Είναι απορίας άξιο πώς δεν είχαν πάρει μαζί και κανένα 45άρι μαζί με δύο-τρία ροτβάιλερ.
Εκτιμήθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν απαραίτητο
Σε ευχαριστώ που ασχολείσαι μαζί μου βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος, ως συνήθως
Είναι απορίας άξιο πώς δεν είχαν πάρει μαζί και κανένα 45άρι μαζί με δύο-τρία ροτβάιλερ.
Το δάσος είναι ότι δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται κάποιος την φυσική, ή μυϊκή, ή οποιαδήποτε άλλη ανωτερότητά του για ναεπιβληθεί σε κάποιον διά της βίας.
είτε πρόκειται για άντρα απέναντι σε γυναίκα.
είτε για δίμετρους καρατέκα απέναντι σε γυαλάκηδες λογιστάκους.
Η διαφορά είναι πώς εγώ αναφέρομαι πόσο λάθος είναι γενικά ο δυνατός να επιβάλλεται στον αδύναμο, ενώ εσύ αναφέρεσαι στο πόσο σωστό είναι να πουλά κανείς προστατευτιλίκι σε κακοπαθημένες γυναίκες.
Οπως πιθανόν ξέρεις, κάθε δράση φέρνει αντίδραση. Αξίωμα. Οχι θεώρημα.
Όχι, δεν έχω βαρέσει ποτέ γυναίκα. Κι αυτό γιατί ποτέ δεν με έφτασε κάποια στο σημείο να συφιλιαστώ τόσο για να την χτυπήσω. Πάντα, όταν έβλεπα ότι το πράγμα πήγαινε προς τα εκεί (να μου σπάσει τόσο πολύ τα νεύρα δηλαδή), την έστελνα σπίτι της, ορθά-κοφτά και και το κυριότερο... ΑΜΕΤΑΚΛΕΙΤΑ. Κι αυτό γιατί είμαι της άποψης ότι αν γίνει μία φορά, σίγουρα θα επαναληφθεί αργά ή γρήγορα. Κι επειδή ποτέ δεν ήμουν για τέτοια (πρώτα από όλα η ηρεμία!) και υπήρχαν πάντα "νέοι ορίζοντες", απλά την έστελνα στο διάολο... εεεε... σπίτι της θέλω να πω και μην τον είδατε τον Παναγή!!!
Βέβαια, τώρα που είμαι παντρεμένος και με ένα παιδί, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά. Πάντως δεν έχει τύχει να με φτάσει σε αυτό το σημείο μέχρι τώρα. Βέβαια, είχα κάνει και την κατάλληλη "προεργασία" κατά την διάρκεια της σχέσης μας, τονίζοντάς της επανειλημένως ότι ΑΝ φτάσω σε σημείο να μου γυρίσει το μάτι, τότε θα σημαίνει αυτόματα και το οριστικό τέλος καθότι δεν είμαι από αυτούς που τα χαλάνε, τα ξαναφτιάχουν, τα ξαναχαλάνε, τα ξαναφτιάχουν, κ.ο.κ. Είμαι λίγο μουλάρι όταν πάρω μια απόφαση, δεν αλλάζει που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα... είτε είναι η σωστή, είτε η λανθασμένη. Κάποιος μπορεί να το πει και μειονέκτημα αυτό... το ξέρω. Μου εξασφαλίζει όμως την ηρεμία μου. Φαίνεται λοιπόν πως το έχει εμπεδώσει αυτό το πράγμα διότι κανά-δυο φορές που παραλίγο να φτάσω σε σημείο να μου γυρίσει το μάτι, την έγραψα στ' αρχίδια μου και έφυγα σταματώντας την συζήτηση και εκείνη από την πλευρά της δεν το συνέχισε.
Ναι, είμαι λιγουλάκι απόλυτος σε αυτά!!! Αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα σε καλό μου έχει βγει ΚΑΙ δεν έχω κοπανίσει ποτέ γυναίκα![]()
Βρε ούτε επιτίθεμαι, ούτε μάχομαι για κάτι αντίθετο από όλα όσα υποστηρίζουν οι άλλοι φίλοι. Απλά, είναι καλό για χάρη της συζήτησης, να υπάρχει πάντα κάποιος που τραβάει από τα... "αυτιά" τη μειοψηφούσα άποψη.Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το επιθετικό ύφος.
Και εσύ, συνήθως είσαι λογικός στις απόψεις σου.
Βρε ούτε επιτίθεμαι, ούτε μάχομαι για κάτι αντίθετο από όλα όσα υποστηρίζουν οι άλλοι φίλοι. Απλά, είναι καλό για χάρη της συζήτησης, να υπάρχει πάντα κάποιος που τραβάει από τα... "αυτιά" τη μειοψηφούσα άποψη.
Υ.Γ.: Μη σε ξεγελάει το υφάκι του Enforcer και νομίζεις πώς εξελίσσεται κάποια αντιπαράθεση. Πρόκειται για παλιά ιστορία εμπάθειας απέναντι σε έναν άγνωστο. Αρρώστια!
Μη σε ξεγελάει το υφάκι του Enforcer και νομίζεις πώς εξελίσσεται κάποια αντιπαράθεση. Πρόκειται για παλιά ιστορία εμπάθειας απέναντι σε έναν άγνωστο. Αρρώστια!
Στη απάντηση #47, έγραψα ακριβώς:Θα σου πώ κάτι.
Έκρινα μόνο από αυτά που διάβασα εδώ.....και εξακολουθώ να πιστεύω ότι έγραψα πιο πάνω...ήσουν υπερβολικός.
Αφήστε το να περάσει ...δεν νομίζω ότι ο φίλος έχει κάτι προσωπικό μαζί σου.
Γενικά δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.
Μάλλον τον προκάλεσες, έτσι ;
Λήξαν το ζήτημα.