Νέα

Πόσοι άνδρες χτυπούν τις γυναίκες τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Είναι απορίας άξιο πώς δεν είχαν πάρει μαζί και κανένα 45άρι μαζί με δύο-τρία ροτβάιλερ.

Εκτιμήθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν απαραίτητο

Σε ευχαριστώ που ασχολείσαι μαζί μου βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος, ως συνήθως

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Το δάσος είναι ότι δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται κάποιος την φυσική, ή μυϊκή, ή οποιαδήποτε άλλη ανωτερότητά του για ναεπιβληθεί σε κάποιον διά της βίας.
είτε πρόκειται για άντρα απέναντι σε γυναίκα.
είτε για δίμετρους καρατέκα απέναντι σε γυαλάκηδες λογιστάκους.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το δάσος είναι ότι δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται κάποιος την φυσική, ή μυϊκή, ή οποιαδήποτε άλλη ανωτερότητά του για ναεπιβληθεί σε κάποιον διά της βίας.
είτε πρόκειται για άντρα απέναντι σε γυναίκα.
είτε για δίμετρους καρατέκα απέναντι σε γυαλάκηδες λογιστάκους.

Θα προτείνα να κάνουμε ένα διάλογο

Αν αξίζει ξύλο ο "μάγκας" που χτυπάει γυναίκες

Αλλα δεν ενδιαφέρομαι να συλλέξω απόψεις που δε με ενδιαφέρουν

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Με την ίδια λογική, το δίμετρο καρατέκα που κτυπά έναν γυαλάκια λογιστή που κτυπά μία γυναίκα, είναι πρέπον να τον κτυπήσει κάποιος Μπρους Λι - Σβαρτζενέγκερ στη συσκευασία του ενός.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Η διαφορά είναι πώς εγώ αναφέρομαι πόσο λάθος είναι γενικά ο δυνατός να επιβάλλεται στον αδύναμο, ενώ εσύ αναφέρεσαι στο πόσο σωστό είναι να πουλά κανείς προστατευτιλίκι σε κακοπαθημένες γυναίκες.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η διαφορά είναι πώς εγώ αναφέρομαι πόσο λάθος είναι γενικά ο δυνατός να επιβάλλεται στον αδύναμο, ενώ εσύ αναφέρεσαι στο πόσο σωστό είναι να πουλά κανείς προστατευτιλίκι σε κακοπαθημένες γυναίκες.

Χρησιμοποιείς λέξεις που δεν αρμόζουν στη συγκεκριμένη περίσταση (προστατευτιλίκι), στοχεύοντας στη δημιουργία εντυπώσεων. Δικαίωμά σου. Συνέχισε.

Οπως πιθανόν ξέρεις, κάθε δράση φέρνει αντίδραση. Αξίωμα. Οχι θεώρημα.

Θα μπορούσα να συνεχίσω την ανταλλαγή πόστς για το θέμα, αν δεν μου ήταν παγερά αδιάφορη η γνώμη όχι μόνο η δική σου αλλά και ορισμένων άλλων.

Οπως είπα και πριν, για μερικά θέματα δεν υπάρχει διάλογος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καταρχήν ποιος είπε ότι το να είναι κάποιος δίμετρος είναι και άτρωτος ή πολύ δυνατός.

Δεύτερον ο Enforcer ως ασχολούμενος με πολεμικές τέχνες θα ξέρει ( όπως κι εγώ ως ασχολούμενος) ότι υπάρχουν και γυναίκες αντίστοιχα που άνετα κάνουν μπλε μαρέ κάποιον άντρα... και μάλιστα αν δε το ξέρεις δε σου γεμίζουν καθόλου το μάτι.

Επομένως το θέμα είναι ευρύτερο

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Είναι απορίας άξιο πώς δεν είχαν πάρει μαζί και κανένα 45άρι μαζί με δύο-τρία ροτβάιλερ.

Φίλε.....από ότι καταλαβαίνω εγώ....όταν πήγαν να τον βρουν, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ....ΣΩΣΤΑ ;
Απλά υπερβάλλεις....και από ότι κατάλαβα με το φτωχό μου μυαλό πάλι, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ....ΑΠΛΑ ΕΦΥΓΕ...Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Αυτό θέλει να πει ο Enforcer.....πως αυτοί αν και μπορούσαν να τον δείρουν, δεν το έκαναν....ενώ ο μαγκάκος (στην γυναίκα που τον έπαιρνε βέβαια να κάνει το μάγκα), έσπευσε να εξαφανιστεί όταν αντίκρυσε εκπροσώπους τους ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΛΟΥ....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΥΣ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το επιθετικό ύφος.
Και εσύ, συνήθως είσαι λογικός στις απόψεις σου.
Αν το δεις πιο ψύχραιμα....δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τι θέλει να πει ο φίλος.

Επισκέπτης
Όχι, δεν έχω βαρέσει ποτέ γυναίκα. Κι αυτό γιατί ποτέ δεν με έφτασε κάποια στο σημείο να συφιλιαστώ τόσο για να την χτυπήσω. Πάντα, όταν έβλεπα ότι το πράγμα πήγαινε προς τα εκεί (να μου σπάσει τόσο πολύ τα νεύρα δηλαδή), την έστελνα σπίτι της, ορθά-κοφτά και και το κυριότερο... ΑΜΕΤΑΚΛΕΙΤΑ. Κι αυτό γιατί είμαι της άποψης ότι αν γίνει μία φορά, σίγουρα θα επαναληφθεί αργά ή γρήγορα. Κι επειδή ποτέ δεν ήμουν για τέτοια (πρώτα από όλα η ηρεμία!) και υπήρχαν πάντα "νέοι ορίζοντες", απλά την έστελνα στο διάολο... εεεε... σπίτι της θέλω να πω και μην τον είδατε τον Παναγή!!!

Βέβαια, τώρα που είμαι παντρεμένος και με ένα παιδί, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά. Πάντως δεν έχει τύχει να με φτάσει σε αυτό το σημείο μέχρι τώρα. Βέβαια, είχα κάνει και την κατάλληλη "προεργασία" κατά την διάρκεια της σχέσης μας, τονίζοντάς της επανειλημένως ότι ΑΝ φτάσω σε σημείο να μου γυρίσει το μάτι, τότε θα σημαίνει αυτόματα και το οριστικό τέλος καθότι δεν είμαι από αυτούς που τα χαλάνε, τα ξαναφτιάχουν, τα ξαναχαλάνε, τα ξαναφτιάχουν, κ.ο.κ. Είμαι λίγο μουλάρι όταν πάρω μια απόφαση, δεν αλλάζει που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα... είτε είναι η σωστή, είτε η λανθασμένη. Κάποιος μπορεί να το πει και μειονέκτημα αυτό... το ξέρω. Μου εξασφαλίζει όμως την ηρεμία μου. Φαίνεται λοιπόν πως το έχει εμπεδώσει αυτό το πράγμα διότι κανά-δυο φορές που παραλίγο να φτάσω σε σημείο να μου γυρίσει το μάτι, την έγραψα στ' αρχίδια μου και έφυγα σταματώντας την συζήτηση και εκείνη από την πλευρά της δεν το συνέχισε.

Ναι, είμαι λιγουλάκι απόλυτος σε αυτά!!! Αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα σε καλό μου έχει βγει ΚΑΙ δεν έχω κοπανίσει ποτέ γυναίκα :)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Όχι, δεν έχω βαρέσει ποτέ γυναίκα. Κι αυτό γιατί ποτέ δεν με έφτασε κάποια στο σημείο να συφιλιαστώ τόσο για να την χτυπήσω. Πάντα, όταν έβλεπα ότι το πράγμα πήγαινε προς τα εκεί (να μου σπάσει τόσο πολύ τα νεύρα δηλαδή), την έστελνα σπίτι της, ορθά-κοφτά και και το κυριότερο... ΑΜΕΤΑΚΛΕΙΤΑ. Κι αυτό γιατί είμαι της άποψης ότι αν γίνει μία φορά, σίγουρα θα επαναληφθεί αργά ή γρήγορα. Κι επειδή ποτέ δεν ήμουν για τέτοια (πρώτα από όλα η ηρεμία!) και υπήρχαν πάντα "νέοι ορίζοντες", απλά την έστελνα στο διάολο... εεεε... σπίτι της θέλω να πω και μην τον είδατε τον Παναγή!!!

Βέβαια, τώρα που είμαι παντρεμένος και με ένα παιδί, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά. Πάντως δεν έχει τύχει να με φτάσει σε αυτό το σημείο μέχρι τώρα. Βέβαια, είχα κάνει και την κατάλληλη "προεργασία" κατά την διάρκεια της σχέσης μας, τονίζοντάς της επανειλημένως ότι ΑΝ φτάσω σε σημείο να μου γυρίσει το μάτι, τότε θα σημαίνει αυτόματα και το οριστικό τέλος καθότι δεν είμαι από αυτούς που τα χαλάνε, τα ξαναφτιάχουν, τα ξαναχαλάνε, τα ξαναφτιάχουν, κ.ο.κ. Είμαι λίγο μουλάρι όταν πάρω μια απόφαση, δεν αλλάζει που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα... είτε είναι η σωστή, είτε η λανθασμένη. Κάποιος μπορεί να το πει και μειονέκτημα αυτό... το ξέρω. Μου εξασφαλίζει όμως την ηρεμία μου. Φαίνεται λοιπόν πως το έχει εμπεδώσει αυτό το πράγμα διότι κανά-δυο φορές που παραλίγο να φτάσω σε σημείο να μου γυρίσει το μάτι, την έγραψα στ' αρχίδια μου και έφυγα σταματώντας την συζήτηση και εκείνη από την πλευρά της δεν το συνέχισε.

Ναι, είμαι λιγουλάκι απόλυτος σε αυτά!!! Αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα σε καλό μου έχει βγει ΚΑΙ δεν έχω κοπανίσει ποτέ γυναίκα :)

Ως συνήθως....μια νηφάλια άποψη.
Άμα σε χαλάει το θέμα.....καλύτερα να το χαλάσεις πρώτος εσύ....πριν ξεφύγει τελέιως.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
σωστα λιομα ειμαι και εγω της αποψης του  να εχεις ηρεμια σε καθε τι στην ζωη σου.δεν ειμαι παντρεμενοσ βεβαια αλλα ενα παραπανω.καλο ειναι να μην χτυπας παντως εχω ακουσει και περιπτωση που η κοπελα λεει θελω ο αντρας να μου ριχνει και καμια.βεβαια ποτε δεν θα το εκανα και (εχω τρομερη υπομονη που σπαει τα νευρα του αλλου και το ευχαριστιεμαι)αλλα αυτη η αποψη ειναι μοναδικη που εχω ακουσει

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το επιθετικό ύφος.
Και εσύ, συνήθως είσαι λογικός στις απόψεις σου.
Βρε ούτε επιτίθεμαι, ούτε μάχομαι για κάτι αντίθετο από όλα όσα υποστηρίζουν οι άλλοι φίλοι. Απλά, είναι καλό για χάρη της συζήτησης, να υπάρχει πάντα κάποιος που τραβάει από τα... "αυτιά" τη μειοψηφούσα άποψη.

Υ.Γ.: Μη σε ξεγελάει το υφάκι του Enforcer και νομίζεις πώς εξελίσσεται κάποια αντιπαράθεση. Πρόκειται για παλιά ιστορία εμπάθειας απέναντι σε έναν άγνωστο. Αρρώστια!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε Andreas37Athina παραδέξου όμως ότι ο Enforcer είχε δίκιο. Δε τον χτύπησαν το λογιστάκο. Είδαν ότι δε μπορούσε να τα βάλει μαζί τους και τον άφησαν. Άμα ήθελαν δε τον χτύπαγαν? Το θέμα δεν είναι να μη χτυπάς γυναίκα επειδή είναι γυναίκα αλλά να μη κάνεις τον τζάμπα μάγκα εκεί που σε παίρνει. Δλδ ισχύσει με το να χτυπάς παιδί, να κάνεις μαγκιά και τσαμπουκά σε γέρους, σε ανήμπορους γενικά.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Βρε ούτε επιτίθεμαι, ούτε μάχομαι για κάτι αντίθετο από όλα όσα υποστηρίζουν οι άλλοι φίλοι. Απλά, είναι καλό για χάρη της συζήτησης, να υπάρχει πάντα κάποιος που τραβάει από τα... "αυτιά" τη μειοψηφούσα άποψη.

Υ.Γ.: Μη σε ξεγελάει το υφάκι του Enforcer και νομίζεις πώς εξελίσσεται κάποια αντιπαράθεση. Πρόκειται για παλιά ιστορία εμπάθειας απέναντι σε έναν άγνωστο. Αρρώστια!

Θα σου πώ κάτι.
Έκρινα μόνο από αυτά που διάβασα εδώ.....και εξακολουθώ να πιστεύω ότι έγραψα πιο πάνω...ήσουν υπερβολικός.
Αφήστε το να περάσει ...δεν νομίζω ότι ο φίλος έχει κάτι προσωπικό μαζί σου.
Γενικά δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.
Μάλλον τον προκάλεσες, έτσι ;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μη σε ξεγελάει το υφάκι του Enforcer και νομίζεις πώς εξελίσσεται κάποια αντιπαράθεση. Πρόκειται για παλιά ιστορία εμπάθειας απέναντι σε έναν άγνωστο. Αρρώστια!

Εμπάθεια;

Πρώτη φορά έχουμε άμεσο διάλογο.

Εν πάσει περιπτώσει, δεν υπάρχει αντιπαράθεση.

Τα πράγματα έχουν ακριβώς όπως τα είπε ο blade και skidoo.

Προτείνω το LA Confidential για κατανόηση του θέματος

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Θα σου πώ κάτι.
Έκρινα μόνο από αυτά που διάβασα εδώ.....και εξακολουθώ να πιστεύω ότι έγραψα πιο πάνω...ήσουν υπερβολικός.
Αφήστε το να περάσει ...δεν νομίζω ότι ο φίλος έχει κάτι προσωπικό μαζί σου.
Γενικά δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.
Μάλλον τον προκάλεσες, έτσι ;
Στη απάντηση #47, έγραψα ακριβώς:
Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό για "ρηχή" αντιμετώπιση, νομίζω πώς θα άξιζε να το επεκτείνουμε σε μία συζήτηση γενικότερα για την κακοποίηση ανάμεσα και στα δύο φύλα - σωματική και ψυχική. Δηλαδή, πόσο χειρότερος μπορεί να είναι ο άντρας που ρίχνει ξύλο στη γυναίκα του, από τη γυναίκα που προπηλακίζει φραστικά και ψυχικά τον άντρα της για κάθε ενέργεια και κάθε επιλογή του;
Ας το δούμε πιο σφαιρικά. Πιο γόνιμος θα γίνει ο διάλογος και πιο πλούσια τα συμπεράσματα.
Μετά, ακολούθησε η απάντηση #48 του εν λόγω με τις γνωστές κομπορρυμοσύνες για δίμετρους και Καπατάηδες, εγώ επανήλθα με την απάντηση #51 Όταν μίλησα για γόνιμο διάλογο με πλούσια συμπεράσματα, δεν σκεφτόμουν ακριβώς την επιχειρηματολογία που αναπτύσσουν οι δίμετροι με Καπάταη (ότι στην ευχή και αν είναι αυτό).
Μετά ο εν λόγω ανταπάντησε Γόνιμο διάλογο επάνω σε τι ακριβώς; Στο δικαίωμα να χτυπάς γυναίκες; Στο δικαίωμά σου να αντιδράς σαν υστερική γριά; Για μερικα θέματα δεν υπάρχει διάλογος και πρόσθεσε δεικτικά (με εμφανή την πρόθεση γενικότερου επικριτικού σχολιασμού μου)Εγινες ξαφνικά πολύ δημοκρατικός.
Στη συνέχεια στην απάντηση #55 έγραψα Γενικώς προσπαθώ να είμαι ανοιχτός σε συζήτηση, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα κάνουμε βασικό ζήτημα σ' αυτό το thread. Στη συνέχεια ο άμοιρος Todok τόλμησε (τόσο θρασύς!) να γράψει Σε τι διαφέρει το να κτυπήσεις γυναίκα από το να κτυπήσεις οποιονδήποτε άνθρωπο; Και σε τι διαφέρει ο λογιστάκος που βάρεσε τη γκόμενα από εσάς που πήγατε να βαρέσετε το λογιστάκο (από άποψη συγκριτικών μεγεθών); και ο Mr. Πολλά-Βαρύς-Και-Όχι επανήλθε το ίδιο απαξιωτικά ΚΑΙ απέναντι στον Todok γράφοντας Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά. Αφου χρειάζεται να σου εξηγήσω, δεν πρόκειται να καταλάβεις.
Μετά ακολούθησαν όλα τα υπόλοιπα. Εγώ ΔΕΝ τρώω κόλλημα με κανέναν και τίποτα. Κουβέντα κάνουμε. Αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να προσπερνώ σιωπηλά και ασχολίαστα το "μαγκιά attitude του κάθε Van Damme.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φίλε Andras....με τα μπλέ μου βγήκαν τα μάτια....
Μπορεί να είναι κι όπως τα λές.....όμως πιστεύω πως η ειρωνεία του φίλου προήλθε από το γεγονός ότι ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ....Δηλαδή αυτά που σου έγραψα πιο πάνω (ότι δεν τον χτύπησαν τον τύπο τελικά)....
Εδώ που τα λέμε....πόσο φραγκοδίφραγκα να το κάνει κανείς ;
Βέβαια δεν έπρεπε κι ο φίλος να εκφραστεί έτσι απαξιωτικά.....
Λάθος του.
Θεωρώ όμως ότι κι εσύ δεν επιασες κάτι σχετικά απλό...κι ο φίλος πίστεψε πως δεν ΘΕΣ να το πιάσεις....
Ίσως να θεώρησε πως όσο και να προσπαθήσει να σου εξηγήσει....δεν είχε νόημα.
Τεσπα....λήξτε το εδώ να τελειώνουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom