Νέα

πόσοι από εσάς βαριούνται τα ραντεβού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
βγηκα προχθες ραντεβού με μια τυπισσα που ειχα γνωρισει τις προαλλες σε μπαρ που δουλευε φιλος.
Ο φιλος μου ειπε ότι απλα την εχει πετυχει με φιλες της να σκανε νωρις, να πινουν απ ένα ποτακι και να την κανουν, απλα.

Όταν την γνωρισα, (πανω σε ανταλλαγη κουτσυ σκαμπω) μου φανηκε πολύ ευδιαθετη και χαβαλετζού βασικα, και πλυ ανοιχτη σε κουβεντα κτλπ.
Γενικα, αμα θελω να βγω με καποια, σχεδόν ποτε δεν της λεω 'θελεις να βρεθουμε εκει' κτλπ, απλα στελνω ένα 'θα παω μια βολτα από κει, εάν θελεις να πιουμε κανα ποτακι παρεα, ελα και βλέπουμε για μετα' κι οπου παει.
Εάν δεν την κοψω τι φρουτο είναι, δεν της το φερνω με δεσμευτικο τροπο σε στυλ 'θα βγεις μαζι μου', ώστε να χω (κι εκεινη δλδ) το ελευθερο να την κανω οποτε θελω.

Με τα πολλα, εχω αραξει σ ένα μπαρακι και πινω το ποτακι μου, και περιμενω μ ενθουσιασμο να σκασει μυτη αυτό το χαμογελαστο κι ομορφο κοριτσι.
Ερχεται, χαιρετιομαστε, και καθεται διπλα μου, και απλα με κοιταγε σαν χανος. Σκέφτομαι 'οκ, ισως δεν εχει κεφια ακομα, ας κανω μια προσπαθεια να την ανεβασω λιγο μωρε', το παω από δω, το παω από κει, μουγκα στην στρουγκα η λεγαμενη.
Πολύ ευγενικα, της το λεω χυμα 'δεν εχεις κεφια εσυ ε? με το ζορι βγηκες?' και γυρναει και μου λεει το απιστευτο 'όχι, καθολου-περιμενω να δω τι εχεις να μου πεις'.........
Θολωσα ρε παιδια..απογοητευτηκα, και μου μετεδωσε την ξυνιλα της κιολας!
Την κοιταω, με κοιταει παλι σαν χανος, ε, δεν αντεξα, μου ρθε και της το ειπα, με βαρεια καρδια, καίγοντας οποιαδήποτε προοπτικη για κατι αλλο:
'υπο αυτές τις συνθήκες, το μονο που εχω να σου πω είναι καλη συνεχεια, και χαρηκα πολυ΄
Αφηνει το μισο κρασι της δεν το ηπιε καν ολο, αφηνει κι ένα 5ευρω με υφος, μου λεει 'εσυ μαλλον δεν εχεις κεφια και μας δουλευεις' κι εφυγε....

Την αληθεια? ενιωσα απαισια, χωρις να μπορω να καταλαβω γιατι πηγε στραβα το πραγμα! με μιζεριασε! Κι ενιωσα και ασχημα για το φερσιμο μου, ισως και λιγη ντροπη, γιατι δεν γουστάρω να γινομαι αγενης για τον κάθε μαλακα!

Το ότι μου στειλε μυνημα χθες βραδακι να μου πει ΄ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα', πραγματικα με ξεπερναει!
Η εγω εγινα στριμμενος, η αυτή είναι τρελη!
Μεχρι στιγμης, δεν εχω απαντησει, και δεν ξερω εάν θα πρεπε...

Ο κοσμος εχει τον πονο του, οκ, αλλα δεν πας να τον φορτωσεις τον πονο σου σε καποιον που σε καλει ρε πουστη μου, και να πουλήσεις και τρελα μετα!
#
Μια πιθανότητα ήταν ότι ήθελε η κοπέλα να δράσεις και μάλιστα γρήγορα. Δηλαδή να την αρχίσεις στα γλυκολογα και να την πας συντομα κάπου να την φιλάει και να την χαϊδεύεις. Όσο κι αν φανεί παράξενο υπάρχουν γυναικες που είναι χαμηλών τόνων, ντρέπονται και δεν μιλούν. Επίσης αν οι προηγούμενοι την είχαν συνηθίσει σε άμεση δράση, δηλαδή, φιλία, χουφτωματα, τότε περίμενε από εσένα τα ίδια. Το ότι σου έστειλε μήνυμα μάλλον δείχνει ότι ενδιαφέρεται και της αρέσεις. Το γεγονός ότι έχουμε λόγω της νοοτροπίας της κοινωνίας και των γυναικών να τα πάμε λαού λαού τα πράγματα και με πολύ κουβεντα με την γκομενα μέχρι να φθάσουμε στο πήδημα, δεν σημαίνει ότι όλες οι γκόμενες το αποδέχονται αυτό. Μάλλον έχεις πετύχει γκόμενα που γουσταρε κατάσταση από το πρώτο ραντεβού ή τουλάχιστον στα 2-3 επόμενα. Θέλει υπομονή το πράγμα και όχι εκνευρισμό. Να είσαι κουλ και να μην επηρεάζεται από τις αντιδράσεις. Πας στην επόμενη και δεν κάθεσαι να ασχολείσαι με την προηγούμενη. Χαλάς τον χρόνο σου και την ψυχολογία σου αν σε κάθε περίπτωση αντιδράσεις έτσι όπως το περιέγραψες. Η κάνε λίγο υπομονή για το δεύτερο ραντεβού κι αν δεν γίνει πας στην επόμενη. Υπάρχει περίπτωση να θέλει αυτή να ξαναβγειτε και να σου στείλει. Πάντως αν δεν ανοιχτεί και δεν μιλάει είναι μόνο για σεξ ή γκομενα και τίποτα παραπάνω. Τι ηλικία έχει και με τι ασχολείται ;

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Μισά μισά γεννιούνται τα παιδιά. Απλώς οι γυναίκες δεν λιγουριάζουνε, ζούνε για τον εαυτό τους και μόνο (άντε και για τα παιδιά τους, όχι όλες). Ή ζει ή πεθαίνει ο άντρας το ίδιο τους κάνει, έτσι τα έχει φτιάξει η φύση.
Έχουν τις 20πλάσιες επιλογές από την άποψη ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι άντρες διαθέσιμοι σε κάθε γυναίκα από ό,τι το ανάποδο. Αυτό συμβαίνει γιατί η γυναίκα δεν έχει τις κάβλες του άντρα, όπως και να το κάνουμε. Η γυναίκα αντέχει χρόνια χωρίς το σεξ. Η επιβεβαίωση της δίνει πολύ περισσότερη ηδονή.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Μια πιθανότητα ήταν ότι ήθελε η κοπέλα να δράσεις και μάλιστα γρήγορα. Δηλαδή να την αρχίσεις στα γλυκολογα και να την πας συντομα κάπου να την φιλάει και να την χαϊδεύεις. Όσο κι αν φανεί παράξενο υπάρχουν γυναικες που είναι χαμηλών τόνων, ντρέπονται και δεν μιλούν. Επίσης αν οι προηγούμενοι την είχαν συνηθίσει σε άμεση δράση, δηλαδή, φιλία, χουφτωματα, τότε περίμενε από εσένα τα ίδια.
Να ήταν χαμηλών τόνων και να περίμενε ο άλλος να χωθεί γρήγορα δε γίνεται. Αν ήταν χαμηλών τόνων, πιο πιθανό να ήθελε χρόνο και να πακέτωνε τον φίλο αν της χωνόταν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγώ θα το ξαναπώ,παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη.Υπάρχουν και γυναίκες που σκέφτονται σαν εμάς.Δηλαδή είμαι μόνη/είσαι μόνος,μου αρέσεις/σου αρέσω,βγαίνουμε,μιλάμε,γελάμε,χουφτωνόμαστε,φιλιόμαστε κι έτσι ξεκινάει κάτι ωραίο.Χωρίς πρηξίματα,ξινίλες,μούτρα και μαλακίες.

Αλλά...δεν τις πετυχαίνεις ελεύθερες ρε γαμώτο.Πάντα τις προλαβαίνουν οι πιο τυχεροί.Και μένουν σε σένα οι ξινισμένες,οι ανέραστες ή το...τίποτα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πολλές πάντα ψάχνονται κι ας μην είναι ελεύθερες, χώσου άμα πάρεις το σήμα.

Μπα,όταν ξέρω ότι δεν είναι ελεύθερες,δεν ασχολούμαι καν.Αν ψάχνουν μαλάκες για να κάνουν τον δικό τους να ζηλεύει,σε μένα δεν θα τον βρουν.

Gkatoula

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια, καταρχην νας σα πω οτι ειμαι γυναικα λιγο πριν τα 30 και τελευταια αρχισα να διαβαζω το forum για διαφορους λογους αναμεσα στους οποιους να δω πως σκεφτονται οι αντρες κυριως σε οτι αφορα το σεξ. Ξεπερνωντας λοιπον τις οποιες κρισεις σεξισμου σας, γιατι στην τελικη και οι γυναικες τα ιδια λεμε για τους Ελληνες, λες και τους εχουμε γνωρισει ολους, αποφασισα να σας γραψω μια προσωπικη μου εμπειρια, κυριως για χαρη του θεματοθετη που τον βλεπω απο απογοητευμενο ως παντελως ξενερωμενο με τα ραντεβου παροτι φαινεται να εχει μια υγιη σεξουαλικη ζωη.
Κατεβασα το tinder περιπου πριν ενα χρονο ενω βρισκομουν στην Αγγλια. Ειχα μολις χωρισει απο μακροχρονια σχεση και ηθελα μονο να παιξω και να κανω σεξ. Σαφως και δε θα πω ψεματα, ενθουσιαστηκα με το ενδιαφερον που μου εδειξαν οι αντρες, τα κοπλιμεντα και ολα τα σχετικά. Μου μιλησαν τυποι αναλογικα ωραιοτεροι απο εμενα. Αλλα επελεξα να βγω το πρωτο μου ραντεβου μεσω Tinder με εναν Ελληνα που ειχε το θαρρος να μου ζητησει να παω κατευθειαν σπιτι του και οχι για καφε. Ηθελα να κανω σεξ κι εκεινος το ιδιο. Δεν σας κρυβω οτι αρχικα ημουν ψαρωμενη, δεδομενου οτι δεν το ειχα ξανακανει. Πηγα σπιτι του κι ο τυπος ηταν πραγματικα πολυ ενταξει. Καθισαμε, ηπιαμε ενα ποτο, μιλησαμε λιγο και στο μισαωρο η φαση αρχισε να γινεται πραγματικα ενδιαφερουσα.
Σκεπτομενη και τοτε αλλα και μηνες μετα το σκηνικο θελω να σας πω οτι αυτο το μισαωρο το ηθελα. Μου αρεσε που δεν μου την επεσε αμεσως μολις μπηκα, δεν αρχισε χουφτωματα και τα λοιπα πριν με φιλησει πρωτα, με δυο λογια εδειξε ενα στοιχειωδες ενδιαφερον οπως κι εγω. Πιστευω οτι αυτο χρειαζεται παντα ακομα και για μια επαφη που θα κρατησει 1-2 ωρες το πολυ και μετα δεν θα τον ξαναδεις τον αλλον.
Προσπαθω να φανταστω τη φαση σου να εχεις βαρεθει τα ραντεβου, το ιδιο μου εχουν πει και γυναικες φιλες μου , βεβαια αυτες υπονοωντας οτι θελουν επιτελους τη σχεση, οχι πιο αμεσο σεξ. Πιστευω οτι θα μπορουσες να κανεις ενα πειραμα να εισαι πιο ειλικρινης με τις γυναικες, να προτεινεις κανενα ραντεβου κατευθειαν στο σπιτι σου αν δεις οτι σε παιρνει, με κινδυνο βεβαια να χασεις καποιες. Φυσικα μονο εσυ μπορεις να κρινεις αν θελεις να παρεις αυτο το ρισκο.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Προσπαθω να φανταστω τη φαση σου να εχεις βαρεθει τα ραντεβου, το ιδιο μου εχουν πει και γυναικες φιλες μου , βεβαια αυτες υπονοωντας οτι θελουν επιτελους τη σχεση, οχι πιο αμεσο σεξ. Πιστευω οτι θα μπορουσες να κανεις ενα πειραμα να εισαι πιο ειλικρινης με τις γυναικες, να προτεινεις κανενα ραντεβου κατευθειαν στο σπιτι σου αν δεις οτι σε παιρνει, με κινδυνο βεβαια να χασεις καποιες. Φυσικα μονο εσυ μπορεις να κρινεις αν θελεις να παρεις αυτο το ρισκο.
Πολύ ενδιαφέρον το ποστ σου. Δυστυχώς το έχω κάνει εκτενώς αυτό το πείραμα με μηδαμινά αποτελέσματα. Παίζει να έχω προτείνει σε πάνω από 40-50 γυναίκες να έρθουν κατευθείαν σπίτι μου, αλλά όλες επέμεναν για έξω και τελικά κάηκαν. Μόνο κάτι χοντρές, κατώτατης εμφάνισης, είχαν δεχθεί πιο παλιά, αλλά δεν με ενδιαφέρει πλέον να "μπαζώσω".

