Νέα

Πόσο υποτακτικές & χαμηλών απαιτήσεων ειναι οι Πολωνέζες σε μια σχέση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σωστός - και δεν είναι ούτε κτητικές όπως πολλές άλλες σλάβες

Οντως.Ούτε οι Ρωσίδες είναι κτητικές.Μια Ρωσίδα δύο μέτρα μου έλεγε πρόσφατα αγάπη μου ξέρω οτι γαμάς Πολωνέζες αν θες θα σου γλύφω τα αρχίδια ενώ γαμάς την Πολωνέζα.Γενικά Πολωνές,Ουκρανέζες,Ρωσίδες θεωρούν δεδομένο οτι πας και με άλλες γυναίκες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε δικε μου , εχεις δει ποτε γερμανιδα να εχει παει με πολωνο? Αγγλιδα? Αμερικανα? Σουηδη? Ελληνιδα?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μια Ρωσίδα δύο μέτρα μου έλεγε πρόσφατα αγάπη μου ξέρω οτι γαμάς Πολωνέζες αν θες θα σου γλύφω τα αρχίδια ενώ γαμάς την Πολωνέζα...

ρε μαλέα, είσαι λογοτέχνης, όντως.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα... Ρε συ Kman σε παράλληλο σύμπαν ζεις;

Καταρχήν δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη αυτό που να μην είναι κτητική! Που θα σου πει "ξέρω οτι γαμάς άλλη αν θες θα σου γλύφω τα αρχίδια ενώ την γαμάς"  :headbang:  Εδώ ακόμα και οι πουτάνες στο Μεταξουργείο ζηλεύουνε άμα πας σε άλλη! Από την αρχή του έτους έτους ασχολούμαι με Ρωσίδες, δε μου φαίνονται καθόλου να θεωρούν δεδομένο πως θα πάω και με άλλες γυναίκες. Βασικά η πιο χαλαρή σε αυτόν τον τομέα Ρωσίδα είναι μια που μένει δυτική Ευρώπη και έχει δυτικοποιηθεί αρκετά.

Μετά όσον αφορά τους Πολωνούς άνδρες, ναι είναι χάλια. Χάλια μαύρα. Είχα πάει Πολωνία με φίλες Ελληνίδες και οι κοπέλες είχαν πάθει σοκ, θυμάμαι που αναρωτιώνταν πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα στη Βαρσοβία, αφού από τη μια οι άνδρες είναι χάλια και από την άλλη ο ανταγωνισμός πολύ υψηλός.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα... Ρε συ Kman σε παράλληλο σύμπαν ζεις;

Καταρχήν δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη αυτό που να μην είναι κτητική! Που θα σου πει "ξέρω οτι γαμάς άλλη αν θες θα σου γλύφω τα αρχίδια ενώ την γαμάς"  :headbang:  Εδώ ακόμα και οι πουτάνες στο Μεταξουργείο ζηλεύουνε άμα πας σε άλλη! Από την αρχή του έτους έτους ασχολούμαι με Ρωσίδες, δε μου φαίνονται καθόλου να θεωρούν δεδομένο πως θα πάω και με άλλες γυναίκες. Βασικά η πιο χαλαρή σε αυτόν τον τομέα Ρωσίδα είναι μια που μένει δυτική Ευρώπη και έχει δυτικοποιηθεί αρκετά.

Μετά όσον αφορά τους Πολωνούς άνδρες, ναι είναι χάλια. Χάλια μαύρα. Είχα πάει Πολωνία με φίλες Ελληνίδες και οι κοπέλες είχαν πάθει σοκ, θυμάμαι που αναρωτιώνταν πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα στη Βαρσοβία, αφού από τη μια οι άνδρες είναι χάλια και από την άλλη ο ανταγωνισμός πολύ υψηλός.
κάνεις παρέα με γυναίκες φιλε? Θα έπρεπε να ντρέπεσαι.  :grin:οσο για τα αρχιδια που λες μια χαρά στα γλυφουν ολες ενω γαμας αλλες  ταυτοχρονος .αμα είσαι άντρας με αρχιδια και ξέρεις να τους το επιβάλεις με τον τρόπο σου παντα θα γλυφουν και θα λένε και ευχαριστώ ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μη μασατε ρε.η πουτσα έχει δύναμη που κανένα μουνι δεν φτάνει.αυτο να θυμάστε όταν η γκομενιτσα σας πρηζει τα αρχιδια και προσπαθει να περασει το δικο της και να την στέλνεται στο διαολο.υπαρχουν τοσες γκομενες προθημες να σας γλειψουν τα αρχιδια ενω γαματε αλλες :rockon:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
Μη μασατε ρε.η πουτσα έχει δύναμη που κανένα μουνι δεν φτάνει.αυτο να θυμάστε όταν η γκομενιτσα σας πρηζει τα αρχιδια και προσπαθει να περασει το δικο της και να την στέλνεται στο διαολο.υπαρχουν τοσες γκομενες προθημες να σας γλειψουν τα αρχιδια ενω γαματε αλλες :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε εισαι απιστευτος :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω ήδη βρει 25 Πολωνέζες σε διαφορετικές πόλεις της Πολωνίας έτοιμες για σπονσοριλίκι και ανωμαλίες.Και αυτό σε μία εβδομάδα.Θα οργανώσω ένα μέγκα τουρ.Εντωμεταξύ πολλές να λένε μου αρέσουν οι εξευτελισμοί να με χύνουν στη μάπα να καταπίνω να με κατουράνε να γλύφω κώλους κτλ.Γενικά το uleglosc(η ιδιότητα σκλάβας) είναι πολύ βαθιά στην ψυχή της Πολωνέζας.Πολύ τη βρίσκουν να κυλιούνται στο βούρκο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κάνεις παρέα με γυναίκες φιλε? Θα έπρεπε να ντρέπεσαι.  :grin:οσο για τα αρχιδια που λες μια χαρά στα γλυφουν ολες ενω γαμας αλλες  ταυτοχρονος .αμα είσαι άντρας με αρχιδια και ξέρεις να τους το επιβάλεις με τον τρόπο σου παντα θα γλυφουν και θα λένε και ευχαριστώ ;)

Εχει να κάνει με οικονομικές παραμέτρους.Αμα πεις στη Ρωσίδα μου αρέσει η φίλη σου θέλω να σας γαμάω μαζί δε θα διστάσει να σου την πασάρει.Γιατί θέλει μαζί της να έχεις την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία.Γενικά είναι μαέστροι στη ψυχολγία των αντρών όσο τα σκας σε Ρωσίδα είσαι βασιλιάς αλλά τρώνε πολλά οι άτιμες.Καμία σχέση με Πολωνέζες Ουκρανές που τη βγάζουν με χαρτζηλίκι και φιλοδώρημα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ania

wiesz ze polskie kobiety sa dość ostre

tzn rzadzą

Ania

właśnie, w Polsce to kobieta ma ostatnie slowo

Ania

np. moja siostra ma męza i on musi jej sluchac

ahahha

Ania

słuchają

mój tata tez slucha mame

Eιναι στα πολωνικα αυτα που μου ειπε η τσουρκα. Λεει εν ολιγοις οτι στην Πολωνια οι γυναικες κανουν κουμαντο και εχουν παντα τον τελευταιο λογο. Και μου λεει παραδειγματα απο το οικογενειακο της περιβαλλον.
Τωρα που τις ειδατε εσεις τις " υποτακτικες"... :idiot:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
Ania

wiesz ze polskie kobiety sa dość ostre

tzn rzadzą

Ania

właśnie, w Polsce to kobieta ma ostatnie slowo

Ania

np. moja siostra ma męza i on musi jej sluchac

ahahha

Ania

słuchają

mój tata tez slucha mame

Eιναι στα πολωνικα αυτα που μου ειπε η τσουρκα. Λεει εν ολιγοις οτι στην Πολωνια οι γυναικες κανουν κουμαντο και εχουν παντα τον τελευταιο λογο. Και μου λεει παραδειγματα απο το οικογενειακο της περιβαλλον.
Τωρα που τις ειδατε εσεις τις " υποτακτικες"... :idiot:

Ειδα την μεταφραση στο google translate και εφριξα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά άμα άκουγες αυτά που λένε οι Πολωνέζες καλά κρασιά.Καμία σχέση με το τι κάνουνε.Χτες γνωρίστηκα με μια 23χρονη στο σάιτ και η πρώτη ερώτηση ήταν θα με βοηθήσεις οικονομικά;Χρειάζομαι 200 ευρώ να πληρώσω το νοίκι.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
Μετα απο τοσα που εχετε πει, φανταζομαι δεν πρεπει να υπαρχει πιο ακυρος τιτλος θεματος απο αυτον που εδωσα σε αυτο το θεμα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μετα απο τοσα που εχετε πει, φανταζομαι δεν πρεπει να υπαρχει πιο ακυρος τιτλος θεματος απο αυτον που εδωσα σε αυτο το θεμα!

Ειδα την μεταφραση στο google translate και εφριξα!!!

Eσενα ελα να στα πω τα γραμματα, για τις πολωνεζες. Τις πριγκηπισες σου.
Σε τοσες χωρες εχω  παει, τοσο σκατοψυχες, κομπλεξικες και διπροσωπες , οσο δαυτες δεν εχω ξαναματαδει. Και μιζερες μες στην κακομοιρια και τη γκρινια συνεχεια. Μακρια κ αλαργα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
 :rockon: ταπες ολα....που το σκεφτηκες βρε μαστορα??  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Eσενα ελα να στα πω τα γραμματα, για τις πολωνεζες. Τις πριγκηπισες σου.
Σε τοσες χωρες εχω  παει, τοσο σκατοψυχες, κομπλεξικες και διπροσωπες , οσο δαυτες δεν εχω ξαναματαδει. Και μιζερες μες στην κακομοιρια και τη γκρινια συνεχεια. Μακρια κ αλαργα

Σαν να περιγράφεις ελλεϊινίδα μύστη...  :S

Να δω με ποια φυλή μπορούμε να κάνουμε χωριό στο τέλος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom