έχω ζωή και δεν κάθομαι να παρακολουθώ τα ποστ των μελών.
Στο είπα σε έχω γραμμένο στην πούτσα μου.
Και να είχε η Γαλλία μπουρδέλα, έχω δώσει δείγμα γραφής μπουρδελιάρη και μου αποδίδεις αυτά που κάνεις εσύ;

Ποια αληθινά γεγονότα, ρε ούφο; Ένα αληθινό γεγονός δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και τότε η κοινότητα θα ήταν σύσσωμη μαζί σου. Για δες λίγο την ψηφοφορία. Μας παρουσιάζεις για γεγονότα τα γεννήματα της φαντασίας σου. Τα είχες τόσο καλά βολέψει στον φανταστικό σου κόσμο, θεωρούσες πραγματικές αξίες τις αρρωστημένες απόψεις σου και ήρθε κάποιος άλλος παλαβός και στα γκρέμισε. Και τώρα θέλεις να τον διώξεις, γιατί σου χαλάει το ψυχολογικό καταφύγιο και δεν έχεις από πού να πιαστείς για να αισθανθείς κι εσύ ο τίποτας ότι έχεις μια αξιολογική κλίμακα και δεν είσαι ένας της σειράς των απελπισμένων των μπουρδέλων.

Πήγαινε εκεί έξω και πες στον κόσμο ότι οι πουτάνες είναι ανώτερες από τις γκόμενες και οι γυναίκες είναι χέστρες να δεις τι φάπα έχει να πέσει. Δεν είσαι εσύ σε θέση να γράφεις κόσμο. Αν λες έξω όσα γράφεις εδώ, θα σε στείλει η κοινωνία στα αζήτητα. Και μάλλον εκεί βρίσκεσαι ήδη.

Πήγαινε να δεις κανέναν ψυχολόγο τουλάχιστον να βρεις μια άκρη για να μην υποφέρεις τόσο.
Είσαι μόνο καλός για να γράφεις καμμιά ιστορία να γελάμε.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Και να είχε η Γαλλία μπουρδέλα, έχω δώσει δείγμα γραφής μπουρδελιάρη και μου αποδίδεις αυτά που κάνεις εσύ;

Ποια αληθινά γεγονότα, ρε ούφο; Ένα αληθινό γεγονός δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και τότε η κοινότητα θα ήταν σύσσωμη μαζί σου. Για δες λίγο την ψηφοφορία. Μας παρουσιάζεις για γεγονότα τα γεννήματα της φαντασίας σου. Τα είχες τόσο καλά βολέψει στον φανταστικό σου κόσμο, θεωρούσες πραγματικές αξίες τις αρρωστημένες απόψεις σου και ήρθε κάποιος άλλος παλαβός και στα γκρέμισε. Και τώρα θέλεις να τον διώξεις, γιατί σου χαλάει το ψυχολογικό καταφύγιο και δεν έχεις από πού να πιαστείς για να αισθανθείς κι εσύ ο τίποτας ότι έχεις μια αξιολογική κλίμακα και δεν είσαι ένας της σειράς των απελπισμένων των μπουρδέλων.

Πήγαινε εκεί έξω και πες στον κόσμο ότι οι πουτάνες είναι ανώτερες από τις γκόμενες και οι γυναίκες είναι χέστρες να δεις τι φάπα έχει να πέσει. Δεν είσαι εσύ σε θέση να γράφεις κόσμο. Αν λες έξω όσα γράφεις εδώ, θα σε στείλει η κοινωνία στα αζήτητα. Και μάλλον εκεί βρίσκεσαι ήδη.

Πήγαινε να δεις κανέναν ψυχολόγο τουλάχιστον να βρεις μια άκρη για να μην υποφέρεις τόσο.
τι θα πει πανε πες στον κοσμο! στον κοσμο ουτε τους μπουστηδες μπορεις να πεις μπουστηδες και τους χοντρους χοντρους!!! τι σημαινει αυτο οτι δεν ειναι ετσι?

μη μπερδευεις την πολιτικη ορθοτητα με την προσωπικη φιλοσοφια ζωης!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.706
Πόντοι
1.706
τι θα πει πανε πες στον κοσμο! στον κοσμο ουτε τους μπουστηδες μπορεις να πεις μπουστηδες και τους χοντρους χοντρους!!! τι σημαινει αυτο οτι δεν ειναι ετσι?

μη μπερδευεις την πολιτικη ορθοτητα με την προσωπικη φιλοσοφια ζωης!
Σημαίνει να κάνεις μία συζήτηση με καθημερινούς νορμάλ ανθρώπους. Εκτός αν πιστεύεις ότι το παρόν site είναι μία μικρογραφία της κοινωνίας κι όχι ένα site με απογοητευμένους από γκόμενες και γάμους. Άλλοι το διαχειρίζονται καλά κι άλλοι έχουν σαλτάρει.
Ελάχιστοι είμαστε όσοι απλά το βλέπουμε σαν ιντερνετικό καφενείο.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.931
Πόντοι
1.336
Φίλε ,μέλος , troubaman όπως ξέρεις και όλη η υφήλιος ξέρει, πως το μόνο ανίκητο ,είναι η βλακεία . Έχει ταβάνι το IQ του ,θα χάσεις ,,,,,,

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
βασικους κανονισμους του φορουμ
Τύπε χαλάρωσε, τσοντόφορουμ είμαστε κι όχι Cosmopolitan.

(στο έγραψε κι εδώ)

Οι admins δεν είναι χαζοί. Ακόμη και οι φαγωμάρες αυξάνουν τα posts και κατα συνέπεια την επισκεψιμότητα του site. Αυτό αποφέρει έσοδα από τα κλικς.
Στην τελική υπάρχει και το μπλοκ όπως ήδη ξέρεις και δεν τον βλέπεις. Δεν έχει τύχει να πεταχτεί σε σχόλιο που έχω κάνει - λες και ποστάρω τακτικά - οπότε δεν με νοιάζει αν μείνει ή όχι. Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν χειρότεροι εδώ μέσα που ξημεροβραδιάζονται άνευ ουσίας (κι όχι μόνο). Που ξέρεις εσύ τι μυαλό κουβαλάει κάποιος που σου απαντά πίσω από μια οθόνη; Άφησε τον και θα βρει το δρόμο του, εδώ μέσα είμαστε υποθετικές υπάρξεις, η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω που δίνεις καθημερινή μάχη.
Κάνε διάλειμμα λοιπόν το bou για λίγο κι αν του πέσουν τα €σοδα από τα λιγότερα κλικ ας πάει να αιτηθεί η διοίκηση από τη λίστα Πέτσα :confused: έχουμε και μπατζανάκη δικηγόρο που θα βοηθήσει :confused: τα ξαναλέμε όχι σε 4 χρόνια αλλά την Άνοιξη (αρχιμηνιά αύριο).

συμφωνοι...και τι να κανουμε εδω μεσα να λεμε μονο για πουτανες?
Ε και τι να ζητάμε γνώμες για τα στοιχήματα; Δεν έχεις δει εκεί μέσα τι κουβανοί υπάρχουν; :think:
Λες και δεν είχα άλλη δουλειά επί 8 χρόνια να μαζεύω άσκοπα δεδομένα.
Όμως δεν είναι σκοπός μας εδώ σε τούτη ιδιάζουσα κοινότητα να αυτοπροβληθούμε...
Να κερδίσουμε ή να δείξουμε τι;

ΨΨ @The Saint*

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ποιο είναι καλύτερο φαγητό; της μάνας σου (που το κάνει με αγάπη και στοργή και όλα τα ωραία συναισθήματα) ή του επαγγελματία σεφ σε restaurant πολυτελείας;;

Είναι άλλο το ποιος γουστάρει να σου μαγειρέψει και άλλο το ποιος είναι καλύτερος μάγειρας. Και το πρώτο δε συμβαδίζει πάντα με το δεύτερο, χωρίς όμως και να αποκλείεται κάτι τέτοιο.
Του σεφ ψηφίζω εγω:confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τι λέτε εσείς το πιστεύετε αυτό που λέει ο πάπιας στο θρεντ με τις ελλεινιδες,ότι δηλαδή πάει στην Ερμού και ρίχνει με καμακι άγνωστες γκόμενες?η μας λέει πίπες?
Μπορεί να τον δεις εκεί με κάνα κλαρίνο και το ποτήρι μπροστά με τα κερματα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296

Φαπα σε μενα λιγοι ανθρωποι μπορουν να ριξουν.
Η ψηφοφορια και το αποτελεσμα της ηταν αναμενομενο γιατι ηθελα να δειξω στον παπιο να σεβεται αυτους που τον ανεχονται.
Ειναι γεγονος αληθινο το ποσο σαπιος ειναι ο παπιας.
Κι ομως η κοινοτητα τον ανεχεται οπως ανεχεται και καθε κακως κειμενο και σκουπιδι στη ζωη της.Οπως ανεχεται κι εσενα.
Γιατι ο παπιος ουτε πλακα εχει και ειναι ενα αντικοινωνικο ψυχακι.
Και ναι οι γυναικες για μενα ειναι χεστρες τραβας κανα ζορι ρε μουνοπανο;
"Αν ηταν γεγονος αληθινο η κοινοτητα θα τα μαζι μου;"
Αν ηταν ετσι τοτε οποτε ο Ελληνας ψηφιζε θα ανεβαζε στην εξουσια καποιον που λεει αληθειες.Ρουφα το αυγο σου λοιπον βλακα.
Οχι να φαω φαπα,να ριξω σε οσους διαφωνησουν μπας και ξυπνησουν γεροντα.
Οι πουτανες ειναι ανωτερες απο τις γκομενες γιατι μετα την υπερ λουξ εκτονωση που προσφερουν εξαφανιζονται δε μπαστακονωνται με αγκαλιες και φιλια.
Αυτα ειναι για κατι ξοφλημενους σα και σενα που αναγκαζεται να εχει σπονσπρετες η οπως αλλοιως το λες για να γαμαει.
Δηλαδη γυναικες που σε σιχαινονται αν δεν εχουν συμφερον.
Αυτη ειναι και η καταντια σου κομπλεξικο ζωον.
Καθεσαι και κανεις κοπυ πειστ τα γραφομενα μελων για να τους την πεις γιατι η ζωη σου δεν εχει απολυτως κανενα νοημα.
Δεν αντεχεις το γεγονος οτι σου απανταω στα ισια και σε βαζω στη θεση σου ανετα καθε φορα.
Οπως και ο ντοναλτ ντακ ετσι κι εσυ ερχεσαι και τρως το πουτσοσκαμπιλο σου και μετα σα λυσσασμενος απαντας για να εχεις τον τελευταιο λογο.
Κατι τυποι σαν και σενα ειναι που τρωνε κερατο απο τη γυναικα.
Τι σκατα δουλεια εχεις εδω μεσα ρε συ;
Τι κανεις στο bou;
Το μαλακα;
Αλλα ξεχασα νομιζω εχεις τιμηθει με τον αντιστοιχο ορο.
Τεσπα.
Αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου
Ελα παρε κλασσικα τον τελευταιο λογο μαζι με τ αρχιδια μου και γεμισε την οθονη με τη χολη σου δινοντας νοημα στην ανυπαρκτη ζωη σου κακοηθες πλασμα.
Over and out

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.706
Πόντοι
1.706
Καλα καλα ελα παρε τον πουλο τωρα ναυαγιο.Αντε:birdman:
Τον πούλο στον έδωσε η κοινότητα με την μαλακία ψηφοφορία που έβαλες.

Η κοινωνία στον έχει δώσει προ πολλού βέβαια και για αυτό έφτιαξες παράλληλη πραγματικότητα, όπου φαντάζεσαι τον εαυτό σου άρχοντα, για να ξεχνάς ότι είσαι ναυάγιο. :confused:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
Εγώ γαμήσια συγκρίνω
και μεθόδους. :2funny:Ας ήσασταν
πιο προσεκτικοί κάποιοι που καταστροφολογούσατε
και βρίζατε δίνοντας πάτημα. :2funny:
Το οποίο χρησιμοποίησα!
Κοινώς...τον ήπιατε. :2funny:
Αν πάλι κάνετε αναθεώρηση, ρίξτε μπαν. Σε γενικές γραμμές κάποιοι τα έκαναν σκατά
με την συμπεριφορά τους οπότε η εγγραφή τους στην ψώλα μου είναι γεγονός. :2funny:Καθήστε κάποιοι άλλοι να λέτε ότι σας κατέβει ώστε να με βγάλετε εγκληματία πολέμου και να χειροκροτάτε ο ένας τον άλλον . Από τέτοια χορτάσαμε. :rockon:Ήρθα για
να κοκορευτώ την αποδεδειγμένη επικράτησή μου. Δεν σας γουστάρω κάποιους και χαίρομαι
που δεν με γουστάρετε.
Τσάο και φιλάκια στους λιγότερους.
Φίλε κοστ2001 στρώθηκα
για γιουβαρλάκια. Ελπίζω
να τα πούμε στο firstdates όταν ξεκινήσει με σχόλια. :2funny:
Να είσαι καλά ρε μαν.

:rockon:

ετσι μπραβο παπια δικασε τους ζηλοφθονους κακοηθεις επικριτες σου !

324509651_638064781452946_9004359217656839678_n.jpg

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τον πούλο στον έδωσε η κοινότητα με την μαλακία ψηφοφορία που έβαλες.

Η κοινωνία στον έχει δώσει προ πολλού βέβαια και για αυτό έφτιαξες παράλληλη πραγματικότητα, όπου φαντάζεσαι τον εαυτό σου άρχοντα, για να ξεχνάς ότι είσαι ναυάγιο. :confused:
Η κοινότητα αποφασισε για την ωρα οτι δε τη χαλαει να εχει ενα γελωτοποιο να σπαει πλακα.
Κανενα πουλο δεν εφαγα..ειδικα αν το λες εσυ αυτο,με αφηνεις ασυγκινητο μια και εισαι ενα ατομο που εχει φαει τοση χλεπα και απαξιωση εδω μεσα και αν μη τι αλλο..εχει χορτασει να τρωει τον πουλο :birdman::jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom