Νέα

Πόσοι άνδρες χτυπούν τις γυναίκες τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτά όλα είναι θεωρητικά. Στη πράξη καμιά κακομάθημενη HOT :2funny: έτσι καταλαβαίνει. Σε τραβημένα πάντα και με το... γάντι :2funny:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
Για τη ψυχολογική βία που υφίστανται ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι άντρες από τις γυναίκες τους,δε μίλησε κανείς. :-)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ψυχολογική βία υπάρχει και στο γραφείο και σε πολλές μορφές ανθρώπινης επαφής

Οποιος ξεσπάει σε γυναίκα με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι άντρας. Είναι θρασύπουστας.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αφού είμαστε Griechenland. Όλα γίνονται ανάποδα. Σε μιά γενιά εκεί που το ξύλο στη γυναίκα του (φυσικά αυτό το κατηγορώ) ήταν φυσιολογικό, κατήντησε οι νέοι() γάμοι σπάσιμο στα @@

Επισκέπτης
δεν υπαρχει κανεις εδω μεσα να μασ εξηγησει γιατι δερνει την γυναικα του ?
παναγιες ολοι :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τι σε κάνει να πιστεύεις ντολτσε βίτα ότι εδω μέσα ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιος δέρνει τη γυναίκα του;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πραγματικά :2funny: Πιο εύκολα θα βρεις κανένα σε καμιά Δημόσια Υπηρεσία.

Επισκέπτης
τοσα μελη υπαρχουν, ολοι ειναι αμεμπτου ηθικης ?
απο περιεργεια και μονο θελω να μαθω.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Με αυτούς που έχω μιλήσει εγώ μάλλον. Μάλλον γιατί οι περισσότεροι ξεσπάνε αλλού  :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μαλλον το υπονούμενο του λεονόρο δεν έγινε αντιληπτό

Θα στο κάνω πιο λιανα

Τέτοιες συμπεριφορές ευδοκιμούν όπου υπάρχει μιζέρια και καταπίεση - σεξουαλική ή άλλη.

Αύριο το πρωί μπες σε ένα υπουργείο και ρώτα

Η επιμονή σου είναι πάντως περίεργη. Δεν πιστεύω να είσαι υπάλληλος σε κανα έντυπο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μάλλον γυναίκα είναι. You have my sympathy, αλλά το μέρος είναι τελείως λάθος. Cosmoforum

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι...ενω το κοσμοφορουμ ειναι σοβαρο μερος για να συζητησεις κατι τετοιο.... :P

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
παιδες αυτοι που κυριολεκτικα κανουν τουλουμι στο ξυλο τις γυναικες τους ειναι οι πολωνοι.και για να δειτε τι μαλακισμενες που ειναι ,το 99% των πολωνιδων εξακολουθει,ακομα και σε εποχη παγκοσμιοποιησης,να παντρευεται πολωνους

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
παιδες αυτοι που κυριολεκτικα κανουν τουλουμι στο ξυλο τις γυναικες τους ειναι οι πολωνοι.και για να δειτε τι μαλακισμενες που ειναι ,το 99% των πολωνιδων εξακολουθει,ακομα και σε εποχη παγκοσμιοποιησης,να παντρευεται πολωνους

Nαι και αυτές είναι μουνάρες. Όπως όλοι γενικά οι ανατολικοί ( ρώσοι, ρουμάνοι, τσέχοι κλπ.) σκληροτράχηλοι λαοί. Οι ρώσοι ειδικά τις δέρνουν πάρα πολύ αφού έχουν γίνει λιάρδα. Και γενικά είναι πολύ σεξιστές και δεν έχουν σε καμιά εκτίμηση τις γυναίκες. Πολύ περισσότερο υποτιμούν αυτές του... γνωστού επαγγέλματος με το οποίο ασχολούμαστε εμείς.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οσο πιο "πισω" ειναι μια κοινωνια τοσο πιο συνηθισμενα ειναι καποια φαινομενα τα οποια πλεον σε αλλες χωρες φαινονται τερατωδη....και στην ελλαδα πριν καποια χρονια ηταν συνηθες το ξυλο (και οχι μονο) και πλεον θεωρειται λιγοτερο ταμπου, οι γυναικες μιλανε για αυτο και ζητανε βοηθεια...δεν πιστευω (και δεν ελπιζω) οτι θα αποκτησουμε red light district οπως στο Αμστερνταμ αλλα γενικοτερα υπαρχει λιγοτερη απενοχοποιηση....και στην Πολωνια πιθανον σε 50 χρονια να ειναι διαφορετικα τα πραγματα...βεβαια απο την αλλη αμφιβαλλω για το οποιο "καλο" μας κανει η τοση δυτικοποιηση σε συνδυασμο με τα απιστευτα κομπλεξ και συνδρομα που μας κατατρεχουν γιατι ολοι βλεπουμε τα αποτελεσματα σε αντρες και γυναικες....

kostisx

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Εγώ έδειρα μία φορά την τότε κοπέλα μου, πριν πολλά χρόνια, γιατί είχαμε πολλούς καβγάδες και ήθελα να δοκιμάσω αν θα έπιανε αυτή η λύση. Αποτέλεσμα να νοιώσω πιο χαμηλά από ποτέ!! Και το πρόβλημα μας να μην λυθεί αλλά το αντίθετο. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναχτυπήσω γυναίκα και το έχω τηρήσει.
Αυτό όμως που έμαθα με τα χρόνια και το κάνω και γουστάρω και το γουστάρουν τρελά ΟΛΕΣ είναι το ξύλο κατά το σεξ!!!
Αν ειναι καινούρια ήρεμα σκαμπιλάκια και οσο περνάει ο καιρός και τα δέχεται, πιό δυνατά. Εκεί σκληρός!!! μετά, στο τέλος, ξανά τρυφερός!
(Μήπως πόνεσες αγάπη μου)!!! ;)

Επισκέπτης
γεια σου κωστηςχ καβλιάρη με τα σκαμπιλάκια σου ...

Επισκέπτης
οχι δεν ειμαι γυναικα. απλως υποσχεθηκα σε μια φιλη που εχει υποφερει αφανταστα, να ανοιξω αυτο το θεμα για να διαβασει μονη της το πως σκεφτονται οι ανδρες.τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. οσο για τα σκαμπιλακια :dancing: :dancing: :dancing:εγκρινω και επαυξανω

Επισκέπτης
αλλα επισης γουσταρω να σκιζω και κανα στριγκακι..............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom