Δεν το 'πιασες, Θα βοηθήσω...
Της αρέσεις. Μέτρια, αρκετούτσικα.
Αλλά έχει βαρεθεί τύπους που το παίζουν κάπως στην αρχή και τελικά αποδεικνύονται "μαμόθρεφτα".
Αυτό που σου έκανε ήταν ένα ασυνείδητο τεστ για να δει γρήγορα αν το'χεις. Μισο-έχασες το τεστ.
Δεν το'χεις, αλλά φέρθηκες περήφανα, πάτησες στα πόδια σου, κι αυτό είναι ελκυστικό.
Θα κέρδιζες το τεστ απαντώντας περήφανα, αλλά με χιούμορ και ελαφρύ δούλεμα!
π.χ. Μισό λεπτό να δω σε ποια τσέπη είναι το μονόπετρο, γιατί έχω κλείσει άμαξα να μας πάει στην εκκλησία και έχω και τον παπά stand-by!
ή
-Ξέρεις τι λένε γι αυτές που περιμένουν ν' ακούσουν τι έχει να πει το αγόρι/ο άντρας?
-Τι?
-Σοβαρά δεν ξέρεις??? Περίμενε... τι ζώδιο είσαι?
κλπ κλπ
Τετοια απάντηση χρειάζεται και το νεο της μηνυμα, γιατί σου δίνει μια νεα ευκαιρία, αλλά σου ρίχνει και την ευθύνη!
Επίσης θέλει να αποδείξεις ότι δεν μπορεί να σε επηρεάσει ψυχολογικά (εκεί έχασες στο ραντεβού).
Η γυναίκα θέλει τον άντρα βράχο, όταν/επειδή η ίδια έχει κυμαινόμενη συμπεριφορά. Θέλει να ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί.
Κια προτιμάει να το μάθει σε 5 λεπτά με 5 ευρώ, παρά να φάει ένα δίμηνο.
-Είμαι μια χαρά, κάνω snowboard, / paintball (ή κάτι ενδιαφέρον ή κάτι με κάτι με αδρεναλίνη), πρέπει να δοκιμάσεις κι εσύ κάποτε....
Γιατί αυτό είναι πάσα για να ξαναβρεθείτε και να το κάνετε μαζί...
[Στα δικά μας τώρα, θα ήθελα πολύ με τις σημερινές μου γνώσεις να είχα το σώμα και τις αντοχές που είχα πριν 10-15 χρόνια.
Και να υπήρχε κάποιος να μου τα έλεγε τότε...]
Με τα πολλα, εχω αραξει σ ένα μπαρακι και πινω το ποτακι μου, και περιμενω μ ενθουσιασμο να σκασει μυτη αυτό το χαμογελαστο κι ομορφο κοριτσι.
Ερχεται, χαιρετιομαστε, και καθεται διπλα μου, και απλα με κοιταγε σαν χανος. Σκέφτομαι 'οκ, ισως δεν εχει κεφια ακομα, ας κανω μια προσπαθεια να την ανεβασω λιγο μωρε', το παω από δω, το παω από κει, μουγκα στην στρουγκα η λεγαμενη.
Πολύ ευγενικα, της το λεω χυμα 'δεν εχεις κεφια εσυ ε? με το ζορι βγηκες?' και γυρναει και μου λεει το απιστευτο 'όχι, καθολου-περιμενω να δω τι εχεις να μου πεις'.........
Θολωσα ρε παιδια..απογοητευτηκα, και μου μετεδωσε την ξυνιλα της κιολας!
Την κοιταω, με κοιταει παλι σαν χανος, ε, δεν αντεξα, μου ρθε και της το ειπα, με βαρεια καρδια, καίγοντας οποιαδήποτε προοπτικη για κατι αλλο:
'υπο αυτές τις συνθήκες, το μονο που εχω να σου πω είναι καλη συνεχεια, και χαρηκα πολυ΄
Αφηνει το μισο κρασι της δεν το ηπιε καν ολο, αφηνει κι ένα 5ευρω με υφος, μου λεει 'εσυ μαλλον δεν εχεις κεφια και μας δουλευεις' κι εφυγε....
Το ότι μου στειλε μυνημα χθες βραδακι να μου πει ΄ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα', πραγματικα με ξεπερναει!
Η εγω εγινα στριμμενος, η αυτή είναι τρελη!
Μεχρι στιγμης, δεν εχω απαντησει, και δεν ξερω εάν θα πρεπε...
Ο κοσμος εχει τον πονο του, οκ, αλλα δεν πας να τον φορτωσεις τον πονο σου σε καποιον που σε καλει ρε πουστη μου, και να πουλήσεις και τρελα μετα!