Νέα

Πόσοι άνδρες χτυπούν τις γυναίκες τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Δεν υπήρξε ζήτημα ποτέ - τουλάχιστον όχι απο πλευράς μου.

Αλλα το το "μαγκιά attitude του κάθε Van Damme" (πολύ πετυχημένο) και το υπόλοιπο μπλε ποστ δείχνει όντως εμπάθεια απο μέρους σου.

Συμπεριφέρεσαι λίγο κομπλεξικά, το καταλαβαίνεις ε;

Προφανώς και δε με ενδιαφέρει η γνώμη σου - ελπίζω να το πάρεις προσωπικά.

Τεσπα - επειδή είναι ένα thread ενδιαφέρον είναι κρίμα να το γαμάμε έτσι.

Επισκέπτης
ανοιγοντας αυτο το θεμα, περιμενα οτι ολο και καποιος θα βρισκοταν να μας πει γιατι χρησιμοποιει συνεχως το ξυλο για να τα βγαλει περα με την γυναικα του. ολες οι αποψεις ηταν ενδιαφερουσες, αλλα εκτος απο καποιους που δικαιολογημενα ειπαν οτι αν φτασουν στο "αμην" ριχνουν και κανενα απαλο χαστουκακι για εκφοβισμο, κανεις ακομα δεν βρεθηκε που να το κανει κανονικα και "συχνα". Προφανως καταληγουμε στο συμπερασμα οτι μαλλον ολοι αυτοι ειναι τζαμπα μαγκες, που ακομη και εδω, φοβουνται να μας πουν γιατι το κανουν και πως αισθανονται.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
κ αν ο λογιστακος ειχε μαυρη ζωνη στο κουνγκ φου η πηγε να φωναξει την παρεα του? το αποκλειουμε αυτο το ενδεχομενο?

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
"Ο λάθος άνθρωπος".

Πάντα παίζει ένας σε μια διάσταση ή ένα καβγά. Ο λάθος άνθρωπος να πουλήσεις, ο λάθος άνθρωπος να απογοητεύσεις, ο λάθος άνθρωπος να τσαμπουκαλευτείς.
Ο λογιστάκος στην προκειμένη ή η υποθετικά καριόλα σε μια άλλη περίπτωση, πρέπει να υπολογίζουνε σε ποιον κάνουν τη στραβή. Γιατί ίσως είναι κάφρος, θρασύδειλος, αλήτης κλπ και προκαλέσει κακό.
Ακούω και μερικούς άντρες που κλαίγονται ότι φόρεσαν κέρατο και η γκόμενα τους, τους γρατζούνισε το αμάξι πχ. Δηλ. δεν το βλέπεις ότι η γκόμενα σου είναι ζόρικη και δεν τα σηκώνει αυτά ?
Αναφορικά με το παρόν thread, δε βλέπεις κοπέλα μου ότι ο γκομενάκος σου είναι Βησιγότθος και Ινδιάνος ? Έφαγες μπούφλα και σε πείραξε ? Τι κάθεσαι ? Περιμένεις να φας και κλωτσιά ?  :idiot:

Επισκέπτης
Πέρα από αυτά πάντως, υπάρχει και το ρητό που λέει:

"Κάθε πρωί που θα ξυπνήσεις, ρίξε ένα χαστούκι στην γυναίκα σου. Εσύ μπορεί να μην ξέρεις τον λόγο, εκείνη όμως ξέρει!!!".

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Εχω χτυπήσει γυναίκα. Και μάλιστα πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα. Ημουν σε θέση άμυνας, δέχθηκα επίθεση με μαχαίρι και εκ των πραγμάτων υποχρεώθηκα να απαντήσω, ίσως παραπάνω απ όσο έπρεπε, αλλά ο φόβος και η αδρεναλίνη οδήγησαν χέρια και πόδια. Η καλύτερη λύση θα ήταν να τη δέσω χειροπόδαρα και να φωνάξω την αστυνομία κάνοντας μία ωραία μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και να τρέχαμε την επόμενη πενταετία στα δικαστήρια. Τελικά ήταν το τέλος μίας σχέσης.
Επειδή, όμως, πιστεύω πως έχω πέσει θύμα ψυχολογικής βίας από γυναίκας, οι συναγωνιστές που αναφέρθηκαν στο ζήτημα έχουν κάποιο δίκαιο. Απλώς η ψυχολογική βία δεν ποινικοποιείται. Εν τέλει νομίζω πως με το που εκδηλωθούν τάσεις για τη μία ή την άλλη μορφή βίας, το μαγαζί πρέπει να κλείνει. Αν χτύπαγα τη γυναίκα μου θα ντρεπόμουν να τη ξαναδώ.

[-SHADOWKEEPER-]

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Από το να χτυπάω γκόμενες, προτιμώ να ανοίγω την πόρτα και να φεύγω δίχως κουβέντα. play safe...
Ξέρω όμως πολύ κόσμο που περφορμάρει σπίτι fight club με τη γυναίκα του. Κατακριτέο ότι κι αν κάνει η τσα-βου-ρα-πα.

aleksandrosbig

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω πόσοι συμφωνούν μαζί μου αλλά κατά τι γνώμη μου υπάρχουν και γυναίκες που το ζητάει ο οργανισμός τους το ξύλο  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
όταν ρε μάγκες μια γυναίκα σου λέει συνέχεια ψέματα - από απλά καθημερινά θέματα μέχρι και στην σχέση σας (πχ να "παίζει μπάλλα" παράλληλα με άλλον) - και σύ κάποια στιγμή το ανακαλύπτεις, ε τότε συγγνώμη δεν δικαιολογείται η έστω και ελαφριάς μορφής βία; Χωρίς να το ασπάζομαι τελείως, είναι σοφή η φράση που λέει: "η γυναίκα είναι σαν το χταπόδι, όσο την χτυπάς, τόσο μαλακώνει". Να θυμήσω και το ξύλο του Ίβιτσ στην Πετρουλάκη που την είχε κάνει μαύρη στο ξύλο. Άρα η κυρία έφταιγε...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μαγκες εγω δεν χτυπάω γυναικες αλλα αν νευριάσω δεν κοιτάω μπροστά μου αν ειναι γυναίκα η άνδρας ή ο Βαν Ντάμ...
αν σου πρίξει τα αρχίδια η αλλη πχ σου βρίσει την μάνα με χριστοπαναγίες τι θα κάνεις?θα της δωσεις τριαντάφυλλο?
ΔΕΝ εχω χτυπήσει ποτε,αλλα με τοσες καριολες δεν ξέρω που μπορει να φτάσω..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δυστυχώς οι γυναίκες δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ισότιμες σχέσεις.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Όχι μόνο γυναίκες, αλλά και άντρες αξίζουν το ξύλο μερικές φορές. Όπως μερικών ο οργανισμός ζητάει το κέρατο ?  :)
Τώρα εδώ αν πάμε σε ηθικοπλαστικά ή σε στερεότυπα, αποπροσανατολιζόμαστε. Δεν εννοώ ότο ξύλο, προσβολή, κέρατο είναι το ίδιο.

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Διάλογος Βαγγέλη με (πρώην) γκόμενα... εν μέσω τσακωμού, μετά από χωρισμό όταν η κυρία ήρθε με τσαμπουκά να διεκδικήσει αυτό που "της ανήκει"!  :2funny:

Βαγγέλης:"Εγώ ήμουν πάντα συγκαταβατικός, πάντα όταν είχες νεύρα ήθελα να συζητήσουμε αυτό που στα προκάλεσε. Εσύ ήσουν μια ζωή ανώριμη και πεισματάρα, ανίκανη να συνειδοτοποιήσεις ποιός πραγματικά ειναι ο εχθρός σου και ποιός ο φίλος σου... Αλλα θα έπρεπε να είχες γνωρίσει κανέναν άλλο, να του λες τις μαλακίες σου και να σου σκάσει τέτοια σφαλιάρα, που ακόμα σβούρες θα έκανες...."

Γκόμενα:"Εσυ γιατί δεν το'κανες;" ......

Τότε τι απαντάτε;!;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Θα απαντούσα ότι ο Βαγγέλης μιλάει πολύ

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ προσωπικά απάντησα
"Κλείσ'το βρομοστομα σου για να το μετανοιώσω και επανορθώσω..."

σε ύφος κατάληλο ωστε να της κοπεί ο βήχας, μαχαίρι!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
μπας κ επινε μπαφους κ επαιζε προ κ αυτη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom