βγηκα προχθες ραντεβού με μια τυπισσα που ειχα γνωρισει τις προαλλες σε μπαρ που δουλευε φιλος.
Ο φιλος μου ειπε ότι απλα την εχει πετυχει με φιλες της να σκανε νωρις, να πινουν απ ένα ποτακι και να την κανουν, απλα.
Όταν την γνωρισα, (πανω σε ανταλλαγη κουτσυ σκαμπω) μου φανηκε πολύ ευδιαθετη και χαβαλετζού βασικα, και πλυ ανοιχτη σε κουβεντα κτλπ.
Γενικα, αμα θελω να βγω με καποια, σχεδόν ποτε δεν της λεω 'θελεις να βρεθουμε εκει' κτλπ, απλα στελνω ένα 'θα παω μια βολτα από κει, εάν θελεις να πιουμε κανα ποτακι παρεα, ελα και βλέπουμε για μετα' κι οπου παει.
Εάν δεν την κοψω τι φρουτο είναι, δεν της το φερνω με δεσμευτικο τροπο σε στυλ 'θα βγεις μαζι μου', ώστε να χω (κι εκεινη δλδ) το ελευθερο να την κανω οποτε θελω.
Με τα πολλα, εχω αραξει σ ένα μπαρακι και πινω το ποτακι μου, και περιμενω μ ενθουσιασμο να σκασει μυτη αυτό το χαμογελαστο κι ομορφο κοριτσι.
Ερχεται, χαιρετιομαστε, και καθεται διπλα μου, και απλα με κοιταγε σαν χανος. Σκέφτομαι 'οκ, ισως δεν εχει κεφια ακομα, ας κανω μια προσπαθεια να την ανεβασω λιγο μωρε', το παω από δω, το παω από κει, μουγκα στην στρουγκα η λεγαμενη.
Πολύ ευγενικα, της το λεω χυμα 'δεν εχεις κεφια εσυ ε? με το ζορι βγηκες?' και γυρναει και μου λεει το απιστευτο 'όχι, καθολου-περιμενω να δω τι εχεις να μου πεις'.........
Θολωσα ρε παιδια..απογοητευτηκα, και μου μετεδωσε την ξυνιλα της κιολας!
Την κοιταω, με κοιταει παλι σαν χανος, ε, δεν αντεξα, μου ρθε και της το ειπα, με βαρεια καρδια, καίγοντας οποιαδήποτε προοπτικη για κατι αλλο:
'υπο αυτές τις συνθήκες, το μονο που εχω να σου πω είναι καλη συνεχεια, και χαρηκα πολυ΄
Αφηνει το μισο κρασι της δεν το ηπιε καν ολο, αφηνει κι ένα 5ευρω με υφος, μου λεει 'εσυ μαλλον δεν εχεις κεφια και μας δουλευεις' κι εφυγε....
Την αληθεια? ενιωσα απαισια, χωρις να μπορω να καταλαβω γιατι πηγε στραβα το πραγμα! με μιζεριασε! Κι ενιωσα και ασχημα για το φερσιμο μου, ισως και λιγη ντροπη, γιατι δεν γουστάρω να γινομαι αγενης για τον κάθε μαλακα!
Το ότι μου στειλε μυνημα χθες βραδακι να μου πει ΄ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα', πραγματικα με ξεπερναει!
Η εγω εγινα στριμμενος, η αυτή είναι τρελη!
Μεχρι στιγμης, δεν εχω απαντησει, και δεν ξερω εάν θα πρεπε...
Ο κοσμος εχει τον πονο του, οκ, αλλα δεν πας να τον φορτωσεις τον πονο σου σε καποιον που σε καλει ρε πουστη μου, και να πουλήσεις και τρελα μετα!
#