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Καλησπερα παιδια, καταρχην νας σα πω οτι ειμαι γυναικα λιγο πριν τα 30 και τελευταια αρχισα να διαβαζω το forum για διαφορους λογους αναμεσα στους οποιους να δω πως σκεφτονται οι αντρες κυριως σε οτι αφορα το σεξ. Ξεπερνωντας λοιπον τις οποιες κρισεις σεξισμου σας, γιατι στην τελικη και οι γυναικες τα ιδια λεμε για τους Ελληνες, λες και τους εχουμε γνωρισει ολους, αποφασισα να σας γραψω μια προσωπικη μου εμπειρια, κυριως για χαρη του θεματοθετη που τον βλεπω απο απογοητευμενο ως παντελως ξενερωμενο με τα ραντεβου παροτι φαινεται να εχει μια υγιη σεξουαλικη ζωη.
Κατεβασα το tinder περιπου πριν ενα χρονο ενω βρισκομουν στην Αγγλια. Ειχα μολις χωρισει απο μακροχρονια σχεση και ηθελα μονο να παιξω και να κανω σεξ. Σαφως και δε θα πω ψεματα, ενθουσιαστηκα με το ενδιαφερον που μου εδειξαν οι αντρες, τα κοπλιμεντα και ολα τα σχετικά. Μου μιλησαν τυποι αναλογικα ωραιοτεροι απο εμενα. Αλλα επελεξα να βγω το πρωτο μου ραντεβου μεσω Tinder με εναν Ελληνα που ειχε το θαρρος να μου ζητησει να παω κατευθειαν σπιτι του και οχι για καφε. Ηθελα να κανω σεξ κι εκεινος το ιδιο. Δεν σας κρυβω οτι αρχικα ημουν ψαρωμενη, δεδομενου οτι δεν το ειχα ξανακανει. Πηγα σπιτι του κι ο τυπος ηταν πραγματικα πολυ ενταξει. Καθισαμε, ηπιαμε ενα ποτο, μιλησαμε λιγο και στο μισαωρο η φαση αρχισε να γινεται πραγματικα ενδιαφερουσα.
Σκεπτομενη και τοτε αλλα και μηνες μετα το σκηνικο θελω να σας πω οτι αυτο το μισαωρο το ηθελα. Μου αρεσε που δεν μου την επεσε αμεσως μολις μπηκα, δεν αρχισε χουφτωματα και τα λοιπα πριν με φιλησει πρωτα, με δυο λογια εδειξε ενα στοιχειωδες ενδιαφερον οπως κι εγω. Πιστευω οτι αυτο χρειαζεται παντα ακομα και για μια επαφη που θα κρατησει 1-2 ωρες το πολυ και μετα δεν θα τον ξαναδεις τον αλλον.

τύποι λέτε να ταν ο ντοπαμίνας ο τύπος που γκοτ λεϊντ?
που χάθηκε αυτό το τρελό αγόρι

scooter

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2017
Like
18
Πόντοι
0
Εγω προσωπικα τα βαριεμαι...Αποψη μου είναι οτι τουλάχιστον αν οχι πρωτο τουλαχιστον στο 2ο ραντεβού <<ορμας>>.πχ θυμαμε μια φορά μου είχε κάνει κονε μια κολλητή με μια φίλη της,Περασε δηθεν τυχαια η η φιλη της κολητης μου εκει που πίναμε καφε.Καθησε ισα με 5 λεπτα.Και εφυγε.Την επόμενη μέρα λεει η κολλητή μου σε γουστάρει, και μου δίνει το τηλέφωνο της να την πάρω να κανονίσουμε.Την παίρνω τηλέφωνο,και παμε για καφε,βγαινουμε,λεω κατσε μην φανώ λυσαρης/λιγουρης.Την επομενη μερα με περνει η κολητη μου και μου λεει γουσταρεις ρε Μα...κα ή οχι ναι ρε τις λεω.Απλως πρωτη φορα βγηκαμε μαζι ηθελα να δειξω καλα στοιχεια κλπ....Μου λεει αυτη δεν εχει τετοια κολληματα.Στο δεύτερο ραντεβού κοντέψαμε να γαμηθούμε στο αμάξι απο το σημειο που την πήρα.Για αυτο λοιπον επειδη πολλες φορες εξαρτάτε και απο τον αλλον... ,οι πολλές καλοσύνες βλάπτουν

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
εγω βαριεμαι και το πρωτο. προτιμω να παω για μπυρες με φιλαρακι. Αλλα ειναι αναγκαιο κακο η γκομενα.

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Οι παντες βλεπουμε πως οποιαδηποτε γυναικα δημιουργησει προφιλ τι λαικο προσκυνημα θα γινει ποσο δε μαλλον αν ειναι και εμφανισιμη
Εδω στο videaki του MGTOW φλερταραν γριες και μαλιστα δεν ειχαν προβλημα να πανε μαζι της την ιδια μερα ασχετα αν η γρια ειχε αφροδισια

Το να παει μια γυναικα στο σπιτι του αλλου χωρις καν να ξερει, ιδιως την σημερον ημερα που γινωνται τα πιο κουλα δεν παιζει με τιποτα
Γιαυτο υπαρχουν και τα ξενοδοχεια
Μετα λεει πηγε να γαμηθει one stand night  και ηθελε να φτιαχθει με φιλοσοφικη συζητηση , αγαπες λουλουδια και ρομαντισμο
Θυμιζει την αλλη που ρωταγαν , πως πρεπει να περνετε πιπα στον αντρα
Ο αντρας πρωτα πρεπει να με ερεθισει για να το κανω  :2funny:

Αλλη μια κλασσικη εγωπαθης Ελληνιδα της σειρας που καταγγελει ΣΕΞΙΣΜΟ απο τα καταπιεστικα αρσενικα κανωντας τρολιγκ
Χωρις βεβαια να παιζει και το σεναριο καποιου μαγκα που θελει να τεσταρει αντιδρασεις

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.212
Πόντοι
1.206
Αυτό που λες έχει μικρές πιθανότητες να γίνει, στις 100 μια να δεχτεί, οι υπόλοιπες θα ρίξουν πανηγυρικό άκυρο, πρέπει ο άλλος να πέσει σε περίπτωση όπως ήσουν εσύ που ήξερες τι ήθελες χωρίς να το κουράζεις το θέμα.

Gkatoula

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Αλλη μια κλασσικη εγωπαθης Ελληνιδα της σειρας που καταγγελει ΣΕΞΙΣΜΟ απο τα καταπιεστικα αρσενικα κανωντας τρολιγκ
Χωρις βεβαια να παιζει και το σεναριο καποιου μαγκα που θελει να τεσταρει αντιδρασεις

Σόρυ φίλε που σε χάλασα και θίχτηκες ως εγωπαθές αρσενικό που συνειδητοποίησε ότι είναι και σεξιστής. Το προβλημα ειναι οτι αντι να προσπαθουμε να κανουμε τη ζωη μας πιο ευκολη οι αντρες κατηγορουν για ολα τις γυναικες και οι γυναικες για ολα τους αντρες, τουλαχιστον αυτο βλεπω παντου γυρω μου, λες και η μαλακια και η καφριλα εχει φυλο, δεν ειναι παναθρωπινο χαρακτηριστικο.
Το ποστ το έγραψα απλά για να παραθέσω μια καλή εμπειρία που είχα χωρίς να προηγηθεί ραντεβού. Τώρα τα περί φιλοσοφικής συζήτησης τα εβγαλες εντελως απ' το μυαλο σου. Μιλησα για ενα μισαωρο γνωριμιας. Και πιστευω οτι αν δεν υπαρχει κι αυτο τοτε τι στο διαολο, δεν εχεις ουτε χρονο να το επεξεργαστεις αν τον γουσταρεις τον αλλον! Τι διαφορα εχει απο το να πας σε μπουρδελο; Υποτιθεται το ραντεβου το κανεις για να νιωσεις οτι καποιος σε θελει και αυτον τον καποιον τον θες κι εσυ!
Τωρα οσον αφορα το φοβο να πας στο σπιτι καποιου αλλου, ειχα το τηλ του, τη διευθυνση του, δεν φοβηθηκα περισσοτερο απ' οτι θα φοβομουν να βγω ενα τελειο ραντεβου με καποιον που μπορει στο τελος της βραδιας να με ξεμοναχιαζε και να εκανε οτιδηποτε θα μπορουσε να κανει κι αυτος στο σπιτι.

Zantarien

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
43
Πόντοι
1
Στα ραντεβού πάντα βαριέμαι και για να περνάει πιο ευχάριστα η ώρα σκέφτομαι άραγε πως να τσιμπουκώνει, αν σκούζει όταν τον τρώει κτλ ενώ μιλάει.

Τώρα το να είσαι ευθύς/ειλικρινής όταν κερδίζεις και παίρνεις αυτό που θες είναι πολύ ωραία η αίσθηση. Ομως αντικειμενικά τα άκυρα φεύγουν βροχή ακόμα και να γουστάρουν πολλές απο αυτές.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Είδα ένα βίντεο τα πρώτα 5 λεπτά μονο , και μάλλον σε αυτό το νήμα ταιριάζει ... αργότερα αν έχω χρόνο μπορεί να το δω όλο.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Dating συμβουλές που απευθύνονται σε γυναίκες; Όντως κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ χρήσιμο, δεδομένου ότι οι περισσότερες δεν έχουν άλλο όπλο πέρα από το μουνί τους.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Ραντεβού;

Γιά μένα τό ίδανικό ραντεβού ξεκινάει στό κρεβάτι μέ μιά έντελώς άγνωστη.

Μετά άπό μερικές ώρες, μού λέει τό όνοματάκι της καί τής λέω ΠΡΟΣΟΧΗ, μήν χτυπήσεις τήν πόρτα φεύγωντας.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Ραντεβού;

Γιά μένα τό ίδανικό ραντεβού ξεκινάει στό κρεβάτι μέ μιά έντελώς άγνωστη.

Μετά άπό μερικές ώρες, μού λέει τό όνοματάκι της καί τής λέω ΠΡΟΣΟΧΗ, μήν χτυπήσεις τήν πόρτα φεύγωντας.
Θεούλης. :2funny:  :rockon: :worship:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom