Νέα

πόσοι από εσάς βαριούνται τα ραντεβού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.285
Πόντοι
456
Προσπαθω να φανταστω τη φαση σου να εχεις βαρεθει τα ραντεβου, το ιδιο μου εχουν πει και γυναικες φιλες μου , βεβαια αυτες υπονοωντας οτι θελουν επιτελους τη σχεση, οχι πιο αμεσο σεξ.
Άσχετο, αλλά διαβάζοντας αυτό θυμήθηκα μια κοπέλα που έψαχνε άντρα να ξεσκονίζει και να στρώνει κάθε πρωί το κρεβάτι του. Τι πάει να πεί σχέση, αν προσπαθείς να κάνεις τον άλλο σαν εσένα...

Επισκέπτης
Ενδεχομένως , αντί να την αφήνεις να σου λέει πράγματα για τα οποία αδιαφορείς , καλύτερα θα ήταν να χειριζόσουν έτσι την κουβέντα που να της έδειχνες πόσο έξυπνος είσαι ! Οι γυναίκες "ψοφάνε" για έξυπνους άντρες ! Έτσι τις πείθεις να αποφασίσουν πιο γρήγορα να προχωρήσουν μαζί σου !

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ το ραντεβου και την κοπελα....
--------------
-αγνωστη απο ιντερνετ η εκτος κυκλου...
συνηθως καταληγει σε αποτυχια,η γρηγορο σεξ, πολυ σπανιο η μεση λυση.
Το ραντεβου ειναι αναγκαιο κακο μερικες φορες, πολλοι θελουν το φαι(σεξ), χωρις μαγειρεμα =ραντεβου.
τωρα οσο δεν διαφωνεις μαζι της οτι και μαλακιες να λεει, η αν σε εμπιστευτει εχεις μεγαλες πιθανοτητες να την @@@ ευκολα.
δεν υπαρχει κανονας αυτο καταλαβα απο δικες μου εμπειριες κ φιλων....
αλλη αργεις σε εχει για φλωρο η φιλεναδα, αλλη πας γρηγορα σε εχει για σεξιστη.
οι καιροι αλλαζουν δεν ειμαστε στο 80-90-00....πλεον,
τα ενστικτα κ η τεχνη της αποπλανησης υπαρχουν ακομη.

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1
Είδα ένα βίντεο τα πρώτα 5 λεπτά μονο , και μάλλον σε αυτό το νήμα ταιριάζει ... αργότερα αν έχω χρόνο μπορεί να το δω όλο.

..εγώ θα την πω τη μαλακία μου, γιατι το βίντεο δεν κατάφερα να το εξαντλήσω. Σ'αυτήν που μιλάει, μόνο εγώ βλέπω τα αυτιά του Legolas? Θα μου πεις, οι άρρενες, έχουμε αυτή την ατέλεια, να "κολλάμε" ή να "ερωτευόμαστε" κομμάτια

Επισκέπτης
Σε περιπτώσεις που θεωρείς "χαμένες από χέρι" ή που δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο , μήπως να έδινες χαρτάκι με θεματολογία προς συζήτηση για το ραντεβού ; Κάνε το πείραμα και έλα να μας πεις ! 

:)

Επισκέπτης
Τώρα που το ξανασκέφτηκα , όσοι διαβάζετε αυτό το θρεντ , για γράφτε τα μόνα ερωτήματα/θέματα που θα θίγατε σε μια συνάντηση ;

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
τα ραντεβου ειναι το αναγκαιο κακο για να πεσει το γαμισι

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Μία εμφανίσιμη Ελλεηνίδα αν καταλάβει ότι την γουστάρεις φουλ και είσαι εμφανίσιμος και με σοβαρό χαρακτήρα και σε βλέπει σαν καλή περίπτωση, θα σου ψήσει το ψάρι στα χείλη μέχρι να γαμήσεις. Αντιθέτως σε κάνα παρτάλι πιο χαλαρό τυπάκι μπορεί να το δώσει πολύ πιο εύκολα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μία εμφανίσιμη Ελλεηνίδα αν καταλάβει ότι την γουστάρεις φουλ και είσαι εμφανίσιμος και με σοβαρό χαρακτήρα και σε βλέπει σαν καλή περίπτωση, θα σου ψήσει το ψάρι στα χείλη μέχρι να γαμήσεις. Αντιθέτως σε κάνα παρτάλι πιο χαλαρό τυπάκι μπορεί να το δώσει πολύ πιο εύκολα.

Αυτό ισχύει όσο δεν σκέφτεται τον γάμο.Δηλαδή μέχρι τα 24-25.Όντως,σ'αυτές τις ηλικίες προτιμούν τα παρτάλια και οι σοβαροί πάνε friendzone.Όταν θέλει να παντρευτεί,θα ψάχνει τον σοβαρό.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Αυτό ισχύει όσο δεν σκέφτεται τον γάμο.Δηλαδή μέχρι τα 24-25.Όντως,σ'αυτές τις ηλικίες προτιμούν τα παρτάλια και οι σοβαροί πάνε friendzone.Όταν θέλει να παντρευτεί,θα ψάχνει τον σοβαρό.

Πολλές έχουν απλά θέμα ανασφάλειας μεγάλο γι αυτό προτιμάνε παρτάλια! Στο εξωτερικό σε χώρες πιο μπροστά από Ελλάδα τα ομορφόπαιδα τα έχουν με μουνάρες συνήθως.. Παρτάλια με καλά μουνιά βλέπεις σε χώρες χαμηλότερου βιοτικού επιπέδου..

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216
Το πρόβλημα του συγκεκριμένου θρέντ είναι οτι μπερδεύεται 2 πράγματα που είναι εντελώς διαφορετικά.
Το σέξ με την σχέση.

Προφανώς αν το μόνο που ψάχνεις είναι το σέξ, το θέμα ραντεβού είναι "βαρετό" και ανούσιο. Απο εκει εχει προκύψει και το one night stand. Γνωρίζει κάποια στο μπαρ λέτε 2 πίπες πίνοντας το ποτό σας και διασκεδάζοντας και στην συνέχεια πάτε και βγάζετε τα μάτια σας. Φυσικά τέτοιου είδους "σχέσεις" σπανίζουν διοτι οι γυναίκες δεν είναι τόσο δεκτικές και θέλουν συνήθως πιο μονιμες σχέσεις. Ακόμα και αν σου κάτσει τέτοια φάση θα είναι για 1-2 πήδους και τπτ παραπάνω. Προφανώς οποιος ψάχνει στεγνό σεξ είναι καλύτερα να πάει σε κανα μπουρδελάκι.

Απο την άλλη η σχέση, κάτι που συνήθως επιζητούν οι γυναίκες, δεν σημαίνει μονο σεξ. Φυσικά και είναι ενα απο τα σημαντικότερα θέματα αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Οι εμπειρότεροι γνωρίζουν καλύτερα οτι το σημαντικότερο κομμάτι μιας σχέση είναι να τα βρίσκεις με τον άλλον και όχι να έχει ωραία βυζγια ή αν κάνει deepthroat! Υπο αυτή την οπτική το ραντεβού είναι πολύ σημαντικό για να καταλάβεις 5 πράγματα για τον χαρακτήρα του άλλου, ασχέτος αν αυτό που καταλαβαίνεις είναι max το 5%.

Και στην τελική η μέθοδος του ραντεβού εφαρμόζεται και για άλλα πράγματα στην ζωή.
Αν ψάχνεις για σοβαρή δουλειά (βλ. σχέση) πρέπει να περάσεις απο διαφορες συνεντεύξεις.
Το ιδιο και όταν θέλεις να επιλέξεις κάποιον να του αναθέσεις μια σοβαρή δουλειά. Π.χ. εναν γιατρό, εναν δικηγόρο εναν μηχανικό. Θα κάνεις ενα πρώτο ραντεβού και αν δεν σου αρέσει ο τρόπος που τα λεεί θα κοιτάξεις και αλλού.

Αντιθέτως οταν ζητάς πράγματα οχι τοσο σοβαρά (βλ. σεξ) δεν θα περάσεις την παραπάνω διαδικασία. π.χ. για να βρείς δουλεία ως ντιλιβερι αρκεί να έχεις παπακι. Δεν θα σε περάσουν και απο συνέντευξη. Ή π.χ. οταν θες να κάνεις μια απλή δουλειά σε έναν επιστήμονα απο τους παραπάνω, π.χ. να γράψεις ενα φάρμακο ή φυσιοθερμαπείες δεν θα ψειρίσεις την μαιμού. Θα βρείς έναν να κάνεις την δουλειά σου.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.010
Πόντοι
1.056
Το πρόβλημα του συγκεκριμένου θρέντ είναι οτι μπερδεύεται 2 πράγματα που είναι εντελώς διαφορετικά.
Το σέξ με την σχέση.

Προφανώς αν το μόνο που ψάχνεις είναι το σέξ, το θέμα ραντεβού είναι "βαρετό" και ανούσιο. Απο εκει εχει προκύψει και το one night stand. Γνωρίζει κάποια στο μπαρ λέτε 2 πίπες πίνοντας το ποτό σας και διασκεδάζοντας και στην συνέχεια πάτε και βγάζετε τα μάτια σας. Φυσικά τέτοιου είδους "σχέσεις" σπανίζουν διοτι οι γυναίκες δεν είναι τόσο δεκτικές και θέλουν συνήθως πιο μονιμες σχέσεις. Ακόμα και αν σου κάτσει τέτοια φάση θα είναι για 1-2 πήδους και τπτ παραπάνω. Προφανώς οποιος ψάχνει στεγνό σεξ είναι καλύτερα να πάει σε κανα μπουρδελάκι.

Απο την άλλη η σχέση, κάτι που συνήθως επιζητούν οι γυναίκες, δεν σημαίνει μονο σεξ. Φυσικά και είναι ενα απο τα σημαντικότερα θέματα αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Οι εμπειρότεροι γνωρίζουν καλύτερα οτι το σημαντικότερο κομμάτι μιας σχέση είναι να τα βρίσκεις με τον άλλον και όχι να έχει ωραία βυζγια ή αν κάνει deepthroat! Υπο αυτή την οπτική το ραντεβού είναι πολύ σημαντικό για να καταλάβεις 5 πράγματα για τον χαρακτήρα του άλλου, ασχέτος αν αυτό που καταλαβαίνεις είναι max το 5%.

Και στην τελική η μέθοδος του ραντεβού εφαρμόζεται και για άλλα πράγματα στην ζωή.
Αν ψάχνεις για σοβαρή δουλειά (βλ. σχέση) πρέπει να περάσεις απο διαφορες συνεντεύξεις.
Το ιδιο και όταν θέλεις να επιλέξεις κάποιον να του αναθέσεις μια σοβαρή δουλειά. Π.χ. εναν γιατρό, εναν δικηγόρο εναν μηχανικό. Θα κάνεις ενα πρώτο ραντεβού και αν δεν σου αρέσει ο τρόπος που τα λεεί θα κοιτάξεις και αλλού.

Αντιθέτως οταν ζητάς πράγματα οχι τοσο σοβαρά (βλ. σεξ) δεν θα περάσεις την παραπάνω διαδικασία. π.χ. για να βρείς δουλεία ως ντιλιβερι αρκεί να έχεις παπακι. Δεν θα σε περάσουν και απο συνέντευξη. Ή π.χ. οταν θες να κάνεις μια απλή δουλειά σε έναν επιστήμονα απο τους παραπάνω, π.χ. να γράψεις ενα φάρμακο ή φυσιοθερμαπείες δεν θα ψειρίσεις την μαιμού. Θα βρείς έναν να κάνεις την δουλειά σου.

Ωραια το θετει ο φιλος.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Fast forward μερικούς μήνες, έχω κατασταλάξει ότι στα ραντεβού μου πάντα θέλω να το πηγαίνω για σεξ. Αν δε κάτσει, οπως πολύ σωστά είπε ένας από τους προλαλησαντες, ξαναστελνω ΜΟΝΟ αν μου δείξει η κοπέλα με τον τρόπο της ότι θέλει να ξαναβγούμε. Αλλιώς δεν ασχολούμαι καν. Μερικοί τρόποι είναι:

1. Να πέσει χοντρό φασωμα.
2. Να μου στείλει αυτή.
3. Να κάνει σχέδια ώστε την επόμενη φορά να πάμε κάπου αλλού.
4. Να καταλήξουμε σπίτι, κι ας μην γίνει σεξ.

Το ποσοστό αυτό φυσικά, εφόσον δεν είμαστε Ρουβαδες ή Βαρδινογιάννηδες, εννοείται ότι είναι μικρό.

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
θα ξαναβγαινατε ακομα κ αν ξεκαθαριζε οτι θα υπαρχει μονο φιλία?και τιποτα παραπάνω;

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
Δεν καταλαβα γιαυτο ρωτησα. Υποψην οτι υπαρχουν τα σημεια 2 κ 3 απο το ποστ 333.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
45
Πόντοι
16
Τό ραντεβού ΠΑΝΤΑ πρέπει νά γίνεται (άν χρειασθεί), μετά τό γαμίσι καί τήν άνταλλαγή όνομάτων/τηλεφώνων...

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Τό ραντεβού ΠΑΝΤΑ πρέπει νά γίνεται (άν χρειασθεί), μετά τό γαμίσι καί τήν άνταλλαγή όνομάτων/τηλεφώνων...
Ωραία τα λες, αλλά πόσες γυναίκες γαμιούνται με το καλημέρα αν δεν είσαι ο Σπαλιαρας;

Αλλιώς συμφωνώ, τα ραντεβού έχουν ενδιαφέρον μόνο όταν την έχεις γαμήσει και έχεις κάτι να πεις μαζί της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom