Νέα

Πόσοι άνδρες χτυπούν τις γυναίκες τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
79
Πόντοι
1
Συμφωνώ με τον φίλο kostisX. Είναι απαράδεκτη λύση να χτυπάς γυναίκα. Εκτός ότι φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα (είτε είναι η φυγή της γυναίκας,είτε γίνεται υπόδουλό σου)δείχνει ότι είσαι και ψευτόμαγκας. Μια φορά το έκανα και λυπήθηκα όχι αυτήν αλλά τον εαυτό μου.

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
79
Πόντοι
1
Να προσθέσω όμως ότι στο sex τα πράγματα διαφέρουν. Οι γυναίκες τρελαίνονται για χαστούκια ιδίως στον πισινό και δεν πρόκειται να σας το αναφέρουν πρώτες ποτέ (εννοείται ότι δεν μιλάμε για ξ......). Και όπως σωστά αναφέρει ο φίλος kostasΧ θέλει με απαλότητα στην αρχή.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
O ξυλοδαρμός γενικά δείχνει το πόσο αμόρφωτος είναι ο άλλος αλλά επίσης και από ποια σπηλιά βγήκε. Φυσικά και δεν σκοπεύω να βαρέσω γυναίκα ποτέ όπως επίσης και αν δω κάποιον να χτυπάει γυναίκα θα τον σαπήσω στο ξύλο.(αν μπορώ)
στο sex αμα τα θελει τα σκαμπηλάκια της βεβααίως και θα τα έχει αλλά σε λογικά πλαίσια... μην χαλάσει το κωλαράκι :P :P

οχι δεν ειμαι γυναικα. απλως υποσχεθηκα σε μια φιλη που εχει υποφερει αφανταστα, να ανοιξω αυτο το θεμα για να διαβασει μονη της το πως σκεφτονται οι ανδρες.τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. οσο για τα σκαμπιλακια :dancing: :dancing: :dancing:εγκρινω και επαυξανω

H φίλη σου καλά θα κάνει να πάει σε κάποιον πιο αρμόδιο πχ police και να δείξει σε αυτόν τον ψευτόμαγκα πως είναι να τρως ξύλο. καλύτερα να την βοηθήσεις και εσύ που ξέρεις το πρόβλημα. Εκτός και αν της αρέσει το ξύλο γενικώς οπότε κανένας δν θα της πει τπτ.Πάντως αποκλείεται να την αγαπάει και να της συμπεριφέρεται έτσι.

Υ.Γ. αν είναι καιρό μαζί τότε η φίλη σου είναι κολλημένη με αυτόν γι' αυτό προσπάθησε να την ξεκολλήσεις εσί πριν την κάνει άχρηστη ο μλκας που την δέρνει

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η μαλακια παντως ρε παιδες ειναι οτι ενταξει, υπαρχει ενας ( παραδειγμα φερνω ) μαλακας που ριχνει μια μπατσα στην γυναικα του ξερω γω, η την δερνει. ( η στην κοπελα του ).

Αυτη πως ειναι ΤΟΣΟ μαλακισμενη να κατσει και να το ανεχτει και να μην του γαμησει ο,τι εχει και δεν εχει ρε παιδια? Δηλαδη οσο μαλακας ειναι ο αντρας που το κανει αυτο, αλλο τοσο βλαμενη ειναι και η γυναικα! Γιατι στην Ελλαδα του 2000, ολες οι γυναικες ψαχνουν απο εναν μαλακα να κρατηθουν να νιωθουν σιγουρια και σου λενε " αμα φαω και καμια ψιλη δεν πειραζει ", αλλα μετα το παιζουν κλαμμενα μουνια οτι τους δερνει ο αντρας τους. ;)

Εγω αυτο δεν καταλαβαινω, γιατι ειχα και εγω μια γκομενα που μου ελεγε πως ενας πρωην της την βαραγε, αλλα μετα απο λιγο καταλαβα οτι η γκομενα το αξιζε και με το παραπανω. ( με τον τυπο ηταν 5 χρονια να φανταστειτε, ε δεν ειναι για τον πουτσο η τυπισσα? )

Και το παραπανω, ειναι η συνεπεια της θλιβερης πραγματικοτητας : οτι οι περισσοτερες γυναικες ειναι απιστευτα ημιτελεις σε σχεση με τους αντρες. Τι θελω να πω? Η ηρεμια τους και η ψυχικη τους υγεια εξαρταται παρα πολυ απο μια εξοδο με τις φιλες τους, απο το ποσο καλα θα τις γαμησει ο γκομενος, απο το ποτε θα βρει αντικαταστατη του πρωην ( που δεν εχω δει καμια να καθεται παραπανω απο 2 μηνες μονη και να κατσει να ψαξει τον εαυτο της να τον μαθει λιγο καλυτερα - σε αντιθεση με τους περισσοτερους νεους αντρες που μεσα απο την μοναξια τις περισσοτερες φορες καταληγουν στο να ξερουν πολυ καλα τι θελουν - πλειοψηφιακα μιλαω παντα, υπαρχουν και οι εξαιρεσεις εννοειται ) και απο αλλα τετοια τραγικα, τα οποια το μονο που καταφερνουν ειναι να κανουν το ατομο εξαρτημενο απο καταστασεις και συνθηκες οι οποιες αν δεν τηρουνται, τοτε η ψυχικη υγεια παει περιπατο.

Ενω βλεπεις πχ ατομα ηλικιας 20-25-30, να την βρισκουν και καμια φορα μονοι τους στο μπαλκονι με καμια μπυρα η να κανουν καμια βολτα με μερικα φιλαρακια, και να μην εχουν γενικα μεγαλο προβλημα εξαρτησης απο τετοιες μαλακιες, κατι το οποιο δεν τους προκαλει και εξαρτηση στο να επιβληθουν και να δειξουν τετοιες μαλακισμενες συμπεριφορες.

Αυτοι που βαρανε εναν φαινομενικα κατωτερο ανθρωπο ( μυικα και σε σχεση με τη δυναμη που μπορει να ασκησει οχι κοινωνικα ) εχουν μεγαλο προβλημα με τον εαυτο τους και απλα παιρνουν επιβεβαιωση απο μονοι τους οτι ειναι γαμιαδες αφου μπορουν να επιβαλλουν την γνωμη τους με τετοιο τροπο. Αλλα και οι γυναικες που δινουν τοπο στην οργη ειναι εξισου μαλακισμενες.

Εγω προσωπικα δεν εχω χτυπησει καμια ποτε μου, και δεν σκοπευω να το κανω, εαν δεν περασει τις γραμμες που εχω θεσει εγω ο ιδιος για αυτα τα θεματα. Αν περασει τις γραμμες ( να μου προσβαλλει κατι - οχι απαραιτητα ανθρωπο - το οποιο για μενα αποτελει σημαντικο κομματι της ζωης μου ) τοτε δεν θελω να ξερω τι θα κανω, μακαρι να ειμαι ψυχραιμος και μετα να γελαω με την καταντια της.

Υ.Γ. Θυμαμαι και ενα σκηνικο στην Κοζανη πριν μερικα χρονια, στις αποκριες ( μια μερα πριν την καθαρη Δευτερα ) που ενας τυπος ειχε πιασει την κοπελα του και την χτυπουσε, και παω και τους χωριζω και γελουσε ο μαλακας. Του εσκασα ενα μπουνιδι δεκαρι, για σεμιναρια :) Ο τυπος αρχισε να τρεχει, εγω πηγα να ακολουθησω, και απο τα ξυδια που ειχα πιει εκανα ενα βημα και σκονταψα σε κατι σκαλια και επεσα με τη μαπα κατω :cheesy:

Το ευχαριστηθηκα παντως, αλλα ημουν τοσο τυφλα που ουτε γυρισα μετα να δω την γκομενα καθως δεν θυμομουν τη φατσα της :cheesy:

Ταδε εφη ενα παλαι ποτε ενεργο μελος του bourdela.com. Εχετε γεια, και να γαματε κωλαρακια :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μπράβο αναλ απόλυο δίκιο έχεις! Προτείνω στις γυναίκες για να μη τρώνε ξύλο να μάθουν καράτε! χαχα!

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Το 99% των Αλβανών ρίχνει μπέρτες. Και το συζητάνε κιόλας, όχι με καμάρι, αλλά επειδή "έτσι πρέπει, φίλε".
Τώρα σε μικρές ηλικίες, το ξύλο είναι πιο ασυνήθιστο, τις περισσότερες φορές συμβαίνει σε μεγαλύτερες ηλικίες, όταν και τα προβλήματα φαίνονται (ή είναι) και μεγαλύτερα ...
Προσωπικά, έχω δεχθεί επίθεση από ψυχωτική γκομενα μου σε μικρή ηλικία. Της έχωσα μπάτσο, όχι από άμυνα, αλλά για να σταματήσει. Σταμάτησε  :)Δε ντρέπομαι που της την έχωσα, ντρέπομαι που την είχα γκόμενα και με ανάγκασε (τα είχα με ελαφρώς ζαβή γυναίκα, ποιος είναι ο προβληματικός ?)

Η ελαφρώς τραβηγμένη άποψη μου (θα μπορούσα να το γράψω και στο τοπικ "χωρισμός") είναι ότι κάποιες γυναίκες, σε κάποιες περιπτώσεις, αξίζουν μια σφαλιάρα. Και όχι για να πονέσουν, αλλά για να νοιώσουν την ξεφτίλα. Προϋπόθεση να είναι στοιχειωδώς σκεπτόμενες και περήφανες.
"Κάποτε με είχε βασίλισσα και τώρα μου τη χώνει ? Τόσο δεν τον νοιάζει πια ?"   

Μια γυναίκα απ΄το παρελθόν μου, το άξιζε για τον παραπάνω λόγο. Τη γλίτωσε.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Υπάρχει πάντα η περίπτωση της 'σφαλιάρας για να συνέλθεις'.
Μου έχει συμβεί περίπτωση υστερικής παράκρουσης με αντιδράσεις προσβλητικές μεν (λες δε γαμιέται),
αλλά με τάσεις αυτοκαταστροφής: πάω στο μπαλκόνι, παω στο κουζινομάχαιρο, κλπ.
Παιδιά, είναι η μόνη φάπα που έχω ρίξει σε θυληκό. Ξύπνησε. Προσγειώθηκέ, πως να το πω. Και σε περιοδο εγκυμοσύνης! Άλλο που εγώ μετά για να συνέλθω από τη κατάσταση βγήκα με το αυτοκίνητο για 5 λεπτά και τσακώθηκα/πλακώθηκα με 3 διαφορετικούς διερχόμενους :) :)
Κορυφαία στιγμή, μετά από 1 ωρίτσα, και εν μέσω αγκαλίτσας, η ομολογία: 'έφαγα τη φάπα μου και ηρέμησα' !

Ολα αυτά όμως δεν σημαίνουν ότι είναι best-practise αυτή η λύση. Καθαρό μυαλό παιδιά, κάποιος πρέπει πάντα να είναι ο δυνατότερός στο μυαλό και να μη θολώνει. Έτσι κερδίζει σεβασμό ουσιαστικό, προωθεί το διάλογο στη σχέση και στη τελική προστατεύει τον εαυτό του και αυτά που αγαπάει.

Για εκτόνωση υπάρχει και η Φυλής, και το γήπεδο! FORZA!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό για "ρηχή" αντιμετώπιση, νομίζω πώς θα άξιζε να το επεκτείνουμε σε μία συζήτηση γενικότερα για την κακοποίηση ανάμεσα και στα δύο φύλα - σωματική και ψυχική. Δηλαδή, πόσο χειρότερος μπορεί να είναι ο άντρας που ρίχνει ξύλο στη γυναίκα του, από τη γυναίκα που προπηλακίζει φραστικά και ψυχικά τον άντρα της για κάθε ενέργεια και κάθε επιλογή του;

Ας το δούμε πιο σφαιρικά. Πιο γόνιμος θα γίνει ο διάλογος και πιο πλούσια τα συμπεράσματα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δεν έχει σημασία ποιος είναι χειρότερος. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός δεν οδηγεί κάπου

Ο άντρας πρέπει να είναι ο δυνατός και να μη συμπεριφέρεται σαν υστερική γκόμενα.

τη στιγμή που θα απλώσει χέρι, έχει χάσει το παιχνίδι. Εχει αποδείξει την κατωτερότητά του

Οποιος δεν αντέχει σε μια σχέση απλά φεύγει. Και αυτό θέλει πιο πολύ δύναμη.

Συνήθως όσοι απλώνουν χέρι σε γυναίκα είναι οι κλασμένοι απο το θεό. Απλά βγάζουν τα απωθημένα τους εκεί που τους παίρνει.

Και μια προσωπική εμπειρία. Η αδερφή ενός πολύ καλού φίλου επιστρέφει βράδυ σπίτι με μελανιές. Με τα πολλά περιγράφει τι έγινε. Δεν ήταν η πρώτη φορά τελικά που ο τύπος άπλωνε χέρι.

Τη στήνουμε στο γκόμενό της να ρωτήσουμε ρε παιδί μου τι τρέχει. Ο φίλος 2,05 μ, εγώ πολεμικές τέχνες με Καπάταη (για όποιον ξέρει). Και εμφανίζεται ένας λογιστής με γυαλιά.

Δε χρειάστηκε να απλώσουμε χέρι. Ο θρασύπουστας δέχτηκε να εξαφανιστεί.

Για τέτοιους "άντρες" μιλάμε

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.378
Πόντοι
7.095
οπως λεει και το ανεκτδοτο  "η γυναικα και το χταποδι οσο ποιο πολυ το χτυπας  :hammer:τοσο ποιο πολυ μαλακονη :smitten:" πλακα κανω ετσι ,ειμαι εντελος αντιθετος με κατι τετοιο εκτως απο μικρες εξερεσεις :knockinb: :bottom: :bottom: :cheesy:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
οπως λεει και το ανεκτδοτο  "η γυναικα και το χταποδι οσο ποιο πολυ το χτυπας  :hammer:τοσο ποιο πολυ μαλακονη :smitten:" πλακα κανω ετσι ,ειμαι εντελος αντιθετος με κατι τετοιο εκτως απο μικρες εξερεσεις :knockinb: :bottom: :bottom: :cheesy:

To μουνί και το χταπόδι λέει.........

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Όταν μίλησα για γόνιμο διάλογο με πλούσια συμπεράσματα, δεν σκεφτόμουν ακριβώς την επιχειρηματολογία που αναπτύσσουν οι δίμετροι με Καπάταη (ότι στην ευχή και αν είναι αυτό).

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Όταν μίλησα για γόνιμο διάλογο με πλούσια συμπεράσματα, δεν σκεφτόμουν ακριβώς την επιχειρηματολογία που αναπτύσσουν οι δίμετροι με Καπάταη (ότι στην ευχή και αν είναι αυτό).

Γόνιμο διάλογο επάνω σε τι ακριβώς; Στο δικαίωμα να χτυπάς γυναίκες; Στο δικαίωμά σου να αντιδράς σαν υστερική γριά;

Για μερικα θέματα δεν υπάρχει διάλογος

Εγινες ξαφνικά πολύ δημοκρατικός

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.366
Πόντοι
12.056
Toν Καπαταη τον εχω μιση φαπα... :2funny: :2funny: :2funny:

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Βασιλης Καπαταης
πρωταθλητης ευρωπης το 94 η 95 στο Λονδινο.Και πολλα αλλα κυπελλα και μεταλεια.
Μαθητης του Μαλλιου.
Πορτιερης στα μεγαλυτερα κλαμπ εκηνης της εποχης πριν αλλαξει το παιχνιδι με την πορτα κτλ.
Παμε τωρα στο ξυλο.
Το θεωρω απαραδεκτο ενας αντρας να βαραει μια γυναικα.Ειναι σαν να σου παιρνει πιπα μια γυναικα και να στον δαγκωνει εκει που δεν το περιμενεις(με εξαιρεση τα κωλοσκαμπιλα στο σεξ).
Ισως το μονο που χρειαζεται μια γυναικα ειναι ενα και μονο ενα χαστουκι χωρις πολυ δυναμη και μονο οταν βρισκεται σε κατασταση αμοκ τρελλας για να συνελθει και να αρχισει να ακουει.
Εμενα προσωπικα μου την ειχε πει μια κοπελλα που ημασταν μαζι οτι επρεπε να της δωσω ενα χαστουκι να συνελθει(ημουν τερας ψυχραιμιας και αρκετα καψουρης).Βεβαια αν τις το εδινα δεν ξερω ποιο θα ηταν το αποτελεσμα.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Γόνιμο διάλογο επάνω σε τι ακριβώς; Στο δικαίωμα να χτυπάς γυναίκες; Στο δικαίωμά σου να αντιδράς σαν υστερική γριά;

Γενικώς προσπαθώ να είμαι ανοιχτός σε συζήτηση, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα κάνουμε βασικό ζήτημα σ' αυτό το thread.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Σε τι διαφέρει το να κτυπήσεις γυναίκα από το να κτυπήσεις οποιονδήποτε άνθρωπο;

Και σε τι διαφέρει ο λογιστάκος που βάρεσε τη γκόμενα από εσάς που πήγατε να βαρέσετε το λογιστάκο (από άποψη συγκριτικών μεγεθών);

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σε τι διαφέρει το να κτυπήσεις γυναίκα από το να κτυπήσεις οποιονδήποτε άνθρωπο;

Και σε τι διαφέρει ο λογιστάκος που βάρεσε τη γκόμενα από εσάς που πήγατε να βαρέσετε το λογιστάκο (από άποψη συγκριτικών μεγεθών);

Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Αφου χρειάζεται να σου εξηγήσω, δεν πρόκειται να καταλάβεις

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16

Είναι προφανές πώς όταν ένας λογιστάκος με γυαλιά κτυπάει μία γυναίκα, είναι πράξη ανανδρίας και όταν είναι έτοιμοι μία δίμετρη ντουλάπα και ένας καρατέκα να κτυπήσουν ένα λογιστάκο με γυαλιά πρόκειται για ανδραγάθημα.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Είναι απορίας άξιο πώς δεν είχαν πάρει μαζί και κανένα 45άρι μαζί με δύο-τρία ροτβάιλερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom