Νέα

Πόσο υποτακτικές & χαμηλών απαιτήσεων ειναι οι Πολωνέζες σε μια σχέση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δε λένε τα ίδια.Ο Dr. Love λέει οτι γάμησε 16 γκόμενες σε 8 μήνες ο Chevalier λέει οτι οι Πολωνέζες είναι όπως οι Ελληνίδες.Το θέμα είναι ποιος γαμάει 16 Ελληνίδες σε 8 μήνες.Τα facts έχουν σημασία.Οχι η ερμηνεία τους.Εγώ λέω ουσιαστικά το ίδιο με τον Dr.Love οτι Πολωνία γαμάς άνετα μια γκόμενα κάθε 2 βδομάδες αυτό ακριβώς που λέει οτι κάνει αυτός.

Τώρα οργάνωσα ένα πουτσοτουρ στην Πολωνία 7 γκόμενες σε 7 μέρες και 7 διαφορετικές πόλεις.Χρειάζεται φοβερό συντονισμό ελπίζω να μου κάτσει καλά.Σήμερα μόνο βρήκα 2 διατεθειμένες για σπονσοριλίκι.

Μην είσαι μοναχοφάης, πέρνα καμία και σε μας να τη σπονσοράρουμε. Άμα είναι έτσι δώσε τηλ, facebook, email, ότι γουστάρεις και πες θα επικοινωνήσει φίλος μου μαζί σου για σπονσοράρισμα. Για να σε δούμε...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εχω γνωστο που γαμησε πανω απο εκατο γκομενες σε ενα μηνα γερμανια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δε λένε τα ίδια.Ο Dr. Love λέει οτι γάμησε 16 γκόμενες σε 8 μήνες ο Chevalier λέει οτι οι Πολωνέζες είναι όπως οι Ελληνίδες.Το θέμα είναι ποιος γαμάει 16 Ελληνίδες σε 8 μήνες.Τα facts έχουν σημασία.Οχι η ερμηνεία τους.Εγώ λέω ουσιαστικά το ίδιο με τον Dr.Love οτι Πολωνία γαμάς άνετα μια γκόμενα κάθε 2 βδομάδες αυτό ακριβώς που λέει οτι κάνει αυτός.

Τώρα οργάνωσα ένα πουτσοτουρ στην Πολωνία 7 γκόμενες σε 7 μέρες και 7 διαφορετικές πόλεις.Χρειάζεται φοβερό συντονισμό ελπίζω να μου κάτσει καλά.Σήμερα μόνο βρήκα 2 διατεθειμένες για σπονσοριλίκι.

Γιατι Ελλαδα δεν υπαρχουν ατομα να γαμανε πολλες γκομενες? Επειδη δε το κανεις εσυ η εγω? Ο αντιστοιχος dr love στην Ελλαδα θα γαμαγε 2 τη βδομααδ οχι το μηνα ( δηλαδη ατομο πολυ εμφανισιμο , γιατι ο love και γενικα ενας μεσος ελληνας ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ για την Πολωνια, με πολυ καλη δουλεια, και σκεψου να ειχε διαμερισμα στο Κολωνακι πχ.)
Μην είσαι μοναχοφάης, πέρνα καμία και σε μας να τη σπονσοράρουμε. Άμα είναι έτσι δώσε τηλ, facebook, email, ότι γουστάρεις και πες θα επικοινωνήσει φίλος μου μαζί σου για σπονσοράρισμα. Για να σε δούμε...

Παντως και εγω και ο love πρωτη φορα ακουμε για σπονσοραρισμα. Τοσο κοσμο ξερω εδω, ξενοι,ντοπιοι, ποτε κανενας δεν ειπε για σπονσοραρισμα.
Ειναι τοσο ξενο, σα να λες πχ οτι θα πας σε εξωτικη παραλια στη Σουηδια, η για σκι στην Αλγερια πχ.
Επισης... ρε μπας και γινεται μονο σπονσοραρισμα αλλα απο τηγανιτα τιποτα? :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...ενας μεσος ελληνας ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ για την Πολωνια...

και για όλη την Ανατολική Ευρώπη, το μεσογειακό λουκ μετράει σε χώρες όπου οι άνδρες μοιάζουν με yobbish άγγλους χούλιγκαν.

εγώ ακούω αναστεναγμούς πίσω από την πλάτη μου όταν περπατάω Κίεβο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και για όλη την Ανατολική Ευρώπη, το μεσογειακό λουκ μετράει σε χώρες όπου οι άνδρες μοιάζουν με yobbish άγγλους χούλιγκαν.

εγώ ακούω αναστεναγμούς πίσω από την πλάτη μου όταν περπατάω Κίεβο.

Mη μπερδευεις τα πραγματα. Και εδω εγω που ειμαι ακουω μπροστα μου κοπλιμεντα, που αμα τα ακουγε αλλος στην Ελλαδα πχ θα την εβλεπε Μπραντ πιτ και βαλε.
Αλλα τι να το κανεις? Το αποτελεσμα μετραει. Δε με ενδαιφερει να κουω κοπλιμεντα και ανστεναγμους. Με ενδιαφερει η ταμπακιερα και εκει εχουμε προβλημα. Στο τελος θα γαμηθουνε με τον Ουκρανο, τον Πολωνο και παει λεγοντας. Και καλα κανουν στην τελικη, δε κατηγορω κανεναν ουτε κρινω κανενα. Απλα σου περιγραφω την πραγματικοτητα, για να μη παραμυθιαζονται μερικο οτι βρηκαν κανα παραδεισο πουθενα.
Και εδω το παιδι ο cool μιλησε για σοβαρη σχεση ( και γαμο ισως ). Εκει δε μετραει αυτο, δλδ οτι περνας στη στιγμη και απλα τραβας την προσοχη , επειδη εισαι διαφορετικος. Μετρανε αλλα πραγματα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Και εδω το παιδι ο cool μιλησε για σοβαρη σχεση ( και γαμο ισως ). Εκει δε μετραει αυτο, δλδ οτι περνας στη στιγμη και απλα τραβας την προσοχη , επειδη εισαι διαφορετικος. Μετρανε αλλα πραγματα.

σωστότατο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πες του να κάνει λίγο κράτει, θα πάθει τίποτα ο προστάτης του...
ποτε δεν σπαταλαει ενα χυσιμο για μια γκομενα.θελει τουλαχιστον τρεις με τεσσερις γκομενες ανα χυσιμο.βεβαι σχεδον ολες ηταν πουτανες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατι Ελλαδα δεν υπαρχουν ατομα να γαμανε πολλες γκομενες? Επειδη δε το κανεις εσυ η εγω? Ο αντιστοιχος dr love στην Ελλαδα θα γαμαγε 2 τη βδομααδ οχι το μηνα ( δηλαδη ατομο πολυ εμφανισιμο , γιατι ο love και γενικα ενας μεσος ελληνας ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ για την Πολωνια, με πολυ καλη δουλεια, και σκεψου να ειχε διαμερισμα στο Κολωνακι πχ.)

Παντως και εγω και ο love πρωτη φορα ακουμε για σπονσοραρισμα. Τοσο κοσμο ξερω εδω, ξενοι,ντοπιοι, ποτε κανενας δεν ειπε για σπονσοραρισμα.
Ειναι τοσο ξενο, σα να λες πχ οτι θα πας σε εξωτικη παραλια στη Σουηδια, η για σκι στην Αλγερια πχ.
Επισης... ρε μπας και γινεται μονο σπονσοραρισμα αλλα απο τηγανιτα τιποτα? :grin:

Στην Ελλάδα κανένας δε γαμάει δυο γκόμενες κάθε μήνα.Στην Πολωνία όλα είναι δυνατά.Ο Dr. Love περιέγραψε το διαμέρισμά του σαν τρύπα ζήτημα να είναι 40 τετραγωνικά και σε κομμουνιστικό κτίριο.Δεν έχει αμάξι και παίρνει πολύ μέτριο μισθό ίσως και κάτω από 1500 ευρώ το μήνα.Λέει οτι πολλές γκόμενες παίρνουν περισσότερα από αυτόν.Ποιος τριανταπεντάρης Ελληνας που μένει σε τρύπα στην Αθήνα χωρίς δικό του αμάξι και με 1000 ευρώ το μήνα γαμάει δύο γκόμενες κάθε μήνα;

Οσο για το σπονσοράρισμα είναι τρομερά διαδεδομένο στην Πολωνία.Δεν έχω σταματήσει να εκπλήσσομαι.Γκόμενες με κανονικλες δουλειές δασκάλες,πωλήτριες και να σπονσοράρονται.Ακόμα και παντρεμένες άμα ο άντρας τους είναι τσιγκούνης.Το σπονσοριλίκινείναι η εύκολη λύση στην Πολωνία.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εχω φιλο ελλαδα που γαμαει καθε εβδομαδα τουλαχιστον τρεις γκομενες.βεβαια χαλαει ολα του τα λεφτα σε βολτες. δωρακια και κερασματα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εχω φιλο ελλαδα που γαμαει καθε εβδομαδα τουλαχιστον τρεις γκομενες.βεβαια χαλαει ολα του τα λεφτα σε βολτες. δωρακια και κερασματα

3 διαφορετικές γκόμενες κάθε βδομάδα;Απολύτως αδύνατο.
Αυτά μόνο Ουκρανία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αμα σκας χρημα και δεκα γινεται :hi:.

Ελλάδα αδύνατο.Μόνο Ουκρανία άντε και Λευκορρωσία.Πουθενά αλλού.Τσεχία μάξιμουμ μια τη βδομάδα και Πολωνία δύο τη βδομάδα και πάλι αν σπρώχνεις χοντρά.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ελλάδα αδύνατο.Μόνο Ουκρανία άντε και Λευκορρωσία.Πουθενά αλλού.Τσεχία μάξιμουμ μια τη βδομάδα και Πολωνία δύο τη βδομάδα και πάλι αν σπρώχνεις χοντρά.
η ηλικιες που ασχολειται ειναι απο 18εως22.γινεται και μαλιστα για πλακα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στην Ελλάδα κανένας δε γαμάει δυο γκόμενες κάθε μήνα.Στην Πολωνία όλα είναι δυνατά.Ο Dr. Love περιέγραψε το διαμέρισμά του σαν τρύπα ζήτημα να είναι 40 τετραγωνικά και σε κομμουνιστικό κτίριο.Δεν έχει αμάξι και παίρνει πολύ μέτριο μισθό ίσως και κάτω από 1500 ευρώ το μήνα.Λέει οτι πολλές γκόμενες παίρνουν περισσότερα από αυτόν.Ποιος τριανταπεντάρης Ελληνας που μένει σε τρύπα στην Αθήνα χωρίς δικό του αμάξι και με 1000 ευρώ το μήνα γαμάει δύο γκόμενες κάθε μήνα;

Οσο για το σπονσοράρισμα είναι τρομερά διαδεδομένο στην Πολωνία.Δεν έχω σταματήσει να εκπλήσσομαι.Γκόμενες με κανονικλες δουλειές δασκάλες,πωλήτριες και να σπονσοράρονται.Ακόμα και παντρεμένες άμα ο άντρας τους είναι τσιγκούνης.Το σπονσοριλίκινείναι η εύκολη λύση στην Πολωνία.

Θα σου πω καταρχην γιατι εισαι ακυρος οταν λες οτι εχει καλα ποσοστα ο love.
O ανταγωνισμος, τροπον τινα , του love ειναι οι Πολωνοι ( ενταξει τους ξενου δε τους βαζω ποσους δα εχει η Βαρσοβια? Οσους και να χει παλι μενουν τοσες γκομενες).
Τι εχουν οι Πολωνοι? Εγω δεν εχω τπτ με τους ανθρωπους, μια χαρα παιδια ειναι. Απλα το θεμα ειναι οι γκομενες οι ιδιες τι λενε. Ξερεις πολλες γυναικες, διαφορων αλλων εθνικοτητω που πηγαν η θα πηγαιναν ποτε με Πολωνους? Απο τους Πολωνους που εχεις δει πιστευεις οτι θα γαμαγαν εστω και μπαζα σε οποιαδηποτε αλλη χωρα?
Υπαρχει ποτε περιπτωση Πολωνης οχι να γαμησει αλλα να κοιταξει η να ανταλλαξει καλημερα με Ελληνιδα?!!!
Πες οτι ο love ηταν σε ενα κλαμπ η σε ενα μερος με ελληνιδες  , αλλα οι αλλοι αντρες ηταν οι ιδιοι αυτοι πολωνοι. Θα γαμαγε 2 οχι τη βδομαδα αλλα ... την ωρα. Η εστω γερμανιδες, αγγλιδες, οτι θες. Μονο στην Πολωνια με ανταγωνισμο τους αλλους Πολωνους, ο love μενει να γαμαει μονο δυο το μηνα.
Γιατι το λεω αυτο? Και εδω ναι γυναικες ειναι, και τους αρεσει ο love ( η ενας Ελληνας). Και παρα πολυ μαλιστα. Απο οσες γυναικες συνανταει, εγω πιστευω οτι πολυ δυσκολα θα βλεπουν στην καθημερινοτητα τους εναν καλυτερο. Ομως για διαφορα κομπλεξ ΔΕ θα πανε μαζι του!  Αυτη που γνωρισε πχ στο κλαμπ , θα αφησει τον love για να παει με κανα τυπο που εκτος πολωνιας δε θα γαμαγε ουτε γατα.
Παμε στο σπονσοραρισμα. Αφηνουμε κατα μερος τι λεει κανεις πως το λες με ποιο τροπο. Δηλαδη πας στο κλαμπ και με το καλημερα λες σε μια να σου δωσω λεφτα να σε γαμησω? Η τις λες να τις αγορασεις ρουχα. Δηλαδη επειδη θα παρεις βρακι σε μια θα κατσει να τη γαμησεις? Για ποιο λογο να το κανει αυτο? Μηπως επειδη δεν εχει λεφτα να αγορασει δικο της? Κατι δε κολλαει καλα εδω περα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα σου πω καταρχην γιατι εισαι ακυρος οταν λες οτι εχει καλα ποσοστα ο love.
O ανταγωνισμος, τροπον τινα , του love ειναι οι Πολωνοι ( ενταξει τους ξενου δε τους βαζω ποσους δα εχει η Βαρσοβια? Οσους και να χει παλι μενουν τοσες γκομενες).
Τι εχουν οι Πολωνοι? Εγω δεν εχω τπτ με τους ανθρωπους, μια χαρα παιδια ειναι. Απλα το θεμα ειναι οι γκομενες οι ιδιες τι λενε. Ξερεις πολλες γυναικες, διαφορων αλλων εθνικοτητω που πηγαν η θα πηγαιναν ποτε με Πολωνους? Απο τους Πολωνους που εχεις δει πιστευεις οτι θα γαμαγαν εστω και μπαζα σε οποιαδηποτε αλλη χωρα?
Υπαρχει ποτε περιπτωση Πολωνης οχι να γαμησει αλλα να κοιταξει η να ανταλλαξει καλημερα με Ελληνιδα?!!!
Πες οτι ο love ηταν σε ενα κλαμπ η σε ενα μερος με ελληνιδες  , αλλα οι αλλοι αντρες ηταν οι ιδιοι αυτοι πολωνοι. Θα γαμαγε 2 οχι τη βδομαδα αλλα ... την ωρα. Η εστω γερμανιδες, αγγλιδες, οτι θες. Μονο στην Πολωνια με ανταγωνισμο τους αλλους Πολωνους, ο love μενει να γαμαει μονο δυο το μηνα.
Γιατι το λεω αυτο? Και εδω ναι γυναικες ειναι, και τους αρεσει ο love ( η ενας Ελληνας). Και παρα πολυ μαλιστα. Απο οσες γυναικες συνανταει, εγω πιστευω οτι πολυ δυσκολα θα βλεπουν στην καθημερινοτητα τους εναν καλυτερο. Ομως για διαφορα κομπλεξ ΔΕ θα πανε μαζι του!  Αυτη που γνωρισε πχ στο κλαμπ , θα αφησει τον love για να παει με κανα τυπο που εκτος πολωνιας δε θα γαμαγε ουτε γατα.
Παμε στο σπονσοραρισμα. Αφηνουμε κατα μερος τι λεει κανεις πως το λες με ποιο τροπο. Δηλαδη πας στο κλαμπ και με το καλημερα λες σε μια να σου δωσω λεφτα να σε γαμησω? Η τις λες να τις αγορασεις ρουχα. Δηλαδη επειδη θα παρεις βρακι σε μια θα κατσει να τη γαμησεις? Για ποιο λογο να το κανει αυτο? Μηπως επειδη δεν εχει λεφτα να αγορασει δικο της? Κατι δε κολλαει καλα εδω περα

Γιστί τι έχουν οι Πολωνοί;Οι περισσότεροι Ελληνες δεν είναι πολύ καλύτεροι εμφανισιακά.Απλώς οι Πολωνοί δεν κάνουν τις μαλακίες που κάνουν οι Ελληνες να φρουρούν τις γκόμενες κτλ.Ενας Πολωνός σε κλαμπ με Ελληνίδες ή σε μπουζούκια θα έπιανε τα αρχίδια του όπως και ένας Ελληνας.Υπεύθυνες για αυτό είναι οι Ελληνίδες που προτιμούν να μείνουν μόνες και να περιμένουν τον πρίγκηπα αντί να ρίσξουν τα στάνταρ τους όπως οι πιο πρακτικές Πολωνέζες.
Οι Πολωνέζες όπως και όλες οι Σλάβες εξιτάρονται με τα ψώνια,τα δώρα κτλ.Οι Πολωνοί δεν τους αγοράζουν σχεδόν τίποτα.Οπότε όταν δουν ρευστό εν όψει τα μάτια τους και τα πόδια τους ανοίγουνε.
Η Πολωνέζα με μισθό 500 ευρώ το μήνα που τα 300 πάνε στο ενοίκιο δε διαθέτει και πολλά για λούσα,κοσμήματα,bizuteria,kosmetyki ακόμα και bieliznu δηλαδή εσώρουχα και όλες γουστάρουν να φοράνε koronkowy και seksowny bieliznu για να είναι μεγάλες σεξουάλες.

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Σωστός - και δεν είναι ούτε κτητικές όπως πολλές άλλες σλάβες

Stories

Νέο!

Stories