Νέα

Πόσοι άνδρες χτυπούν τις γυναίκες τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
εγω ριχνω πουτσοσκαμπηλα παντως..

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Πουτσοσκαμπηλα και κωλομεροσκαμπηλα τα γουστάρουν όλες οι γκόμενες

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Και εγώ τις δίνω χαστούκια στο κωλαράκι όταν κάνουμε σεξ, να κοκκινήσει!

GSX-R600

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά εγώ πάντοσ την γυναίκα μου την κάνω ΤΟΥΜΠΑΝΟ στο ξύλο! Έτσι επειδή γουστάρω!

:2funny:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Δώσε και χώσε !
Πούτσο και ξύλο !!
Στις καριόλες φρένο !!!

:2funny: :2funny:
[youtube=425,350]tJ9VUcu0NP0[/youtube]

edit AssFiller :Τροποποίηση ποστ για να παίζει το βίντεο απευθείας

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Πόσοι γονείς βαράνε τις κόρές τους(κ' τους γιούς τους)?
Τα ζώα επαναλαμβάνουν αταβιστικά συμπεριφορές.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.879
Πόντοι
42.697
γιατί δεν λέμε επιπλέον πόσοι παντρεμένοι άντρες τρώνε παντόφλα απο τις φασόλες?
γιατι προσωπικά ξέρω πολλά παραδείγματα φίλων μου που μόνο παντοφλιές τρώνε...
καλά το να δώσουν κανένα χαστουκάκι ή έστω να υψώσουν την φωνή είναι στην σφάιρα της επιστημονικής φαντασίας...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
γιατί δεν λέμε επιπλέον πόσοι παντρεμένοι άντρες τρώνε παντόφλα απο τις φασόλες?
γιατι προσωπικά ξέρω πολλά παραδείγματα φίλων μου που μόνο παντοφλιές τρώνε...
καλά το να δώσουν κανένα χαστουκάκι ή έστω να υψώσουν την φωνή είναι στην σφάιρα της επιστημονικής φαντασίας...

Και τα παραδείγματα που ξέρω εγώ μάλλον δεν ταυτίζονται με του ZeroTolerance, οπότε ο αριθμός αυξάνεται...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να χαιρεστε τις γνωριμιες σας βρε παιδια.........και τις επιλογες τους παραλληλα....... :2funny:
εμενα παλι ευτυχως οι αρρενες φιλοι μου (εκτος απο εναν) τις εχουν σηκω πανω κατσε κατω και τις επιστρατευουν να μαθουν να φτιαχνουν κανα φαι γιατι τις βρηκαν ολοι ανεπροκοπες......στρωνουν παντως μια μια :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι ολοι........εχουμε διαφορες εθνικοτητες.........χαχαχα
εγω παντως σημερα τις εκραξα τις ελληνιδες στο ραδιο με μηνυμα που εστειλα :P :P

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
απο τον μακαρίτη τον παππού μου, μου έχουν κάτσει κάποιες ατάκες-συμβουλές
μια είναι ο κουραδόμαγκας απο τον πραγματικό μάγκα ξεχωρίζει απο το εξής:
"ο μάγκας όταν βγάλει την φαλτσέτα θα την χρησιμοποιήσει, ο κουραδόμαγκας θα την βγάλει για να σε φοβίσει"! άσχετη αλλά την θυμήθηκα  :grin:

η δεύτερη σχετική με το θέμα μας: "ο άνδρας δεν δέρνει με τα χέρια αλλά με τα λόγια"
μέχρι τώρα με αυτήν πορεύομαι και δεν το έχω μετανιώσει
έχω φτάσει όμως σε σημείο να θέλω να την σκοτώσω, για την ακρίβεια αν ο καυγάς δεν γινόταν μπροστά σε τρίτο πρόσωπο να με σταματήσει θα την είχα σαπίσει! ο λόγος ήταν ότι μου έχωσε μπουνιά και με πέτυχε σε σημείο που πέθανα στον πόνο! πόνος και νεύρα ο χειρότερος συνδυασμός!
μετά απο μερικά λεπτά όταν ηρέμησα και αφού την είχε γλύτωσε μετά από παρέμβαση της φίλης της, απλά έβγαλα την βέρα την πέταξα στην μούρη της και δεν με ξαναείδε
κάποιοι φίλοι με είπαν υπερβολικό που διέλυσα γάμο για τέτοιο λόγο, ίσως και να ήμουν, αλλά είμαι της γνώμης πως και τη χειρότερη ζοχάδα να έχεις, την στιγμή που σηκώνεις χέρι στον άλλον δηλώνει έλλειψη σεβασμού! αν για μια μαλακία έχωσε μπουνιά, σε έναν καυγά για σοβαρότερο λόγο τι θα έκανε, θα έβγαζε το περίστροφο?

πάντως εδώ υπάρχει και μια αδικία εις βάρος των αντρών.
αν την χτυπήσεις όλοι θα πουν "το γαιδούρι τα βάζει με γυναίκες"!
αν σε χτυπήσει οι ίδιοι θα πουν "τον μαλάκα τον δέρνει η γυναίκα του"

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πάντως εδώ υπάρχει και μια αδικία εις βάρος των αντρών.
αν την χτυπήσεις όλοι θα πουν "το γαιδούρι τα βάζει με γυναίκες"!
αν σε χτυπήσει οι ίδιοι θα πουν "τον μαλάκα τον δέρνει η γυναίκα του"
Σωστό σε βρίσκω!
Ρατσισμός!

giwrgaras7

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ψηλε αν θελεις η γυναικα σου να μην σε κερατωνει κ ν ειναι καθαρη μαζι σου θα πρεπει να σε φοβαται...Τωρα πως θα το πετυχεις αυτο ειναι δικο σου θεμα..η καθε γυναικα εχει το κουμπι της..αλλες θελουν΄καμια σφαλιαρα που εδω που τα λεμε την γουσταρουν κιολας καμια φορα μερικες γκομενες,κ δν ξερω κ εγω τι αλλα..Οποιος διαφωνει σε αυτα που ειπα θα μαι κανει να τον πει ''πολιτισμενο κυριο'' κ εγω ειμαι ενας παλαιων αρχων αντρας της τοτε εποχης που εχω μεινει πισω..γιαυτο κ τωρα τα κερατωματα απο γκομενες πεφτουν συννεφο(οχι οτι οι αντρες ειναι καλυτεροι αλλα αυτο δν ειναι το θεμα μας)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μπαίνει ο τύπος σπίτι και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:
Γυν:Γεία σου αγάπη μου...
Ανδ:Φλάπ,φλούπ...(2 σφαλιάρες...)
Γυν:Αυτή κλαίγοντας...μα τί έκανα???
Ανδ:Ξέρεις εσύ...... 

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ψηλε αν θελεις η γυναικα σου να μην σε κερατωνει κ ν ειναι καθαρη μαζι σου θα πρεπει να σε φοβαται...Τωρα πως θα το πετυχεις αυτο ειναι δικο σου θεμα..η καθε γυναικα εχει το κουμπι της..αλλες θελουν΄καμια σφαλιαρα που εδω που τα λεμε την γουσταρουν κιολας καμια φορα μερικες γκομενες,κ δν ξερω κ εγω τι αλλα..Οποιος διαφωνει σε αυτα που ειπα θα μαι κανει να τον πει ''πολιτισμενο κυριο'' κ εγω ειμαι ενας παλαιων αρχων αντρας της τοτε εποχης που εχω μεινει πισω..γιαυτο κ τωρα τα κερατωματα απο γκομενες πεφτουν συννεφο(οχι οτι οι αντρες ειναι καλυτεροι αλλα αυτο δν ειναι το θεμα μας)
γυναίκα που λέει οτι "θέλω την σφαλιάρα μου" κυριολεκτικά ή μεταφορικά για μένα είναι κατίνα του κερατά, μόνο για έναν πούτσο και τίποτα άλλο, σιγά μην την παντρευτώ κιόλας!
τωρα περι φόβου κλπ εμένα μου κάνουν θεωρία! όπως θα βρω τρόπο να πηδήξω το τζενιφεράκι απο πόπη έτσι και αυτή θα ξεκιστεί όποτε γουστάρει χωρίς να πάρω χαμπάρι!
ζώα γυναίκες το 2007 δεν υπάρχουν πολλές να τις κουμαντάρεις με τον φόβο!
λίγες έχουν μείνει και τις βλέπουμε το Σ/Κ στην εκπομπή της πάνια!

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
συμβενει ωμος και στης μερες μας....αντρας να της τρωει ααπο γυναικα.συναιβει στα λαδαδικα,οι μπραβοι του μαγαζιου την τραβιξαν αυτην.αλλιως θα ειχε μασει και αυτος δεν ξερω ποσες

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
"Δέρνε την γυναίκα σου τρείς φορές την Ημέρα.Αν δεν ξέρεις εσύ τον λόγο τον ξέρει αυτή!"
- Βούδας -
:2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
συμβενει ωμος και στης μερες μας....αντρας να της τρωει ααπο γυναικα.συναιβει στα λαδαδικα,οι μπραβοι του μαγαζιου την τραβιξαν αυτην.αλλιως θα ειχε μασει και αυτος δεν ξερω ποσες
Για να εξηγούμε και στους φίλους μας τους νότιους.... ΤΟ μάσει είναι το νότιο μαζέψει. Καλή Χρονιά καρντάσια  :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom